homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Just sex-4

#58 2010-08-27 08:11:16

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

Re: just sex

pai mio, cam asa e.. el a vrut sau tu ai vrut? sau ati vrut aman2? ala poate ajunge sa se desparta de prietena lui tocmai din cauza asta. lucrurile se afla in timp..

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#59 2010-08-27 09:41:14

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

tot_el, nu te mai lupta cu generatia "just sex", n-are niciun rost forgetit

Coryenne, felicitari pt longevitatea relatiei! applause

#60 2010-08-27 12:39:56

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

generatia "just sex" se tot perpetueaza de cand lumea si pamantul, doar ca lucrurile nu au fost tot timpul "pe fata" ....si nici acum nu sunt peste tot smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#61 2010-08-27 14:48:18

mio25
Full member
Inregistrat: 2010-07-29

tot_el23 a scris:

pai mio, cam asa e.. el a vrut sau tu ai vrut? sau ati vrut aman2? ala poate ajunge sa se desparta de prietena lui tocmai din cauza asta. lucrurile se afla in timp..

amandoi am vrut ,numai k nu stiu daca se numeste just-sex ptr ca asta a durat mai mult de 1an,iar referitor la despartirea dintre el si ea nu a fost din cauza mea,din cauza distantei a fost.

regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc

#62 2010-08-27 14:57:19

anca90
Platinum member

adevarat, dea_di. din pacate neutral

mio, si cand distanta dintre cei doi era mare, cum era cea dintre tine si prietenul tipei?

Publicitate

loading...

#63 2010-08-27 15:02:09

mio25
Full member

anca90 a scris:

adevarat, dea_di. din pacate neutral

mio, si cand distanta dintre cei doi era mare, cum era cea dintre tine si prietenul tipei?

era mult mai aproape de mine,stiu ca voi ganditi ca am fost una care s-a bagat intre ei ,nu-mi pasa .dar oare voi nu ati facut niciodata asa ???sau voi nu ati gresit??

regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc

#64 2010-08-27 15:05:27

sub
Platinum member

om fi gresit si noi, ca suntem oameni...
dar nu cu a ma culca cu una care are prieten, indiferent de distanta. oare prietena aia a lui ar fi fost de acord sa afle ca te-ai culcat cu el? (cat timp erau impreuna, bineinteles)

#65 2010-08-27 15:22:59

anca90
Platinum member

cand "gresesti" in mod repetat, e clar ca nu dai doi bani pe moralitate. dar in ziua de azi nu mai conteaza etica, ci ce ne face pe noi sa ne simtim bine.

#66 2010-08-27 19:24:09

Livia2010
Full member
Inregistrat: 2010-08-12

tot_el23 a scris:

dar nu cu a ma culca cu una care are prieten, indiferent de distanta. oare prietena aia a lui ar fi fost de acord sa afle ca te-ai culcat cu el? (cat timp erau impreuna, bineinteles)

Bai, dar sincer, ai fost vreodata pus in situatia asta: sa-ti placa tipa muuuult, groaznic de mult, ea are prieten tu ai prietena, ea te vrea... vrei sa spui ca n-ai face-o ?! NU TE CRED.

When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more...

#67 2010-08-27 21:08:37

mio25
Full member

anca90 a scris:

cand "gresesti" in mod repetat, e clar ca nu dai doi bani pe moralitate. dar in ziua de azi nu mai conteaza etica, ci ce ne face pe noi sa ne simtim bine.

esti sigura ca nu dau doi bani pe moralitate?si nu am gresit in mod repetat,a fost singura mea relatie cu un tip care avea prietena.daca eu sunt catalogata drept curva atunci cele de la strada ce sunt??? sau cele care se culca cu seful lor sau cu alti ptr un suc si o pizza ce sunt??? pur si simplu ne-am iubit si asta e.daca u esti casat si sotul te-nsala nu-ti pui un semn de intrebare de ce te-a inselat sau spui "e o curva"?nu te gandesti ca poate esti si tu de vina ca el a recurs la asa ceva???? gandeste-te.asa si el de asta o insela ptr ca poate ceva intre ei nu mai era ca la-nceput si poate in mine regasea acel ceva.ca sa nu spun ca urma sa necasatorim dar  egoismul meu era si este fff mare.

#68 2010-08-27 23:07:03

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

Livia2010 a scris:

tot_el23 a scris:

Bai, dar sincer, ai fost vreodata pus in situatia asta: sa-ti placa tipa muuuult, groaznic de mult, ea are prieten tu ai prietena, ea te vrea... vrei sa spui ca n-ai face-o ?! NU TE CRED.

eu as refuza.

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#69 2010-08-28 00:22:47

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Hmmm, mi s-a intamplat si mie... ce-i drept m-am ferit intotdeauna de barbatii care aveau o relatie. De ce? Daca ala vrea sa-si insele iubita, sa n-o faca cu mine. Bad karma big_smile.
Probabil, daca si eu as afla ca sunt inselata, primul gand ar fi ceva de genul ca aia a fost o curva si el saracu doar o victima lol. Si asta probabil as face-o din cauza ca mi-ar fi greu sa accept ca cel de langa mine este atat de slab, si m-a inselat stiind cata suferinta imi poate provoca.
"Just sex" poate face foarte bine si cu partenerul. Lasi la o parte toate sentimentele, si dai frau liber instinctelor. Iar in ceea ce priveste catalogarea... pai cel mai des am auzit critici din partea femeilor. Mai degraba ele sunt cele care incep zvonurile, si taca taca taca la barfa, "mama ce curva e aia, mama ce-am auzit despre ailalta" etc.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#70 2010-08-28 00:26:58

Coryenne
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

anca90 a scris:

Coryenne, felicitari pt longevitatea relatiei! applause

Merci  anca puss  partydance
iti doresc si tie o relatie mai lunga ca a mea , e minunat dupa ce trece o vreme si simti ca persoana de langa tine face parte din fiecare celula a ta...cand ai atatea amintiri pe care sa le depanati... al9leacer

"Am invatat sa merg pe picioarele mele , dupa ce au fost amputate .Pana atunci nu beneficiasem de intelepciunea necesara pentru a le folosi."

#71 2010-08-28 02:04:54

sub
Platinum member

Livia2010 a scris:

NU as face-o. Am spus si repet, nu sunt genul. daca ea are prieten, sanatate ei, intre altii nu ma bag, oricat de buna ar fi tipa si oricat as dori-o. poate asa-s eu mai ciudat pentru epoca asta in care toti isi fac de cap. dar se pare ca nu-s singurul de pe-aici..

Ultima oara a fost editat de tot_el23 (2010-08-28 02:05:21)

#72 2010-08-28 11:51:06

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

tot_el23 a scris:

Livia2010 a scris:

NU as face-o. Am spus si repet, nu sunt genul. daca ea are prieten, sanatate ei, intre altii nu ma bag, oricat de buna ar fi tipa si oricat as dori-o. poate asa-s eu mai ciudat pentru epoca asta in care toti isi fac de cap. dar se pare ca nu-s singurul de pe-aici..

Asa gandesc si eu. Daca imi place de cineva ma interesez f bine daca e sau nu singur. Pur si simplu nu imi place sa ma amestesc in treburile altora.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#73 2010-08-28 12:00:14

sub
Platinum member

In plus, daca tipa ar fi singura si m-as duce la ea (eu avand prietena) si ar afla a mea, sigur nu ar mai sta cu mine

#74 2010-08-28 12:30:42

anca90
Platinum member

mio, nu ma refeream in mod explicit la tine, ci la toti cei care isi pun nevoile sexuale in fata principiilor morale.
cat despre prostituate si curve, am mai spus ca, din punctul meu de vedere, sunt termeni diferiti si o prostituata nu-mi provoaca atata sila si dispret, cat o curva.

#75 2010-08-28 15:42:44

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

sincer in momentul in care fac sex ocazional mi se rupe daca tipul respectiv are sau nu prietena....daca el are chef sa-si insele prietena e fix problema lui, pe mine chiar nu ma intereseaza atata timp cat imi place tipul!
situatia se schimba in momentul in care un tip insurat se da la mine, pentru ca sunt de parere ca in momentul in care te casatoresti o faci cu gandul ca macar incerci sa fii fidel....daca ai de gand sa zbori din floare in floare super tare, dar nu te mai casatori! smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#76 2010-09-06 14:10:25

Livia2010
Full member
Inregistrat: 2010-08-12

tot_el23 a scris:

Livia2010 a scris:

atunci jos palaria, nu mi vine sa cred ca mai exista barbati din astia smile

When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.