|
Nu esti logat.
Limita de varsta intr-o relatievarsta-13#229 2010-09-01 22:02:10
Re: Limita de varsta intr-o relatievarsta
hei mah ca free nu e asa egoist fetelor e doar gura de el..nu va mai amintiti cand ne povestea ca sta cu o fata in apartament si ea sta cu el(si altfel ) doar pentru sustinerea materiala ? eu cred ca parerile astea atat de extremiste sunt puternic sustinute de traume personale .... si poate de frustrari Offline #230 2010-09-01 22:10:51
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstape mine mă distrează teribil că ?ncă vă mai chinuiți să-i dați explicații lui free, poate poate o ?nțelege ceva Offline #231 2010-09-01 22:21:29
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstaofftopic: asta ziceam si eu annabela ca suntem tottal pe langa subiect..hai sa vorbim acum si de gaini ca sa fim mai offtopic.Dar deh unele persoane nu pot dormi noaptea de grija altora din diferite cauze...frustrari personale Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-09-01 22:21:42) Offline #232 2010-09-01 22:28:29
da` care e problema ca primesc bani de la mama? *eu, sau persoana la care te referi tu... Offline #233 2010-09-01 22:30:02
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstamie mi se pare ca limita e atunci cand ti-ar putea fi tata...atunci deja devine cam prea ciudat My Tears Dry On Their Own Offline Publicitateloading...
#234 2010-09-01 22:33:32
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstadepinde mult si de varsta pe care o are fata,pentru ca de ex una de 20 si ceva de ani merge cu unul de 30-30 si..dar una de 16 17..nu prea mi se pare ca se potriveste cu unul de aproape 30 ...pana la urma conteaza sa te simti tu bine cu acea persoana,nu ce zice lumea •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #235 2010-09-01 22:37:23
mie-mi plac găinile de țară Offline #236 2010-09-01 22:39:20
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstasi al meu iubit este mai mic decat mine...deh...imi place carnea frageda Offline #237 2010-09-01 22:43:15
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstaeu nici acum nu inteleg care e problema cu diferenta de varsta.....adica eu daca am 23 de ani si al meu are 37 considerati ca imi poate fi tata?eu mereu mi-am dorit sa fiu cu cineva mai amtur ,cineva experimentat din orice pdv,pt ca asa voi invata si eu...dar asta nu inseamna ca nu am iesitsi cu baieti mai mici ca mine, ba mai mult,prima data am facut dragoste cu unul mai mic cu 3 ani ca mine avea doar 18 si eu 21...si nu ma fost deloc incantata atunci...nu a stiut sa ma faca sa ma simt femeie...si de atunci nu am mai fost cu nimeni pana cand l-am inatlnit pe actualul....si daca ar fi sa leg din nou aceeasi alegere as face-o....ca are bani e f bn...ca are casa e si mai bn...ce e drept e ca el aduce banii in casa,dar daca s-ar ivi o ocazie de a-mi gasi ceva de lucru ar fi f bn,desi aici e mai greu pt k nu stiu nici o boaba de maghiara...ca suntem in budapesta... Offline #238 2010-09-01 22:43:43
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstaba eu le prefer ?n a mea (a bunicii), că nimic nu se compară cu carnea naturală de pasăre Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-09-01 22:45:32) Offline #239 2010-09-01 22:49:47
pana si din punct de vedere LEGAL, sa nu mai zic din n alte puncte de vedere... munca in casa si ingrijira copiilor se considera APORT MATERIAL in casnicie. Offline #240 2010-09-01 22:58:53
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstama primiti si pe mine in club? si al meu e mai mic ca mine vorba aceea cu gaina batrana nu? si cu el am inceput si m-am simtit grozav si e si mai matur ca muulti de 30-35 de ani pe care i-am cunoscut, cel putin din experienta personala si a prietenelor mele cam toti acesti barbati maturi aveau doar sex in cap cu tinerele. Dar ca sa nu imi sara lumea in cap precizez din nou: vorbesc din experienta mea, nu zic ca toti sunt asa, doar ca eu mi-am pierdut in crederea in "cinstea si onoarea" lor. nu incerc sa conving pe nimeni ca este asa, deci va rog nu incercati sa ma convingeti ca gresesc Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #241 2010-09-01 23:32:20Re: Limita de varsta intr-o relatievarstaMie nu imi plac gainile de tara. Au carnea atoasa. Serios, am primit de la o vecina un pui proaspat taiat, si parca mancam ata. Mai bun ala de la supermarket, gras, fara muschi in care intra dintii ca in unt. (Si zic asta fara nici un fel de ironie). Offline #242 2010-09-01 23:37:15
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstaeu dacă aș găsi unul ca tata aș face plecăciuni Offline #243 2010-09-01 23:58:55Re: Limita de varsta intr-o relatievarstaLa mine pare bunicu Ca are parul alb ca zapada Dar tre sa recusnosc, ca din cauza lui am o slabiciune pentru barbatii la costum, si daca vad un barbat intr-un costup prost croit, pica foarte mult in ochii mei. Offline #244 2010-09-01 23:59:52
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstaSunt multi .... Offline #245 2010-09-04 00:19:13
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstaOMG ce-i aici!! Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #246 2010-09-04 00:27:47
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstaeu nu pot sa cred ca subiectul e diferenta de varsta intre cupluri si se vorbeste despre preferintele lui free Offline #247 2010-09-04 00:32:08Re: Limita de varsta intr-o relatievarstaJennifer, trist e ca multi aleg sa lase copilul cu o dadaca doar ca sa castige ceva mai mult. Rezultatul e o natie educata de tzatza floarea, adica o natie de cocalari. Au ai mei niste prieteni cu un copil de 4 ani, cu dadaca si e un rasfatat, pe bune ca imi vine sa il dau cu capul de pereti cand vine in vizita. De-abia astept sa inceapa scoala sa vad atunci cum se descurca al lui cu el. Iti dai seama ca dadaca nu poate sa exagereze cu certatul, ca nu ii convine sa ii planga copilul pe cap, il lasa sa faca ce vrea, si parintii cand ajung acasa il rasfata pe asta, de li se urca in cap si ei nu zic nimic, ca nahm dupa 10 ore de stat la munca ti-e dor de copil si il pupi si in fund. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|