homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transport-52

#970 2011-11-14 16:48:07

rozii
New member
Inregistrat: 2011-09-27

Re: comanda si informatii www.wholesale-dress.net plata,transport

am vrut sa folosesc bonusul si au spus ca este ''useless'' dar cand am cerut explicati nu mi-au dat.. am avut o gramada de neplaceri pana acum si cu produsele care nu mi-au fost trimise la care am primit banii inapoi in contul de pe site dar care erau mai putini cu un dolar si cand le ceream explicatii la fel nu primeam... iar cu cadoul din promotia de acum am castigat o pereche de pantofi la o comanda de 80 de dolari si cand am vrut sa-i primesc mi-au anulat cadoul deoarece comanda mea scazuse la 50 de dolari (cum nu au avut toate produsele sa le trimita), si am cerut sa imi ofere un cadou din lista pt 50 de US si nu au vrut... sincer sunt scarbita!!!!

#971 2011-11-14 18:17:46

Dragon_Fly
Full member
Inregistrat: 2009-10-12

rozii a scris:

am vrut sa folosesc bonusul si au spus ca este ''useless'' dar cand am cerut explicati nu mi-au dat.. am avut o gramada de neplaceri pana acum si cu produsele care nu mi-au fost trimise la care am primit banii inapoi in contul de pe site dar care erau mai putini cu un dolar si cand le ceream explicatii la fel nu primeam... iar cu cadoul din promotia de acum am castigat o pereche de pantofi la o comanda de 80 de dolari si cand am vrut sa-i primesc mi-au anulat cadoul deoarece comanda mea scazuse la 50 de dolari (cum nu au avut toate produsele sa le trimita), si am cerut sa imi ofere un cadou din lista pt 50 de US si nu au vrut... sincer sunt scarbita!!!!

Imi pare rau sa aud asta. Cupoanele au data, ca trebuie sa arate cand expira. Mai incearca sa iei legatura cu ei, ca uneori nimeri operatori care nu inteleg. Daca iti vrei banii spunele sa ti-i trimita in paypal

#972 2011-11-14 18:21:22

Dragon_Fly
Full member

alexandra2011 a scris:

Buna,sper sa ma ajutati si pe mine big_smile Eu am plasat pentru prima data o comanda martea trecuta,tot atunci am si platit. Chiar daca nu am primit inca un mail sa imi confirme ca mi-a fost trimisa comanda,am luat legatura cu un operator si mi-a zis ca mi-a fost trimisa comanda pe 11 ,adica vineri. Mi-au dat si numarul de tracking,cu toate acestea cand incerc sa verific pe site-urile postate de voi,imi zice ca acest cod nu exista sad Care sa fie oare cauza. Si inca o chestie,am ales ca metoda de transport china registered mail,si am o comanda mica,doar pentru mine,si anume doar o pereche de pantofiori. Credeti ca imi va ajunge comanda pana de revelion,pentru ca mie imi este cam teama de perioada asta a sarbatorilor cand posta este cam ametita...

pai daca te uiti la siteul din Romania asa iti arata pana ajunge in tara. S-ar putea sa nu fi updatat datele si sa iti arate mai tarziu. Vezi direct pe site unde scrie nr de tracking ca te baga pe siteul postei. Iti ajunge, e imposibil sa nu ajunga pana atunci. Au fost ceva probleme cu niste comanzi prin septembrie dar acum totul e ok.

#973 2011-11-14 18:25:56

Dragon_Fly
Full member

Aveti o noua reteta de masca pe blog la mine. Mie imi place mult, am facut-o de cateva ori pana acum, asta vara alternam cu cea de rosii. Chiar hidrateaza. Vedeti sa o faceti in privat ca faceti ceva "mizerie" pe fata. Mie imi aduce aminte de cand eram mica si mancam ciocolata cu toata fata:)) E un mod garantat de a va relaxa, va promit. Alyush special pentru tine lol

#974 2011-11-14 18:44:48

akadela
Membru
Inregistrat: 2011-11-13

cine mai pune comanda pe siteul cu haine chinezesti si io vreau

Publicitate

loading...

#975 2011-11-14 19:00:30

alexandra2011
Membru
Inregistrat: 2011-11-14

Multumesc mult Dragon_fly, acum m-am linistit big_smile. Oricum imi place sistemul lor de relationare cu clientul, iti raspund la ce intrebari ai,spre deosebire de alte site-uri unde daca se intampla ceva cu comanda,cam greu iei legatura cu ei. Daca decurge totul bine cu comanda asta, deja am pus ochii pe alte lucrusoare visslar

#976 2011-11-14 19:57:49

Dragon_Fly
Full member

alexandra2011 a scris:

Multumesc mult Dragon_fly, acum m-am linistit big_smile. Oricum imi place sistemul lor de relationare cu clientul, iti raspund la ce intrebari ai,spre deosebire de alte site-uri unde daca se intampla ceva cu comanda,cam greu iei legatura cu ei. Daca decurge totul bine cu comanda asta, deja am pus ochii pe alte lucrusoare visslar

intradevar serviciul clienti este foarte bine pus la punct. Si mie imi plac produsele lor si de asta fac multe review-uri

#977 2011-11-14 20:13:34

rozii
New member

Dragon_Fly a scris:

rozii a scris:

Imi pare rau sa aud asta. Cupoanele au data, ca trebuie sa arate cand expira. Mai incearca sa iei legatura cu ei, ca uneori nimeri operatori care nu inteleg. Daca iti vrei banii spunele sa ti-i trimita in paypal

perioada de expirare este in decembrie

#978 2011-11-15 16:18:35

ade23ade
New member
Inregistrat: 2011-10-29

Cine imi poate explica si mie...Am un card BT mondo  cum fac comanda? Imi cere nr de card si parola. Nr il stiu dar parola? De unde o iau?

#979 2011-11-15 16:50:08

rozii
New member

vezi ca sub mai este o optiune in care iti zice ca nu ai "cont" sau ceva de genul pt card... si acolo introduci datele tale de card....

#980 2011-11-15 20:11:29

ade23ade
New member
Inregistrat: 2011-10-29

Am inscris cardul pe paypal. Cat trebuie sa astept sa se confirme sau ceva de genu ca nu mi-l primeste inca, desi am bani pe el.

#981 2011-11-15 21:34:22

anamariarugina
New member
Inregistrat: 2011-10-18

ade23ade a scris:

Am inscris cardul pe paypal. Cat trebuie sa astept sa se confirme sau ceva de genu ca nu mi-l primeste inca, desi am bani pe el.

dureaza cam 2 zile pana vei primi codul necesar pentru activarea cardului pe paypal!daca ai token,poti sa intri in contul tau bancar pe internet si iei de acolo respectivul cod,daca nu ai ,te duci la banca si ceri extrasul de cont,si pe acesta vei gasi acel cod!dupa ce introduci acel cod,iti vor activa cardul si vei putea trimite bani!!

#983 2011-11-16 09:03:07

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

Dragon_Fly a scris:

Aveti o noua reteta de masca pe blog la mine. Mie imi place mult, am facut-o de cateva ori pana acum, asta vara alternam cu cea de rosii. Chiar hidrateaza. Vedeti sa o faceti in privat ca faceti ceva "mizerie" pe fata. Mie imi aduce aminte de cand eram mica si mancam ciocolata cu toata fata:)) E un mod garantat de a va relaxa, va promit. Alyush special pentru tine lol

nu am mai intrat de cateva zile pe 'net, dar acum ma vazut...
Marie iti multumesc, cu siguranta o voi incerca si pe asta, nu ma pot abtine lol

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#984 2011-11-16 17:17:51

Dragon_Fly
Full member

alyush a scris:

Dragon_Fly a scris:

nu am mai intrat de cateva zile pe 'net, dar acum ma vazut...
Marie iti multumesc, cu siguranta o voi incerca si pe asta, nu ma pot abtine lol

Iti vine sa omananci, e foarte eficienta. Mie imi place mult.

#985 2011-11-19 17:44:32

anamariarugina
New member
Inregistrat: 2011-10-18

oare vor fi probleme cu comenzile,acum,de sarbatori???

#986 2011-11-24 17:04:22

alexandra2011
Membru
Inregistrat: 2011-11-14

Nu mai am rabdaree am dat comanda de 2 saptamani si deja cred ca visez si noaptea pantofii:)) Sper sa mi se potriveasca marimea...Am tot intrat pe site-ul de tracking dar de cand a plecat din hangzou nu imi mai arata nicio locatie, e tot pe drum lol sper...

#987 2011-11-24 17:13:24

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

poate pui si poze cand primesti comanda sa iti vedem si noi achizitiile...

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#988 2011-11-24 18:21:06

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

Tot vreau si eu sa fac comanda de pe site-ul asta, dar nu am idee cum functioneaza. Am citit instructiunile, dar tot sunt _| lol
Ideea e ca se percepe delivery tax/kg?
Si, dintre cele care ati comandat pana acum, ati avut dezamagiri, gen sa nu se potriveasca marimea sau material naspa? cesafac

Ultima oara a fost editat de Florence_ (2011-11-24 18:22:45)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.