homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avort-6

#96 2010-08-09 20:46:08

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: avort

x_ynna a scris:

Dar nu vorbim aici de Dumnezeu...am zis...accept ideea unui avort in cazul in care stiu sigur ca acel copil se naste bolnav...un sindrom, o malformatie si atunci nu vad rostul chinului...deci nu e vorba de Dumnezeu...ci de ceea ce inseamna a face un avort, adica ai refuza respectivului copil sansa de a-si incerca norocul in viata asta...nimeni nu stie care o sa ii fie norocul si ce o sa poata realiza in viata asta...lui nimeni nu ii cere parerea si i se refuza din start orice alternativa...

nici eu nu sunt de acord cu adoptia...

Dreamgirl eu nu stiu ce discutie vezi tu interesanta pentru ca din ce scrii mai sus observ ca nu ai citit aceasta discutie...daca citeai vedeai postul meu pe care l-am citat mai sus...deci nu e vorba de boala ...si de a face avort si a pune un copil sanatos sa plateaca cu viata pentru greselile tale wink

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#97 2010-08-11 11:05:04

ianna17
New member
De la: Caransebes
Inregistrat: 2010-06-06

Doamne Atatea Discutii Despre Avorturi Si Filmulete Dar Daca Asta E Decizia Ta....................

• De-ai privi adânc în ochii mei • Ai vedea ce-nsemni pentru mine • As renunta la toate pentru noi • Nu pentru iubire •

#98 2010-08-11 13:51:15

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

ianna17 a scris:

Doamne Atatea Discutii Despre Avorturi Si Filmulete Dar Daca Asta E Decizia Ta....................

pana la urma sunt parereri si pereri dar cum am mai spus si mai sus depinde de situatie ....nu toate sunt la fel

stiu ca e ceva de acuzat....dar prea mare tam tam se face  pc

#99 2010-08-11 15:12:53

ericka06
Full member
Inregistrat: 2009-03-16

ianna ce faci???u cand...

domina ca sa nu fi dominat

#100 2010-08-11 18:31:19

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

asta vroiam si eu sa te intreb, ianna sad

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.