Insarcinata sau nu?
- oanai
- New member
- Inregistrat: 2010-08-04
insarcinata sau nu?
Buna. Acum aprox o luna am intretinut rel sexuale neprotejate cu prietenul meu, dar acesta nu a ejaculat in mine, temerile mele fiind legate de lichidul preejaculator, tinand cont ca eu nu iau anticonceptionale. Totusi, mi-a venit luna trecuta ciclul la timp. Am facut si 2 teste de sarcina, ambele au iesit negative. Din anumite motive insa, ma simt ciudat, parca mi-a crescut putin burtica. Este totul la nivel de subconstient sau ar trebui sa ma ingrijorez mai mult decat o fac deja?
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
Re: insarcinata sau nu?
Cred ca e numai autosugestie, oricum nu ti-ar fi crescut burtica atat de repede... stai linistita Si pe viitor folositi o metoda contraceptiva sigura ca sa nu mai stai cu teama
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
daca testele au fost facute la minim 3 saptamani de la contact nu esti insarcinata. mai ales ca ai avut si menstra intre timp. dar da, lichidul preejaculator poate contine spermatozoizi, alta data nu mai riscati...
- oanai
- New member
Buna. Va multumesc pt mesajele linistitoare. Am mai facut inca un test si a iesit si acesta negativ. Totusi, am citit pe acest forum ceva legat de teste de sarcina negative si totusi femeia sa fie insarcina, referitor la acel hormon din urina. Sa fie posibil? PS: da, au trecut 4 saptamani, deci ar trebui sa fie relevante.
- gargarita
- Moderator
ce spui tu se poate intampla daca testele sunt facute prea devreme. nu este cazul tau
- oanai
- New member
Ah, am inteles. Multumesc mult, m-ai linistit maxim. O sa fac abstractie de pseudo-simptomele de "sarcina". Banuiesc ca sunt doar inchipuieli sau pur si simplu de la vreme, nu?
- ariadnna
- New member
am si eu niste nelamuriri... am vazut azi un reportaj in care zicea k persoanele care au facut apendicita exista sanse a nu ramane insarcinate, iar eu am facut o apendicita care are a dat in complicatii dar am facut-o acum 10 ani ( am 25 acum) si a ramas semn urat k a tb sa stau 2 zile necusuta...???? si de curand cand am facut analizele la ginecolog mi a descoperit 2 vagine si mi s a recomandat o inetrventie chirurgicala, e bine sa o fac sau pot exista complicatii ceva????
- oanai
- New member
Inca o intrebare... Exista vreun motiv pt care un test de sarcina ar iesi negativ chiar daca femeia ar fi insarcinata? Inafara de cel ca-l faci prea devreme
- gargarita
- Moderator
nu cred, oana. daca testul este facut la minim 3 saptamani de la ultimul contact cu risc si arata ca e negativ, atunci sigur femeia nu este insarcinata. bine, excludem cazul in care ai baut o galeata de apa inainte... dar banuiesc ca nu este cazul.
- oanai
- New member
Ah...asta ar fi singura situatie? Nu, nu am baut o galeata de apa... MULTUMESC !
- gargarita
- Moderator
cu placere
- elenatudor
- Membru
- Inregistrat: 2010-08-11
Buna. Sunt noua pe forum. Problema mea este urmatoarea: din luna noiembrie 2009 am renuntat la anticonceptionale ( nu mai ma simteam bine de la ele, eram din ce in ce mai obosita si am luat si 10 kg intr-un an in greutate). Dupa intreruperea acestora menstruatia mi-a venit la 26 si respectiv 30 de zile, dar on luna iulie mia venit la 34 de zile adica in 07 iulie, luna aceasta nu mi-a venit nici astazi. Insarcinata nu cred sa fiu deoarece am facut un test in aceasta dimineata si a iesit negativ. Luna trecuta la contactul sexual am simtit durere in zona ovarului stang + scurgere branzoasa pe care o am din momentul in care am renuntat la antibb.. Sa fie acesta cauza intarzierii menstruatiei? Va rog sa ma ajutati. sper ca in aceasta sapt sa ajung la gine.
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
de obicei menstruatia intarzie cand se renunta la anticonceptionale,cu durerea si scurgerea,mergi la un ginecolog,poate fi vreo infectie.
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- elenatudor
- Membru
Imi este foarte frica de ceea ce va- spune doctorul, dar nu pot sta asa, ma pregatesc sa am un bbb in viitor si nu pot sta nepasatoare. Astazi la 15.00 merg la gine...mi-am facut aseara programare. Sa imi tineti pumni, va rog.
Mentionez ca nu este prima data cand merg la gine, dar oricum e naspa cand mergi acolo...pana iti spune ce ai.
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
multa sanatate!sa nu fie nimic grav.
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- elenatudor
- Membru
Ieri am fost la gine si ce credeti...am primit 3 diagnosticuri posibile: 1. Sarcina pe trompa 2. Sarcina extrauterina 3. O dereglare. Mi-a dat sa imi fac BHCG si in 2 ore am primit rezultatul NEGATIV, deci nu e nici o sarcina. Mi-a dat Utrogestan iar in aceasta dimineta mi-a venit menstra. Ceea ca ma lasa fara cuvinte sunt costurile unei consultatii: 100 lei + 50 lei (analiza) + 20 lei utrogesan = 170 lei si pentru ce... Asa sunt eu o stresata.
- gargarita
- Moderator
1=2 sau mai bine zis, sarcina pe trompa este cea mai frecventa forma de sarcina extrauterina
cam astea sunt costurile... macar te-ai linistit utrogestanul intrerupe-l
- oanai
- New member
Hello. Revin, dupa ceva timp, cu aceleasi nelamuriri. Au trecut acum aproape 3 luni de la contact. Am mai facut intre timp cateva teste, toate negative, motiv pentru care nu am ajuns la medicul ginecolog. Unul l-am facut chiar recent, la aproape 3 luni...negativ din nou. Totusi, ma simt uneori balonata...sau cu burta mai mare... Si incep sa am iar emotii. E posibil dupa muuullteee (subliniez multe) teste de sarcina negative, totusi sa fiu insarcinata?
- aliy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-11-11
eu cred c-ar trebui sa mergi la ginecolog. testele de sarcina pot da si rezultate fals negative.
Mamica de Eric Andrei
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|