homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sexul... o necesitate?-5

#77 2010-06-23 17:14:06

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: sexul... o necesitate?

katami a scris:

mie intrebarea asta imi aminteste de bancu ala cu tipurile de sex... sexul filosofic: "ai unde, ai cu cine, ai cu ce... DAR DE CE?" lol

foarte tare rotfl2

bebe V., soarele si luna

#78 2010-06-23 23:25:28

oanaflori
Full member
De la: tastatura
Inregistrat: 2008-03-08

dea_di a scris:

si eu sunt pro fuck buddy tongue

me too big_smile  cum nu am pe nimeni de 2 luni... un telefon si se rezolva wink

O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....

#79 2010-06-24 00:19:05

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Mai fetelor, da cum ii gasiti? Ca ma gandeam acuma prin absurd, daca as avea nevoie (adica daca m-as desparti de prieten), habar n-as avea pe cine sa sun. Nu cunosc niciun individ doritor sa si-o traga cu mine  nustiu 
Oare ar trebui sa ma ingrijorez?  lol

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#80 2010-06-24 00:25:54

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Rectific: nu prea cunosc baieti. Punct.  lol (Sau doar prietenii prietenelor mele, care nu se numara)

Si crezi ca daca as fi iar disponibila, ar aparea cate unul care sa-mi spunca ca el de fapt voia sa .... dar n-a zis nimic ca stia ca-s intr-o relatie?
Am avut unul care a incercat ceva acum vreo 2 ani dar l-am lamurit ca "NU".

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#81 2010-06-24 11:02:41

oanaflori
Full member
De la: tastatura
Inregistrat: 2008-03-08

kathrynn acesti fuck buddy sunt prieteni cu care te intelegi bine.cel putin in cazul meu.este un prieten cu care ma inteleg super bine.am fost impreuna putin timp dupa care ne-am despartit pt ca si-au bagat parintii coada.acum am ramas buni buni prieteni si fiecare isi vede de viatza lui dar "intelegerea" dintre noi a fost sa ne mai intalnim pt...a ne simti bine impreuna.   18
si vb lui jeniffer prietenii prietenelor.....astia se numara primii. punish

O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....

Publicitate

loading...

#82 2010-06-24 11:12:34

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

"prietenele" stiu? ca altfel... halal prietenie neutral

#83 2010-06-24 11:37:43

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

anca90 a scris:

"prietenele" stiu? ca altfel... halal prietenie neutral

De ce? In ultima instanta e alegerea individului daca e sau nu infidel.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#84 2010-06-24 11:48:18

anca90
Platinum member

nu am nimic impotriva celor care practica asta, cu acordul tuturor partilor implicate. dar in cazul in care iubita celui care presteaza si pe la alte "prietene" nu stie ce bondar are la usa, nu mi se mai pare corect. atat etic, cat si dpdv medical: se poate alege cu vreo bts de pe la "prietene" fara sa banuiasca macar ca exista riscul asta.

#85 2010-06-24 12:22:13

nimenialtu
Full member

Eu intrebam de ce ar fii tipa considerata "halal prietena" (cu exceptia ca probabil nu ai afla de la ea faptul ca s-a culcat cu iubitul tau)

Ten minutes of silence.

#86 2010-06-24 12:25:44

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

kathrynn a scris:

Mai fetelor, da cum ii gasiti? Ca ma gandeam acuma prin absurd, daca as avea nevoie (adica daca m-as desparti de prieten), habar n-as avea pe cine sa sun. Nu cunosc niciun individ doritor sa si-o traga cu mine  nustiu 
Oare ar trebui sa ma ingrijorez?  lol

hmm...oriunde intorci capul, intre prietenii sau cunoscutii tai, orice tip ar putea deveni fuck-buddy...acuma, e privilegiul tau sa-ti alegi pe cine vrei.

crede-ma ca nu e asa greu sa-ti gasesti unul daca (prin absurd) te-ai desparti de prieten...

cred ca nu mai e cazul sa subliniez ca eu ma ofer in mod dezinteresat... tongue

Ultima oara a fost editat de luisjota (2010-06-24 12:26:49)

fucking perfect...

#87 2010-06-24 12:32:32

anca90
Platinum member

nimenialtu a scris:

Eu intrebam de ce ar fii tipa considerata "halal prietena" (cu exceptia ca probabil nu ai afla de la ea faptul ca s-a culcat cu iubitul tau)

imagineaza-ti ca iti lasi o ciocolata (sau bere, ce vrei tu) pe birou si pleci. in timpul asta, un "prieten" de-al tau vine si iti mananca aproape toata ciocolata / bea berea fara sa-ti spuna absolut nimic. tu te intorci, si nu mai gasesti mare lucru din ciocolata / berea pe care ai lasat-o neinceputa. cum ti se pare atitudinea "prietenului" tau? nu ai fi preferat sa iti si spuna (sau chiar sa iti ceara permisiunea) daca tot a mancat / baut din ceva ce era al tau? mi se pare corect sa imprumuti lucruri (in cazul de fata persoane roll) intre prieteni, nu sa le furi si sa te servesti din prada precum un animal. suntem oameni totusi, iar prietenia ar tb sa presupuna si respect.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-06-24 12:33:18)

#88 2010-06-24 12:54:22

nimenialtu
Full member

anca90 a scris:

nimenialtu a scris:

imagineaza-ti ca iti lasi o ciocolata (sau bere, ce vrei tu) pe birou si pleci. in timpul asta, un "prieten" de-al tau vine si iti mananca aproape toata ciocolata / bea berea fara sa-ti spuna absolut nimic. tu te intorci, si nu mai gasesti mare lucru din ciocolata / berea pe care ai lasat-o neinceputa. cum ti se pare atitudinea "prietenului" tau? nu ai fi preferat sa iti si spuna (sau chiar sa iti ceara permisiunea) daca tot a mancat / baut din ceva ce era al tau? mi se pare corect sa imprumuti lucruri (in cazul de fata persoane roll) intre prieteni, nu sa le furi si sa te servesti din prada precum un animal. suntem oameni totusi, iar prietenia ar tb sa presupuna si respect.

Cand o sa se intoarca iubitul unei femei de la cea mai buna prietena sub forma de schelet ambulant sau cu organe lipsa pentru ca ea l-a consumat aproape de tot atunci ar fi normal sa iti faci griji. Ciocolata nu are vreun sentiment sau (presupunand prin absurd ca are) nu are vointa proprie sa decida cine ce si cum. Prin urmare daca o prietena si-o trage cu iubitul tau si tu te trezesti cu el "aproape terminat" ai putea sa ii multumesti ca ti-a aratat ce fel de om e individul.

Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2010-06-24 12:54:33)

Ten minutes of silence.

#89 2010-06-24 13:03:26

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

nimenialtu, nu e chiar asa simplu. Stim cu totii ca virusul hpv il iei si cu prezervativ si atata timp cat am intrat intr-o relatie sanatoasa am pretentia sa ies lafel, ori daca ma procopsesc cu infectia fac moarte de om, nu merit in schimbul dragostei sa primesc cancer de col

lateredit: sau chlamydia si alte "porcarele"

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-21 17:01:56)

#90 2010-06-24 13:07:19

nimenialtu
Full member

Point taken... dar parca exista vaccin pt hpv. Si chiar si asa... tor ar fii mai mult vina individului, a fost alegerea lui, putea sa isi puna problema BTS-urilor si sa decida ca nu accepta propunerea.

Ten minutes of silence.

#91 2010-06-24 13:13:27

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

exista si baieti destepti care stiu sa puna problema inainte sa o puna cu "x" a analizelor la zi, ori daca aia de exemplu il minte eu in locul lui as bate-o de cate ori as prinde-o ca mi-a  dat si mie virusul ala pe viata, eventual am pierdut si femeia "iubita" (daca iubesti nu inseli, clar!) imbolnavind-o si nenorocind-o si pe ea pe viata pentru ca nici o femeie intreaga la cap nu ar ramane cu unu care a nenorocit-o

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-21 17:02:03)

#92 2010-06-24 13:31:56

anca90
Platinum member

nimenialtu, te-ai legat exact de partea proasta a exemplului. era vb de respectul in relatia de prietenie, nu de epuizarea resurselor folosite in comun.
tu cum te-ai impaca cu gandul ca prietena ta o face cu altii, fara sa iti spuna?
uite alt exemplu: zi de zi pleci la serviciu cu atutobuzul si iti lasi masina in garaj. un "prieten" se considera indreptatit sa ia el masina ta (ca tu tot n-o folosesti), fara sa iti spuna. presupunem ca ramane cineva acasa la tine, "prietenul" vine, sta de vb cu pers. respectiva si pleaca pe neobservate cu cheile de la masina parcata in fata blocului. seara o aduce la loc, in stare perfecta, tu nu observi nimic (isi baga el combustibil cat are nvoie). intr-o zi, pleci la masa de pranz si intamplator iti vezi masina pe strada, cu "prietenul" la volan. ce gust iti lasa relatia asta de prietenie? nu conteaza ca masina nu a avut putere de decizie, ci ce simti tu, ca prieten.

#93 2010-06-24 15:34:24

nimenialtu
Full member

Anca, eu ma leg mai mult de faptul ca ciocolata/masina nu au vointa proprie. Acum te intreb eu, masina are vreo vina ca e imprumutata (in exemplul tau)?

Sunt deacord ca in principiu el ar trebui sa iti spuna, pe de alta parte nu stiu cate tipe s-ar bucura ca au un prieten onest care sa le spuna ce are de gand inainte sa faca ceva de genu, si cate ar spune ca vor sa se desparta sau ca daca va indrazni sa faca ceea ce i-a fost propus relatia dintre ei s-a terminat. De aceea nu mi se pare atat de mare vina "prietenei" cat mi se pare ca ar fii vina tipului. El are de luat o decizie, poate sa iti spuna sau nu de decizia luata, sau sa iti ceara sfatul in a lua decizia (in fct de ce are de pierdut si castigat din a cere acest sfat). Eu unu daca as avea un prieten care si-o trage cu iubita mea nu as sari la gatul lui. In plus i-am zis ei ca daca are de gand sa faca asa ceva nu cer dacat sa ma anunte fie inainte, fie cu prima ocazie in care poate sa vorbeasca 3 min la tel. Otherwise i have no problems with sharing.

Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2010-06-24 15:37:31)

Ten minutes of silence.

#94 2010-06-24 16:18:39

anca90
Platinum member

pai barbatul e "obiectul" imprumutat (eu cel putin il vad drept "taurul comunal" chicot), ele doua sunt presupusele "prietene".

#95 2010-06-24 16:19:40

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

You have no problems with sharing...? Si ce discutii o sa ai dup-aia cu prietenul? "Bai, ce faci...?" "P*la mea... ma gandeam la aia a ta si ce mi-a facut ea aseara" "Ah pai ce ti-a facut?" "Pai uite asta si aia si ailalta" "Fir-ar sa fie... cu mine nu-i place asta... cand i-o mai tragi? Ca sa stiu sa nu ne suprapunem programarile"... Da, da, indeed... cred ca este apogeul unei prietenii sa porti astfel de discutii. smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.