homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 30-160

#3022 2010-08-02 16:28:36

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica- 30

mika, eu ma bucur ca s-a deschis subiectul, sincer. astfel am vazut ca sunt fete care nu se simt ok in contextul discutiilor despre bebe si putem face ceva in sensul asta. eu sper sa nu pleci...

da myre, un masaj facut de sef  chicot

tymeea  puss

#3023 2010-08-02 16:32:31

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

gargarita a scris:

da myre, un masaj facut de sef  chicot

:

rotfl2  rotfl2  rotfl2
suna interesant dar avand in vedere ca la serviciu nu am sef ,in consecinta se va sacrifica  chicot  sotiorul sa-mi ofere o portie de masaj

#3024 2010-08-02 16:35:56

gargarita
Moderator

myre, ca sa fie eficient masajul, tre' sa fie facut de persoana care genereaza stresul. sa vezi ce bine o sa fie dupa  tummenupp

#3025 2010-08-02 16:36:34

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Mai fete, am citit si eu ce s-a scris in urma, va rog nu plecati, n-o sa mai fie la fel fara voi.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#3026 2010-08-02 16:41:55

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

astia de la serv isi bat joc de mine. acu mi s-a zis ca neoficial se discuta cu clientul acum ca sa renunte la firma de audit sa ma trimita pe mine pana la urma. Maine cica imi da un rasp concret. Off, sunt pachet de nervi, se joaca efectiv cu mine.

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

Publicitate

loading...

#3027 2010-08-02 16:44:17

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Ce nesimtiti printe.
Eu ies, ma duc sa citesc un pic.
va puuuuuuuuup pe toate, si sper sa ramaneti toate. Eu va astept in casuta urmatoare.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#3028 2010-08-02 16:45:09

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Deci am intrat sa va fac invidioase big_smile : in juma de h am ajuns acasa, m0am schimbat si am si papat . chicot

timea puss ce ne mai spui?

Printe tare nasol sad

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#3029 2010-08-02 16:47:47

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

smart   puss  incredibil cat de rapida ai fost  applause

timea  puss

printe   kram  nu e corect sa te tina in stres

mika  kram  unde esti ? eu te rog sa stai cu noi ; nu vreau sa inteleg despre ce retragere vorbesti

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-08-02 16:52:55)

#3030 2010-08-02 16:52:28

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

mda , nu mai inteleg nimic sad.
ma duc acasa  wave

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#3031 2010-08-02 16:53:19

smart lady
Addicted member

Printe daca vin cu masina de la serv in 2 min sunt cu cheile in usa big_smile . Mai am si eu avantaje chicot

#3032 2010-08-02 16:54:43

modruxi
Full member
Inregistrat: 2010-06-29

smart lady a scris:

Deci am intrat sa va fac invidioase big_smile : in juma de h am ajuns acasa, m0am schimbat si am si papat . chicot

timea puss ce ne mai spui?

Printe tare nasol sad

spiri gonzalo  bravo chiar ca ma oftic eu fac jumatate de ora poate si 45 de min pina acasa dapai sa si maninc sa ma si schimb chicot  muncesti linga casa, sari din balcon la munca rotfl2

Ultima oara a fost editat de modruxi (2010-08-02 16:57:08)

Speranta moare ultima smile                           http://www.fertilityfriend.com/home/2fe7bf

#3033 2010-08-02 16:58:37

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Garga ti-am lasat un mesaj pe mes

Myre  puss  da ma retrag...mi se pare absur si aberant , ce amploare a aluat discutia de la un simplu  ,,eu cred"... si dupa cum afirma si Smart la prenatal ,,E nasol ca pentru cateva fete, trebuie marginalizata multimea'' nu inteleg care sunt fetele care este multimea  nustiu

eu nu am jignit pe nimeni, nu am nimic cu nimeni  dar daca s-a inteles gresit  ce pot sa fac....chiar nu are rost sa stau pe aici si sa primesc acuze...poate eu nu  fac parte din multime...in fine, c'est la vie!!

se poate si fara mine  goodluck

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-08-02 17:07:43)

.

#3034 2010-08-02 17:04:04

gargarita
Moderator

mika, n-am primit sad  imi mai trimiti odata te rog?

fetele, parca v-am mai zis, dar va mai aduc aminte. daca imi scrieti ceva pe mess si nu raspund, inseamna ca nu am primit! daca imi pica netul, nu mai primesc mesajele offline  skitarg

#3035 2010-08-02 17:06:49

smart lady
Addicted member

Modruxi fac 10 min mers de voie pe jos pana la serviciu smile . Imi convine situatia nu pot sa ma plang. E nasol ca se asteapta de la mine sa vin la serviciu daca e nevoie suplimentar in ideea ca sunt f aproape sad

ma bag si eu la somnul de frumusete puss

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-08-02 17:08:07)

#3036 2010-08-02 17:09:18

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Smart, ne mai faci mult in ciuda  mad ????? Auzi, somn de frumusete...

cocof a scris:

offfffff, ce nu-mi place cand se face aici din tantar armasar ....  (cu toate ca un armasar...eeeeee   )
Fetele mele dragi, Mika doar si-a dat cu o parere , nu a afirmat cu tarie si convingere acest lucru... Haideti sa ne consideram si sa fim niste femei mature, si sa intelegem cum stau lucrurile si sa mergem mai departe in formula de cat mai multe !!!!!! Eu una, am inteles ideea si ma voi supune vointei voastre si bunului simt totodata.

Tind sa subliniez inca o data ce am scris in postul 2997, acum o ora si ceva .......
Ce aveti , mai ?

Ultima oara a fost editat de cocof (2010-08-02 17:13:32)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#3037 2010-08-02 17:18:40

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

mika nu cred ca trebuie sa te retragi, parerile au fost impartite, asta este... eu sper sa ramai puss

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#3038 2010-08-02 17:21:55

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

gargarita a scris:

printesica a scris:

eu dupa ce o sa raman, sunt sigura ca mai mult ca sigur tot aici o sa intru...m-am obisnuit aici si cu burticute si cu aspirante.
Ce-i drept intrebarile/discutiile mai amanuntite despre sarcina cred ar tb puse la topicul dedicat (asa am facut si eu cat am fost insarcinata)...dar de aici si pana la a nu mai discuta deloc despre sarcina mi se pare absurd.
Adica imi face placere sa aud cum misca bebeii burticilor, cum e primul sut si alte chestii....chit ca uneori imi aduc aminte ca as fi putut simti si eu (de ex cand povestete naf pt ca noi am ramas cam odata). Dar, repet, nu m-a deranjat. daca e sa-mi aduc aminte, imi aduc aminte oricum, cand vad un bebelus, cand vad o graviduta...plang, ma descarc si-mi trece...merg mai departe. O sa vina si vremea mea, cand o sa reusesc sa duc sarcina la sf si sa am un bebelus.

tummenupp

vad ca burticile se muta deja sad
mi s-ar parea ciudat sa vad pe aici o mamica in devenire, si s-o invit la celalat topic ca s-o intreb ce face si cum se mai simte...  dar da, vrei sa intrebi sau sa povestesti ceva la modul concret despre saricina sau bebe, mergi la topicul de burtici. mi-ar placea daca ar fi ok pentru toata lumea asa, ca e pacat sa ne separam... plus ca eu inca ma simt aspiranta... aspir la bebe 2 big_smile

si eu simt la fel dar parca dupa discutia asta nu as  mai intra la aspirante nici la bebe 2  sad .......imi pare rau ca s-a suparat cineva din cauza asta......inseamna ca eu cand am avut extrauterina si a trebuit sa stau " pe bara" 6 luni ar fi trebuit sa nu intru la niciun topic pentru ca nu ma incadram nicaieri.........eu am terminat de spus parerea  neutral ...........va doresc din suflet macar cate un pui la fiecare  rugaciune   wave

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#3039 2010-08-02 17:23:10

modruxi
Full member
Inregistrat: 2010-06-29

smart lady a scris:

Modruxi fac 10 min mers de voie pe jos pana la serviciu smile . Imi convine situatia nu pot sa ma plang. E nasol ca se asteapta de la mine sa vin la serviciu daca e nevoie suplimentar in ideea ca sunt f aproape sad

ma bag si eu la somnul de frumusete puss

mam razgindit nu mai vreau serviciu aproape daca implica si frecus chicot  somn usor si relaxant puss    camy          sarumina ptr urari puss

Ultima oara a fost editat de modruxi (2010-08-02 17:25:10)

Speranta moare ultima smile                           http://www.fertilityfriend.com/home/2fe7bf

#3040 2010-08-02 17:35:00

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

wow plec si in 2 ore ce vad?? niste discutii care degenereaza?? WTF??? wow

cocof a scris:

HAi, fetele, sa incetam  buga  buga  buga  buga  buga  buga  buga  buga  buga
TOATE am inteles IDEEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dar eu vad partea plina a paharului :
am reusit sa scriem 5 pagini pana acum !!! bis  bis  bis   rotfl2

cocofanu` NU TOATE au inteles ideea smile pentru ca deja se vede ca au fost persoane care s-au suparat si de la "discutii detaliate despre sarcina" s-a ajuns la altele.. gen "sa nu se vorbeasca DELOC despre sarcina" smile dovada:

camelia83 a scris:

eu scriam atunci pe ovulatie sau asa ceva, si ma chemat cineva dintre voi sa vb pe aspirante, dar ma pot si retrage nu e problema, vb lui garaga aici ma simteam in largul meu, dar stai linistita nu sunt suparata, va doresc numa bine si sa aveti teste cu ++++cat mai repede

hai sa fim putin PUTIN  (as scrie cu caractere mai mare cuvantul lol ) mature si sa n-o dam in astfel de interpretari... k daca este vreo graviduta cum esti tu si gargarita si pass pe care o intreb cum se simte cum e ea si bebe la topicul asta banuiesc ca se va raspunde, nu? spranceana dar de la asta pana la a vorbi X care e gravida cu Y care e mai mult sau mai putin gravida (adica o sarcina mai mica sau mai mare) despre kestii care implica strict ce se intampla in saptamana n de sarcina daca are sau nu idee despre ce anume sa ia sa nu ii mai fie rau sau kestii de genu` EU PERSONAL ma simt pe langa astfel de discutii.. SI MA DEPRIM (IN PUII MEI) fara sa vreau supa

Andreed si rruxxi au intrat la aspirante si au vorbit cu aspirantele despre probleme lor (ale aspirantelor) dar daca au fost intrebate cum sunt ele si bebelusii au raspuns.. nu a deranjat pe nimeni... se vede cine si-a luat bagajele si s-a "carat" ca s-a simtit lezata... imi pare rau... sa nu uitam ca TOATE ati/am/au fost aspirante (ma refer la burtici) si poate in perioada in care erati/eram/erau aspirante nu intrau asa multe burtici si nu se tineau discutii intre burtici pe la aspirante...

logic ca nu as vrea sa plece vreuna dintre voi de aici... dar sunt kestii care in mod involuntar pe unele dintre noi ne derajneaza intr-o oarecare masura... nu vreau sa ma deranjeze dar ma deranjeaza... asa cum poate nici burticile nu vor/nu cred ca supara cu discutiile purtate intre ele dar o fac neintentionat...

nu vreau sa-i iau apararea lui mikado, dar ati interpretat multe din voi gresit ce s-a scris... si iar imi pare rau...

din punctul meu de vedere ce sa zic... eu voi sta deoparte cu stressul pentru bebe.. m-am obisnuit cu ideea ca bebe pentru mine e la stadiul de vis care poate deveni realitate mai devreme sau mai tarziu... si am preferat sa il las la stadiul de VIS... culmea e ca acum al meu isi doreste tot mai mult un bebe si asa ma da peste cap cand aduce aminte de bebe de nu va spun.. dar trecem noi si peste asta.. suntem "copii" mari chicot

sper sa reflectati asupra a ceea ce s-a discutat in ultimele 2-3 ore si sa nu mai interpretati si sa gasiti sensuri aberante (la care poate nici mikado nici eu nu ne-am gandit "ever" - cum se vorbeste mai nou lol ) la niste remarci si niste PARERI big_smile puss puss puss puss puss

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-08-02 17:36:38)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.