|
Nu esti logat.
Limita de varsta intr-o relatievarsta-7#115 2010-08-31 12:03:21
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstasi et contrazic, free! un copil e un suflet si e cea mai mare realizare a unui om. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #116 2010-08-31 12:04:14
Re: Limita de varsta intr-o relatievarsta
Nu neaparat procreat. Offline #117 2010-08-31 12:06:42
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstaSi daca copilul are 7-10 ani si incepe sa urle "tu nu esti mama mea!" "nu te ascult, o vreau pe mama" cum te-ai simti? Sunt destul de rebeli copiii in ziua de astazi si nu prea au respect pentru multi. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #118 2010-08-31 12:07:23
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstapai le fac pentru barbatul meu! Ultima oara a fost editat de pokemon (2010-08-31 12:12:42) Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #119 2010-08-31 12:09:07
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstaAdica ti se pare normal sa ii cresti copilul lui facut cu alta? Offline Publicitateloading...
#120 2010-08-31 12:13:44
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstaEu nu cred ca as putea sa imi suport propriul copil sunt mai irascibila si fara strop de rabdare. Si ar fi al meu... Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #121 2010-08-31 12:18:17
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstamai, copilul locuieste cu MAMA lui. nu stiu de unde ai inteles tu ca mama si-ar fi abandonat copilul. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #122 2010-08-31 12:18:56
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstaPokemon sunt ideile mele, asa cum tu le ai pe ale tale. Nu le consider gresite, doar sunt foarte constienta ca eu, la cum ma cunosc, nu as suporta nici macar un picior de copil in preajma. Cu atat mai putin nefiind al meu. Ultima oara a fost editat de coraline (2010-08-31 12:20:09) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #123 2010-08-31 12:22:44
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstacoraline, te-ai referit punctual la mine cand m-ai intrebat daca va mai vrea el un copil cu mine (pt ca asa arata in filme), te-ai referit punctual la mine cand mi-ai spus ca sunt amanta,deci...te-ai referit PUNCTUAL la mine Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #124 2010-08-31 12:26:13
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstaNu, m-am referit la orice femeie care este combinata cu un barbat cu copil. Si la partea cu concubina/sotia am prezentat cele 2 puncte posibile, nu am facut referire la tine. habar nu aveam daca esti amanta sau sotie sau prietena apropiata. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #125 2010-08-31 12:28:09
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstafree,eu am lucrat acum nu mai lucrez pt.moment #126 2010-08-31 12:28:26
eu am lucrat anul asta, acum nu mai lucrez. Stau pe banii parintilor, locuiesc inca cu ei, si cand incepe facultatea am de gand sa-mi caut din nou de munca. Nu am de gand sa ma mut cu pr meu, pana nu imi voi termina facultatea si nu imi voi gasi un loc de munca stabil Ultima oara a fost editat de taisha (2010-08-31 12:29:37) Offline #127 2010-08-31 12:28:59
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstaFree nu sunt in masura sa raspund eu, dar prietena mea de 23 de ani cu partenerul de 35 nu lucreaza de 2 ani si sta la el acasa si maicasa (taicasu i-a parasit acum nu stiu cat timp), colega de liceu nici bani acasa nu mai cerea ca primea destui de la el. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #128 2010-08-31 12:29:06
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstau free, nu lucrez pt ca nu imi gasesc. si cu 2 fac nu ma duc sa ma angajez vanzatoare. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #129 2010-08-31 12:32:28
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstatu citesti de-andoaselea? Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #130 2010-08-31 12:34:30
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstada..pt ca la noi banii sunt la comun! de asta am zis ca am si avem Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #131 2010-08-31 12:34:33
doamne free... nu cred ca ea a zis undeva ca el sta pe banii parintilor. Ca parinte, nu e normal sa iti ajuti copilul cu ce poti? si bunicii mei care stau la tara le trimit parintilor mei oua, legume si mai stiu ce e, si daca ar avea bani, cu siguranta le-ar da si bani. Asta nu inseamna ca parintii mei stau pe banii lor... ce mentalitate Offline #132 2010-08-31 12:35:46
Re: Limita de varsta intr-o relatievarstada chiar! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #133 2010-08-31 12:41:42Re: Limita de varsta intr-o relatievarstaeu nu as putea niciodata sa am grija de copilul altuia la 21 de ani, oricata multa dragoste ar fi. A, ca il adoptam noi impreuna, e altceva, dar copilul lui cu o alta, niciodata! Cel putin nu asa tanara. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|