|
Nu esti logat.
Cum stai in fata iubitului daca nu ai sani egali-5#77 2010-08-20 00:01:28
Re: Cum stai in fata iubitului daca nu ai sani egalisunt destul de inegali incat sa ma deranjeze enorm...si cel mai mult mi-e frica de reactia pr meu...k v-am zis k nu il am de mult timp.stie de problema mea dr nu a vazut inca doar a simtit:D..si a zis k nu e nici o problema pt el...dar daca atunci cand ii vede se razgandeste si isi da seama k nu ii place totusi?nu stiu ce vede la mine..intr a devar lumea spune k am o fata frumoasa si un fund frumos...dar sunt slaba...si ami am si defectul la sani.iar el e un baiat cu fata frumoasa..picioare fund...tot...si mi-e frica sa nu il pierd Offline #79 2010-08-20 00:05:44
Re: Cum stai in fata iubitului daca nu ai sani egalice tare esti:))) Offline #80 2010-08-20 00:07:19Re: Cum stai in fata iubitului daca nu ai sani egaliatunci termina cu impresiile astea ca ai fi mutant. de'ar incepe toate ca tine sa mor daca ar mai iesi din casa de teama de ce cred altii. lasa omul sa te descopere. sa te invete. lasa'te privita si admirata. daca tu nu ai incredere in tine cum vrei sa aibe cel de langa tine? cum vrei sa'i tii langa tine? Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline #81 2010-08-20 00:09:09
Re: Cum stai in fata iubitului daca nu ai sani egalisi cum pot sa am increderea aia?cum o castig? Offline Publicitateloading...
#82 2010-08-20 00:11:22Re: Cum stai in fata iubitului daca nu ai sani egaliadmirandu'te. minte'te frumos ca toate's roz. uita'te in oglinda cu orele. si chiar daca nu se schimba nimic incearca sa treci peste gandurile astea. ocupa'ti timpul cu altceva daca nu poti sa te faci singura sa uiti. ai un prieten langa tine. sari pe el si uita de tine Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline #83 2010-08-20 00:12:56
Re: Cum stai in fata iubitului daca nu ai sani egalimultumesc pt sfat...promit k am sa incerc sa mai trec peste asta Offline #84 2010-08-20 00:13:35
Re: Cum stai in fata iubitului daca nu ai sani egalieu care sunt destul de plinuta, cu sani inegali, si totusi foarte pudica, mi-am dat seama ca trebuie sa ma concentrez pe ce conteaza in pat. si el oricum nu observa ca am eu celulita pe nu stiu unde, un san mai mic si unul mai mare, vergeturi pe nu stiu unde... crede-ma daca te vrea in pat, te vrea pe TINE nu o persoana care are complexe. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #86 2010-08-20 00:25:45
Re: Cum stai in fata iubitului daca nu ai sani egaliaveti o mare dreptate fetelor...treb sa imi revin la normal... Offline #87 2010-08-20 00:26:27
Re: Cum stai in fata iubitului daca nu ai sani egalihai tress "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #88 2010-08-20 14:49:15
Re: Cum stai in fata iubitului daca nu ai sani egali
Cauta poze unde e imbracata in maieuri/tricouri si nu are sutien.Sigur ai sa gasesti,pentru ca umbla foarte des asa Offline #89 2011-04-11 23:09:03
Re: Cum stai in fata iubitului daca nu ai sani egalihello familie....nu am mai scris de ceva vreme pe aici..dar in schimb sunt la curent cu toate....observ k topicul acesta a fost lasat deoparte..vin eu din nou cu problema mea:(...am un nou iubit....si aseara era sa ajungem stiti voi unde..mi-am dorit...dar m-am panicat..cum sa ii spun k am problema cu sanii???cum sa fac si ce sa fac?????habar nu am...numai voi ma puteti ajuta... Offline #90 2011-04-11 23:23:32
Re: Cum stai in fata iubitului daca nu ai sani egaliS-a mai spus deja dar se mai poate spune. Nu contează că sunteți ?mpreună de 1 an sau de 1 săptăm?nă și acum aveți primul contact sexual. E iubitul tău, persoana care s-a ?ndrăgostit de tine chiar dacă ai fundul mare, ochelari, breton str?mb sau s?ni inegali. Nu e un lucru de care să-ți fie rușine. Pe bune acum, sunt complexe care nu ar trebui să-și găsească locul ?n pat. ?n timpul actului sexual, nu cred că stă vreun băiat să-i măsoare, și chiar dacă se simt la pipăit, nu-l va deranja ! Nu cred că-ți va spune că nu vrea să mai fie cu tine pentru că nu-i plac s?nii tăi. ?n plus, nimeni nu e perfect. Poate nici el nu are testiculele egale. Nu ai de ce să ?ți faci griji. Trăiește clipa și lasă complexele la o parte. Vei vedea că te vei simți mult mai bine. Offline #91 2011-04-12 08:12:15
cum ar fi sa-i zici: "iubii.. eu te las.. ai un c.. mai mic si e inestetic cand te dezbraci..." Ultima oara a fost editat de mihaela2289 (2011-04-12 08:12:34) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #92 2011-04-12 13:36:52
Re: Cum stai in fata iubitului daca nu ai sani egaliAveam si eu o colega de facultate care avea sanii inegali si se vedea destul de tare asta, insa niciodata nu purta sutien si se simtea foarte ok asa. Cum au spus si altii inaintea mea, nu e bine sa dai atata importanta chestiilor de genul asta, mai ales ca barbatii stau foarte prost cu simtul observatiei si nu fac atata caz din asa ceva cum facem noi, femeile. Si cred ca barbatii au testiculele oarecum inegale ca sa nu ii jeneze la mers, deci cred ca e valabil pt toti Mie asimetria mi se pare mai interesanta decat simetria perfecta. Offline #93 2011-04-12 14:10:24
Re: Cum stai in fata iubitului daca nu ai sani egaliNu cred ca exista barbat care sa-si fi masurat si analizat testiculele. Cat despre ce observam.... dar in general nu stam sa dam atentie anumitor chestii. Eu de exemplu nu stau sa vad daca fata e epilata pe picioare sau maini sau daca are celulita pe nush unde... Chiar daca are acele imperfectiuni imi vad de treaba ca oricum am alte prioritati in momentul ala . Cat despre sani inegali. Nush de ce tragi de timp, crezi ca o sa se indragosteasca si mai mult de personalitatea ta si abia atunci o sa treaca cu vederea acel defect? Eu unu (presupunand ca e atat de grav acel defect incat sa arate oripilant cumva, si ma indoiesc ca e cazul tau) as prefera sa stiu de la inceput, altfel daca dupa nush cate luni de relatie descopar ceva ce mi-a fost ascuns m-as simti mintit. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline #94 2011-04-12 14:51:24
Totuși, vorbim despre s?ni, o parte a corpului care se observă, indiferent dacă porți sutien sau nu. Și mă ?ndoiesc că, av?nd ?n vedere vremea de afară, nu a văzut-o ?n tricou măcar o dată, așadar, dacă era un defect oripilant, ar fi observat. Offline #95 2011-04-12 18:26:33
Re: Cum stai in fata iubitului daca nu ai sani egaliMa rog... din cate stiu eu toate fetele au sanii inegali. In sens ca nu sunt perfect simetrici. Am obs si la prietena mea niste diferente. Dar nu mi se par importante. Adica ma intereseaza mai mult forma si ce pot sa fac cu ei decat pozitia lor geografica. Ultima oara a fost editat de nimenialtu (2011-04-12 18:28:32) What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|