Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-31-76
- dirida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-02
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-31
Vrabiuta in concediu, sa va intoarceti 3
Multumesc pt urarea facuta sotului meu si va urez si voua "Multi ani" impreuna si poate o sa primiti cel mai frumos cadou cu ocazia acestei aniversari
De Craciun am avut test poz, chiureatjul a venit mai tarziu pe la inceputul lui feb. Atat eu cat si Smart am facut niste analize genetice din care a reiesit ca avem amandoua cate 2 mutatii genetice care dau risc de trombofilie in sarcina. In cazul meu de ex nu a facut cord deloc, la Smart a facut dar s-a oprit. Probleme aceste de coagulare a sangelui date de aceste muattii apar numai in sarcina, asfel ca sangele nu mai circula cum trebuie in corp din cauza micilor cheaguri ce se pot forma si in felul acesta bebele nu este alimentat cu sange nici el calumea sau chiar deloc. Insa cu tratament exista sanse sa se duca sarcina la sfarsit. Eu am mutatiile gentice MTHFR A si C amandoua heterozigote si momentan fac tratament inainte de sarcina cu aspenter, acid folic si femibion 1, iar cand voi ramane insarcinata voi merge regulat la Dr Uscatescu la bucuresti pt supraveghere si ajustarea tratamentului. Este posibil ca in sarcina sa fac si Clexane (un anticoagulant) daca aspenterul nu este de ajuns.
Eu nu am porbleme cu vreo masea, mi-am facut dantura in oct, si chiar nu ma jeneaza nici o masea acum, durerea este numai in interiorul urechii. O sa incerc varianta cu sarea deseara, sper sa ma ajute. Oricum, am zis, antibiotic nu iau, si nici la dr nu ma duc ca sigur imi da antibiotic. Pe mine sigur m-a tras curentul.
mirik
Ultima oara a fost editat de printesica (2010-08-09 11:26:54)
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
madu, daca ovulezi zilele astea si ramai, crezi ca e ok sa te apuci acum de antibiotic?
- vrabiutza
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-07-20
Imi pare rau pt toate problemele astea pe care le-ai avut. Era cel mai frumos cadou de Craciun... La mine a fost din cauza ca am facut temperatura 39.4 si aveam numai 5 saptamani si mi-a zis dr k s-a prajit ,k era mic, dar se prinsese bine si alta problema nu am...sper sa fie asa!Nu mi-am facut analize amanuntite. E bine dc nu e de la masea, dar cateodata e mai bine sa tratezi o masea decat otita.Mai auzisem o reteta babeasca ,dar nu stiu sigur cum e ,sa incalzesti putin ulei si sa pui un strop asa caldut in ureche,dar nu stiu sigur cum...mai bine cu sare si tii vata in ureche. La barbati e nasol cu orita,mai bine carie,mai ales dc pocneste...verifica tot cu coada de la lingurita si sus si jos... Neata ,maducu, garga Garga, dar la 19 sapt stii ce e ,se vede sau banuiesti ca e baiat? Fetelor ,dar ca sa ramai gravi treb neap sa nu te ridici sa te speli 30 min,sau sa stai cu perna sub fund si chestii din astea?
Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe... " Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."
- mylacik
- Hero member
- De la: Slovacia
- Inregistrat: 2010-06-30
smart lady a scris:Nu stiu ce-i ala Myla, dar tin pumnii sa te faci bine repede
multumesc
- gargarita
- Moderator
vrabiutza a scris:Garga, dar la 19 sapt stii ce e ,se vede sau banuiesti ca e baiat? Fetelor ,dar ca sa ramai gravi treb neap sa nu te ridici sa te speli 30 min,sau sa stai cu perna sub fund si chestii din astea?
la 16 sapt si ceva am aflat ca are putza e bine sa stai macar 30min in pat dupa, cu sau fara perna sub fund. eu n-am stat niciodata cu perna sub fund sau picioare pe pereti, am avut si eu o ambitie dupa aceea poti sa te speli, dar nu in interior.
- madutumic
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-12-21
impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 27.06.2011
- vrabiutza
- Sr. member
Mila,sa te faci bine repede,
Madu, sa creasca temp si sa apara +++ poate nu mai iei antib. Printe, sa nu te superi k am zis de maselute La dentist e rec sa mergi la 6 luni,iar cele ascunse apar doar la radiografii,sau cand te doare,dar poate sa doara in alta parte si sa nu stii ce ai.De aceea am zis sa verifici cu lovituri usoare cu ceva metalic.
si tu,dar mai ales sotul lui smart,mai ales k simte pocnituri,aia sigur nu e de la ureche.Unii medici te trateaza de otita sau sinuzita,iar tu ai carie ascunsa... Smart, ul pui pe sotul tau sa caste gura, iar tu pac,pac cu lingurita,pe rand toate... si scapati.Bafta!
Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe... " Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."
- dirida
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-11-02
vrabiuta si mie imi pare rau prin ce ai trecut...dar totusi motivul oe care ti l-a dat dr ca "bebe s-a prajit" mi se pare absurd. Intra-devar febra nu e tocmai buna in sarcina si poate duce la probleme, dar niciodata nu poti sti ca asta a fost motivul. Si eu am avut febra mare atunci si initial am dat vina pe ea. Nici acum nu pot sti 100% ca mutatiile genetice sunt de vina...e posibil ca sa fi fost den vina combinatia febra +mutatii. Eu nu m-am multumit cu raspusurile de genu: "febra a fost de vina", "ce sa-i faci femeile mai pierd si sarcini", "a fost prima sarcina, se mai intampla" sau "a fost o eroare cromozomiala". Am facut investigatiile pt ca n-am vrut sa mai risc sa mai pierd o sarcina, si uite ca am descoperit o problema destul de plauzibila. Iar la urmatoarea sarcina nu am de gand sa mai risc, voi lua orice tratament trebuie.
despre perna sub fund si statul in pat min 30 min s-a mai discutat pe aici. totul e relativ, daca tu te simti mai bine daca stai cu perna sub fud sau cu picioarele pe pereti poti s-o faci, dar nu e demosntrat ca intr-adevar ajuta.
vrabiuta eu nu aud pocnituri chiar deloc, ma doare in interior.
Ultima oara a fost editat de printesica (2010-08-09 11:43:28)
Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!
- mylacik
- Hero member
- De la: Slovacia
- Inregistrat: 2010-06-30
- mikado
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-01-29
.
- vrabiutza
- Sr. member
Sa fie sanatos baietelul si sa se nasca cu bine! Pai nici eu nu am stat nicicum,prima data cand am ramas.Ma ridicam imediat si ma stergeam cu servetele,dar nu ma spalam, k nu era baia aproape si baba pandea pe la usi! garga, ai avut ambitie sa ramai asa fara atata stres si calcule si picioare pe pereti? Si eu am zis k luna asta incerc fara calcule,fara nimic!Poate nu am ramas in vara asta si pt k al meu a lucrat mult si era obosit,poate nu era asa buna samanta... Dar la mare....relaxare! Dar dc e gardnerella aia la mijloc si inca nu am tratat-o are ceva? Mentionez k nu am scurgeri urat mirositoare sau anormale,doar la pap a iesit... pls,sa nu ziceti k nu e bine sa incerc pana nu o tratez!
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Hello gagici care ati intrat mai tarziu
Vrabiuta dar care-i faza cu otita? Sa nu-mi spui ca dauneaza la gegei ca fac spume Despre carii nu are sigur ca mergem regulat la dentist, chiar sapt trecuta a fost cu mine si i-a facut si lui control Hello Mika , multumesc de urari si cu graficul
Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-08-09 11:48:55)
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- gargarita
- Moderator
- mikado
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-01-29
.
- vrabiutza
- Sr. member
Printesica,pai am zis de sotul lui smart, k are pocnituri! Nu mi-a zis k s-a prajit,asa simplu, mi-a explicat mai multe,dar eu eram prea distrusa sa inteleg!Mi-a facut ecograf in interior si era asa mic si ca un C.Si mi-a aratat unde fusese prins ,k era prins bine, undeva sus si se desprinsese si era cazut acolo si a zis k fiind f mic si abia prins ,nu a rezistat la temperatura,k si cum ai pune un ou pe o plita incinsa!Dar ce investigatii amanuntite ar treb sa-mi fac?Eu mi-am facut tot felul de analize,dar din acestea de rutina:hemoleucograma commpleta, rh, vsh,Ca, magneziu, fier, urina...toate bine! Mi-a zis k dc vreau sa-mi fac toxoplasmoza si din astea,dc vreau,le am scrise,dar mi-e groaza sa-mi iau sange iar... Dar ce ar mai treb,k sa stiu k e in regula...
- gargarita
- Moderator
mika... prea bine nu ma simt, insa m-am cam obisnuit cu siutuatia. puiul ma cam ingrijorase ca nu misca, dar mi-a dat un semn mai devreme
vrabiutza, o lista cred ca ti-am dat-o eu. pe langa alea ar mai fi cele de coagulare, o sa-ti spuna printesica ce si cum.
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Ei Mika nu se stie de unde sare ... soarecele asa ca facem galerie sa sara in test cu ++ peste cateva zile
Vrabiuta sau care stiti ziceti-mi va rog, otita dauneaza gigeilor ?
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- gargarita
- Moderator
oreionul sigur dauneaza, otita nu stiu...
- vrabiutza
- Sr. member
Garga, pai si n-am sanse sa o tratez asa repede, k dc treb metronidazol, alea dur 10 zile si trece oulatie si mare si tot... Printe, nu am zis k vreau eu sa stau cu perna sub fund, k nu imi palce asta,doar intreb, dar e bine k nu treb...Ma gandeam k altele nu vor sa ramana si se spala si calc si tot raman gravi.Eu inainte ma protejam cu AC,rec de medic. Smart, nu e buna otita la barbati, dar nu te speria! Cauta pe net si te documentezi(otita la barbati).Nu vreau sa te sperii,dar cica nu e buna samanta atunci cand e bolnav!Dar sa nu te iei dupa mine,k nu st medic!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|