|
Nu esti logat.
Sexul... o necesitate?-5#77 2010-06-23 17:14:06
Re: sexul... o necesitate?
foarte tare V., soarele si luna Offline #78 2010-06-23 23:25:28
me too cum nu am pe nimeni de 2 luni... un telefon si se rezolva O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline #79 2010-06-24 00:19:05
Re: sexul... o necesitate?Mai fetelor, da cum ii gasiti? Ca ma gandeam acuma prin absurd, daca as avea nevoie (adica daca m-as desparti de prieten), habar n-as avea pe cine sa sun. Nu cunosc niciun individ doritor sa si-o traga cu mine Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #80 2010-06-24 00:25:54
Re: sexul... o necesitate?Rectific: nu prea cunosc baieti. Punct. (Sau doar prietenii prietenelor mele, care nu se numara) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #81 2010-06-24 11:02:41
Re: sexul... o necesitate?kathrynn acesti fuck buddy sunt prieteni cu care te intelegi bine.cel putin in cazul meu.este un prieten cu care ma inteleg super bine.am fost impreuna putin timp dupa care ne-am despartit pt ca si-au bagat parintii coada.acum am ramas buni buni prieteni si fiecare isi vede de viatza lui dar "intelegerea" dintre noi a fost sa ne mai intalnim pt...a ne simti bine impreuna. O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita..... Offline Publicitateloading...
#82 2010-06-24 11:12:34
Re: sexul... o necesitate?"prietenele" stiu? ca altfel... halal prietenie Offline #83 2010-06-24 11:37:43
De ce? In ultima instanta e alegerea individului daca e sau nu infidel. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #84 2010-06-24 11:48:18
Re: sexul... o necesitate?nu am nimic impotriva celor care practica asta, cu acordul tuturor partilor implicate. dar in cazul in care iubita celui care presteaza si pe la alte "prietene" nu stie ce bondar are la usa, nu mi se mai pare corect. atat etic, cat si dpdv medical: se poate alege cu vreo bts de pe la "prietene" fara sa banuiasca macar ca exista riscul asta. Offline #85 2010-06-24 12:22:13
Re: sexul... o necesitate?Eu intrebam de ce ar fii tipa considerata "halal prietena" (cu exceptia ca probabil nu ai afla de la ea faptul ca s-a culcat cu iubitul tau) What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #86 2010-06-24 12:25:44
hmm...oriunde intorci capul, intre prietenii sau cunoscutii tai, orice tip ar putea deveni fuck-buddy...acuma, e privilegiul tau sa-ti alegi pe cine vrei. Ultima oara a fost editat de luisjota (2010-06-24 12:26:49) fucking perfect... Offline #87 2010-06-24 12:32:32
imagineaza-ti ca iti lasi o ciocolata (sau bere, ce vrei tu) pe birou si pleci. in timpul asta, un "prieten" de-al tau vine si iti mananca aproape toata ciocolata / bea berea fara sa-ti spuna absolut nimic. tu te intorci, si nu mai gasesti mare lucru din ciocolata / berea pe care ai lasat-o neinceputa. cum ti se pare atitudinea "prietenului" tau? nu ai fi preferat sa iti si spuna (sau chiar sa iti ceara permisiunea) daca tot a mancat / baut din ceva ce era al tau? mi se pare corect sa imprumuti lucruri (in cazul de fata persoane ) intre prieteni, nu sa le furi si sa te servesti din prada precum un animal. suntem oameni totusi, iar prietenia ar tb sa presupuna si respect. Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-06-24 12:33:18) Offline #88 2010-06-24 12:54:22
Cand o sa se intoarca iubitul unei femei de la cea mai buna prietena sub forma de schelet ambulant sau cu organe lipsa pentru ca ea l-a consumat aproape de tot atunci ar fi normal sa iti faci griji. Ciocolata nu are vreun sentiment sau (presupunand prin absurd ca are) nu are vointa proprie sa decida cine ce si cum. Prin urmare daca o prietena si-o trage cu iubitul tau si tu te trezesti cu el "aproape terminat" ai putea sa ii multumesti ca ti-a aratat ce fel de om e individul. Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2010-06-24 12:54:33) What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #89 2010-06-24 13:03:26
Re: sexul... o necesitate?nimenialtu, nu e chiar asa simplu. Stim cu totii ca virusul hpv il iei si cu prezervativ si atata timp cat am intrat intr-o relatie sanatoasa am pretentia sa ies lafel, ori daca ma procopsesc cu infectia fac moarte de om, nu merit in schimbul dragostei sa primesc cancer de col Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-21 17:01:56) Offline #90 2010-06-24 13:07:19
Re: sexul... o necesitate?Point taken... dar parca exista vaccin pt hpv. Si chiar si asa... tor ar fii mai mult vina individului, a fost alegerea lui, putea sa isi puna problema BTS-urilor si sa decida ca nu accepta propunerea. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #91 2010-06-24 13:13:27
Re: sexul... o necesitate?exista si baieti destepti care stiu sa puna problema inainte sa o puna cu "x" a analizelor la zi, ori daca aia de exemplu il minte eu in locul lui as bate-o de cate ori as prinde-o ca mi-a dat si mie virusul ala pe viata, eventual am pierdut si femeia "iubita" (daca iubesti nu inseli, clar!) imbolnavind-o si nenorocind-o si pe ea pe viata pentru ca nici o femeie intreaga la cap nu ar ramane cu unu care a nenorocit-o Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-21 17:02:03) Offline #92 2010-06-24 13:31:56
Re: sexul... o necesitate?nimenialtu, te-ai legat exact de partea proasta a exemplului. era vb de respectul in relatia de prietenie, nu de epuizarea resurselor folosite in comun. Offline #93 2010-06-24 15:34:24
Re: sexul... o necesitate?Anca, eu ma leg mai mult de faptul ca ciocolata/masina nu au vointa proprie. Acum te intreb eu, masina are vreo vina ca e imprumutata (in exemplul tau)? Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2010-06-24 15:37:31) What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #94 2010-06-24 16:18:39
Re: sexul... o necesitate?pai barbatul e "obiectul" imprumutat (eu cel putin il vad drept "taurul comunal" ), ele doua sunt presupusele "prietene". Offline #95 2010-06-24 16:19:40
Re: sexul... o necesitate?You have no problems with sharing...? Si ce discutii o sa ai dup-aia cu prietenul? "Bai, ce faci...?" "P*la mea... ma gandeam la aia a ta si ce mi-a facut ea aseara" "Ah pai ce ti-a facut?" "Pai uite asta si aia si ailalta" "Fir-ar sa fie... cu mine nu-i place asta... cand i-o mai tragi? Ca sa stiu sa nu ne suprapunem programarile"... Da, da, indeed... cred ca este apogeul unei prietenii sa porti astfel de discutii. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|