homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Insarcinata sau nu?-2

#20 2010-10-01 20:28:12

oanai
New member
Inregistrat: 2010-08-04

Re: insarcinata sau nu?

Rezultate fals negative si dupa 2 luni???
Serios?
M-ai speriat si mai rau. Esti sigura???

#21 2010-10-01 20:36:20

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

oanai a scris:

Rezultate fals negative si dupa 2 luni???
Serios?
M-ai speriat si mai rau. Esti sigura???

nici vorba oana sa fii insarcinata.
Balonarile tale au alta cauza si crede-ma, pe o eventuala lista cu semne de sarcina ocupa ultimul loc, dupa multe altele.
asa ca daca vrei, mergi la medicul de familie poate te ajuta sa aflii de ce te balonezi uneori(cel mai probabil in legatura cu ce maninci)...la ginecolog nu are rost sa mergi pentru asta

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#22 2010-10-01 20:45:48

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

scuze, n-am citit cu mare atentie mesajul tau  buga nu stiu de ce am crezut ca in astea 3 luni n-ai avut nici ciclu.

Mamica de Eric Andrei hjarta

#23 2010-10-01 20:48:29

oanai
New member

Iti multumesc din suflet.
Deja ma luasera tot felul de ganduri urate...
Ma ingrijora foarte rau ca am burta tare...ar putea fi si din cauza ca m-am ingrasat...dar m-am gandit ca poate m-am ingrasat ca sunt insarcinata.
Sunt destul de speriata si aveam nevoie dew putina consolare, fie ea si virtuala.
Deci, pentru a putea dormi linistita si eu diseara...sunt sanse de 0% sa fiu insarcinata tinand cont ca am facut 8 teste de sarcina negative, la intervale constante, inclusiv dupa 2 luni si jumatate d la contact ???

#24 2010-10-01 21:09:49

oanai
New member

@aliy,
Deci, faptul ca mi-a venit ciclul normal ar trebui sa ma faca sa-mi dau seama ca...nu sunt insarcinata, da?
Ma scuzati de insistenta, mi-am dat seama ca aici se dau raspunsuri obiective si documentate si ma bazez mult pe ele.
Astept cu nerabdare urmatorul raspuns...pt linisteea mea.

Publicitate

loading...

#25 2010-10-01 21:48:24

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

da oana, 0 %. poti sa dormi linistita smile

#26 2010-10-12 21:27:49

dana93
New member
Inregistrat: 2008-10-07

hello, si eu am o problema cu balonarea, ma cam sperie ce-i drept.  Iau Ac de 2 ani, iar de  aproape o saptamana mi s-a umflat burta, cam in timpul menstruatiei, parca s-a marit( sper sa fie doar paranoia). Ultimul contact l-am avut in ziua a 28-a, adica pe 3 oct,  pastilele luandu-le corect (mentionez ca acum o luna jumate am facut tratament cu cifran, de pe 26 pana pe 30 august, iar pe 1 si 2 am avut contacte neprotejate, decat de pastile( nu a ejaculat). Sper sa nu fie sarcina, Doamne fereste (Sunt foarte paranoica in momentul asta) ( menstrele au venit normal, insa ultima oara nu am avut dureri cum aveam inainte, si am prezentat, dupa menstruatie, la o zi, alta sangerare, care apoi a fost maro, dar in mica cantitate)

Ultima oara a fost editat de dana93 (2010-10-12 21:37:10)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.