homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Limita de varsta intr-o relatievarsta-7

#115 2010-08-31 12:03:21

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: Limita de varsta intr-o relatievarsta

si et contrazic, free! un copil e un suflet si e cea mai mare realizare a unui om.
indiferent daca parintii lui mai sunt sau nu impreuna, acel copil e cea mai mare realizare pentru acei doi oameni!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#116 2010-08-31 12:04:14

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

free a scris:

Literal nu.

E o realizare c?nd e copilul tău, procreat cu soţul tău şi ?l creşti ok şi ajunge cineva ?n viaţă. ?n rest, nu e nici o realizare.

Nu neaparat procreat.

Poti sa si adopti un copil (depinde din ce cauze).

Este realizare atunci cand este al tau.

#117 2010-08-31 12:06:42

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Si daca copilul are 7-10 ani si incepe sa urle "tu nu esti mama mea!" "nu te ascult, o vreau pe mama" cum te-ai simti? Sunt destul de rebeli copiii in ziua de astazi si nu prea au respect pentru multi.
Si la 20 de ani nu esti casatorita se banuieste...esti concubina. Sa bagi iubitele/amatele/concubinele in viata copilului mi se pare o dovada clara de imaturitate.
Si daca esti casatorita.. poate el nu mai vrea copii ca are deja unul si ii ajunge, s-au auzit destule cazuri si au fost destule filme.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#118 2010-08-31 12:07:23

pokemon
Diamond member

pai le fac pentru barbatul meu!
le fac pt barbatul pe care il iubesc si care ma iubeste. le fac pt barbatul care ma sprijina,care ma face fericita, care ma distreaza, care imi ofera orgasme, care imi face masaj, etc.
pt ca pe toate le facem impreuna. nu eu ii calc si ii spal si el se duce si face tot ce am zis mai sus cu o alta.

i do not understand your ideea!

coraline, uite cate idei gresite, plecate toate, dar absolut toate din prejudecati!

copilul are o varsta cuprinsa chiar in intervalul pe care l-ai mentionat tu. si nu a tipat niciodata asa ceva si nici nu o va face, pentru ca este EDUCAT! pentru ca stie foarte bine ca indiferent ca mama si tata s-au recasatorit, doar ei doi ii sunt parinti. eu si sotul mamei lui NU ii voi fi niciodata parinti. iar eu nusunt si nici nu voi incerca sa fiu mama lui. eu voi fi sotia tatalui sau si o prietena a lui.atat! are o mama, asa cum are si un tata.

referitor la pozitia mea. nu sunt nici concubina, nici amanta, nici altceva. sunt logodnica si viitoare sotie.
referitor la copiii pe care noi ii vom avea sau nu. nu e cazul, dar iti prezint ipotetic-nu ai auzity never de o femeie care sa nu vrea copli? exact asa poate sa nu vrea niciun barbat.
daca vom avea sau nu copiii nostri va fi fix alegerea noastra ca si cuplu, fara alta probleme exterioare.

Ultima oara a fost editat de pokemon (2010-08-31 12:12:42)

#119 2010-08-31 12:09:07

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Adica ti se pare normal sa ii cresti copilul lui facut cu alta?

Publicitate

loading...

#120 2010-08-31 12:13:44

coraline
Addicted member

Eu nu cred ca as putea sa imi suport propriul copil  visslar sunt mai irascibila si fara strop de rabdare. Si ar fi al meu...
sa stau sa suport ifosele si lamentarile unui copil care nici nu este al meu, sa imi irosesc noptile si in loc sa ies sa ma distrez, sa ma bucur de un concediu, o vacanta, o sambata seara, sa stau sa schimb scutece sau sa fac pachetelul de mancare... personal m-as vedea incapabila.
Iar la general vorbind, daca la 20 de ani, pentru o "stabilitate" si "maturitate" vrei sa faci asemenea sacrificii.... ar trebui din nou sa se revina la problema psihologica, clar e ceva ciudat la mijloc.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#121 2010-08-31 12:18:17

pokemon
Diamond member

mai, copilul locuieste cu MAMA lui. nu stiu de unde ai inteles tu ca mama si-ar fi abandonat copilul.
dar da...copilul vine wk la noi, sta si in timpul saptamanii in cazul in acre exista ceva probleme si mama lui au altceva de facut sau au vreo problema de sanatate, sau etc

#122 2010-08-31 12:18:56

coraline
Addicted member

Pokemon sunt ideile mele, asa cum tu le ai pe ale tale. Nu le consider gresite, doar sunt foarte constienta ca eu, la cum ma cunosc, nu as suporta nici macar un picior de copil in preajma. Cu atat mai putin nefiind al meu.

Nu incerc sa iti arat ca ce gandesti tu este prost sau nu, asa ca nu ma convinge pe mine ca am prejudecati. Doar ca un barbat la 40 de ani are viata de om mult prea elevat/matur pentru cineva de 20, oricat de desteapta/matura este femeia.

Pentru mine un copil nu este marea binecuvantare a vietii si a lui D-zeu, este  o corvoada de multe ori. Si nu doar eu gandesc asa, nu ar fi atatea centre de adoptii si orfelinate pline si nici pruncucideri sau avorturi nu s-ar auzi daca toate femeile ar vedea in copii fericirea suprema.

Situatia ta nu o comentez eu, cred ca de cel putin 3-4 ori am zis IN GENERAL VORBIND. nu am nici un drept sa ma bag in relatia ta, am zis si de 2 ori ca fiecare cuplu isi face viata cum doreste, daca sunt si pe aceeasi lungime de unda sa fie fericiti, nu le spune nimeni nimic. dar cred ca nu ai citit partile acelea.

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-08-31 12:20:09)

#123 2010-08-31 12:22:44

pokemon
Diamond member

coraline, te-ai referit punctual la mine cand m-ai intrebat daca va mai vrea el un copil cu mine (pt ca asa arata in filme), te-ai referit punctual la mine cand mi-ai spus ca sunt amanta,deci...te-ai referit PUNCTUAL la mine smile

#124 2010-08-31 12:26:13

coraline
Addicted member

Nu, m-am referit la orice femeie care este combinata cu un barbat cu copil. Si la partea cu concubina/sotia am prezentat cele 2 puncte posibile, nu am facut referire la tine. habar nu aveam daca esti amanta sau sotie sau prietena apropiata.
Adevarat, vina mea si imi cer scuze pentru timpul si persoana la care am folosit pronumele si verbele, era doar o situatie ipotetica prezentata, nu am considerat ca stiu ce relatie ai tu. vorbeam la general dar am aplicat totul ca la o discutie face to face.

#125 2010-08-31 12:28:09

daenarys
Vizitator

free,eu am lucrat acum nu mai lucrez pt.moment smile

#126 2010-08-31 12:28:26

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

free a scris:

Care dintre cele care au soţ sau iubit cu 8-10 ani mai mare lucrează? Ca să ne iasă din părere că e vorba doar de bani.

Şi dacă nu lucrează, pe banii cui stă?

eu am lucrat anul asta, acum nu mai lucrez. Stau pe banii parintilor, locuiesc inca cu ei, si cand incepe facultatea am de gand sa-mi caut din nou de munca. Nu am de gand sa ma mut cu pr meu, pana nu imi voi termina facultatea si nu imi voi gasi un loc de munca stabil

poke, sa fiti fericiti

Ultima oara a fost editat de taisha (2010-08-31 12:29:37)

#127 2010-08-31 12:28:59

coraline
Addicted member

Free nu sunt in masura sa raspund eu, dar prietena mea de 23 de ani cu partenerul de 35 nu lucreaza de 2 ani si sta la el acasa si maicasa (taicasu i-a parasit acum nu stiu cat timp), colega de liceu nici bani acasa nu mai cerea ca primea destui de la el.
Alte exemple din viata mea nu am si nu ma rasfir catre impresii personale.

#128 2010-08-31 12:29:06

pokemon
Diamond member

u free, nu lucrez pt ca nu imi gasesc. si cu 2 fac nu ma duc sa ma angajez vanzatoare.
bani am si avem si de la parintii mei, care ma sustin in continuare asa cum o faceau si cand locuiam la ei.

#129 2010-08-31 12:32:28

pokemon
Diamond member

tu citesti de-andoaselea?
eu nu lucrez! unde am scris ca nici el nu lucreaza rotfl
ah...si e un barebat care are si nevasta si sopil! fii atent ca asta iti scapase!

#130 2010-08-31 12:34:30

pokemon
Diamond member

da..pt ca la noi banii sunt la comun! de asta am zis ca am si avem smile

#131 2010-08-31 12:34:33

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

free a scris:

Nu ?nţeleg cum un bărbat de 30+ stă pe banii părinţilor?

va doamne free... nu cred ca ea a zis undeva ca el sta pe banii parintilor. Ca parinte, nu e normal sa iti ajuti copilul cu ce poti? si bunicii mei care stau la tara le trimit parintilor mei oua, legume si mai stiu ce e, si daca ar avea bani, cu siguranta le-ar da si bani. Asta nu inseamna ca parintii mei stau pe banii lor... ce mentalitate

#132 2010-08-31 12:35:46

pokemon
Diamond member

da chiar!
sa stii, taisha, ca bunicii mei chiar le dau bani parintilor mei lol
sa le fie rusine! si au 45 de ani si ceva!

#133 2010-08-31 12:41:42

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

eu nu as putea niciodata sa am grija de copilul altuia la 21 de ani, oricata multa dragoste ar fi. A, ca il adoptam noi impreuna, e altceva, dar copilul lui cu o alta, niciodata! Cel putin nu asa tanara.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.