|
Nu esti logat.
Oare ce sa fac?#1 2010-08-08 19:42:51
oare ce sa fac?postez povestea mea pe acest site in speranta de a ma ajuta cu niste sfaturi.... acum 2 saptamani am cunoscut un baiat....de fapt il cunosc de cativa ani de zile, timp in care el a tot incercat sa ma scoata la un suc, dar mereu il refuzam, pt ca stiam ca e cu cineva si niciodata nu mi-a placut sa fiu pe locul 2..... intre timp el are o relatie de 8 luni de zile cu cineva, s-au tot despartit si impacat...ea il lasa mereu, pt ca se intorcea la fostul.... ultima oara cand au fost despartit a fost acum 2 saptamani de zile, perioada in care am iesit cu el,desi stiam ca oricand ma poate lasa ca sa se intoarca la fosta....culmea e ca eu cu prietena lui ne cunoastem, suntem amice...nu foarte bune.... cand a aflat ca e cu mine, il suna mereu, numai cand stia ca tb sa iesim noi in oras, sau sa mergem pe undeva..initial acest lucru nu ma deranja, dar pe parcurs a inceput sa ma afecteze....au fost 2 zile in care nu i-a dat nimic si era si el mai linistit, mai apropiat de mine.....vinerea trecuta ea a plecat la mare cu fostul ei prieten, si nush ce au facut, s-au certat pe acolo..ca l-a sunat pe el sa se duca sa o ia de la mare, in conditiile in care atunci eram impreuna...in fine, intrun final ne-am despartit..el s-a intors la ea, desi toti ii spuneau ca ea nu e de el.... Offline #2 2010-08-08 19:49:31
Re: oare ce sa fac?eu zic ca nu are rost sa te implici intr-o relatie cu el atata timp cat el nu se desprinde de tot de fosta. Asa o sa fiti numai in certuri si mai rau va faceti. Sa sa hotarasca: ori tu, ori cu ea. Offline #3 2010-08-08 19:55:08
Re: oare ce sa fac?tocmai ce m-a sunat mai devreme ...ca ce fac....ca a fost cu ea toata ziua si ca acum se duce sa o ia, si ca ma suna mai pe seara pe mine....ideea e ca ea oricand se poate intoarce iar la celalalt, si stie si el asta....ma gandeam ca daca tot continuam sa ne vedem, poate il faceam sa se apropie un pic de mine...dar nu cred...de certat nu ne certam....unii imi zic sa continui asa ca poate am sanse "sa-l fac".....dar e cam greu... oricum ms ca mi-ai raspuns:* Offline #4 2010-08-08 19:56:28
Re: oare ce sa fac?aaa..stai ca nu e fosta....s-au reimpacat...dar continua sa se vada cu mine din cand in cand:D...cand am eu chef..ca spre exemplu aseara a vrut sa ma vada si n-am iesit...ca era mama nervoasa..a zis ca ce eu sunt de noapte si aia de zi:-??si are dreptate Offline #5 2010-08-08 19:58:23
Re: oare ce sa fac?si tie iti convine asa? sa sa se vada cu ea toata ziua si seara sa-si aminteasca de tine? in locul tau i-as spune clar, sa lamureasca situatia cu fosta (sau actuala, ce-o fi) si numai apoi sa te caute, daca alege sa fie cu tine. Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-08 20:01:00
Re: oare ce sa fac?si eu zic la fel ca taisha Offline #7 2010-08-08 20:03:46
Re: oare ce sa fac?sunt constienta de asta....nici mie nu-mi convine situatia...i-am zis n ori ca renunt eu...si degeaba...si aseara i-am zis...azi a sunat...are sa-mi dea niste bani, si astept sa-i iau pe toti de la el...i-am zis si cand ne-am despartit daca e sa se certe cu aia iar, la mine sa nu se intoarca... si credeti-ma ca daca i-as zice sa aleaga intre mine si aia, pe ea ar alege, ca zice ca o iubeste...desi daca accepta sa se vada cu altele..nush cat de mult poate sa o iubeasca...in fine....cred ca o sa pun capat de tot...dar sa ramanem amici... Offline #8 2010-08-08 20:11:53
Re: oare ce sa fac?Sper sa nu te superi ca iti spun asta, dar eu asa vad lucrurile. El tine la ea, dar in caz ca ea se intoarce la fostul ei prieten, tu vei fi acolo, asteptandu-l. Se vede cu tine desi zice ca o iubeste, pentru ca intr-un fel te tine de rezerva. Ultima oara a fost editat de taisha (2010-08-08 20:13:24) Offline #9 2010-08-08 20:26:51
Re: oare ce sa fac?i-am zis si lui asta...de fapt l-am intrebat? u te vezi cu mine doar ca sa ai o rezerva sau pt ca simti nevoia sa ma vezi? si mi-a zis ca buna intrebare ca nu se astepta la asta....dar raspunsul lui nu a fost prea clar...de culcat cu el nu m-am culcat, si nici nu am de gand.. chiar daca probabil asta urmareste...l-am int daca crede ca ea il iubeste si a zis ca da....i-am mai explicat eu cum se vede situatia din afara....cand m-am vaz ultima oara cu el..i-am zis ca mi-as dori sa pot sa-l fac sa se apropie de mine, si mi-a zis ca am toate sansele daca asta imi doresc...ca nu mai rezista mult asa...dar nu prea imi vine sa-l cred Offline #10 2010-08-08 20:27:57
Re: oare ce sa fac?eu mi-as dori sa pot sa-l fac sa o lase, dar nu prea stiu cum:-?? e cam greu...mai ales daca sustine ca o iubeste... Offline #11 2010-08-08 20:32:10
Re: oare ce sa fac?ralush, de self esteem ai auzit ? Offline #12 2010-08-08 20:50:14
Re: oare ce sa fac?el cam asa a avut toate relatiile...adica cand era pe sfarsit se vedea cu 2...pana sa o intalneasca pe asta cica care i-a pus capac:|...cel mai bine e sa nu-mi mai calc pe orgoliu, si sa nu ma mai vad....daca vrea sa ma sune, bine..desi nici asta nu e bn...habar n-am ce sa fac....adica ce-mi ziceti voi e cel mai bine, dar eu as vrea altceva:)) Offline #13 2010-08-08 20:52:24
Re: oare ce sa fac?ești manta de vreme rea Offline #14 2010-08-08 20:58:05
Re: oare ce sa fac?poate ca ai dreptate...n-a avut cine sa ma invete ce sa fac... Offline #15 2010-08-08 21:04:02
Re: oare ce sa fac?nu trebuie să te ?nvețe cineva, ralush. trebuie să simți tu la ce cote ai nevoie să-ți ții stima de sine și respectul față de cei din jur. inclusiv pt prietena aia a lui, care chiar dacă nu e ușă de biserică, merită respectul tău, deoarece prin asta te respecți un pic mai mult și pe tine, dovedindu-ți astfel că tu poți fi diferită de scursurile care te ?nconjoară Offline #16 2010-08-08 21:13:40
Re: oare ce sa fac?Dar fata aia ce zice de tine? I love you. Remember. They cannot take it Offline #17 2010-08-08 21:16:40
Re: oare ce sa fac?dar i-am aratat ca nu sunt ca tipa aia....adica i-am zis ca pot f simplu sa fac acelasi lucru care mi l-a facut ea mie...cand stiu ca iese cu ea..sa-l sun non-stop pe el....dar pt ce? sa ma razbun pe ea, n-are rost...nu-i vreau raul nici lui , nici ei....dar m-ar durea pe mine, sa-l vad ca isi ia iar teapa de la ea....sper doar sa nu ma mai atace, cum ca daca ieseam de cand ma tot cauta el.acum eram departe...ca asta ma deranjeaza.... Offline #18 2010-08-08 21:51:25
Re: oare ce sa fac?Pai daca sunteti asa de buni prieteni toti trei de ce nu mergeti cu totii sa beti suc sau ce I love you. Remember. They cannot take it Offline #19 2010-08-08 22:00:33Re: oare ce sa fac?Ana, nu e chiar asa, Ralush sustine ca nu s-a culcat cu el si nici nu o va face. Cu alte cuvinte sunt prieteni si atat, nu are o aventura cu ea. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|