homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gynofort, pt cine cunoaste-6

#96 2008-05-17 01:03:55

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Gynofort, pt cine cunoaste

big_smile have fun tongue si te ocupi de restul dupa smile

happy with him...inlove with him...puss

#97 2008-05-17 10:47:33

mara21
Full member
Inregistrat: 2007-10-19

multumesc cristina big_smile ... acuma stau si ma gandesc daca sunt sanse mari sa se rupa prezervativul chiar daca ma spal inauntru...  dumbom

Ultima oara a fost editat de mara21 (2008-05-17 10:56:53)

Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...?

#98 2008-05-17 15:59:38

crys_ty_na
Platinum member

cu placere...ideea e ca substanta aia ataca latexul...teoretic daca te speli si o scoti nu ar trebui sa fie probleme...practic nu-ti poate nimeni garanta asta din pacate...

#99 2008-05-18 13:35:44

aba
New member
Inregistrat: 2008-01-17

Am si eu o intrebare. Lunea asta am avut ceva mancarimi in zona genitala, iar pe miercuri deja eram inflamata. Am fost la dr. mi-a prescris nizoral - 2 la pranz, timp de 5 zile, clotrimazol, un ovul seara si spalaturi cu septovag. a spus ca am micoza vaginala... am o relatie stabila, fac tratament si eu si partenerul. Azi e a 2 zi de tratament si ma simt mai bine, a disparut disconfortul si durerea. Problema e ca de 2 zile ma doare gatu... oare am facut si micoza bucala? Am limba albicioasa, nu exagerat, dar parca nu e curata... si imi e inflamata un pic, la fel si gatu. E senzatia de rosu in gat. Pot sa iau ceva de la farmacie? trebuie facut alt tratament, nu? Imi puteti recomanada ceva? sa nu interactioneze cu ce luam deja. El nizoral, la fel ca mine, pastile... si in plus un unguent - tot clotrimazol.

#100 2008-05-18 13:38:34

crys_ty_na
Platinum member

se pare ca ai candidoza bucala...incearca glicerina boraxata cu stamicin si o vizita la medicul de familie saptamana care vine...

Publicitate

loading...

#101 2008-05-18 13:38:44

aba
New member

Inca ceva... el nu are nici un fel de simptom.

#102 2008-05-18 13:39:18

crys_ty_na
Platinum member

atunci as renunta la saruturi pana scapi tu...

#103 2008-05-18 13:39:31

aba
New member

Multumesc mult! O sa ma duc smile

#104 2008-05-18 13:39:45

crys_ty_na
Platinum member

cu placere smile

#105 2008-05-20 08:58:51

aba
New member

Revin cu inca o intrbare. Am fost la dr. de familie si nu sunt impacata. A spus ca sunt racita. I-am explicat ca am fost si la dr ginecolog, ca iau tratament... si mi-a dat antibiotice si eurespal(interactioneaza cu tratementul pe care il urmez acum? - dr de familie a spus ca nu.). Am intrebat si la farmacie daca poate fi doar raceala si s-a uitat doamna ca la circ. Nu ma mai doare cand inghit, limba e mai curata, dar am basicute... nu-s impacata. Vroiam sa stiu inca o parere big_smile, sper sa fiu doar paranoica.

#106 2008-05-20 09:27:34

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu zic ca ia candida bucala si nu cu ntibiotice se trateaza.si da antibioticele scad efectul ac

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#107 2008-05-20 09:34:57

aba
New member

stiu ca interactioneaza cu ac, dar ma intereseaza daca nu afecteaza tratamentul pt micoza vaginala pe care il urmez. e mai sus.

#108 2008-05-20 09:36:16

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

daca ai candida da il poate afectata in sensul ca o pote accentua si mai mult si daca iei antibiotic nu o sa mai treaca candida

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#109 2008-05-20 09:45:03

aba
New member

ok. multumesc smile

#110 2008-09-05 12:04:31

raly
New member
Inregistrat: 2008-08-18

si mie mi-a fost recomandat gynofort..dar mi-a mai zis ca la mine a cam trecut candidoza a ramas doar o usoara inflamatie.....pentru ca inainte m-am tratat cu ovule si flucovim...problema e ca nu vreau sa mai  astept sa treaca acele 5 zile......ca merg la mare si vreau sa fiu in regula...au trecut 4 zile de cand am pus unguentul...oare e suficient?o zi in plus conteaza asa mult?

#111 2008-12-12 10:41:24

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

myhaela a scris:

inca nu mi-am cumparat, deci nush cum arata si cata crema contine, insa pe reteta imi scrie (voi scrie exact ca in reteta) Gynofort apl. tub I,  1 apl /zi, 3 zile fara contact.

So: nu e vorba ca iei 3 zile... ci 3 ZILE NU AI CONTACT SEXUAL dupa ce bagi Gynofortul.

#112 2008-12-12 12:52:33

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

Saru'mana Eva. Daca mai treci p-aici, poate-mi dai un sfat (de fapt, nu mie).
Am zis la alt topic ca de cand ia AC (chiar si dupa Postinor) i-a aparut scurgerea albicioasa, are prurit si durere la contact sexual. Cum se poate face candida si de la AC, asta am presupus ca are.
A fost la Marie Stopes (doctora Ionescu) care dupa ce-a certat-o 10 min ca a luat Postinor (de parca trebuia sa ramana gravida, ca sa-i faca ea chiuretaj sau cum?!?) i-a zis ca are o rana ( ?!? ), i-a luat secretie si i-a prescris irigatii (cu degetul pana isi ia irigator - dar n-o s-o las eu sa ia), Miconal Ovule si Canesten Crema. La farmacie n-a gasit Mycoheal si i-a dat aia Gynofort. Mycoheal i-a zis sa ia pana luni cand merge din nou, 1/zi - seara. I-a zis sa se spale cu degetul in dus, apoi sa puna Mycoheal. Doua chestii te-as ruga sa-mi zici:

1. E mai ok daca luam si cate un Flucovim? Eu asa as face... :-S E nevoie sa dau si eu cu Canesten?
2. Daca doctora Ionescu i-a zis sa se spele in vagin, si ea pune diseara Gynofort... o sa se duca fara sa fi facut spalaturi (dupa cum i-a recomandat). Mi-e ca incepe iar sa-mi tipe la ea... Eu i-am zis sa puna Gynofort diseara si sa se duca fara sa fi facut spalaturi intravaginale. Pune Gynofort si nu se spala 5 zile sau cum? Sa caute la alta farmacie Mycoheal? Daca ia Mycoheal, e la fel... adica nu tre' sa se spele?
3. Ii iau si BIOTICS ?

@ domnisoara draguta care este crys_ty_na: daca poti sa dai si acest Link la doctoressa, ti-as multumi mult, ca nu stiu daca pot sa-i explic la telefon toata alambicatura...
Mersi. (sau daca stii tu sa raspunzi... e ok).

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-12-12 14:19:01)

#113 2008-12-12 17:04:10

crys_ty_na
Platinum member

1. ar fi bine sa luati fiecare cate un flucovim 150 si daca nu ai simptome nu are rost sa folosesti si tu crema
2 eu una nu as face spalaturi...mai ales ca dupa ce pui gynofortul NU ai voie 5 zile sa te speli in vagin si nici sa ai contact...poate sa i spuna ca s a spalat inainte daca vrea sa scape de gura acelei doamne...
daca ai luat gynofortul nu are rost sa dati banii pe altceva...din experienta mea e ok...doar ca in functie de cum se simte dupa s-ar putea sa fie nevoie si de refacerea florei vaginale...
3 nu strica...

#114 2009-02-27 21:16:00

butterfly3
Full member
Inregistrat: 2009-02-26

buna,
acuma catev azile am dat peste acest site si am vazut ca multa lume se confrunta cu aceasi problema...si eu am aceasta "chestie" si nah am tot facut tratamente ptr ea...si mai nimik ..un singur tratament a dat ceva roade...dar si ala pentru scurt timp. de aici de pe site am citit despre gynofort insa..si am zis s ail incerc ca nu prea am nimica de pierdut...intrebarea mea este k nah l-am pus seara si a doua zi cand a trebuit sa merg la toaleta cu o anumita nevoie a cam curs jumate din el ..apoi in ziua respectiva a mai curs ceva si a doua zi ...si desi am luat gynofort a mai curs si din secretia de candida putin in a doua zi.daca a curs jumate in prima zi sau peste isi mai face efectul?eu am fost la mai multe controale dar nmeni nu mi-a zis nimica de antifungigrama....care se pare ca depisteaza la ce e sensibila candida si o poti trata mai repede...se poate face o antifungigrama la cererea pacientului? daca partenerul nu prezinta semene trebuie s aia si el ceva? sexul neprotejat o data cel putin inseamna ca poate lua si el? va multumesc de intelegere si astept raspunsul vostru

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.