Oare ce sa fac?-2
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
Re: oare ce sa fac?
nu e vorba că a făcut-o sau o va face, e vorba de ce vrea ea de la viață, anume s-o țină tot așa cu tipul ăsta și să spere la ceva mai mult cu el, de fiecare dată c?nd o sună sau se desparte de tipa aia sau să meargă mai departe și să-l uite. știi doar ce părere am vis-a-vis de situații de genul ăsta singura care are de pierdut e tot ea și din păcate sfaturile noastre nu vor fi dec?t cuvinte scrise degeaba, dacă nevoia de a se rupe nu vine din ea ?nsăși și nu-și dă seama că o relație de genul ăsta nu va fi ?n veci favorabilă ei. așa că eu zic să spună pas și să-și vadă de treabă, nu e cine știe ce dragoste la mijloc ca să sufere că-l pierde. fiecare din noi merită ceva mai bun și anume un bărbat doar al ei
- ralush1989
- New member
- Inregistrat: 2010-08-08
pt ani88: ea ce zice de mine, ironia sortii a fost sa ne intalnim odata toti 3, cand inca eram cu el..si m-a int ea ce fac? ironic bineinteles...sau sa intre pe mine pe mess ea, sa ma intrebe daca ma deranjeaza ca il cauta, si ca-l suna..i-am zis ca nu..si a zis atunci ea ca incearca sa-l lase in pace sa fim fericiti...bineinteles ca nu am crezut-o....stiu ca i-a zis ca am suferit eu dupa un baiat, lucru care e adevarat, dar nu am inteles-o de ce a tb sa faca asta.....aaa si sa nu uit...cand a aflat ca e cu mine, ia dat ea mesaj lui si i-a zis asa: cu raluca, vai de tine!!!
- ralush1989
- New member
LadyPink a scris:Ana, nu e chiar asa, Ralush sustine ca nu s-a culcat cu el si nici nu o va face. Cu alte cuvinte sunt prieteni si atat, nu are o aventura cu ea. Mie mi se pare cazul clasic in care daca el/ea nu e available, atunci mai rau te aprinzi. Ca atare ca atunci cand era liber, n-ai vrut sa te intalnesti cu el. Acum, cu toata drama asta la mijloc, e interesant.
Eu nu vad o problema de viata si de moarte aici: el si-a facut alegerea si anume cealalta. Si a facut-o si a tot facut-o si o sa o tot mai faca pana cand nu se va intampla ceva care-i desparta definitiv. Nu vad de ce tu, Ralush, sa ii faci crize si sa-l suni. A putut sa aleaga si a ales. Nu pe tine din pacate. Nu prea ai ce sa faci, mai ales in cazul persoanelor atat de instabile emotional cum e el. Poate atunci cand se va rupe in sfarsit de tipa asta - pentru ca e evidenta treaba, o relatie atat de peticita nu va tine o vesnicie - si tu o sa mai vrei ceva cu el, poate o sa fiti impreuna. Asta daca nu iti gasesti pe altcineva intre timp, daca nu ti se ia de el pana atunci si nu o sa mai vrei sau nu o sa mai vrei pentru ca n-o sa mai fie asa de palpitant cum ti se pare momentan jocul asta al cuceririlor si al bataliilor.
nu ii fac nicio criza:))...de sunat il las sa ma sune el....ce-i drept azi l-am sunat cu secret sa vad daca raspunde...pt ca aseara dupa ce i-am zis ca mi-a tradat increderea, a zis ca nu o sa mai imi raspunda la telefon, ca sa nu mai zic eu ma minte....si m-a sunat el apoi...si a zis ca ma suna dupa ce o duce pe ea acasa ca sa mai stea de vorba cu mine.... sunt curioasa daca de data asta relatia lor o sa mearga:-?? pt ca stiu si cum a fost inainte...el o ducea acasa pe ea, ea pleca la celalalt...saptamana asta ce vine tb sa vina la mine, ca are ceva de facut la casa..si i-am zis sa o anunte si pe ea. ca sa nu faca vreo criza..si a zis ca nu o anunta...
- ralush1989
- New member
anabella_n a scris:nu e vorba că a făcut-o sau o va face, e vorba de ce vrea ea de la viață, anume s-o țină tot așa cu tipul ăsta și să spere la ceva mai mult cu el, de fiecare dată c?nd o sună sau se desparte de tipa aia sau să meargă mai departe și să-l uite. știi doar ce părere am vis-a-vis de situații de genul ăsta singura care are de pierdut e tot ea și din păcate sfaturile noastre nu vor fi dec?t cuvinte scrise degeaba, dacă nevoia de a se rupe nu vine din ea ?nsăși și nu-și dă seama că o relație de genul ăsta nu va fi ?n veci favorabilă ei. așa că eu zic să spună pas și să-și vadă de treabă, nu e cine știe ce dragoste la mijloc ca să sufere că-l pierde. fiecare din noi merită ceva mai bun și anume un bărbat doar al ei
eu nu am zis niciodata ca asta o sa fie o relatie....o relatie o sa fie in momentul cand renunta definitiv la ea..sunt constienta de asta:)...ceea ce mi-a dat mie de gandit un pic e faptul ca a acceptat sa se vada cu me....cand inainte nu facea asta...adica cu celelalte prietene mai facea asta, pana sa o intalneasca pe ea....eee..dupa ce a intalnit-o, se cumintise .nu o insela deloc...el crede ca are la cine sa se intoarca, dar o parte din mine zice ca nu e asa, ca nu o sa-l accept..decat cand o sa fiu sigura...asta in caz ca se vor despartii definitiv...
- april sunset
- Insomniac member
- De la: Paradisul femeilor
- Inregistrat: 2008-12-28
dau vina pe ziua incarcata pe care o avusai pt ca ceva mi-e neclar: cand iesiti in oras, o faceti ca si prieteni sau iubiti?
V., soarele si luna
- anabella_n
- Hero member
ralush1989 a scris:eu nu am zis niciodata ca asta o sa fie o relatie....o relatie o sa fie in momentul cand renunta definitiv la ea..sunt constienta de asta:)...ceea ce mi-a dat mie de gandit un pic e faptul ca a acceptat sa se vada cu me....cand inainte nu facea asta...adica cu celelalte prietene mai facea asta, pana sa o intalneasca pe ea....eee..dupa ce a intalnit-o, se cumintise .nu o insela deloc...el crede ca are la cine sa se intoarca, dar o parte din mine zice ca nu e asa, ca nu o sa-l accept..decat cand o sa fiu sigura...asta in caz ca se vor despartii definitiv...
eu nu pot să-ți zic dec?t un lucru: și dacă se desparte de ea și devii tu oficiala, vei păți la fel. tipi ca el nu se schimbă pt femei. se schimbă dacă vor ei, dar de cele mai multe ori chiar le place viața pe care o duc. ?n rest, baftă ?n luarea deciziei care să te facă să suferi c?t mai puțin pe viitor. oricare ar fi ea
- ralush1989
- New member
anabella_n a scris:ralush1989 a scris:eu nu am zis niciodata ca asta o sa fie o relatie....o relatie o sa fie in momentul cand renunta definitiv la ea..sunt constienta de asta:)...ceea ce mi-a dat mie de gandit un pic e faptul ca a acceptat sa se vada cu me....cand inainte nu facea asta...adica cu celelalte prietene mai facea asta, pana sa o intalneasca pe ea....eee..dupa ce a intalnit-o, se cumintise .nu o insela deloc...el crede ca are la cine sa se intoarca, dar o parte din mine zice ca nu e asa, ca nu o sa-l accept..decat cand o sa fiu sigura...asta in caz ca se vor despartii definitiv...
eu nu pot să-ți zic dec?t un lucru: și dacă se desparte de ea și devii tu oficiala, vei păți la fel. tipi ca el nu se schimbă pt femei. se schimbă dacă vor ei, dar de cele mai multe ori chiar le place viața pe care o duc. ?n rest, baftă ?n luarea deciziei care să te facă să suferi c?t mai puțin pe viitor. oricare ar fi ea
da, nu o sa se schimbe, asta stiu....ce decizie o sa iau..e sa nu-l mai caut cateva zile, sa-mi vad de viata mea....sa vad daca o sa continue sa ma caute, desi i-am zis ca nu sunt pasare de noapte, sau roata de rezerva...si mereu sustine ca gandesc eu aiurea:-j
- ralush1989
- New member
april sunset a scris:dau vina pe ziua incarcata pe care o avusai pt ca ceva mi-e neclar: cand iesiti in oras, o faceti ca si prieteni sau iubiti?
poi noi ne vedeam dupa ce o ducea pe ea acasa....ea e din oras, el de la mine din sat....ne vedeam fara sa stie nimeni...initial ca amici, apoi ajungeam sa ne sarutam........
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
anabella_n a scris:nu e vorba că a făcut-o sau o va face, e vorba de ce vrea ea de la viață, anume s-o țină tot așa cu tipul ăsta și să spere la ceva mai mult cu el, de fiecare dată c?nd o sună sau se desparte de tipa aia sau să meargă mai departe și să-l uite. știi doar ce părere am vis-a-vis de situații de genul ăsta singura care are de pierdut e tot ea și din păcate sfaturile noastre nu vor fi dec?t cuvinte scrise degeaba, dacă nevoia de a se rupe nu vine din ea ?nsăși și nu-și dă seama că o relație de genul ăsta nu va fi ?n veci favorabilă ei. așa că eu zic să spună pas și să-și vadă de treabă, nu e cine știe ce dragoste la mijloc ca să sufere că-l pierde. fiecare din noi merită ceva mai bun și anume un bărbat doar al ei
Stiuuu, stiuuu...
Ralu, tu spuneai ca ai putea sa-l suni asa cum facea respectiva atunci cand stia ca e cu tine, la asta ma refeream cand spuneam de "crize", ca mai bine ca nu-i faci tocmai pentru ca n-ar avea niciun sens!
Mie tocmai mi s-a luat de un individ de care-mi placea dar care era intr-o vesnica suferinta dupa fosta, care era cea mai cea dintre toate si nimeni nu va mai fi ca ea. In locul tau, sa vad ca aia il foloseste pe post de carpa, cand vrea ea el vine in 4 labe si se impaca, apoi se despart si iaaaar se impaca, mi s-ar cam taia de el...
- ralush1989
- New member
LadyPink a scris:anabella_n a scris:nu e vorba că a făcut-o sau o va face, e vorba de ce vrea ea de la viață, anume s-o țină tot așa cu tipul ăsta și să spere la ceva mai mult cu el, de fiecare dată c?nd o sună sau se desparte de tipa aia sau să meargă mai departe și să-l uite. știi doar ce părere am vis-a-vis de situații de genul ăsta singura care are de pierdut e tot ea și din păcate sfaturile noastre nu vor fi dec?t cuvinte scrise degeaba, dacă nevoia de a se rupe nu vine din ea ?nsăși și nu-și dă seama că o relație de genul ăsta nu va fi ?n veci favorabilă ei. așa că eu zic să spună pas și să-și vadă de treabă, nu e cine știe ce dragoste la mijloc ca să sufere că-l pierde. fiecare din noi merită ceva mai bun și anume un bărbat doar al ei
Stiuuu, stiuuu...
Ralu, tu spuneai ca ai putea sa-l suni asa cum facea respectiva atunci cand stia ca e cu tine, la asta ma refeream cand spuneam de "crize", ca mai bine ca nu-i faci tocmai pentru ca n-ar avea niciun sens!
Mie tocmai mi s-a luat de un individ de care-mi placea dar care era intr-o vesnica suferinta dupa fosta, care era cea mai cea dintre toate si nimeni nu va mai fi ca ea. In locul tau, sa vad ca aia il foloseste pe post de carpa, cand vrea ea el vine in 4 labe si se impaca, apoi se despart si iaaaar se impaca, mi s-ar cam taia de el...
ai dreptate..acum m-a sunat sa vad ce fac...ca a ajuns acasa, ca maine e de servici..si ce imi zici el acum..ca cica nu mai e mult pana departe....zic adica? si sa ma prind ca de fapt cica nu mai e mult pana departe cu ea....ca o sa termine...pe 21 tb sa ne ducem la nunta, dar cum s-a impacat cu fosta, nu ne mai ducem...si ii ziceam acum ca azi probasem rochita de nunta, si cica el..poi tin-o ca , cred ca o sa mergi cu mine la nunta...zic da da, minte-ma dar minte-ma frumos:))
- april sunset
- Insomniac member
- De la: Paradisul femeilor
- Inregistrat: 2008-12-28
bai, dar baiatul asta o duce foarte bine la fel si prietena-sa, daca stau sa ma gandesc. amandoi au pe cineva de "rezerva" cand se plictisesc unul de celalalt. el vine la tine, prietena lui se duce la fostul...si toata lumea e multumita, inclusiv tu, pt ca daca intr-adevar nu ai mai vrea sa ai de-a face cu el, i-ai spune sa nu te mai caute deloc, iar daca ar face-o nu i-ai mai raspunde. dar tu in continuare te vezi cu el...deci, prietena-sa pleaca la fostul - e fericita, el e fericit pt ca are la cine sa se duca atunci cand iubita il lasa, iar tu esti fericita pt ca el vine la tine.
V., soarele si luna
- anabella_n
- Hero member
păi și ei ?i place situația, pt că-n secret ?și dorește ca el s-o caute ?n continuare și totul să meargă ?nainte, chiar și așa ăsta va fi alt subiect la care noi ne tocim tastaturile degeaba
- luisjota
- Hero member
- De la: ...madrid al cielo
- Inregistrat: 2009-12-27
fucking perfect...
- ralush1989
- New member
mda...poi cam asta ar tb sa fac...sa nu mai ii rasp imediat la telefon, dar pana acum i-am rasp...i-am zis ca de vazut nu ne mai vedem , ca nu sunt pasare de noapte...dar imi tot da inteles ca ar putea sa se desparta de aia..desi vb cam codat...a zis ca pana nu se intampla nu zice nimic:-??....oricum a vaz ca pot sa ies cu altcineva in oras, ma int daca ies la agatat si d-astea...
- ralush1989
- New member
ralush1989 a scris:mda...poi cam asta ar tb sa fac...sa nu mai ii rasp imediat la telefon, dar pana acum i-am rasp...i-am zis ca de vazut nu ne mai vedem , ca nu sunt pasare de noapte...dar imi tot da inteles ca ar putea sa se desparta de aia..desi vb cam codat...a zis ca pana nu se intampla nu zice nimic:-??....oricum a vaz ca pot sa ies cu altcineva in oras, ma int daca ies la agatat si d-astea...
aa..si referitor la faza sa ma duc la el cand vrea el mereu, nu e chiar asa...ca pana acum a venit el de fiecare data cand am vrut eu...chiar daca initial imi gasea motive sa nu vrea sa ne vedem, pana la urma ceda..si o singura data a vrut sa vina el, la mine fara sa zic eu ceva, si nu am putut sa ma vad cu el....si a inteles...
- luisjota
- Hero member
sper sa stii cum sa faci oricum o sa faci ce vrei tu, nu ce-ti spunem noi... pana la urma e viata ta, cu greselile pe care le faci sau cu succesele pe care le obtii ...
asa ca, orice vei face, daca o faci dintr-un impuls nobil, sa nu-ti para rau de nimic...
fucking perfect...
- ralush1989
- New member
poi deja am inceput sa tin cont un pic de sfaturi...adica cel putin sa nu-i cer sa ne mai vedem...si mi-a zis ca nu e bine sa ma abtin de la ceva......dar astept sa vad ce are el de gand sa faca:-??....in fine, vedem ce o sa se mai intample
- ralush1989
- New member
azi m-a sunat sa ma invite 3 zile la munte....si l-am int d c nu o ia pe aia...si a zis ca nu vreau....mama zice sa nu ma duc, sa-l joc un pic ...sa ma caute mai mult si cred ca are dreptate....voi de ce parere sunteti sa ma duc cu el?
- luisjota
- Hero member
spune-i ca te duci si inainte sa plecati ii spui ca nu mai poti ...ca a intervenit ceva si-ti ceri scuze
fucking perfect...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|