|
Nu esti logat.
Avort#1 2010-08-04 20:17:33
avortUrmeaza sa fac un avort prin aspiratie saptamana viitoare.Va rog sa`mi spuneti cele care a`ti facut,daca doare sau daca a`ti suferit complicatii dupa avand in vedere ca voi face la un cabinet particular! • De-ai privi adânc în ochii mei • Ai vedea ce-nsemni pentru mine • As renunta la toate pentru noi • Nu pentru iubire • Offline #2 2010-08-04 20:20:25
Re: avortfizic nu am suferit prea mult,doare cateva minutele si nu am fost la particular ci la municipal...insa sufleteste...si acum mai sufar si nu imi va trece niciodata.Complicatii nu fizice ci de ordin moral si sufletesc.Gandeste-te foarte bine daca asta e ceea ce vrei sa faci. I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me. Offline #3 2010-08-04 20:21:54
Re: avortsufleteste sufar si acuma,dar sti cum sunt parintii,spun ca am toata viata inainte • De-ai privi adânc în ochii mei • Ai vedea ce-nsemni pentru mine • As renunta la toate pentru noi • Nu pentru iubire • Offline #4 2010-08-04 20:22:01
Re: avortp mine nu m durut. totul a durat undeva l kteva minute. nu treb s t panichezi. o s fie bine o s vezi. iti tin pumniiii stransi stransi. Ultima oara a fost editat de gyn (2010-08-04 20:22:49) Offline #5 2010-08-04 20:23:12
Re: avortma bukur ca ma susti dar mi-as fi dorit sa pastrez copilul dar asta e si cat ai platit gyn? • De-ai privi adânc în ochii mei • Ai vedea ce-nsemni pentru mine • As renunta la toate pentru noi • Nu pentru iubire • Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-04 20:26:20
Re: avort200 lei + 60 lei anestezia totala Offline #7 2010-08-04 20:29:11
Re: avortImi pare rau,tot prin aspiratie? • De-ai privi adânc în ochii mei • Ai vedea ce-nsemni pentru mine • As renunta la toate pentru noi • Nu pentru iubire • Offline #9 2010-08-04 20:42:05
Re: avortdomina ca sa nu fi dominat Offline #11 2010-08-04 20:52:33
Re: avortda....dar parintii tai stiu......da gyn offfff...i like u Ultima oara a fost editat de ericka06 (2010-08-04 20:52:57) domina ca sa nu fi dominat Offline #12 2010-08-04 20:54:35
Re: avortianna daca vrei sa il pastrezi de ce nu o faci? ...in fond e corpul tau si copilul tot al tau nu al parintilor...nu vreau sa imi sariti in cap...am urmarit toate topicurile de gen care au rulat zilele astea pe aici...vorbiti cu atata usurinta si va ingrijorati doar sa nu va doara...de acel copil care practic moare nu aduce nimeni vorba... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #13 2010-08-04 20:58:08
Re: avortnu e ca nu gandim dar ce sa ii oferim......cu ce sa-l crestem...e greu crezi ca ne e usor domina ca sa nu fi dominat Offline #14 2010-08-04 21:01:45
Re: avortNu au cum sa inteleaga daca nu au trecut prin asa ceva! A fost o greseala,s-a rupt prez.,iar pt pastila de a 2a zi nu au fost bani atunci,acuma asta e ...viata trebuie traita asa cum e ea! • De-ai privi adânc în ochii mei • Ai vedea ce-nsemni pentru mine • As renunta la toate pentru noi • Nu pentru iubire • Offline #15 2010-08-04 21:05:26
Re: avort
s vede clar k nu ai fost in situatia asta, nu vr sa-ti sar in kp, si vr s cred k ai sp ceea c ai sp cu rea intentie. despre acel cpil kre practic moare cum ai sp u, km c ar treb s s vorbeask? crezi k nu s gandeste nimeni l asta? dak ne-ar fi atat de usor nu am avea c kuta aici si am face intreruperi p banda rulanta. knd cineva vrea s fak o intrerupere inseamna k asta e singura kle d iesire din asta. n-am dormit o noapte d knd m s sp k sunt insarcinata, am plans pn am ramas fara lacrimi am visat numai morti si doctori si salvari. asta crezi k este usor. pn l urma este hotararea fiekruia. si dak pastram copilul si nu aveam c sa-i ofer atunci ala nu era pakt? nu vb asa, k toate kre au facut s-au gandit si s s-au dat cu kpu d pereti, nu e usor dar nici un kpat d lume nu este dak asta este situatia. nu-ti doresc s treci prin asa ceva, este groaznic dar nu treb s mori. nu vr s t superi p minedar sn perskre vor merge s fak o intrerupere si nu au nevoie tocmai d astfel d chestii acum. Offline #16 2010-08-04 21:06:11
Re: avortianna17 te cred, si eu suNt iN situatia ta domina ca sa nu fi dominat Offline #17 2010-08-04 21:16:54
Re: avortgyn in primul rand te rog sa scrii corect pentru ca citesc foarte greu ceea ce scrii... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #18 2010-08-04 21:22:48
Erika06 ce ai patit? • De-ai privi adânc în ochii mei • Ai vedea ce-nsemni pentru mine • As renunta la toate pentru noi • Nu pentru iubire • Offline #19 2010-08-04 21:25:43
nu ti-am sarit in cap, pur si simplu fiecare are dreptul sa aleaga pt el si fiecare stie ce este cel mai bine pt el. daca citeai tot ce am scris eu gaseai undeva scris ca eu am o anumita problema la coloana si ca sa pot tine o sarcina trebuie sa fac f multe sacrificii f multe si am toate sansele sa n-o duc la termen. si eu m-am protejat, am luat ac in permanenta. cand nu esti in situatia respectiva asa gandesti ca daca se intampla sa ramai o sa pastrezi sarcina. nu conteaza ca am 25 de ani si un iubit stabil ca in rest nu am nimic altceva. nu pot face un copil doar pt atata lucru. chiar nu vreau sa intelegi ca ti-am sarit in cap dar nici nu vreau sa ma critici ca as fi putut alege altceva, eu am stiu destul de bine ce am avut de facut. nu vreau sa cred ca ai spus asa ca sa ma faci sa ma simt vinovata si oricum chiar daca asta a fost intentia nu ma simt vinovata cu nimic. ma doare sufletul simt ca mor cand ma gandesc dar nu sunt atat de inconstienta sa aduc un copil pe lume in situatia asta. Ultima oara a fost editat de gyn (2010-08-04 21:26:50) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|