Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-31-77
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-31
vrabiutza, te apuci imediat dupa menstra, n-a fost vorba asa?
LE aaa nu vrei sa faci tratamentul la mare inteleg...
- mikado
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-01-29
vrabiutza a scris:Printesica,pai am zis de sotul lui smart, k are pocnituri! Nu mi-a zis k s-a prajit,asa simplu, mi-a explicat mai multe,dar eu eram prea distrusa sa inteleg!Mi-a facut ecograf in interior si era asa mic si ca un C.Si mi-a aratat unde fusese prins ,k era prins bine, undeva sus si se desprinsese si era cazut acolo si a zis k fiind f mic si abia prins ,nu a rezistat la temperatura,k si cum ai pune un ou pe o plita incinsa!Dar ce investigatii amanuntite ar treb sa-mi fac?Eu mi-am facut tot felul de analize,dar din acestea de rutina:hemoleucograma commpleta, rh, vsh,Ca, magneziu, fier, urina...toate bine! Mi-a zis k dc vreau sa-mi fac toxoplasmoza si din astea,dc vreau,le am scrise,dar mi-e groaza sa-mi iau sange iar... Dar ce ar mai treb,k sa stiu k e in regula...
cum adica ,, daca vrei" , trebuie sa le faci
Cam astea ar fi analizele care se fac inainte de conceptie
1.Dozari hormonale ziua 2-3 a ciclului (FSH, LH, Estradiol, Prolactina, TSH, T3, FreeT4, ATPO) 2.Dozari hormonale ziua 21 (Progesteron) 3. toxoplasma, CMV, Rubeola, Chlamydia, HSV 4.Examen bacteriologic secretie vaginala, cultura col, AG Chlamydia, Ureaplasma si Mycoplasma (fara toaleta vaginala 48 de ore si fara contact sexual) -Test Babes-Papanicolau 5.Ecografie mamara 6.Ecografie transvaginala 7.Histerosalpinografie + HIV HBsAG (hepatita B) Hepatita C Grupa de sange RH astea pentru tine
Dozarile hormonale ar trebui sa-ti zica medicul endocrinolog cand tb facute...in functie de durata CM-ului
Gargaritule, pe caldura asta pana si bebei sunt mai lenesi ...
Ultima oara a fost editat de mikado (2010-08-09 12:10:58)
.
- vrabiutza
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-07-20
gargarita a scris:vrabiutza, te apuci imediat dupa menstra, n-a fost vorba asa?
LE aaa nu vrei sa faci tratamentul la mare inteleg...
Ai dreptate, k asa a fost vorba,dar treb sa fac trat si sa nu mai fac asa e? Pai si eu de ce mai merg la mare? Mi-ai dat tu lista cu Complexul Tough,dau cum ii zice,il am scris (salvat in calc) Asta cu coagularea am facut-o ,cred.Cum se cheama, k am lista toata in fata si cu rezultatele,dar nu stiu care din ele este! Pai si ce trat sa fac?10 zile cu klion ovule si o doza de tinidazol?si doza aia cand sa o iau,cand incep ovulele sau cand le termin?
Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe... " Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."
- gargarita
- Moderator
atunci fa-l dupa menstra urmatoare... dar daca cumva ramai insarcinata cred ca o sa fie mai complicat de tratat... cum crezi... tinidazolul este in doza unica? daca da, ia-l cand incepi ovulele.
pentru coagulare sunt mai multe analize dintre care si unele genetice care sunt f scumpe. smart sau printe o sa-ti zica, eu nu ma pricep, nu le-am facut.
- cocof
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-22
neataaa gagici Mika, frumoase poze, frumoase temperaturi , frumoasa secretie...maaaaiiiiii, abia astept sfarsitul de sapamana !!!! Smart, sa-ti traiasca barbatu' si sa-ti trimita un gigel smecher zilele urmatoare !!!! Printe,Myla sa va faceti bine repede !!!! Madu , dar sambata ai facut test? Ar fi putut fi pozitiv, si ciar daca nu, mai ai timp sa faci out, nu te descuraja , te rooogggg ! Vrabiutza, sa va priasca concediul si sa va intoarceti 3 !!!! Va pupacesc pe toate
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Merci Cocofan asa sa fie
Eu am cautat pe net , dar n-am gasit sa scrie de otite... pai asta mi-ar lipsi acum
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- vrabiutza
- Sr. member
Vai, fetelor, cred k turbez,atatea analize,k sa fac bebe? Mi-e rau! Pai mi-am facut HIV si hepatitele si RH si Grupa toate ok ,Grupa 01.La naiba cu toate! Dar femeile alea de pe dealuri fac atatea analize?Am la Scoala si cate 11-12 frati!Pai aia nu au bani nici de covrigi la scoala,mananca pita cu ou sau dulceata si cornurile acelea care nu st bune de nimic!Si parintii fac copii "cat da Domnul!" Cred ca ne stresam prea mult!Eu ma duc la biserica si ma rog sa-mi dea si mie un bebe sanatos, k nu am facut nici-o crima si sper sa ma ajute Domnul si pe mine!Si mai astept, k st tanara!Mai incerc fara atatea investigatii.Dc nu marge ,fac si asta! Garga, doctoressa a zis k nu e asa grava gardnerella mea si se poate trata in trim 2 de sarcina!Zi-mi te rog, k pot sa incerc acum la mare si dc nu iese ,o tratez in sept si reincep lucrul la toamna dupa ce scap de ea!Te rog! Si mai zi-mi ,te rog ca nu mai treb sa iau grgametrilul ala idiot, k imi provoaca depresii de ma cert toata ziua cu baba si imi vine sa o strang de gat! k nu am pe cine sa ma descarc! Zi-mi k nu e asa grav CM de 23 sau 24!
Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe... " Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- madutumic
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-12-21
impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 27.06.2011
- vrabiutza
- Sr. member
Neata, cocof!Multumim! Smart, garga are dreptate la oreon era mai grav, nu mi-am amintit bine!Oricum, nu ii mai da atatea pastile,mai bine chestii babesti, k st mai bune:cu sare ,cu vata in ureche si nu stiu exact cum e cu uleiul cald in ureche (un strop)mai intreaba!Pt preconceptie nu st bune pastilele nici la barb nici la fem,asta e clar,nu?Si nici alcolul sau tutunul! E recomandat voia buna,dorinta si credointa!Ma duc sa mananc ca imi urla matele!si mai am si de treaba pe afara!
- gargarita
- Moderator
iti spun parerea mea... poti sa faci tratamentul dupa urmatoarea menstra daca nu e bebe acum. pe de alta parte, o infectie vaginala iti poate micsora sansele de a concepe. cu tratamentul pentru gardnerela in sarcina nu stiu cum este, dar probabil exista solutii. cu orgametrilul nu sunt nici eu impacata, macar daca iti dadea alt progestativ... ti-am mai spus eu care e treaba. daca ti-ai urmari ovulatia si ai constata ca perioada luteala ( de la ovulatie la menstra) este de minim 10 zile, atunci ai sti sigur ca nu ai nevoie de un supliment de progesteron. dar daca e mai mica, trebuie. asta apropo de cicluri scurte. pentru ca nu stiu daca ciclul tau este scurt in defavoarea fazei luteale sau a celei foliculare.
madu, da, in ziua 26.
Almi
- vrabiutza
- Sr. member
Neata, ingeras, dragalas!Te pup! Madu, stiu ca ai si tu porcaria aia,k te-am intrebat ce iei si ai zis k metronidazol pastile si nu mai stiu de care ovule si nu stiu ce pt protecte flora,sau cum le-o zice. Mie mi-a dat doar metronidazol ovule si o doza de tinidazol.Iar pe pap scrie:se rec revenire la 1 an!Inseamna k nu e asa grav, nu? Ce ar mai tebui sa iau?St de ajuns astea?Si pt protecte nu treb sa iau nimic?Sotul nimic?
- gargarita
- Moderator
eu zic sa pui si o tura de ovule cu lactobacili dupa. la ce protectie te referi, antimicotica? nu este nevoie.
- Chrys
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-04-22
Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- madutumic
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-12-21
vrabiutza a scris:Neata, ingeras, dragalas!Te pup! Madu, stiu ca ai si tu porcaria aia,k te-am intrebat ce iei si ai zis k metronidazol pastile si nu mai stiu de care ovule si nu stiu ce pt protecte flora,sau cum le-o zice. Mie mi-a dat doar metronidazol ovule si o doza de tinidazol.Iar pe pap scrie:se rec revenire la 1 an!Inseamna k nu e asa grav, nu? Ce ar mai tebui sa iau?St de ajuns astea?Si pt protecte nu treb sa iau nimic?Sotul nimic?
hai sa zic ce am luat eu :ovule cu zanocin 1 pe zi 10 zile [astea au antibiotic in ele],carpicon s supozitoare 1 pe zi 10 zile,gynie l 2 pe zi dim si seara cate o capsula intravagina[ca sa refaca flora],flagyl ovule 1 zi 10 zile,tinizol 4 pastile o data si repetat 4 pastile la 7 zile ambii parteneri
impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 27.06.2011
- danutza2783
- Full member
- De la: Suceava
- Inregistrat: 2010-04-19
- Chrys
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-04-22
Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...
- danutza2783
- Full member
- De la: Suceava
- Inregistrat: 2010-04-19
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|