|
Nu esti logat.
Estradiol crescut cu mastoza chistica#1 2010-07-14 18:03:04
estradiol crescut cu mastoza chisticaBuna ziua, Offline #2 2010-07-14 18:30:14
Re: estradiol crescut cu mastoza chisticaai o mastoza fibrochistica probabil...de ce sa iti scoti sanii nu stiu nu vad nici un motiv.eventual mai poti sa faci niste investigatii ca sa ai siguranta de aproape 100% ca sunt benigni.si da dereglarile hormonale pot duce la apritia unor formatiuni de genul acesta. Ultima oara a fost editat de daenarys (2010-07-14 18:30:45) "THEY CAME FIRST for the Communists,and I didn't speak up because I wasn't a Communist. THEN THEY CAME for the trade unionists,and I didn't speak up because I wasn't a trade unionist. THEN THEY CAME for the Jews,and I didn't speak up because I wasn't a Jew. THEN THEY CAME for me and by that time no one was left to speak up." (Martin Niemöller) Offline #3 2010-07-15 10:41:51
Re: estradiol crescut cu mastoza chisticaSunt foarte multi de dimensiuni mici in ambii sani.Medicul mi-a spus ca asta e unul din motivele pentru care glanda este foarte subtire, are 0, 9 cm iar sanii sunt micuti. Sunt din Slatina. Offline #4 2010-07-15 10:48:46
Re: estradiol crescut cu mastoza chisticacredeam c aesti din buc.nu ai motive sa iti scotii sanii.si eu am mastoza chistica si nu se puen problema de asa ceva.mai consulta si alt medic. "THEY CAME FIRST for the Communists,and I didn't speak up because I wasn't a Communist. THEN THEY CAME for the trade unionists,and I didn't speak up because I wasn't a trade unionist. THEN THEY CAME for the Jews,and I didn't speak up because I wasn't a Jew. THEN THEY CAME for me and by that time no one was left to speak up." (Martin Niemöller) Offline #5 2010-07-15 11:05:23
Re: estradiol crescut cu mastoza chisticavezi ce spune si un endocrinolog. poate exista vreun tratament care sa controleze estrogenul in exces. Offline #6 2010-07-15 13:40:28
Re: estradiol crescut cu mastoza chisticaMultumesc Anca. Asa ma gandeam si eu.Un endocrinolog bun stii in Buc? Aici avem o singura doctorita la care ezit sa merg din motive bine intemeiate? Offline #7 2010-07-15 14:07:51
Re: estradiol crescut cu mastoza chisticanu sunt din bucuresti, dar poate iti raspunde altcineva. Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-07-15 14:08:16) Offline #8 2010-08-24 22:23:09
Re: estradiol crescut cu mastoza chistica
Ce tratament iei pt problema asta? La mine unul din chisturi s-a micsorat si abia se ma simte iar celalalt parca ar fi o mingiuta tare si mobila, foarte aproape de suprafata sanului. Asta dupa ce am urmat regimul macrobitic nr. 7 al doctorului G. Oshawa in 2 sesiuni consecutive, de cate 10 zile. Sub acesta din urma este urma unui vas mic de sange. Am inteles k se poate scoate lichidul din chist astfel incat sa nu se ajunga la operatie...As incerca ceva de genul asta. Cine poate sa ma ajute cu informatii? Multumesc. Offline |
|