|
Nu esti logat.
Comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transport-51#951 2011-11-07 18:43:03
Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transport
ms mult!tu ai incercat tratamentul facial pe care l-ai pus pe site?daca da,cum ti s-a parut? Offline #952 2011-11-08 00:01:09
normal ca l-am incercat, ca doar nu o sa scriu despre ceva despre care nu am nici o idee. Tratamentul este chiar eficient, eu imi amintesc ca si in copilarie la tara il folosea bunica mea, ca se si mananca. Bunicii nostri oricum stiau mult mai multe remedii naturale. Chiar lasa pielea neteda si stralucitoare, este unul dintre preferatele mele, ca de asta scriu despre ele. Spre exemlu eu l-am folosit si cand am avut bubat (ca sa nu ma mai scarpin) Pentru mine e excelent, nu l-as schimba cu nimic. Eu alternez "tratamentele" astea: vara il folosesc mult pe cel cu rosii pentru ca sunt din abundenta, exfoliantul cu lamaie il folosesc cam de 2 ori pe saptamana,depinde de cum am chef.O sa mai pun si alte "tratamente" daca va intereseaza Offline #953 2011-11-08 11:38:31
buna! vreau sa dau o comanda cam de 87 US(fara transport, cu 130 US), cam de ce reduceri sau cadouri beneficiez? si cum fac sa pot beneficia de ele? ms!!! Offline #954 2011-11-08 16:19:58
ai datele pe facbook la mine si http://www.wholesale-dress.net/special/ … giving_Day Offline #955 2011-11-08 20:13:49
am citit acolo si am incercat sa dau comanda, mai trebuie sa o platesc si am cerut si consultanta online de pe site dar nam inteles mai nimic ... Offline Publicitateloading...
#956 2011-11-08 23:33:43
l-am vazut Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #957 2011-11-09 23:14:37
Uite aici regulile, dar sunt in engleza http://www.wholesale-dress.net/special/ … /rules.php daca mai ai intrebari ma gasesti pe facebook si pe blog Offline #958 2011-11-09 23:18:28
nu am facut aceleasi articole, acolo am pus alte subiecte si mai multe produse, dar nu e problema ca o sa fac si pe blog. Ms pentru suport, o sa incerc sa fac si pe blog articole cu aceeasi tema. Nu pierzi ceva ca oricum pe facebook scriu mult in engleza. Multumesc din nou Offline #959 2011-11-10 12:39:32
Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transportmetroc, am vazut pozele cu cizmele negre pe care ti le-ai cumparat, imi poti da si mie cateva detalii? Nu e niciodata prea tarziu sa fii ceea ce ai fi putut fi. Offline #960 2011-11-10 17:29:40
Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transportbuna,valentinaaa,unde ai vazut pozele cu cizmele negre ale lui metroc???? Offline #961 2011-11-10 22:34:20
Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transportmaine apare articolul de la metroc, asa fa acordati un pic de atentie blogului Offline #962 2011-11-11 09:47:24
am reusit sa castig un premiu care am fost lasata sa il si aleg din lista pe care o ofereau am citit si regulile de participare si am cerut si consultanta online, dar erau dusa in eruare chiar de catre operatorul lor online care probabil nu ma intelegea ce ii cer acum mai trebuie sa dau o nouo comanda pana la sf lui dec pt a nu ramane fara cadou. cat e minimul de comanda pe acest site???? Offline #963 2011-11-11 15:30:39
ce bine ca ai rezolvat. Nu are minim si nici maxim dar vezi ca la alea cu thanksgiving day mi se pare ca trebuie sa alegi cadourile din categoria de comanda si minimul este 50$ Offline #964 2011-11-12 00:43:45
http://newevolutionofthe2ne1century.mug.ro/ Nu e niciodata prea tarziu sa fii ceea ce ai fi putut fi. Offline #965 2011-11-13 19:13:07
Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transportbuna fetelor spune t mi si mie va rog daca mai pune vreunadintre voi zilele acestea comanda de pe siteurile acestea chinezesti? Offline #966 2011-11-13 19:36:37
Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transporte cineva din Timisoara care face comanda pe acestsite? Offline #967 2011-11-14 09:48:06
Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transportcine stie: Offline #968 2011-11-14 15:19:46
da dar doar unul/comanda. Dai la use bonus Offline #969 2011-11-14 15:40:21
Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transportBuna,sper sa ma ajutati si pe mine Eu am plasat pentru prima data o comanda martea trecuta,tot atunci am si platit. Chiar daca nu am primit inca un mail sa imi confirme ca mi-a fost trimisa comanda,am luat legatura cu un operator si mi-a zis ca mi-a fost trimisa comanda pe 11 ,adica vineri. Mi-au dat si numarul de tracking,cu toate acestea cand incerc sa verific pe site-urile postate de voi,imi zice ca acest cod nu exista Care sa fie oare cauza. Si inca o chestie,am ales ca metoda de transport china registered mail,si am o comanda mica,doar pentru mine,si anume doar o pereche de pantofiori. Credeti ca imi va ajunge comanda pana de revelion,pentru ca mie imi este cam teama de perioada asta a sarbatorilor cand posta este cam ametita... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|