homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 7-44

#818 2010-08-04 13:30:21

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 7

Rain te doare cand iti face injectia in spate?

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#819 2010-08-04 13:31:57

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

o să-i transmit complimentele lol

papu, ție ?ți recomand cu căldură "Cel mai simpatic ghid de sarcină", vei ?nțelege multe despre psihologia masculină citind această carte. și eu am făcut lumină ?n cazul celor aproape 5 luni de ignorare completă a sarcinii mele, inclusiv din partea lui tata lol
ei pur și simplu vor adora produsul finit, nu ambalajul

#820 2010-08-04 13:36:53

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Andreed, sa dea Domnul sa fie bine. Sper ca si voi sunteti ok !

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#821 2010-08-04 13:37:24

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

rain, iti impartasesc temerile vis-a-vis de spitalele noastre... nici nu stii cat m-am codit pana m-am hotarat sa fac HSG-ul, fetele stiu...

ana, sper sa fie asa cum zici. mie mi se pare al meu destul de rece fata de bebe. exemplul cel mai recent: am primit de acum cateva zile niste lucrusoare pentru bebe si nu l-a tentat deloc sa le vada  supa  sper sa fie doar obosit si sa vrea sa le vada in we. eu nici nu-i mai zic  supa apropo de boceala, ca se vorbea ieri, uite ca m-a apucat acum  rodnar

#822 2010-08-04 13:41:57

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

Garga, si eu am simtit pe propria piele raceala, pana acum vreo luna cand, dupa parerea mea a inceput si al meu sa constientizeze ca bebe CHIAR o sa iasa de acolo. Mie mi se parea ca nu-i pasa, ca vb singura, ca nu vrea sa vada ca misca bebe ... ohoho si inca cate wink
Acum vine acasa si pupa burtica si intreaba " ce afce iubitul lu' tati?"  hjarta
O sa se schimbe si al tau pe masura ce sarcina o sa fie mai mare...

Ana, ce " pofta" imi faci de cartea aia ... de-as avea si eu odata  supa

Mamica de Eric Andrei hjarta

Publicitate

loading...

#823 2010-08-04 13:42:02

anabella_n
Hero member

atunci ?ți recomand și ție cartea, gărgă smile. te scutește de multă suferință inutilă. bărbații pur și simplu nu pot reacționa ca noi la sarcină. dar asta nu ?nseamnă că nu vor fi tați perfecți, sau că pe măsură ce burtica ta se umflă ca un balon, nu le crește interesul
la al meu așa s-a ?nt?mplat. interesul a crescut odată cu burta. pe el nici acum nu-l pasionează hainele, ?n schimb moare să arate la lume cum se str?nge și cum se ?ntinde căruciorul (detalii inginerești, cu alte cuvinte lol ) tata e ?ncă reticent și nu a vrut să vadă nici măcar o ecografie, explic?ndu-mi clar că la el prostiile astea moderne nu țin și că el trebuie să vadă copilul născut ca să poată să simtă cu adevărat că cineva nou vine ?n familie
și nu-i pot acuza pe nicunul, doar sunt bărbați, habar n-au cum e să fii gravid lol

aliy, pe bune, face miracole cu psihicul unei gravide pline de toane, vei vedea

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-08-04 13:42:52)

#824 2010-08-04 13:43:32

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Si al meu este de asemenea indiferent, dar asa a fost si prima data si acum este indragostit de fica-sa. La morfofetala a trebuit sa insist sa vina cu mine sa-l vada si el pe bebe, ca altfel... forgetit
Chestia cu bocitul o am si eu !!!!

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#825 2010-08-04 13:44:01

camelia83
Sr. member

O fetelor.Eu zic ca suntem mai sensibile acum si adevarul e ca noi ii simtim in burtica.Nici al meu nu pare f interesat de bebe.Dar la lucrusoare se uita daca i le arat

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#826 2010-08-04 13:45:34

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

nu dati cu pietre dar eu consider ca ar trebui sa fie mai putin insensibili barbatii astia...mai ales ca un copil se face in doi, ori daca nu vroiau copil trebuiau sa zica de la inceput nu sa faca mofturi cand ai nevoie de el mai mult ca oricand

#827 2010-08-04 13:49:43

gargarita
Moderator

ana, m-ai amuzat cu caruciorul  rotfl  sper sa vad si la omul meu schimbarea smile
mi-am comandat si eu cartea de dimineata, sper sa vina. la tine am auzit de ea, multumesc de recomandare smile

luminitza, faza e ca stiu ca si-a dorit copilul foarte mult poate tocmai de-aia nu ma asteptam sa fie asa rece  nustiu

#828 2010-08-04 13:49:44

anabella_n
Hero member

nu sunt insensibili, luminitza, pur și simplu nu ?nțeleg procesul la fel ca noi, care purtăm efectiv sarcina. vei vedea și tu, la vremea ta lol

gărgă, n-ai pt ce, și eu sper să primești cartea, e f amuzantă ?n primul r?nd și e chiar ca o discuție despre sarcină ?ntre prietene

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-08-04 13:50:55)

#829 2010-08-04 13:51:26

rain
New member
Inregistrat: 2009-11-25

camelia83 a scris:

Am văzut ?ntrebarea ta şi am intrat să-ţi răspund repede că uit după.... dumbom
Sincer, sincer: NU! Eu c?nd am văzut cum arată trusa şi ce ac este acolo (luuuuung), m-am dus la spital cu o teamă imensă faţă de injecţia respectivă dec?t de naşterea ?n sine şi am rămas uimită c?t de simplu şi rapid a fost...e mai puţin dureros dec?t o injecţie obişnuită...o ?nţepătură scurtă şi at?t, dar avantajele sunt enorme! Contează şi m?na anestezistului şi să nu te mişti c?t timp durează totul, puţin de altfel. Mie mi-a făcut ultima doză pe la ora 4,00 şi la 4,30 se năştea bebele deci nu e adevărat că nu mai simţi chiar nimic şi nu poţi ?mpinge...simţi at?t c?t trebuie şi nu răm?i traumatizată...ba, vreau să spun că atunci c?nd m-a cusut se dusese deja din efectul ei şi ?ncepusem să simt acul ăla cam nasol dar ce mă făceam fără? Răspunsul ?l ştiu de la prima naştere şi nu intru ?n detalii... skitarg

gravida 38+

#830 2010-08-04 13:52:48

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

gargarita, atunci scututa-l putin de mana si zi-i ce simti...tocmai mergand pe premisa ca ei nu inteleg procesul, spune-i ca ai nevoie sa se implice mai mult ca asa tu plangi pe la colturi si el n-are nici o treaba...si cand izbucnesti intr-un final ca nu mai poti tine in tine iti mai tranteste si vreo vorba de genul "pai daca nu mi-ai zis eu de unde era sa stiu"

#831 2010-08-04 13:55:11

gargarita
Moderator

luminitza, as prefera ca interesul lui fata de bebe sa vina de la sine... o sa vad cum evolueaza lucrurile...

#832 2010-08-04 13:57:15

camelia83
Sr. member

rain a scris:

camelia83 a scris:

Am văzut ?ntrebarea ta şi am intrat să-ţi răspund repede că uit după.... dumbom
Sincer, sincer: NU! Eu c?nd am văzut cum arată trusa şi ce ac este acolo (luuuuung), m-am dus la spital cu o teamă imensă faţă de injecţia respectivă dec?t de naşterea ?n sine şi am rămas uimită c?t de simplu şi rapid a fost...e mai puţin dureros dec?t o injecţie obişnuită...o ?nţepătură scurtă şi at?t, dar avantajele sunt enorme! Contează şi m?na anestezistului şi să nu te mişti c?t timp durează totul, puţin de altfel. Mie mi-a făcut ultima doză pe la ora 4,00 şi la 4,30 se năştea bebele deci nu e adevărat că nu mai simţi chiar nimic şi nu poţi ?mpinge...simţi at?t c?t trebuie şi nu răm?i traumatizată...ba, vreau să spun că atunci c?nd m-a cusut se dusese deja din efectul ei şi ?ncepusem să simt acul ăla cam nasol dar ce mă făceam fără? Răspunsul ?l ştiu de la prima naştere şi nu intru ?n detalii... skitarg

Rain deci doza ti-a facut-o treptata, si asa banuiesc ca a fost destul de usor.La fel ma gandeam si eu cand am vazut acul ala

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#833 2010-08-04 13:58:05

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

gargarita a scris:

luminitza, faza e ca stiu ca si-a dorit copilul foarte mult poate tocmai de-aia nu ma asteptam sa fie asa rece  nustiu

pe cuvant, garga, asa a fost si al meu... cred ca si ei sunt nesiguri ca noi ... de cand a auzit el ca am intrat in 7 luni e si mai interesat...nici nu vroia sa discute de nume, ma enerva ca nimic nu-i placea, zicea "vedem noi" si aseara el a venit cu ideea sa hotaram numele smile
Referitor la hainute... asta inca n-am reusit-o nici eu, mereu zic " sa ne oprim si la hainute de bebe", el zice ca e timp ... sa-l vad eu mai incolo cand o alerga disperat smile

Mamica de Eric Andrei hjarta

#834 2010-08-04 13:58:12

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Si eu sunt fana nastere narurala cu epidurala !!!! Am numai amintiri frumoase de la nastere, am simtit tot, dar nu ca durere ci ca o presiune mai degraba. Dupa o ora ma plimbam pe holuri sa-mi conduc barbatul la iesire .
Aliy, si care este numele ????

Ultima oara a fost editat de cocof (2010-08-04 13:59:45)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#835 2010-08-04 13:59:04

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Eu i-am spus iubitului meu ce simt de multe ori, si tot ce spune mereu e sa fiu linistita, ca o sa fie bine si cand vad ca nu se intampla nimic atunci nici eu nu mai rezist si izbucnesc si plang si ma agit...
Ii e foarte usor lui sa zica sa fiu calma, dar ce simte el il afecteaza doar pe el, ce simt eu afecteaza si copilul, oricat as incerca grijile de viitoare mama tot imi vin in minte...El nu stie ca inseamna sa ai mereu grija ce mananci, ce spui, ce asculti, ce faci si cum faci, pe ce parte sa dormi si tot asa, numai noi stim cate se schimba in noi de la vederea celor 2 liniute ...
Si al meu isi doreste copilul de mult timp, ii plac mult copii, dar de multe ori mi se pare ca amana diverse discutii sau fapte de parca nu ar putea duce... Inteleg ca l-a luat prin surprindere, si pe mine... de multe ori mi se pare ca nu se zbate destul de mult si de multe ori il simt si il vad ca efectiv amana si isi face de lucru doar sa nu se gandeasca la ce nu ii convine...

Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-08-04 14:04:52)

#836 2010-08-04 13:59:44

gargarita
Moderator

aliy, ma bucur ca macar nu sunt singura in situatia asta  tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.