Ce este in mintea unora?-3
- mony_ka
- Full member
- Inregistrat: 2010-05-31
Re: ce este in mintea unora?
M-a sunat in cele din urma si am incercat sa-l fac sa-mi zica macar in gluma sa nu mai vin, sau ca nu vrea sa merg si eu...dar nu a zis nimic, mi-a spus doar ca sunt dura
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
jessica cam grea exprimarea ta
monika poate pt el conteaza si imaginea in fata prietenilor si o sa isi dea seama de asta...
- mony_ka
- Full member
Tocmai d-asta am ales sa scriu aici, pentru a cere un sfat, o parere....doar ca intotdeauna de afara lucrurile sunt vazute altfel, si in plus luate asa pe bucatele par mult mai urate decat sunt.
Acum sunt in situatia in care va trebui sa decid: merita sa mai astept putin sau renunt definitiv? Dar nu este asa usor sa decid pentru ca, daca renunt , va fi definitiv, si poate voi regreta. Ultima lui relatie a fost destul de asemanatoare cu a noastra, si mi-a spus ca daca ea ar mai fi avut putina rabdare, lucrurile s-ar fi schimbat (ea l-a suportat aproape un an jumate). El a vrut-o dupa ce ea nu a vrut sa mai auda de el. Si in cazul lor, lucrurile intre ei stateau altfel decat erau percepute de cei din jur
- mony_ka
- Full member
Jeniffer a scris:monika poate pt el conteaza si imaginea in fata prietenilor si o sa isi dea seama de asta...
Poate sunt prea obosita...dar nu inteleg ce vrei sa spui
- Madalina85
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-09-27
Jessica_M a scris:mony_ka a scris:Jeniffer a scris:monika poate pt el conteaza si imaginea in fata prietenilor si o sa isi dea seama de asta...
Poate sunt prea obosita...dar nu inteleg ce vrei sa spui
Nici eu n-am ?nţeles...deci, stai liniştită
jessica nici nu trebuie sa intelegi tu tu te pricepi la altele
monica la un moment dat va realiza ca imaginea in fata prietenilor nu e mai importanta decat femeia de langa el si nu va mai continua cu faze din astea de burlac incapatanat
- mony_ka
- Full member
Jeniffer a scris:jessica cam grea exprimarea ta
monika poate pt el conteaza si imaginea in fata prietenilor si o sa isi dea seama de asta...
Da, cred ca am inteles, o sa-si dea seama de asta , adica de faptul ca greseste?
Cred ca pentru el conteaza imaginea in fata prietenilor, cel putin el vede numai exemple proaste in grupul nostru. Din punctul lui de vedere toti fac ce vor prietenele, ele conduc, ei sunt "carpe"...Nu este chiar asa, dar daca stau sa ma gandesc bine in weekendul asta la mare, desi initial nu am vrut sa merg, apoi lucrurile s-au aranjat cum am vrut eu, drumul, cazarea adica si el va face tot ce am vrut eu
Ultima oara a fost editat de mony_ka (2010-06-30 17:51:47)
- mony_ka
- Full member
Mi-ai raspuns in timp ce scriam, nu am apucat sa vad....
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Monika, pentru mine lucrurile par destul de simple: el a trasat niste reguli la care e clar ca nu vrea sa renunte - cel putin momentan - tu esti cea care hotaraste daca te satisfac sau nu, daca e ceea ce-ti doresti sau nu. Eu nu zic nici sa-l lasi, nici sa mergi mai departe asa, nici sa nu te duci la mare sau sa te razbuni sau ce variante or mai fi posibile, ci zic doar sa te gandesti daca crezi si simti ca merita sa ramai in continuare alaturi de el asa cum e momentan. Exista posibilitatea sa se schimbe lucrurile, dar exista si varianta ca ele sa nu se imbunatateasca. Este un risc pe care trebuie sa ti-l asumi orice hotarare ai lua. Tu simti cel mai bine ce e bine pentru tine.
- april sunset
- Insomniac member
- De la: Paradisul femeilor
- Inregistrat: 2008-12-28
corecteaza-ma daca n-am inteles bine: fosta lui a tinut de el 1 an jumate? si el tot mai zice ca trebuia sa mai aibe rabdare pt ca "lucrurile sa se schimbe"? tu ai de gand sa stai 2-3 ani dupa fundu' lui pana i-o veni mintea la cap? ai descoperit elixirul vesniciei si nu stim noi? o sa traiesti 1000 de ani incat sa-ti permiti sa irosesti 2-3 "amarati" pt un astfel de om?
V., soarele si luna
- mony_ka
- Full member
LadyPink principala lui regula era ca merge in Vama singur, si uite ca poimaine plecam impreuna (vineri am liber special sa pot pleca cu el, si a fost alegerea lui), chiar el a zis ca face un compromis. Ce se va intampla dupa, nimeni nu stie, probabil depinde si de ce se va intampla acolo....Tocmai d-asta prefer sa nu iau o decizie pripita, si vreau sa mai astept, pentru ca riscuri exista orice as face
April totul are o limita, deja am pierdut 5 ani intr-o relatie, apoi 3 ani in alta, apoi inca unul....Iti dai seama ca nu o sa astept o vesnicie, va fi o perioada de cateva zile, poate saptamani, nu stiu ce sa zic pentru ca nu stiu cum vor evolua lucrurile. Acum 2 saptamani nu m-as fi gandit nici o clipa ca o sa merg cu el la mare, si totusi acum se intampla. NU pot sa zic ca fosta ca a "tinut de el", au avut si ei destule perioade frumoase, chiar a stat la el o ceva timp....
Ultima oara a fost editat de mony_ka (2010-06-30 19:07:14)
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
anabella_n a scris:mony_ka, tu crezi că ai un viitor cu un astfel de om? un viitor serios, care să implice ceva mai mult dec?t fiecare cu treaba lui, independenţă prost ?nţeleasă şi aplicată de el? fiecare cuplu are parte de o doză de libertate şi de independenţă, dar la el cred că se aplică ceva mai mult, ?ncearcă să fugă de fapt de responsabilităţile unei relaţii ?l iubeşti chiar aşa de mult după doar 7 luni, ca să poţi merge din compromis ?n compromis, ştiind chiar şi tu ?n sinea ta că asta nu duce nicăieri?
un bărbat care te iubeşte cu adevărat nu ?ncearcă să pară altceva ?n faţa altora. ?ţi arată aceeaşi iubire şi-n particular, şi-n public
te-am ?ntrebat aici c?teva chestii la care aș vrea, de curiozitate, un răspuns. sper că nu sună aiurea dorința mea... asta pt că mi se pare ciudat că n-ai un sigur post pe forum unde să spui c?t de fericită ești cu el și ce mult vă iubiți. de o lună, de c?nd ai ?nceput să scrii despre relația voastră, totul se rezumă la problemele care tot apar pe parcurs și care sunt de fiecare dată altele și da, mă ?ncăp?ț?nez să cred că faci parte din categoria femeilor care lasă mult prea mult de la ele ?ntr-o relație, nu pt că vor, ci de teama de a nu pierde obiectul dependenței lor. din păcate, acel obiect n-a fost niciodată al lor (intenționat nu-l numesc Bărbat), iar suferința nemeritată va fi mereu o constantă ?n viața lor de femei mult prea dornice de afecțiune
- mony_ka
- Full member
anabella_n a scris:anabella_n a scris:mony_ka, tu crezi că ai un viitor cu un astfel de om? un viitor serios, care să implice ceva mai mult dec?t fiecare cu treaba lui, independenţă prost ?nţeleasă şi aplicată de el? fiecare cuplu are parte de o doză de libertate şi de independenţă, dar la el cred că se aplică ceva mai mult, ?ncearcă să fugă de fapt de responsabilităţile unei relaţii ?l iubeşti chiar aşa de mult după doar 7 luni, ca să poţi merge din compromis ?n compromis, ştiind chiar şi tu ?n sinea ta că asta nu duce nicăieri?
un bărbat care te iubeşte cu adevărat nu ?ncearcă să pară altceva ?n faţa altora. ?ţi arată aceeaşi iubire şi-n particular, şi-n public
te-am ?ntrebat aici c?teva chestii la care aș vrea, de curiozitate, un răspuns. sper că nu sună aiurea dorința mea... asta pt că mi se pare ciudat că n-ai un sigur post pe forum unde să spui c?t de fericită ești cu el și ce mult vă iubiți. de o lună, de c?nd ai ?nceput să scrii despre relația voastră, totul se rezumă la problemele care tot apar pe parcurs și care sunt de fiecare dată altele și da, mă ?ncăp?ț?nez să cred că faci parte din categoria femeilor care lasă mult prea mult de la ele ?ntr-o relație, nu pt că vor, ci de teama de a nu pierde obiectul dependenței lor. din păcate, acel obiect n-a fost niciodată al lor (intenționat nu-l numesc Bărbat), iar suferința nemeritată va fi mereu o constantă ?n viața lor de femei mult prea dornice de afecțiune
Anabella . el se poarta acum asa pentru ca este singur, pentru ca se crede mai bun decat ceilalti ca nu are o femeie sa-i dicteze, dar daca am avea o relatie normala, asa cum eram la inceput, da , pot sa spun ca as fi fericita cu el. In lunile petrecute aveam fiecare parte de libertate, dar cu doza.Aveam si programe separate, eu mergeam la dansuri, el la inot, dar ma lua de la dansuri si ma ducea acasa, desi stam la poluri total opuse, sau ma mai lua la piscina cu el, in rest ieseam impreuna mereu, foarte rar se intampla sa iasa singur, si atunci chiar nu aveam ce sa caut cu el. Nu e vorba ca il iubesc atat de mult incat nu pot sa traiesc fara el, dar poate o sa putem trece peste toate astea intr-un final. Barbat perfect nu exista, sau relatie perfecta, oricum cuiva tot va trebui sa-i suport anumite defecte, conteaza daca calitatile pe care le are sunt mai puternice. Am ceva experienta in relatii, si el este omul cu care as putea sa ma gandesc la un viitor, atata timp cand se va schimba situatia cu marea, si daca lucrul acesta se va intampla in curand, nu atunci cand va fi prea tarziu.....
- Wendy
- Full member
- Inregistrat: 2008-08-18
nu am citit chiar tot, dar parerea mea e sa faci ceea ce consideri ca te face fericita... fara sa mai conteze ce zic sau cred altii.
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Daca a acceptat acum sa mergeti la mare nu inseamna ca va renunta la regulile lui. E posibil sa-ti faca si mai rau ca dupa aceasta iesire impreuna, el sa-ti spuna iar ca vrea sa mearga singur. E bine ca nu iei o decizie pripita, dar e greu sa ai o relatie normala si fericita doar cat timp nu e sezon estival.
- mony_ka
- Full member
Stiu ca asta nu inseamna ca va renunta la regulile lui, dar cred ca e un pas mic inainte, desi tare mi-e teama ca dupa, vor urma doi inapoi
O relatie doar cand nu e sezon estival nu exista, nu as putea accepta asa ceva, ar insemna sa fiu obsedata de el
Ultima oara a fost editat de mony_ka (2010-06-30 23:59:22)
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
mony_ka a scris:Anabella . el se poarta acum asa pentru ca este singur, pentru ca se crede mai bun decat ceilalti ca nu are o femeie sa-i dicteze, dar daca am avea o relatie normala, asa cum eram la inceput, da , pot sa spun ca as fi fericita cu el. In lunile petrecute aveam fiecare parte de libertate, dar cu doza.Aveam si programe separate, eu mergeam la dansuri, el la inot, dar ma lua de la dansuri si ma ducea acasa, desi stam la poluri total opuse, sau ma mai lua la piscina cu el, in rest ieseam impreuna mereu, foarte rar se intampla sa iasa singur, si atunci chiar nu aveam ce sa caut cu el. Nu e vorba ca il iubesc atat de mult incat nu pot sa traiesc fara el, dar poate o sa putem trece peste toate astea intr-un final. Barbat perfect nu exista, sau relatie perfecta, oricum cuiva tot va trebui sa-i suport anumite defecte, conteaza daca calitatile pe care le are sunt mai puternice. Am ceva experienta in relatii, si el este omul cu care as putea sa ma gandesc la un viitor, atata timp cand se va schimba situatia cu marea, si daca lucrul acesta se va intampla in curand, nu atunci cand va fi prea tarziu.....
păi ?n cazul ăsta care mai e scopul subiectelor de pe forum şi al multitudinii de dileme? mergi ?nainte cu speranţa că va fi bine şi că n-ai nevoie de confirmarea sau infirmarea relaţiei voatre de la nişte oameni care privesc problema obiectiv. asta dacă totul e aşa cum zici tu şi n-ai nici o ?ndoială că te iubeşte
p.s: există bărbat perfect. nu pt alţii, ci pt tine. e acela care ?ntruneşte toate visele şi speranţele pe care le aveai de c?nd erai copil şi visai la o iubire adevărată. eu trăiesc de 8 ani visul ăsta şi nu m-aş putea niciodată mulţumi cu mai puţin pe principiul că nu există bărbat perfect. există şi contează enorm să apară ?n viaţa ta la momentul potrivit
- x_ynna
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-01-27
Eu nu inteleg totusi de ce bati apa in piua pe libertate..."libertate cu doza"?!..."se crede mai bun decat ceilalti pentru ca nu are o femei care sa ii dicteze"?! ...OMG! ...astea sunt principii pe care va construiti voi relatia? Dar intr-o relatie in care oamenii se iubesc si se vor nu se mentioneaza astfel de fraze nici in gluma. Intr-o relatie fericita nu se presupune ca esti ingradit si nu ai libertate. Si eu am o relatie de mai bine de 2 ani si totusi mai simt f libera, foarte Ok...si el tot la fel.Si mergem mai tot timpul impreuna undeva pentru ca ne face placere si suntem fericiti.
O femei care sa ii dicteze??? ...parca ar trebui sa fiti 2 oameni care se completeaza in scopul de a obtine un intreg frumos. Sincer mi se pare ca incerci sa vezi alb unde e negru, ca iti place sa te injosesti si ca lasi ff mult de la tine mintindu-te ca o sa fie bine desi nu o sa fie niciodata. Serios, unui barbat care se poarta asa la 33 de ani nu se merita nici sa ii raspunzi la telefon...
O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!!
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
mony_ka, de curiozitate, tu cati ani ai?
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|