|
Nu esti logat.
Imi doresc sa fiu feminina#1 2010-08-05 15:16:47
Imi doresc sa fiu femininavreau sa fiu feminina si nu prea stiu cum ... ma puteti ajuta ? Offline #2 2010-08-05 15:24:11
Re: Imi doresc sa fiu femininapai... ce ti se pare tie ca nu e feminin la tine? feminitatea vine din atitudine, nu e musai sa te urci pe cine stie ce tocuri si sa scoti "gemenii" la expozitie. O prima chestie care imi vine mie in minte e limbajul. Mi se intampla de nenumarate ori sa vad tipe care parca acus s-au dat jos de pe coperta de la vogue si cand deschid gura vorbesc mai ceva ca baietasii de cartier, de ti se ofilesc urechile - 0 feminitate! Offline #3 2010-08-05 15:27:06
Re: Imi doresc sa fiu femininaLa ce te referi cand spui ca vrei sa fii mai feminina ? ... Ce "defecte" crezi k ai ? Ce vrei sa schimbi , dar nu poti ? Written in the stars ... Offline #4 2010-08-05 15:29:01
Re: Imi doresc sa fiu femininamda....pai si pe mine ma apuca injuratul pot spune....sunt baietoasa..in general purtam pantaloni....bocanci....tricouri... nu sunt ca majoritatea fetelor , pretioasa , neajutorata sau cum par ele....de cand a inceput vara parca m.am mai feminizat , adica port rochii si chestii....dar parca tot nu sunt feminina....aaaa si am parul scurt...poate daca stiu sa pun poze pe aici , o sa iti arat .... Offline #5 2010-08-05 15:32:58
Re: Imi doresc sa fiu femininaDe ce vrei sa fii mai feminina? Ce are daca esti mai baietioasa? Daca tu te simti bine in pielea ta ramai asa, nu te schimba doar pentru ca zice X sau Y ca ar trebui sa fii altfel. Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-05 15:35:32
Re: Imi doresc sa fiu femininaPai incearca sa iti dai putina "culoare" ... Nu trebuie neaparat sa fii o piti k sa fii feminina . NU . in orice caz nu ... Chiar dak ai parul scurt , incearca sa iti prinzi o clamuta draguta si nu foarte roz ... Machiaza`te putin ... dar sa ramai in ton cu naturalul ... Renunta la bocanci , pentru o pereche d cizmulite , renunta la pantaloni pentru o fustita ... Iar de la injurat abtine`te si fa`o doar cand e f necesar ... Written in the stars ... Offline #7 2010-08-05 15:37:21
Re: Imi doresc sa fiu femininanu ma schimb doar pentru ca zice cineva , dar uneori chiar imi doresc sa fiu mai feminina , sa nu fiu vazuta doar amica baietoasa cu care te spargi de ras si poti vorbi si cele mai scarboase chestii fara ca sa se strambe... nu pot spune ca nu imi place ca am prieteni baieti , ca facem concursuri scarboase si ma considera "unul" de.al lor... si daca as fi mai feminina as putea avea si mai multe "oferte" de iubiti Offline #8 2010-08-05 15:47:16
Re: Imi doresc sa fiu femininaMda, asta poate fi o problema. Cand ajungi sa fii prea amica ei inceteaza sa te mai perceapa ca pe o femeie. E o chestie de echilibru, nu trebuie sa fii nici vreo mimoza, ca si alea-s enervante, dar nici sa te bagi la "concursurile lor scarboase" nu e ok. Incearca sa iti studiezi un pic gesturile, sa vezi cat ai apucat sa adopti din comportamentul masculin (mai ales daca ai petrecut mult timp cu ei, e posibil sa-ti fi intrat in reflex), pentru ca de ex, acuma chiar daca incerci sa iti mai schimbi stilul de a te imbraca, daca apari intr-o rochita vaporoasa si te trantesti relaxat-cracanata pe scaun ca si cand ai fi in cea mai comoda pereche de blugi lalai, e si mai rau! Offline #9 2010-08-05 15:47:40
Re: Imi doresc sa fiu femininaPai primul lucru cred k e sa iti revizuiesti putin din comportament . Dak doresti cu adevarat sa te schimbi . Nu te schimba radical de pe o zi pe alta ... usor usor incearca sa te limitezi in a face lucruri scarboase si in a vb la fel . Written in the stars ... Offline #10 2010-08-05 15:52:10
Re: Imi doresc sa fiu femininaasta incerc sa fac ...imi iese cat de cat , eu ce tre sa schimb sunt gesturile , mimica , felul de a ma misca pentru ca in asta sunt un baiat si nici nu pot spune ca sunt frumoasa .... eu am perceput feminitatea ca pe o neajutorare , femeile feminine sunt slabe (nu in kg) sunt neajutorate , iar eu sunt genul baieto care exprima forta , nu ma pot preface ca sunt neajutorata pentru ca atunci ma consider proasta si inconstient si automat fac pe mr.Fortzozo si imi arat putere ..... mi.ar placea sa fiu si eu finuta si draguta , nu precum cocalarele din ziua de azi care sunt feminine in sensul vulgar.... Ultima oara a fost editat de TufisRoz. (2010-08-05 15:55:42) Offline #11 2010-08-05 15:55:33
Re: Imi doresc sa fiu femininaofftopic: Nora, pozele din albumul " Macro " sunt superbe!!! 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline #12 2010-08-05 15:56:34
Re: Imi doresc sa fiu femininamultumesc :"> am altele noi , dar nu am apucat sa le incarc ) Offline #13 2010-08-05 15:57:37
Re: Imi doresc sa fiu femininadin poze mie mi se pare ca esti foarte feminina, nu stiu de unde ai ajuns la concluzia ca nu ai fi... ti-a zis cineva probabil Offline #14 2010-08-05 15:59:35
Re: Imi doresc sa fiu femininaacum nu mai injur ....mai zic o p....la mea...un mi se falfaie si cateva chestii....si cam atat....da ...arat feminina dar mimica....gesturile sunt de barbat ... Offline #15 2010-08-05 16:02:27
Re: Imi doresc sa fiu femininaar ajuta si sa iti schimbi poza de la avatar... Ultima oara a fost editat de andreeapopa (2010-08-05 16:03:04) I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me. Offline #16 2010-08-05 16:04:47
Re: Imi doresc sa fiu femininanu.i nimic....nu e sange ...e doar grund ( lac usor colorat pentru scandura) cand am facut poza imi edcoram camera ; o sa o schimb...dar sa gasesc alta ) Offline #17 2010-08-05 16:06:00
Re: Imi doresc sa fiu femininaMie mi se pare ca la varsta ta, daca ai 17 ani cum scrie acolo, esti numa bine. E o varsta la care omul inca mai lucreaza la personalitate si stil, si in acelasi timp mai este si supus influentei din jur. Daca incerci sa pari mai feminina decat esti tu in mod natural, poate nu iti iese si o sa pari falsa. Eu zic sa go with the flow, simte-te bine acum asa cum esti, si intr-o buna zi o sa te trezesti ca schimbarile vin in mod natural. Offline #18 2010-08-05 16:06:01
Re: Imi doresc sa fiu femininaIncearca sa te abtii de la gesturi ... usor usor o sa reusesti dak iti propui cu adevarat . Ti`am zis ... nu o poti face de pe o zi pe alta . Si eu am fost baietoasa ... baiatul casei , pana la 17-18 ani cand am realizat k e urat k fata sa injuri k la usa cortului , k e urat k fata sa vb lucruri scarboase , k e urat k fata sa fac concursuri cu baietii din jurul meu ... Written in the stars ... Offline #19 2010-08-05 16:12:58
Re: Imi doresc sa fiu femininaincerc de vreun an asta ...nu am progresat foarte mult ....si eu sunt si ciudata ..... ma comport dupa cum ma simt...daca ma simt bine sunt foarte feminina...daca sunt suparata sau putin in depresie ma vezi in mijlocul verii cu bocanci , pantaloni largi si lanttu agatat de pantaloni....azi pot fi feminina , maine arat totaaal diferit . Jelly , spuneai de bijuterii, nu prea am poze facute iarna dar iarna sunt imbracata mai mult goth si port numai argint , dar vara arat ca o hipioata si am bijuterii voluminoase , din lemn cel mai mult .... da , am 17 ani Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|