homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-31-76

#1426 2010-08-09 11:14:56

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-31

Vrabiuta  goodluck  in concediu, sa va intoarceti 3 tongue

Multumesc pt urarea facuta sotului meu si va urez si voua "Multi ani" impreuna si poate o sa primiti cel mai frumos cadou cu ocazia acestei aniversari  puss

De Craciun am avut test poz, chiureatjul a venit mai tarziu pe la inceputul lui feb. Atat eu cat si Smart am facut niste analize genetice din care a reiesit ca avem amandoua cate 2 mutatii genetice care dau risc de trombofilie in sarcina. In cazul meu de ex nu a facut cord deloc, la Smart a facut dar s-a oprit. Probleme aceste de coagulare a sangelui date de aceste muattii apar numai in sarcina, asfel ca sangele nu mai circula cum trebuie in corp din cauza micilor cheaguri ce se pot forma si in felul acesta bebele nu este alimentat cu sange nici el calumea sau chiar deloc. Insa cu tratament exista sanse sa se duca sarcina la sfarsit.
Eu am mutatiile gentice MTHFR A si C amandoua heterozigote si momentan fac tratament inainte de sarcina cu aspenter, acid folic si femibion 1, iar cand voi ramane insarcinata voi merge regulat la Dr Uscatescu la bucuresti pt supraveghere si ajustarea tratamentului. Este posibil ca in sarcina sa fac si Clexane (un anticoagulant) daca aspenterul nu este de ajuns.

Eu nu am porbleme cu vreo masea, mi-am facut dantura in oct, si chiar nu ma jeneaza nici o masea acum, durerea este numai in interiorul urechii. O sa incerc varianta cu sarea deseara, sper sa ma ajute. Oricum, am zis, antibiotic nu iau, si nici la dr nu ma duc ca sigur imi da antibiotic. Pe mine sigur m-a tras curentul.

mirik  puss

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-08-09 11:26:54)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1427 2010-08-09 11:23:39

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

madu, daca ovulezi zilele astea si ramai, crezi ca e ok sa te apuci acum de antibiotic?

#1428 2010-08-09 11:26:58

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Imi pare rau pt toate problemele astea pe care le-ai avut. puss Era cel mai frumos cadou de Craciun...
La mine a fost din cauza ca am facut temperatura 39.4 si aveam numai 5 saptamani si mi-a zis dr k s-a prajit ,k era mic, dar se prinsese bine si alta problema nu am...sper sa fie asa!Nu mi-am facut analize amanuntite.
E bine dc nu e de la masea, dar cateodata e mai bine sa tratezi o masea decat otita.Mai auzisem o reteta babeasca ,dar nu stiu sigur cum e ,sa incalzesti putin ulei si sa pui un strop asa caldut in ureche,dar nu stiu sigur cum...mai bine cu sare si tii vata in ureche.
La barbati e nasol cu orita,mai bine carie,mai ales dc pocneste...verifica tot cu coada de la lingurita si sus si jos...
Neata ,maducu, garga puss
Garga, dar la 19 sapt stii ce e ,se vede sau banuiesti ca e baiat?
Fetelor ,dar ca sa ramai gravi treb neap sa nu te ridici sa te speli 30 min,sau sa stai cu perna sub fund si chestii din astea?

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#1429 2010-08-09 11:29:02

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

smart lady a scris:

Nu stiu ce-i ala Myla, dar tin pumnii sa te faci bine repede goodluck

multumesc puss

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#1430 2010-08-09 11:34:52

gargarita
Moderator

vrabiutza a scris:

Garga, dar la 19 sapt stii ce e ,se vede sau banuiesti ca e baiat?
Fetelor ,dar ca sa ramai gravi treb neap sa nu te ridici sa te speli 30 min,sau sa stai cu perna sub fund si chestii din astea?

la 16 sapt si ceva am aflat ca are putza smile
e bine sa stai macar 30min in pat dupa, cu sau fara perna sub fund. eu n-am stat niciodata cu perna sub fund sau picioare pe pereti, am avut si eu o ambitie lol dupa aceea poti sa te speli, dar nu in interior.

Publicitate

loading...

#1431 2010-08-09 11:35:13

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

fetele am citit de maria acum ce a scris andree si m-au trecut foiri si am plans mi-am adus aminte de acele clipe cand am nascut si eu
ANDREEA sa-ti traiasaca fetita e o dulce si sa va dea DUMNEZEU putere ,sanatate si bucurii puss  puss  puss
neta  VRABIUTA eu nu ma scol din pat 30 de min de obicei ca asa mi-a recomandat dr dar nu stau cu perna sau cu picioarele pe pereti ci doar stau linistita in pat chicot
garga cand ai ranas insarcinata ai ovulat la 20 si ceva de zile???

Ultima oara a fost editat de madutumic (2010-08-09 11:38:02)

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#1432 2010-08-09 11:37:11

vrabiutza
Sr. member

Mila,sa te faci bine repede, goodluck

Madu,  goodluck sa creasca temp si sa apara +++
poate nu mai iei antib.
Printe, sa nu te superi k am zis de maselute
La dentist e rec sa mergi la 6 luni,iar cele ascunse apar doar la radiografii,sau cand te doare,dar poate sa doara in alta parte si sa nu stii ce ai.De aceea am zis sa verifici cu lovituri usoare cu ceva metalic.

si tu,dar mai ales sotul lui smart,mai ales k simte pocnituri,aia sigur nu e de la ureche.Unii medici te trateaza de otita sau sinuzita,iar tu ai carie ascunsa...
Smart, ul pui pe sotul tau sa caste gura, iar tu pac,pac cu lingurita,pe rand toate... si scapati.Bafta!

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#1433 2010-08-09 11:40:11

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

vrabiuta si mie imi pare rau prin ce ai trecut...dar totusi motivul oe care ti l-a dat dr  ca "bebe s-a prajit" mi se pare absurd. Intra-devar febra nu e tocmai buna in sarcina si poate duce la probleme, dar niciodata nu poti sti ca asta a fost motivul.
Si eu am avut febra mare atunci si initial am dat vina pe ea. Nici acum nu pot sti 100% ca mutatiile genetice sunt de vina...e posibil ca sa fi fost den vina combinatia febra +mutatii. Eu nu m-am multumit cu raspusurile de genu: "febra a fost de vina", "ce sa-i faci femeile mai pierd si sarcini", "a fost prima sarcina, se mai intampla" sau "a fost o eroare cromozomiala". Am facut investigatiile pt ca n-am vrut sa mai risc sa mai pierd o sarcina, si uite ca am descoperit o problema destul de plauzibila. Iar la urmatoarea sarcina nu am de gand sa mai risc, voi lua orice tratament trebuie.

despre perna sub fund si statul in pat min 30 min s-a mai discutat pe aici. totul e relativ, daca tu te simti mai bine daca stai cu perna sub fud sau cu picioarele pe pereti poti s-o faci, dar nu e demosntrat ca intr-adevar ajuta.

vrabiuta eu nu aud pocnituri chiar deloc, ma doare in interior.

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-08-09 11:43:28)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1434 2010-08-09 11:41:20

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

vrabiutza.. ms puss (ma duc sa stau in pat) va pup pe toate pusspuss

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#1435 2010-08-09 11:42:00

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Hello gagici frumoase !!! happy

pupici pentru voi toate  puss  puss  par  par

eu am ajuns pe la 1 noaptea...sunt chiauna si somnoroasa  cascat , am incercat sa va citesc dar n-am retinut mare lucru  dumbom trebuie sa beau 2-3  mornincoffee  mornincoffee  sa-mi revin  am retinut ca Smart si-a sarbatorit men-ul si ca v-ati betivanit  chicot  applause

Smart, sa-ti traiasca barabatul  birthday  iar la urmatoarea aniversare sa fiti 3  goodluck

am pus cateva poze in album, mai am de primit si altele de la prietenii cu care am fost... le-am pus in mare graba, fara sa le denumesc

va citesc si va povestesc mai multe ,  cand ma trezesc  par  a fost frumos...desi nu e prima data cand mergem in zona aia, mama lui Sorin era de acolo, avem si rude in Moldovita (aici ma fost) fiind un grup mai mare mai greu cu deplasarea ...ca de, baietii nu renuntau la berica iar noi fetele n-am avut chef sa facem pe soferii  chicot

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-08-09 11:45:07)

.

#1436 2010-08-09 11:46:07

vrabiutza
Sr. member

Sa fie sanatos baietelul si sa se nasca cu bine!
Pai nici eu nu am stat nicicum,prima data cand am ramas.Ma ridicam imediat si ma stergeam cu servetele,dar nu ma spalam, k nu era baia aproape si baba pandea pe la usi!lol
garga, ai avut ambitie sa ramai asa fara atata stres si calcule si picioare pe pereti?
Si eu am zis k luna asta incerc fara calcule,fara nimic!Poate nu am ramas in vara asta si pt k al meu a lucrat mult si era obosit,poate nu era asa buna samanta...lol
Dar la mare....relaxare!
Dar dc e gardnerella aia la mijloc si inca nu am tratat-o are ceva?
Mentionez k nu am scurgeri urat mirositoare sau anormale,doar la pap a iesit...
pls,sa nu ziceti k nu e bine sa incerc pana nu o tratez!

#1437 2010-08-09 11:47:46

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Hello gagici care ati intrat mai tarziu puss

Vrabiuta dar care-i faza cu otita? Sa nu-mi spui ca dauneaza la gegei ca fac spume grater
Despre carii nu are sigur ca mergem regulat la dentist, chiar sapt trecuta a fost cu mine si i-a facut si lui control
Hello Mika , multumesc de urari si goodluck cu graficul

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-08-09 11:48:55)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1438 2010-08-09 11:49:38

gargarita
Moderator

mika  puss  frumoase pozele  smile

vrabiuta, nu lol SINGURA mea ambitie a fost sa nu stau cu picioarele pe pereti lol ca in rest... temperatura luata in fiecare zi in mod riguros, teste de ovulatie, urmarit secretie, imi faceam mereu drum pe la laborator sa mai dozez un progesteron, mai pe la echo cand nimic nu ma lamurea... deci faceam de toate.

LE vrabiutza, normal ca e bine sa tratezi gardnerella inainte.

#1439 2010-08-09 11:56:47

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Smart si tie   goodluck  luna asta....la mine iar sunt temperaturi ciudate ...si cat am fost plecata n-am avut chef sa iau temperatura

Gargaritu puss  par  cum te simti, ce face putulica ta? cum a fost la intalneala?

fetele vedeti ca v-am pozat si o barza...sigur e norocoasa smile

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-08-09 12:00:51)

.

#1440 2010-08-09 11:57:16

vrabiutza
Sr. member

Printesica,pai am zis de sotul lui smart, k are pocnituri!
Nu mi-a zis k s-a prajit,asa simplu, mi-a explicat mai multe,dar eu eram prea distrusa sa inteleg!Mi-a facut ecograf in interior si era asa mic si ca un C.Si mi-a aratat unde fusese prins ,k era prins bine, undeva sus si se desprinsese si era cazut acolo si a zis k fiind f mic si abia prins ,nu a rezistat la temperatura,k si cum ai pune un ou pe o plita incinsa!Dar ce investigatii amanuntite ar treb sa-mi fac?Eu mi-am facut tot felul de analize,dar din acestea de rutina:hemoleucograma commpleta, rh, vsh,Ca, magneziu, fier, urina...toate bine!
Mi-a zis k dc vreau sa-mi fac toxoplasmoza si din astea,dc vreau,le am scrise,dar mi-e groaza sa-mi iau sange iar...
Dar ce ar mai treb,k sa stiu k e in regula...

#1441 2010-08-09 12:01:33

gargarita
Moderator

mika... prea bine nu ma simt, insa m-am cam obisnuit cu siutuatia. puiul  ma cam ingrijorase ca nu misca, dar mi-a dat un semn mai devreme smile

vrabiutza, o lista cred ca ti-am dat-o eu. pe langa alea ar mai fi cele de coagulare, o sa-ti spuna printesica ce si cum.

#1442 2010-08-09 12:02:29

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Ei Mika nu se stie de unde sare ... soarecele lol asa ca majoreta facem galerie sa sara in test cu ++ peste cateva zile

Vrabiuta sau care stiti ziceti-mi va rog, otita dauneaza gigeilor ?

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1443 2010-08-09 12:04:29

gargarita
Moderator

oreionul sigur dauneaza, otita nu stiu...

#1444 2010-08-09 12:05:04

vrabiutza
Sr. member

Garga, pai si n-am sanse sa o tratez asa repede, k dc treb metronidazol, alea dur 10 zile si trece oulatie si mare si tot...grater
Printe, nu am zis k vreau eu sa stau cu perna sub fund, k nu imi palce asta,doar intreb, dar e bine k nu treb...Ma gandeam k altele nu vor sa ramana si se spala si calc si tot raman gravi.Eu inainte ma protejam cu AC,rec de medic.
Smart, nu e buna otita la barbati, dar nu te speria!
Cauta pe net si te documentezi(otita la barbati).Nu vreau sa te sperii,dar cica nu e buna samanta atunci cand e bolnav!Dar sa nu te iei dupa mine,k nu st medic!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.