homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum stai in fata iubitului daca nu ai sani egali-6

#96 2011-04-12 18:50:49

Janhvy
New member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-03-29

Re: Cum stai in fata iubitului daca nu ai sani egali

nimenialtu a scris:

Ma rog... din cate stiu eu toate fetele au sanii inegali. In sens ca nu sunt perfect simetrici. Am obs si la prietena mea niste diferente. Dar nu mi se par importante. Adica ma intereseaza mai mult forma si ce pot sa fac cu ei decat pozitia lor geografica.

Ah... si in timpul actului nu am observat niciodata lol Sunt prea ocupat de alte chestii (gen gemetele ei sau fata ei) decat de cum arata sanii.

?ntr-adevăr, ai spus ceea ce ?ncerc și eu să le explic fetelor complexate de chestia asta. Și e cu at?t mai bine, cu c?t ești băiat. Nu stă nimeni să-i măsoare sau să se asigure că sunt perfect simetrici. Trăiți clipa, lăsați-le ?ncolo de complexe, că nu-și au locul ?n pat cu persoana iubită. dumbom

Ultima oara a fost editat de Janhvy (2011-04-12 18:51:56)

#97 2011-04-12 19:14:23

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

maicutaaaa lol si problemele astea exista pentru femei? rotfl pai cine a inventat femeia cred ca a fost nebun sau beat, numai cu probleme si dileme a creat-o rotfl
te afisezi uite asa bine, in plina ta goliciune, cum sa te afisezi? lol ca el o fi perfect, cu pectorali de piatra, trapez superb, deltoizi ca in reviste lol

Ultima oara a fost editat de coraline (2011-04-12 19:14:40)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#98 2011-04-12 23:43:50

tresselle
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

e o mare diferenta intre ei....si imi e rusine...de aceea sunt asa ingrijorata...cine stie ce o sa zica..defapt o sa gandeasca...m-as simti prost..sa ii vad fata picata pe jos in momentul acela

#99 2011-04-13 07:09:50

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Eu zic sa-i spui de problema ta la inceput si daca ulterior te vede si nu-i convine, nicio problema nimeni nu e de neinlocuit. Sigur o sa gasesti persoana aia care sa te placa asa cum esti tongue Cum l-ai agatat pe el o sa mai agati atatia tongue

Ultima oara a fost editat de kæreste (2011-04-13 07:10:14)

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#100 2011-04-13 19:33:32

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

dar de unde stii ca ii va pica fata? lol o fi mare gigolo cu 100 femei la activ si cu fizic de fotomodel incat sa stea sa ii masoare si sa considere ca nu este demn de persoana lui sa atinga asa ceva? lol

ce o sa gandeasca? "wooooow sani  drool  drool  drool "

tu chiar crezi ca barbatii nu au ce face decat sa analizeze corpul femeii in momentul in care se pregatesc sa infiga mataranga undeva? lol nu sunt femei ca sa dea atentie tuturor detaliilor. si daca pentru atata chestie, ca vai doamne, sanii sunt inegali nu ii mai place de tine, pai no comment atunci rotfl

PS: e o vorba" femeile prefera sa se dezbrace in fata unui barbat decat in fata unei femei. femeile sunt critice, barbatii sunt doar recunoscatori. think about that wink

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.