homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 7-43

#799 2010-08-04 12:20:00

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 7

Fetele, tocmai mi-a zis al meu ca de abia prin octombrie o sa putem sa ne mutam undeva doar noi doi... Nu mai pot de nervi!!! grater grater grater...
Cum sa stau eu mai mult de jumatate din sarcina cu tata si cu sora cand de fapt ar trebui sa stau cu barbatul cu care o sa am copil??? O sa am cam 6 luni in octombrie, o sa creasca si burta mai mult... Nu o sa pot sa tot suport inghiontelile lui tata, privirile la burta, etc? O sa o pun pe sor-mea sa ma ajute sa ma incalt, cand de fapt iubitul meu ar trebui sa o faca?
Tata nici acum la aproape 4 luni, nu vrea sa zica rudelor din partea lui ca o sa fie bunic...
Nu ma mai pot linisti, imi vine sa plang intruna si mai sunt si la servici... grater grater grater

#800 2010-08-04 12:21:12

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

aliy, super nume eric hjarta. și mie ?mi place mult de tot!

xenona, felicitări, abia aștept să vă citesc povestea și să văd pozele  majoreta  majoreta  majoreta

kdeea, mulțumesc și eu de urări, nu mai e mult nici la mine, așa că-n cur?nd vă pun poze cu cati

acum vă rog iar să mă scuzați, dar am oră de pictură lol. adică soțul pictează burtica hjarta

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-08-04 12:58:50)

#801 2010-08-04 12:23:19

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Papucica, linisteste-te... nu-ti faci bine.
Ce sa-ti spun? daca altfel nu se poate... trebuie sa te conformezi. si daca plangi ce rezolvi, se poate schimba ceva?

Incearca sa te gandesti doar al bebe ... incet incet n-o sa-ti mai pese asa mult de  ce se intampla in jur ....  puss

Anapuss sa faci o poza sa vedem opera wink

Ma bucur ca va place numele pe care l-am ales  puss  puss

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-08-04 12:30:24)

Mamica de Eric Andrei hjarta

#802 2010-08-04 12:31:21

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Papu, calmeaza-te par  ia-le incetisor...in tot raul si-un bine: bucura-te ca stai cu ai tai si nu cu socrii big_smile  E putin mai geu, dar nu apuci sa te obisnuiesti cu ideea ca va si mutati. O sa fie bine, crede-ma doar ca asteptarea asta ne omoara smile  puss
Incearca sa nu mai plangi ca bebele simte.Si eu plangeam si mai plang din orice si dupaia imi pare rau cesafac

Ana, sa-i faci poza la burtika pictata lol  cool

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#803 2010-08-04 12:36:58

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

papucica linisteste-te!  kram important e ca exista solutia mai devreme sau mai tarziu! exact cum zicea stefany totusi stai cu ai tai nu la socri! va fi bine!
ana si eu vreau sa vad poze!

Daria Ioana - 06.08.2010

Publicitate

loading...

#804 2010-08-04 12:44:28

rain
New member
Inregistrat: 2009-11-25

Bună fetele!  puss Vin şi eu printre voi deşi sunt cu voi de multă vreme...mă ştiţi de dincolo de la aspirante (o parte dintre voi), deşi nu intru aşa des c?t aş vrea. Am deja doi flăcăi (?n devenire) şi ?ncă unul pe drum...voi fi cea mai bună soacră din lume! Am avut şi o pauză de vreo 2 luni pe forum pentru că aşa cum spuneam şi dincolo nu am timp să intru f des, mai bine zis să scriu că de citit tot v-am citit. Ăştia micii ?mi ocupă tot timpul ca să nu mai zic de soţ ( pe care nu vreau să-l neglijez pt că vreau să răm?nă deosebit ce este ?ntre noi  hjarta ), plus serviciul, plus restul treburilor de zi cu zi....nu mă pl?ng pentru că sunt o persoană activă dar uneori răm?n fără energie...
Mulţumesc fetelor de la aspirante care sunt şi pe aici pentru ?nţelegere şi pentru că sunt aşa drăguţe mereu teiubesc   
Vroiam să văd ce mai face Pass dar văd că de c?nd am reapărut eu nu a mai intrat... hmm  nustiu
Garga, pentru că am acum un mic răgaz, vreau să te ?ntreb ( pentru că tot am citit ce spuneai ?n leg cu naşterea bebeluşuilui tău), dacă eşti hotăr?tă să naşti prin cezariană? Nu vreau să se supere nimeni, dar eu aş merge de 100 de ori pe naşterea naturală, aş opta pt cezariană doar dacă vreo problemă medicală ar impune să apelez la ea.
Desigur cu epidurală, nu fără (prima dată am născut fără şi eram ?n stare să-i omor pe doctor şi asistente, soţ şi restul de pe l?ngă mine).
Ştiu că te ?mpiedică distanţa şi normal, o cezariană se poate programa, dar vroiam să-ţi spun că a doua oară am născut tot ?n decembrie şi pentru că era termenul deja ?mplinit, am ştiut de vineri că marţi urma să nasc(natural). M-a chemat dr la prima oră la spital, m-a internat,mi-a făcut o injecţie, o perfuzie cu calciu (parcă...poate mai conţinea şi altceva dar nu mai ştiu) şi ?n acest mod s-a decşanşat travaliul...simplu şi natural. Nu m-au apucat durerile imediat, pe la 11,30 mi-a rupt membranele şi abia după au ?nceput uşor, uşor. Mi-a făcut epidurala şi am născut ?n jur de 4,30 natural fără dureri şi fără complicaţii.
Scuze de o mie de ori pentru că m-am lungit at?t, nu vă supăraţi pe mine angel Mai ales Garga, dar vroiam să să-ţi spun de mult că există şi alternativă la cezariana dacă dr e de acord şi dacă tu ?ţi doreşti naşterea naturală şi nu cezariană.
Scuze din nou şi vă pup pe toate! puss

gravida 38+

#805 2010-08-04 12:48:00

aliy
Hero member

Rain, bine ai venit si la noi!

3 flacai?? bravo  applause sa fie sanatosi.

Referitor la expunerea ta: esti curajoasa... si dr meu imi recomanda nasterea normal, dar na ... daca nu ma simt in stare, ce sa fac? parca ma simt mai relaxata daca stiu ca voi face cezariana smile dar asta e parerea mea wink

#806 2010-08-04 12:50:35

Papucica
Insomniac member

Aliy, Stefany, Sanca, asa ar trebui sa gandesc dar ma oftic atat de tare, ca eu nu vreau sa stau nu ai mei, eu vreau sa stau cu cel care o sa imi fie sot, stiu ca asta e situatia, dar daca l-as avea pe el langa mine zilnic si l-as vedea zilnic mi-ar fi mult mai usor...
Acum asta este, dar sa mai astept inca 2 luni mi se pare atat de mult...

#807 2010-08-04 12:54:30

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Papu, ia partea bună a lucrurilor: vă mutați ?mpreună, indiferent c?nd. e greu, normal, dar să știi că uneori bărbații nu privesc sarcina ca noi, pt că nu ei poartă copilul și poate că efectiv nu au cum să-și dea seama c?t ?nseamnă pt noi să-i avem alături la fiecare pas, să ne ajute, chiar și cu nimicuri gen legarea șireturilor, etc. știu că nu poți digera acum această informație, dar vei vedea că asta nu va afecta cu nimic implicarea lui pe viitor, chit că acum lucrurile poate nu sunt deloc așa cum ai vrea tu să fie
al meu, deși stătea cu mine ?n casă, n-a avut nici o treabă cu sarcina p?nă n-a ?nceput să se vadă, pt că el mă vedea ca pe aceeași femeie, nimic schimbat la exterior, ?i era greu să vizualizeze imaginea copilului nostru ?n interior. ca să nu mai spun că-l enerva de c?te ori ?l puneam să atingă burta, c?nd abia ?ncepuse cati să miște. toate astea se rezolvă de la sine, vei vedea. curaj!

rain, bine ai venit printre noi puss

fetelor, și acum o poză cu opera soțului meu lol :

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/22863_st836200.jpg

#808 2010-08-04 12:59:18

rain
New member

Mulţumesc fetele! Sunteţi drăguţe kram
Super burtica...cred că o să-i las şi eu pe ai mei să mă picteze, puţin mai ?ncolo să mai crească şi burtica mea...

gravida 38+

#809 2010-08-04 13:01:04

Papucica
Insomniac member

Anabella_n, multumesc mult puss... Nici al meu nu a dat mare importanta la inceput, ii ziceam sa pupe burtica si comenta mereu ca e mic, ca nici nu stie ca e pupat, ca nici nu misca, etc... Nici acum cand vede ce stari schimbatoare am si cat de mult ma deranjeaza situatia asta, nu isi da seama cat de mult conteaza pt mine sa fie el langa mine...
Are ceva talent sotul tau... lol

Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-08-04 13:04:44)

#810 2010-08-04 13:02:49

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

rain, bine ai venit aici si multumesc pentru mesaj  puss
am luat in calcul si nasterea provocata ( travaliul indus) dar nu prea imi suride ideea. si nici medicul meu nu mi-a prezentat varianta asta, probabil nu are (suficienta) experienta in ceea ce priveste genul asta de nastere sau nu-l prefera.  oricum, am inceput sa ma simt confortabil cu ideea de a face cezariana.

ana, cat de tare a iesit!  cool

#811 2010-08-04 13:03:38

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

Heloo Rain.O sa fi soacra cu 3 nurori sa inteleg?Si mie imi este f frica sa nasc normal dar va trece cumva.La noi in spiatal nu au epidurala asa ca trebuie sa imi cumpar

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#812 2010-08-04 13:05:28

aliy
Hero member

Ana, superrrrr!!!   tummenupp

#813 2010-08-04 13:05:28

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Rain kram

Ana, foarte frumos applause Si eu aveam de gand sa pictez asa burtica dar nu am mai apucat si-mi pare tare rau sad

#814 2010-08-04 13:20:52

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

hellooo burtici cu pitici !!! happy
Xenona, felicitari  majoreta  majoreta  majoreta
Ana, rotfl2 , super !!!!!
Papu, linsteste-te, nu-i un capat de tara, si la 6 luni daca va mutati este bine!

Hai sa va pup pe toate acum  puss  puss  puss  puss  puss  puss

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#815 2010-08-04 13:21:13

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Cat de tare, ana ! lol

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#816 2010-08-04 13:22:30

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Ana, super burtica colorata chicot
Kdeea, ma bucur ca sora ta e bine, doamne ajuta!

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#817 2010-08-04 13:26:41

rain
New member

Merci Garga, am ?nţeles, e opţiunea ta şi a fiecăreia dintre voi...p?nă la urmă contează ca fiecare bebeluş să vină pe lume sănătos şi ?n siguranţă. Oricum, naşterea ?n Rom?nia este, după părerea mea, o experienţă traumatizantă şi uneori umilitoare -  indiferent cum are loc, prin cezariană sau natural - indiferent de ce spital alegi sau c?t cotizezi, mentalităţile şi atitudinea personalului medical sunt aceleaşi şi nu eşti prea bine tratat. Mă bucur că durează doar 2-3 zile şi se uită repede totul. Eu una sunt cam speriată de spitalele de la noi, deşi nu am avut contact cu ele(din fericire) dec?t cu ocazia naşterilor...
Camelia şi eu mi-am cumparat trusa epidurală, plus soluţia respectivă deşi am născut la Elias unde teoretic ar trebui să fie, nu? ?ntr-un fel e mai bine dec?t să am surprize la internare aşa cum au păţit c?teva mămici c?nd am născut eu şi c?nd şi-au trimis soţii să le caute truse şi soluţie ?n timp ce ele deja erau ?n sala de travaliu...
Rruxxy, un pupic şi de la mine puss

Trebuie să ies că e ora de masă pentru picii mei, vă pup şi o să vă mai vizitez!

Ultima oara a fost editat de rain (2010-08-04 13:28:33)

gravida 38+

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.