|
Nu esti logat.
Gynofort, pt cine cunoaste-4#58 2007-10-24 00:06:42
Re: Gynofort, pt cine cunoastedupa ce iti trece menstra le poti incepe linistita...somnic usor si noapte buna happy with him...inlove with him... Offline #59 2007-11-08 12:14:52
Re: Gynofort, pt cine cunoasteSpune-mi te rog care este tratamentul acesta cu iaurt.
Offline #60 2007-11-08 12:35:53
Re: Gynofort, pt cine cunoastecu seringa de 5ml, fara ac, pui seara iaurt in vagin(cite 5ml, deci o seringa plina, in fiecare seara alta)...dimineata te speli in vagin doar cu apa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #61 2007-11-08 23:06:25
Re: Gynofort, pt cine cunoasteAm luat luni o pastila de flucovin 150, seara am folosit si crema Gynofort, maine mai trebuie sa mai iau a 2-a pastila de flucovin. In acest timp nu am avut relatii sexuale, cat timp trebuie sa mai asteptam pana cand putem sa ne facem de cap ? Maine ii dau si iubitului sa ia pastila, am facut amandoi tratamentul. Offline #62 2007-11-08 23:08:16
Re: Gynofort, pt cine cunoastecu gynofotul 5 zile trebuie sa stai...deci de sambata incolo eu zic ca poti avea contecte... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#63 2007-11-08 23:13:18
Re: Gynofort, pt cine cunoastems cristina, prompta ca intotdeauna Offline #64 2007-11-08 23:26:57
Re: Gynofort, pt cine cunoastecu placere happy with him...inlove with him... Offline #65 2007-11-20 19:08:30
Re: Gynofort, pt cine cunoasteAm facut candida am facut tratament si apoi mi-a spus doctorul sa-mi cumpar gynofort si sa-mi pun cand am secretia mai abundenta,iar eu o am inainte de menstruatie.Am pus aseara si dupa ceva timp am fost la toaleta si mi-a curs din crema aceea si nu stiu daca e bine .ce sa fac? Offline #66 2007-11-20 19:27:49
Re: Gynofort, pt cine cunoastepui si te culci. pui si un protej-slip. mami de minuni Offline #67 2008-01-11 10:08:21
Re: Gynofort, pt cine cunoasteIn prezentarea produsului. pe net scrie"substanta activa se elibereaza controlat 195 ore".Eu am folosit Gynofort crema luni seara si miercuri dimineata mi-a venit ciclul.(dupa aprox.36 ore).Adica din cauza ciclului a fost o problema cu eliberarea substantei active...?Nu si-a facut efectul complet medicamementul??Ma scuzati de intrebare, ca daca ma duc cu intrebarea asta la ginecolog, nu numai ca ride de mine...dar mai are si alte manifestari.Multumesc de ajutor. Offline #68 2008-01-11 10:20:30
Re: Gynofort, pt cine cunoastede obicei trebuie tinut 5 zile...adica dupa ce l pui 5 zile nu te speli in vagin...parca in prospect spune ca si 3 merge...nu mai imi amintesc exact...tu l ai tinut o zi si jumatate...deci sincer nu prea cred ca si a facut efectul...si in plus dupa menstra candida poate recidiva...asa ca sfatul meu e sa vezi cum stai dupa terminarea ei si daca e cazul sa refaci tratamentul... happy with him...inlove with him... Offline #69 2008-01-14 09:06:16
Re: Gynofort, pt cine cunoasteDe la ginecolog am primit analizele urmatoare:anticorpi complex torch, anticorpi antifosfolipidic(Lupus anticoagulant anticardiolipina) si timp protrombina P.T.T. Ce inseamna...? Offline #70 2008-01-14 09:20:09
Re: Gynofort, pt cine cunoasteincerci sa ramai insarcinata? mami de minuni Offline #71 2008-01-14 15:32:20
Re: Gynofort, pt cine cunoasteAm pierdut o sarcina in dec.07, si la controlul gineco dupa ce m-am refacut, l-am intrebat pe domnul doctor care a fost cauza.(Sarcina a fost mica, 4 -5 saptamini).Genital mi-a spus ca sunt sanatoasa.L-am rugat pentru investigatii suplimentare. Offline #72 2008-01-15 08:31:24
Re: Gynofort, pt cine cunoastemulta sanatate. si eu am trecut prin asta si stiu cum e. Offline #73 2008-01-15 08:39:48
Re: Gynofort, pt cine cunoasteSi la urmatoarea sarcina a fost bine? Ce analize ai facut ?Ca analizele mele acum costa vreo 10 mil. poate . Offline #74 2008-01-15 09:04:58
Re: Gynofort, pt cine cunoasteSi eu am trecut printr-o pierdere de sarcina care avea 3 luni. Si eu sunt acum in a treia luna de pauza. Insa voi face analizele despre care vorbesti si tu. Sa stii ca se fac gratuit in spitale daca ai trimitere...DEci sper ca urmatoarea sarcina sa fie ok, cand o fii ea...nu ma mai grabesc deloc Offline #75 2008-01-15 09:25:47
Re: Gynofort, pt cine cunoasteIn care spitale se fac gratuit? Totul costa...mai ales acestea...M-a costat exudatul si analizele pentru candida daramite acestea.Te rog spune-mi unde,ca as vrea sa fac si eu gratis sau sa platesc mai putin, dar am intrebat si la ginecolog care lucreaza in maternitate si la medicul de familie si la o ruda chimist principal in laborator de analize si ma cam costa..Nici eu nu ma mai grabesc cu sarcina.Apropo, in maternitate erau atitea femei care pierdeau sarcini...Erau ocupate toate locurile.Ce am vazut si am auzit...Eu am primit multe antibiotice ,perfuzii cu antibiotice etc. La tine cum a fost? Offline #76 2008-01-15 11:37:58
Re: Gynofort, pt cine cunoastea fost groaznic... sincer a fost super nasol. dar stiu ca analizele prenatale se fac gratuit daca ai trimitere de la medicul de familie. eu sunt din medias. aici se fac..nu stiu cum sa te ajut. la mine a fost nasol pentru ca a fost o sarcina cu probleme de la inceput. si chiuretajul a fost crancen...acum ma mai lupt cu niste probleme de sanatate dar sper din suflet sa se termine totul cat mai curand. antibiotice am primit si eu dupa chiuretaj Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|