homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Happy happy happy / joy joy joy

#1 2006-11-23 21:02:53

Penellope
Full member
Inregistrat: 2006-10-12

Happy happy happy / joy joy joy

Salut fetelor! big_smile

Azi am inceput sa scriu de vreo 2 - 3 ori mesajul asta si de fiecare data am renuntat pentru ca nu stiam ce subiect sa pun. big_smile
M-am gandit sa va propun un topic unde fiecare sa ne scriem bucuriile. big_smile

Sa va spun bucuria mea, care este in acelasi timp si tristete.
Bucurie pentru ca peste 2 ore plec in Romania, iar tristete pentru ca imi va fi dor de iubi meu, chiar daca vine si el peste vreo 3 saptamani.

Imi veti lipsi foarte mult. Oricum mai prind eu cate un comp si pe acolo. Am facut un obicei sa intru zilnic aici pe forum. V-am gasit, presupun ca si majoritatea, cand cautam si eu niste raspunsuri.

Va pup pe toate si sa fiti iubite!!!! http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/11.gifhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/11.gifhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/11.gifhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/11.gifhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/11.gif

Ultima oara a fost editat de Penellope (2006-11-23 21:03:44)

Carpe diem!

#2 2006-11-23 22:26:34

cata
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-07-19

Re: Happy happy happy / joy joy joy

Penellope dar nu esti in Romania?...
Bucuria mea este ca astazi m-au sunat cei cu locul de munca pe care il cautam si sunt f fericita, cred ca sapt viitoare incep munca si ma bucur tare mult./ Mai ma bucur ca incepe weekendul si asta inseamna mai mult timp petrecut cu iubi meu, de vineri pana duminica...si mai ma bucur de ceva...e 1-0 pt dinamo in meciul din seara asta cu fc brugges smile
Fiti bucuroase fetelor si iubiti ca e frumos! pupici la toate!

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana"
                                                         Arsenii Tarkovski

#3 2006-11-23 22:28:12

Penellope
Full member

Nu sunt in Romania.... Inca! big_smile
M-am mutat in Germania.

Carpe diem!

#4 2006-11-23 22:29:38

cata
Full member
Inregistrat: 2006-07-19

Aha....f frumos dc esti cu cel pe care-l iubesti...

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana"
                                                         Arsenii Tarkovski

#5 2006-11-23 22:50:10

Penellope
Full member

Pai il iubesc si el ma iubeste... Ca altfel nu as fi venit. smile

Carpe diem!

Publicitate

loading...

#6 2006-11-24 09:41:41

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

hmmm....fericirea mea: am scapat de dependenta pe care o simteam fata de fostul iubit, am aflat ca exista viata si dincolo de el si inca ceva...ceva frumos: aseara am avut balul bobocilor si m-am simtit foarte bine... cineva special a avut grija de asta ! Va pup!

#7 2006-11-24 10:40:52

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

eu sunt speciala ?;wink

Sim y 

#8 2006-11-24 12:20:53

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

si eu am fost aseara la balu bobocilor de la fac de la matu. fericita sunt pt k am pe cineva care ma iubeste si pe care il iubesc big_smilebig_smilebig_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#9 2006-11-24 12:43:16

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

eu sunt happy-happy-happy pentru ca traiesc. din asta deriva toate celelalte. sunt happy pentru ca stiu ca am un du-du (rau!) pe care il iubesc si care ma iubeste, sunt happy ca am si mami si tati care ma iubesc si ei (si eu pe ei, da' nu le-am mai zis asta demult sad), am si o mamaie care ma enerveaza uneori, dar e mamaia mea, am prietene (putine, dar de incredere - si cercul lor se tot mareste), e soare afara, vrabiuta "mea" iar se uita la mine. am asa multe pentru care sa fiu happy!
cu riscul sa radeti de mine, va zic un "citat" din sailor moon. la sfarsitul primei serii, sailor moon (usaghi) se intoarce din tenebre (unde se batuse cu una) si se aude pe fundal alarma unui ceas si o voce feminina care zicea "usaghi, trezeste-te, ca iar intarzii". si usaghi zice: "ceasul desteptator... vocea mamei... lucrurile marunte ne fac viata frumoasa".
ma duc sa hranesc vrabiuta. ca m-a facut happy si azi.

Nobody home

#10 2006-11-24 13:07:40

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

Eu sunt happy ca am scapat, in sfarsit de un partial la facultate care mi-a mancat zilele,adica doar 3 sapt cat m-am chinuit sa invat sad Ma saturasem !
Si mai sunt happy ca in sfarsit vine weekend-ul si voi sta cu o persoana scumpa(am stat si pana acum, dar in weekend e mai mult timp wink )

Ultima oara a fost editat de Infinity (2006-11-24 13:08:19)

#11 2006-11-24 13:16:00

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

eu sunt happy si unhappy in acelasi timp: happy pt ca iubesc o persoana foarte speciala...si in fiecare zi simt ca il iubesc tot mai mult smile ;  si unhappy pt ca el nu ma iubeste sad
si mai sunt happy pt ca am o prietena foarte buna care imi este alaturi mereu...si pt ca am o familie care ma iubeste smile smile

Ultima oara a fost editat de mika (2006-11-24 13:20:31)

#12 2006-11-24 14:10:32

ramona-maria
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2006-09-20

eu sunt total unhappy pt ca mi-a venit "bucuria" si as fi vrut sa nu vina. ma tot strofoc de doua luni sa fac un bbl.
dar sunt happy pt ca stiu ca am pe cineva alaturi si care ma iubeste din tot sufletul (si eu pe el) si suntem o familie fericita

"Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet"

#13 2006-11-24 14:11:49

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

o sa vina si bebelul. lasa-l sa se pregateasca. wink

Nobody home

#14 2006-11-24 14:44:13

lorely
Full member
Inregistrat: 2006-05-06

eu sunt si happy si unhappy.. happy pentru ca am si eu un week-end singurica cu iuby(stau la camin si au plecat fetele yupyyy!!!) si unhappy pt ca ''musafirii''nu se dau plecati... sad

#15 2006-11-24 18:06:06

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

eu sunt happy pentru ca iubitul meu ma iubeste si este mereu alaturi de mine , sunt happy ca traiesc, sunt happy ca sunt sanatoasa, sunt happy ca am prietene, sunt happy pentru ca ma bot bucura de fiecare clipa pe care viata mi`o ofera..sunt unhappy pt. k ai mei nu`s de acord cu relatia sad......si sunt happy ca vine week-endul si mai lenevesc si eu ca saptamana asta am avut numai lucrari la scoala.bucurati`va de tot ce va incojoara.va pup:*puss

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#16 2006-11-24 18:28:27

Diana
Sr. member
Inregistrat: 2006-03-23

Eu sunt happy ca baiatul meu mi-a zis azi ca atunci cand o sa fiu gravida o sa ma imbrace numai in rochii albe si largi si ca o sa ma rasfete si o sa-mi faca toate poftele!!! Stiu ca visam si ca e putin probabil sa se intample asa, dar ma face fericita sa visez alaturi de el. Sunt happy ca ma iubeste si ca are momente in care imi zambeste cum numai el stie. Sunt fericita pentru ca traiesc, simt! Dar sunt unhappy pentru ca week-end-urile mele alaturi de baiatul meu sunt compromise datorita meditatiilor si pentru ca nici in timpul saptamanii nu ne vedem prea des pentru ca el are serviciu si eu scoala...sad las' ca ma fac eu mare si intru la facultate si o sa fie mandru de mine si o sa ne vedem mai des, macar week-endurile o sa fie ale noastre!

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#17 2006-11-24 21:39:47

Heart
New member
Inregistrat: 2006-10-13

sunt happy ca ma trezesc in fiecare dimineata... chiar daca uneori mai tarziu... alteori parca mult prea devreme... nimik nu e mai frumos decat sa te trezesti dimineata.... sunt happy ca pot visa...vrute si nevrute... ca mintea mea poate zburda libera prin locuri prin care eu poate nu voi ajunge vreodata...sunt happy pentru ca mami meu s-a recasatorit de curand... si e foarte fericita si merita pentru ca din cauza ei sunt ceea ce sunt in momentul de fata si nu cred ca am ajuns prea rau...  sunt happy sa-l vad in fiecare zi pe puiul meu... sa-i vad chipul, zambetul, sa-i aud glasul... sa-i simt atingerea si obrazul cald lipit de al meu... si sa ma stranga de mana si sa-mi spuna ca ma iubeste... sunt happy pentru ca pot urla din adancul inimii "TE IUBESC" Sunt happy pentru ca e iarna si o sa ninga... o sa vina craciunul... si iubesc craciunu si zapada aproape la fel de mult cum il iubesc si pe iubi meu... of... am o multime de motive prentu care sa fiu fericita... si doar 2 pentru care nu sunt asa de fericita... buni meu este un pic cam bolnavioara sad si la sfarsitul lui februarie iubi meu va pleca pentru 3 luni in Germania si o sa-mi fie foarte greu fara el...

To the world you may be one person, but to one person you may be the world!

The greatest happiness in life is the conviction that we are loved, loved for ourselves, or rather, loved in sipte of ourselves.

#18 2006-11-24 22:26:45

kittyyy
Full member
Inregistrat: 2006-09-11

Si eu sunt happy ca Dumneazeu ma iubeste si=mi demonstreaza asta in fiecare zi oferindu-mi atatea..chiar si o zi frumoasa.Sunt unhappy ca maine urmeaza sa vina pr meu sa vbim pt ca o sa ne despartim si pt ca simt nevoia de cineva sa-mi fie alaturi sa ma pot bucura de toate lucrurile care-mi sunt oferite langa aceea persoana

#19 2006-11-24 22:40:42

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

fetelor nu mai ziceti k sunteti unhappy, la topicul asta suntem doar happy, si luam grijile si greutatile si le punem undeva pe balcon sau le lasam afara sa nu le vedem. le luam la loc doar cand stim k trebuie sa le rezolvam tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.