Ce este in mintea unora?-2
- meemee
- Full member
- Inregistrat: 2010-06-14
Re: ce este in mintea unora?
Mi ai raspuns oarecum chiar in timp ce ti scriam E genul de barbat cu care te vezi peste ani de zile,in care ai incredere?Esti sigura pe sentimentele lui?
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
mony_ka a scris:[...Cu el chiar m-am simtit implinita, matura, fericita, iubita, au fost poate cele mai frumoase luni....Asa ca nu stiu daca pot sa spun ca nu merita.
Pai acum se mai aplica? Cum poti sa te simti iubita de un om care urla ca stai pe capul lui in concediu? Nu vreau sa te necajesc mai mult decat esti acum, se vede ca suferi, dar sincer nu te vad bine alaturi de el... Dovada ca nu scrii prima oara de astfel de probleme. Suferi un pic si trece, mai tarziu... o sa fie mai complicat. Plus ca din punctul meu de vedere te injoseste rau de tot in fata grupului cu care mergeti.
Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-06-30 14:01:05)
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- mony_ka
- Full member
- Inregistrat: 2010-05-31
Inca nu m-am decis daca o sa plec vineri la mare sau nu...
Daca m-as duce, probabil s-ar purta asa cum trebuie si toata lumea ar vede ca a vorbit numai prostii, si nu e cum spune el....daca nu ma duc i-as da ocazia sa spuna ce bine ca e singur, desi nu asta ar gandi (el a insistat intr-o oarecare masura sa merg, dar bineinteles cand eram doar noi doi)
Ultima oara a fost editat de mony_ka (2010-06-30 14:08:53)
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Omul asta te joaca pe degete, si inca tu esti cea care vrei sa faci compromisuri? Mai mult, te stresezi si te simti rau pentru cum se poarta?
Nu vreau sa fiu dura, insa daca un barbat de 33 ani se poarta asa, inseamna ca nu are nici cea mai mica farama de respect pentru tine. Probabil nici nu insemni altceva pentru el, decat sex
- lala20
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-07
Mie mi se pare că nu şi-a trăit adolescenţa c?nd trebuia şi ?ncearcă să o recupereze acum făc?nd faze imature şi juc?ndu-se cu tine. La 33 de ani ai zice că trebuie să fie un bărbat serios, căruia nu ?i este teamă să ?şi arate sentimentele şi să aibă o relaţie. Dar probabil i se pare că ar arăta vulnerabil ?n faţa celorlalţi. Părerea mea este că ar trebui să ?i spui că te deranjează şi să ?l ?ntrebi ce vrea de la tine cu adevărat.
The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns.
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
In locul tau nu as mere. Si i-as spune clar de ce.
Am auzit de la prieteni ca nu ma vrei la mare, asa ca distractie placuta si vorbim cand te intorci. Data viitoare cand ma inviti undeva nu imprastia rahat la prieteni si miere mie.
- mony_ka
- Full member
Dar de ce ma joaca pe degete? Eu nu i-am acceptat un asa comportament, si i-am spus sa ramana cu marea Compromisul il facem amandoi...daca o sa fie cazul... Acum am acceptat sa merg la mare pentru ca poate va vedea ca nu e asa rau cu iubita la mare E mai important ce arata celorlalti sau ce e intre noi doi?
- mony_ka
- Full member
lala20 a scris:Mie mi se pare că nu şi-a trăit adolescenţa c?nd trebuia şi ?ncearcă să o recupereze acum făc?nd faze imature şi juc?ndu-se cu tine. La 33 de ani ai zice că trebuie să fie un bărbat serios, căruia nu ?i este teamă să ?şi arate sentimentele şi să aibă o relaţie. Dar probabil i se pare că ar arăta vulnerabil ?n faţa celorlalţi. Părerea mea este că ar trebui să ?i spui că te deranjează şi să ?l ?ntrebi ce vrea de la tine cu adevărat.
Normal ca am discutat si l-am intrebat ce vrea cu adevarat, dar un barbat imatur nu ar putea sa raspunda decat ca nu vrea responsabilitatii, obligatii si deocamdata nu imi poate promite nimic, pentru ca nu stie daca se va tine de cuvant. Dar in acelasi timp nu vrea sa renunte la mine....Ciudat e ca de cand nu mai suntem impreuna vorbim mult mai des ca inainte
Din cate mi s-a povestit , el s-a schimbat din cauza unei relatii in care el a pus foarte mult suflet, dar a fost inselat chiar atunci cand avea nevoie de sprijin si intelegere, acum vreo 5-6 ani. De atunci s-a schimbat total in relatiile cu fetele.
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
Monyka, nu mi se pare acceptabil modul in care a vorbit despre tine cu prietenii lui. In locul tau pentru motivul asta nu as merge la mare cu el. Sa vada ca nu esti atat de disperata sa mergi cu el incat sa accepti toate tampeniile pe care le spune despre tine. Si cum am mai spus mai sus, spune-i si de ce nu mergi cu el, ca sa stie clar ce a gresit (ca baietii sunt mai prostuti cand vine vorba de ghicit)
- lala20
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-07
Dacă te-a avertizat că nu ?şi poate asuma responsabilităţi and so on, nici nu cred că te puteai aştepta la prea multe de la el, sau să speri la ceva oficial, să zicem. Na, e clar că momentan se joacă şi că testează terenul şi ?şi lasă portiţe deschise, ?n caz că o pica ceva la mare. Deci cred că p?nă la urmă ?l accepţi cu imaturitatea asta, ori ?l laşi.
The wise man said just find your place In the eye of the storm Seek the roses along the way Just beware of the thorns.
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
mony_ka a scris:E mai important ce arata celorlalti sau ce e intre noi doi?
Se pare ca pentru el ceilalti sunt pe primul loc , iar pentru tine voi doi. Cred ca ti s-au adus destule argumente. Daca tu vrei sa te imbeti cu apa rece ca-i e frica sa nu se repete ceva ce s-a intamplat acum 5-6 ani, e pacat. Eu n-as inghiti galusca asta , si chiar de-ar fi adevarat nu vad (fie si cu 3 perechi de ochelari) legatura intre ce-a patit el cand era bunica fata si faptul ca isi bate joc de sentimentele tale. Sper ca nu te-am suparat, nu asta caut dar daca in fata te pupa si la spate ti-o trage eu insist ca e bataie de joc.
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- mony_ka
- Full member
lala20 a scris:Dacă te-a avertizat că nu ?şi poate asuma responsabilităţi and so on, nici nu cred că te puteai aştepta la prea multe de la el, sau să speri la ceva oficial, să zicem. Na, e clar că momentan se joacă şi că testează terenul şi ?şi lasă portiţe deschise, ?n caz că o pica ceva la mare. Deci cred că p?nă la urmă ?l accepţi cu imaturitatea asta, ori ?l laşi.
Stiu ca momentan nu pot sper la prea multe. Cineva spunea ca la 33 ani o persoana nu se mai indragosteste, ci cauta calitati , studiaza ....
Cred ca o sa merg la mare, depinde de ce se va intampla astazi si maine...o sa va scriu ce decizie iau. Dar ce se va intampla acolo nu stiu, sau de saptamana viitoare
Poate si eu sunt putin nebuna, dar eu m-am amuzat cand am auzit ce a tot zis,inclusiv ca o sa stau pe capul lui la mare....poate si din cauza ca il cunosc si il simt. Mi-am adus aminte ca el si inainte mai glumea si zicea la fel ca il cicalesc, ca il bat la cap, ca am stat pe capul lui cand am petrecut concediul la bulgari, dar toata lumea stia ca glumeste si ca o zice cu drag
- mony_ka
- Full member
Tocmai mi-a trimis mesaj ca o sa plecam la 6 dimineata
- mony_ka
- Full member
Inca nu i-am dat nici un raspuns...poate mai pe seara
Nu are bani acum, asta ar zice, dar am fost plecati amandoi in concediu si eu m-am ocpuat de tot. De ce fac doar ce vrea el? A fost decizia mea sa merg la mare, si s-au cam aranjat toate cum am vrut eu pana acum
- mony_ka
- Full member
free a scris:Unde ati fost in concediu? Esti sigura?
Eu zic ca tu nu ai cu cine sa mergi la mare/munte si tii cu dintii de el.
Nu Free, imi pare rau dar sub nici o forma nu e asta motivul. Din fericire am prieteni, am familie, as avea cu cine sa plec oriunde.
Cum adica daca sunt sigura ca am fost in concediu cu el? Ba din contra am petrecut o saptamana minunata, doar noi doi....
- mony_ka
- Full member
Jessica_M a scris:Nu ştiu de ce aştepţi şi ?l laşi să aştepte at?tea ore c?nd tu oricum o să ?i spui "da". Sfatul meu e să cobori cu picioarele pe păm?nt. Nu faci altceva dec?t să te pl?ngă pe forum de el, dar ?n faţă ?l iei ?n braţe şi ?l pupi. Ceva de genul cum face el.
Nu il iau in brate si nu il pup, sunt cateva saptamani bune de cand nu mai fac asta. Din contra l-am tratat cu multa indiferenta si duritate. In ultimele zile am lasat-o mai moale, si am avut discutii mai normale
- mony_ka
- Full member
free a scris:Care e motivul? Probabil ai avut relatii esuate si cauti om matur cu care sa te casatoresti si sa faci copii? Zic si eu!
Deci sa inteleg ca eu chiar par asa disperata?
- mony_ka
- Full member
Nu incerc sa ma bag sub pielea nimanui, daca as fi vrut asta si as fi fost atat de disperata sa il am, ii spuneam clar sa se duca la mare cand vrea si eu il astept cu bratele deschise, oriunde, oricand.
dar nu prea e asa....acum 2 luni am avut o saptamana in care nu am vorbit deloc cu el, a insistat si m-a cautat. In toata perioada asta in care i-am aratat ca nu l-am vrut , el a tot incercat sa vorbeasca cu mine, sa ma vada. Asa ca unde e disperarea mea?Eu nu-l caut, nu-l sun, nimic de genul asta.
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
uuuuoooooouu ce ati sarit voi 2 pe ea...fata cere sfaturi voi v-ati spus parerea deja lasati si p altii sa o mai faca
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|