|
Nu esti logat.
Gynofort, pt cine cunoaste-2#20 2007-03-16 11:36:20
Re: Gynofort, pt cine cunoasteinteresant.. vad ca mai toata lumea se plange de problema asta.. o sa incep un tratament cu nizoral...pt cea din gat si presupun ca am si jos..nushu de ce am impresia...am avut niste mancarimi aseara si m-am uitat cu oglinda si am vazut ca am ca un fel de bubite albe mici...dupa ce mi-am fct un dush si mi-am dat cu clotrimazol au disparut mancarimile. ce-s biotics? ma gandeam sa-mi cumpar gynozol de 400 si sa ma reapuc in paralel cu nizoralul. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #21 2007-03-16 11:39:28
Re: Gynofort, pt cine cunoasteComentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2007-03-16 11:41:35
Re: Gynofort, pt cine cunoasteinaite pe prospect la biotics scria ca reface si flora vaginala (nu numai cea intestinala cum scrie pe cel nou)...si era dat chiar si un mod de administrare...nu styu de ce l au modificat...?!?! happy with him...inlove with him... Offline #23 2007-03-16 11:48:30
Re: Gynofort, pt cine cunoastesi cam cat timp as tine tratamentu cu biotics?ca sincer nu mai stiu ce sa fac.... mananc iaurt la greu in schimb...problema cea mai najpa este cea din gat...ca nu s-a tratat atunci cu bioparox. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #24 2007-03-16 11:49:56
Re: Gynofort, pt cine cunoastepai pana termini cutia...de 3 ori pe zi sa l iei (pe vechiul prospect scria ca trebuie luat in timpul meselor cu o cana de apa...nu styu dc...dar eu asa l am luat...si asa l iau si acuma) happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#25 2007-03-16 12:00:30
Re: Gynofort, pt cine cunoastecred ca au scris asa in timpul meselor pt a avea o absorbtie maxima. a chiar in prospectul de l nizoral scrie k trebuie luate in timpul meselor si doc mi-a zs k trebuie luate dupa ce mananc. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-03-16 12:40:58) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #26 2007-03-16 21:47:51
Re: Gynofort, pt cine cunoasteblue_elf pot sa ti pun o intrebare pls?tu cum ai facut candida in cavitatea bucala?ai si simptome?stiu ca ai scris pe undeva pe aici,dar ti as fi rec daca mi ai raspunde!eu astept rezultat de la un exudat faringian...sunt mai ipohondra de felu meu Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #27 2007-03-16 23:41:31
Re: Gynofort, pt cine cunoastebuna fetelor.luna trecuta am fost si eu la ginecolog(un idiot..imi cer scuze dar nu-l pot numi altfel)si mi-a dat reteta gynozol(un ovul in fiecare seara timp de 6 zile)si flamexin(de 2 ori pe zi).dar pt iubytul meu nu a dat nimic.am facut tratamentul dar..nu a "disparut"complet.adica s-au mai calmat scurgerile in sensul ca nu mai sunt abundente,cremoase dar tot sunt.sa merg la alt ginecolog sa imi prescrie altceva atat pt mine cat si pt iubytul meu?el nu prezinta mancarimi,usturimi..nimic Ultima oara a fost editat de little_rabbit (2007-03-16 23:41:53) Offline #28 2007-03-16 23:49:10
Re: Gynofort, pt cine cunoastepuioanca sincera sa fiu nici eu nu stiu cum am capatat-o in cavaitatea bucala mai exact se afla pe faringe. presupun asa cum mi-a zis doctoressa acu 1 luna, cand am facut 69 cu prietenul meu eu sa fii avut deja in vagin si sa-mi fi dat apoi prin sarut...si e posibil sa-mi fi scazut si sistemul imunitar.simptomele mele: expectorez ceva (mai ales dimineata cand ma trezesc), simt ca am ceva in gat,simt k am amigdalele umflate,uneori chiar nu pot respira,si ma mai doare gatul dimineata cand ma trezesc...daca vei avea ceva iti va iesii la antibiograma. si eu sunt ipohondra,cred ca si pe stres mi s-a declansat,oboseala. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-03-16 23:52:01) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #29 2007-03-17 11:02:48
Re: Gynofort, pt cine cunoaste
mi-a dat ovule si niste praf pe care sa-l pun in apa cik antiinflamator! Offline #30 2007-03-17 11:13:49
Re: Gynofort, pt cine cunoastear fi bine k el sa-si dea cu crema, clotrimazol de exemplu.chiar daca nu are simptome macar sa fiti siguri.si noi ne apukam d luni cu toate. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #31 2007-03-17 15:42:52
Re: Gynofort, pt cine cunoasteaha.multumesc Offline #32 2007-03-19 10:21:00
Re: Gynofort, pt cine cunoasteam o intrebare ovulele clotrimazol se pot continua si cnd vine perioada de menstruatie? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #33 2007-03-19 10:23:31
Re: Gynofort, pt cine cunoastedaca nu e foarte abundenta menstra, da... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #34 2007-03-19 10:25:52
Re: Gynofort, pt cine cunoasteok ms asta vroiam s stiu. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #35 2007-03-20 17:43:08
Re: Gynofort, pt cine cunoasteam facut si eu tratamentul cu Gynofort .. dar nu vad nici un rezultat!! ... Can you hear my thoughts? Offline #36 2007-03-20 22:23:51
Re: Gynofort, pt cine cunoastepoate pur si simplu nu e bun pt tine...stay linishtita...nici pe mine nu ma ajutat... happy with him...inlove with him... Offline #37 2007-03-22 10:10:08
Re: Gynofort, pt cine cunoasteam terminat cu biotics si cele 5 zile de iaurt....situatia s-a ameliorat, in sensul ca secretia aproape a disparut, dar cea bucala persista. Sa repet doza de biotics si iaurt acum sau dupa prima menstruatie? sau sa nu mai repet deloc? Offline #38 2007-03-22 11:01:56
Re: Gynofort, pt cine cunoastedupa menstruatie s ar putea sa recidiveze...asa ca s ar putea sa fi nevoita sa repeti atunci...dak nu se intampla asta mg si fa un examen de secretie ca sa fi sigura ca a trecut...in ceea ce priveste cea bucala incearca un tratament medicamentos...sunt cateva aici pe forum... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|