|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 30-140#2642 2010-07-29 22:51:59
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 30fetele eu am incredere in acest doctor...pt ca mi-a zis aceelasi lucru ca dr Tirlea de la medsana....asa ca merg pe mana ei si oi vedea eu rezultatele impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 27.06.2011 Offline #2643 2010-07-29 22:53:49
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 30garga, eu cred ca la faza cu ovulul a fost sigur o neintelegere sau o exprimare gresita.... ovulul poate sa fie fecundat dar ..... sa nu se dezvolte dincolo de un stadiu de cateva celule....sa nu se implanteze in uter,.....eu doar intrebam daca a mai primit si alte analize de facut ..dc se suspecta ceva in legatura cu, glera iar legat de dr. Madu stie mai bine....daca zice ca are incredere in el , poate nu e prima data cand merge la el...poate ii cunoaste istoricul... . Offline #2644 2010-07-29 23:07:34
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 30mika, ce spui tu se poate intampla la oricine , fie ca are sau nu ovarele polichistice caci despre ele era vorba. daca doc banuieste ca FOLICULII nu ajung la maturitate ( dar daca nu ajung la maturitate nu MOR ) poate proba asta prin monitorizare echografica. Offline #2645 2010-07-29 23:23:02
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 30garga eu doar am vrut sa zic ca...poate a fost o exprimare gresita sau o intelegere gresita...doar mi-am spus parerea...dar poate m-am exprimat eu gresit...nu iti explicam tie cum sta treaba , tu stii lucrurile astea ....si i-am pus o intrebare lui Madu daca i-a dat sa faca si alte analize...daca tot suspecta ca are glera acida...nu am zis ca stiu mai multe...data viitoare stau in banca mea Ultima oara a fost editat de mikado (2010-07-30 22:03:09) . Offline #2646 2010-07-30 00:01:05
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 30Somn usor fetili!!Merg si eu la somn!Va pup dulce,sa aveti o zi frumoasa maine! 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile Offline Publicitateloading...
#2647 2010-07-30 00:03:32
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 30Buna! Si eu vreau sa fac parte din lista aspirantelor! De un an nu ma mai protejez, pt k m-am maritat...Inainte de Craciun mi-au iesit 2 liniute, dar bucuria a durat doar o sapt ,pt k am racit foarte tare si am facut temperatura mare si am pierdut sarcina.Am zis k dc a existat porcina aia, eu am avut-o(asa sa ma consolez, k acum sunt imuna).Si am pierdut sarcina mult dorita(prima mea sarcina)>dupa pauza recomandata, am inceput iar lucrul,dar nimic!In plus, la ultimul control, mi-au iesit mici "probleme", dar gargarita si doctoressa m-au linistit, iar acum st linistita si astept sa treaca si luna asta sa vad dc mai vina "matusa" sau nu...Oricum, st convinsa ca pe acest forum intra toate "fetele"care isi doresc cu adevarat bebe si au nevoie de o vorba buna... Va imbratisej virtual pe toate si Doamne ajuta-ne! Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe... " Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare." Offline #2648 2010-07-30 00:29:57
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 30Vrabiutza, bine ai venit la aspirante ...sa nu stai prea mult pe aici, sa treci cat mai repede la si Ultima oara a fost editat de mikado (2010-07-30 00:30:15) . Offline #2649 2010-07-30 00:44:14
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 30Vrabiutza bine ai venit!! la toate fetele si burticile lor!! Offline #2650 2010-07-30 00:45:55
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 30Mikado, voi sunteti superstitioase? Sa va povestesc: acum 2 ani, in primavara eram singura, dupa o relatie de 4 ani!intr-o dim, mergand cu colegii la serv am vazut 2 berze, nu una(prima data pe an) si dupa ele au mai aparut inca vreo 10 dupa un deal! Atunci eu am strigat:ma marit! Iar o colega a zis: cu cine? si au ras toti. Nu dupa mult timp am cunoscut pe cineva si a fost ca in filme, dupa o luna ne-am mutat impreuna si ne faceam planuri de casatorie! Anul trecut a avut loc fericitul eveniment...E pers pe care mi-o doream, acum vrem un bebe,dar am zis mai sus!De o luna de zile vine aproape zilnic o barza in stalpul elecric de la poara casei si tot bate din cioc...oare ma anunta ceva?bunica mea canta:barza, barza ce-ai in cioc?acum o intreb si eu de cate ori o vad si ea bate din cioc atat de tare ca e imposibil sa nu-o auzi!Atat as vrea sa aiba dreptate! Va pup! Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe... " Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare." Offline #2651 2010-07-30 01:06:29
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 30Alexutza, te rog sa nu te iei dupa toti, nu te descuraja! te belicit din suflet!Pai daca ai facut testul acum si nu ai asteptat sa treaca 28 zile, inseamna ca simti tu ceva la inimioara si e de bine.Asa ca nu te descuraja!Eu nu am auzit sa iasa poz dc treb sa vina "matusa".Am auzit k iesea neg si totusi erau insarcinate, asa k e de bine! Gandeste pozitiv!Si eu abia astept sa treaca zilele astea,mai am pan in 8 aug cel tarz!Dar am niste stari: atata mananc , iar eu nu st gurmanda si imi vine pofta de te miri ce.Ieri am avut pofta de cremwursti si dupa ce am mancat unul mi-a venit greata, dar nu am vomitat!Poate poate! sper si eu si ma incurajes singuara, ca gandurile negre nu duc la nimic bun! Te pup! Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe... " Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare." Offline #2652 2010-07-30 08:16:13
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 30Am intrat doar sa salut si sa va pup pe toate. Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi! Offline #2653 2010-07-30 08:31:22
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 30Neata fetele! Pupici muuuuuuuuuuulti Ultima oara a fost editat de manu2007 (2010-07-30 08:44:51) "Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie" mamica de buburuza din 19.10.2012 21+ Offline #2654 2010-07-30 08:49:45
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 30Neata! Cea mai fericita mamica!!! Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010 Offline #2655 2010-07-30 09:01:25
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 30neata Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-07-30 09:01:36) Offline #2656 2010-07-30 09:01:29
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 30neata ... Offline #2657 2010-07-30 09:06:00
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 30cmin daca testul a iesit negativ si ti-a venit menstra inseamna ca nu a fost sarcina (parea mea) Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-07-30 09:06:21) Offline #2658 2010-07-30 09:07:23
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 30Neata dragele mele cea mai iubita mamaruta Mara Irina Offline #2659 2010-07-30 09:10:16
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 30Neata, fetelor!Manu, dc mergeti un week-end in Petrosani,sau zona, chiar aveti ce vizita, dar nu mai mult, k va plicti.Puteti urca in Parang cu telescaunul, iar acolo sunt cabanute, restaurant, aer curat.Sau puteti merge la Cabana Rusu, mai sus de telescaun(plecare) ,dar merge cu masina.E super!Sau puteti merge catre Uricani, Lupeni,Straja,sun rezervatii,nat, e un bazin mare de acumulare.Tot in Valea Jiului este pestera Boli,care merita vazuta,sau puteti merge pe defileul Jiului, la Manastirea Lainici si mai departe la Targu Jiu,sa vizitati operele lui Brancus!60km de la Petrosani.Distractie Placuta Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe... " Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare." Offline #2660 2010-07-30 09:21:02
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 30o sa merg la medic dar astept sa plece uratii ... vreo recomandare de doctor in Bucuresti ... mie mi-a placut de Anghel giorgiana de la Vitan dar ajungi greu ca are multe programari ,... am zis ca incerc pe la policlinici cu plata deocamdata ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|