homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Limita de varsta intr-o relatievarsta-6

#96 2010-08-31 10:38:49

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: Limita de varsta intr-o relatievarsta

Dar de o fata care are 21 de ani si e cu un tip de 37 cu un copil de 7 ani? Mie mi se pare grotesc.

#97 2010-08-31 10:54:38

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Imi permit sa ma bag si eu... nu as folosi un termen asa de dur ca cel al lui PillBlast, dar si mie mi se pare nepotrivit. In primul rand... nu toate fetele de 21 de ani sunt atat de mature incat sa poata sustine o relatie cu cineva atat de matur. Nu dau cu pietre, vorbesc la general. De aici si principiul ca sta cu el pentru bani, pentru ca altceva ce poate sa faca cu el?
In al doilea rand... fiecare varsta are bucuriile si momentele ei. ca exemplu: aveam 16 ani voiam sa ies cu prietenele la o prajitura si mama nu ma lasa sa ies din casa. Acum ca pot.. nu mai imi place asa mult, prefer sa ies in club.
La 21 de ani este varsta distractiilor, descoperirii lumii, a vietii, a bucuriilor si tristetilor, sa pleci in miez de noapte la mare pe nepregatite, sa petreci pana dimineata. La 37 de ani te gandesti la facturi, intretinere, copii, cum sa dorm mai mult in week-end pentru ca slujba este foarte solicitanta. Deci in aceasta "maturitate" ajungi sa iti pierzi momente importante din viata, momente care nu se mai intorc. Cred ca toti cunoastem exemplu Columbencei, se vede cat de penibila este cand vine cu amorezul dupa ea in club.

Ca tine pink am si eu o prietena, are prieten de 35 de ani, ea are 23 si nu iese niciodata cu noi, nu vine in club, pe afara la un suc pentru ca...prietenului ei nu ii place in club sau vrea sa se odihneasca. Prefera sa mearga in locuri potolite, linistite.

Partea cu femeia matura deja mi se pare un mit. Prietenul meu inainte sa fie cu mine a avut doar fete de 19 si 20 de ani, al meu are 24 de ani. Si mi-a spus ca toate i se pareau foarte imature, nu isi respectau cuvantul dat, nu se tineau de promisiuni, faceau dupa cum le taia capul fara sa se gandeasca la altii.

Deci de ce orice fata de 19-20-21 etc considera ca trebuie sa aiba un barbat matur cand poate nici ele nu sunt mature? Cred ca este doar o fitza, un motiv de lauda ca un barbat stabil, cu experienta a preferat-o pe ea.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#98 2010-08-31 11:20:11

daenarys
Vizitator

coraline a scris:

Imi permit sa ma bag si eu... nu as folosi un termen asa de dur ca cel al lui PillBlast, dar si mie mi se pare nepotrivit. In primul rand... nu toate fetele de 21 de ani sunt atat de mature incat sa poata sustine o relatie cu cineva atat de matur. Nu dau cu pietre, vorbesc la general. De aici si principiul ca sta cu el pentru bani, pentru ca altceva ce poate sa faca cu el?
In al doilea rand... fiecare varsta are bucuriile si momentele ei. ca exemplu: aveam 16 ani voiam sa ies cu prietenele la o prajitura si mama nu ma lasa sa ies din casa. Acum ca pot.. nu mai imi place asa mult, prefer sa ies in club.
La 21 de ani este varsta distractiilor, descoperirii lumii, a vietii, a bucuriilor si tristetilor, sa pleci in miez de noapte la mare pe nepregatite, sa petreci pana dimineata. La 37 de ani te gandesti la facturi, intretinere, copii, cum sa dorm mai mult in week-end pentru ca slujba este foarte solicitanta. Deci in aceasta "maturitate" ajungi sa iti pierzi momente importante din viata, momente care nu se mai intorc. Cred ca toti cunoastem exemplu Columbencei, se vede cat de penibila este cand vine cu amorezul dupa ea in club.

Ca tine pink am si eu o prietena, are prieten de 35 de ani, ea are 23 si nu iese niciodata cu noi, nu vine in club, pe afara la un suc pentru ca...prietenului ei nu ii place in club sau vrea sa se odihneasca. Prefera sa mearga in locuri potolite, linistite.

Partea cu femeia matura deja mi se pare un mit. Prietenul meu inainte sa fie cu mine a avut doar fete de 19 si 20 de ani, al meu are 24 de ani. Si mi-a spus ca toate i se pareau foarte imature, nu isi respectau cuvantul dat, nu se tineau de promisiuni, faceau dupa cum le taia capul fara sa se gandeasca la altii.

Deci de ce orice fata de 19-20-21 etc considera ca trebuie sa aiba un barbat matur cand poate nici ele nu sunt mature? Cred ca este doar o fitza, un motiv de lauda ca un barbat stabil, cu experienta a preferat-o pe ea.

pai e vina ei ca nu iese daca asta vrea.ca nu e obligata sa stea in casa cand el e obosit poate foarte bine sa iasa singura cu voi.

#99 2010-08-31 11:20:16

emylya
Full member
Inregistrat: 2010-01-02

ma primiti si pe mine? smile
intre mine si prietenul meu de o diferenta de 7 ani,el 30 eu 23,si suntem impreuna de 7 ani,la inceput aveam certuri non stop,nu ne completam deloc unul pe altul,dar timpul le a rezolvat pe toate,acum cand vorbim despre trecut de bufneste rasul ca ziceam ca niciodata nu o sa reusim sa ne inteleg.nu cred ca exista limita de varsta intr o relatie atat timp cat partenerii se completeaza unul pe altul

#100 2010-08-31 11:35:51

coraline
Addicted member

daenarys a scris:

coraline a scris:

pai e vina ei ca nu iese daca asta vrea.ca nu e obligata sa stea in casa cand el e obosit poate foarte bine sa iasa singura cu voi.

Ar putea dar ei fac mereu vacante de week-end in locuri potolite uitate de lume, cand sunt in Bucuresti ea sta si gateste si spala rufe si o intretine pe mama lui cu care si locuiesc. Nu ne-a dat explicatii de ce nu ar iesi, il baga pe el in fata, presupun ca a inceput si ea sa fie ... prea matura pentru asemenea lucruri tongue

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#101 2010-08-31 11:38:13

daenarys
Vizitator

daca asta e alegerea ei atunci asta este.ce incercam eu sa zic e ca daca vroia sa iasa cu voi cand el nu avea chef etc.etc putea.
nici pe mine nu ma atrage mersul in club in mod deosebit lol

Ultima oara a fost editat de daenarys (2010-08-31 11:38:41)

#102 2010-08-31 11:42:10

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

pink_martini a scris:

AyraBlack a scris:

Hehe, cate colege de clasa am avut care la 17 ani stateau cu tipi de 30+ (undeva pe la 34-35).

Din punctul meu de vedere acei barbati sunt complet ratati in viata lol

Mai mult, o diferenta de maxim 10 ani e ok, dar chiar si aici depinde de multi factori. Eu as trage linia cam pe la 5-6 ani diferenta.

eu cand aveam 18 ani l-am intalnit pe iubitul meu si el avea 30 si ceva de ani ... ma cam jigneste postul tau in care il consideri pe iubitul meu "barbat complet ratat in viata "

Nu, mi-o voi sustine in continuare.

Eu vad ca iarasi sa trece cu vederea ceea ce am scris mai sus, pentru ca marsati pe ideea financiara si materiala. Am zis clar ca in momentul in care 2 persoane sunt din aceeasi categorie sociala/impart oarecum aceleasi concepte/au aceleasi viziuni, iar amandoi sunt la acelasi prag de maturitate (sau pe acolo, pentru ca daca este o diferenta, aceasta se va remedia in sensul bun), atunci poate fi depasita o limita de varsta. Dar numai atunci.

Daca tu ca tipa nu esti matura peste medie (cum este spre exemplu Loveable), de nu ai ce cauta in grupul de varsta ta, atunci este ok sa te indrepti spre acel nivel la care tu deja ai ajuns, dar ceilalti de varsta ta inca nu. Mai mult, poate ca tot ceea ce intalnesti tu legat in materie de tipi sunt mereu infantili, imaturi samd.

Problema se pune cand ecuatia de mai sus nu este intregita si fetele cauta tipi cu 14-20 de ani mai batrani, pentru ca ele considera  ca numai aia sunt maturi, ceea ce este o mare porcarie. Nu vorbim aici in cazul in care la 20 de ani ai trecut deja printr-un divort, ai trecut prin multe probleme si acea experienta te-a maturizat suficient incat sa poti avea o relatie cu un tip mai mare de 15+ ani, pentru ca e normal, conform a ceea ce am zis mai sus.

Si iarasi, aici sustin punctul de vedere al lui coraline: de ce o tipa care nici macar nu stie cum sa bea apa vrea sa fie cu un tip de 30 de ani? Cand ea nu poate lua o decizie singura si este atat de "desteapta" incat nu stie pe ce lume traieste? Fix pentru ca este motiv de lauda, ca stai cu un barbat experimentat, ca te invata, ca e stabil si ca culmea, a preferat-o pe ea. De ce nu se intreaba, de ce pe ea?

Diferentele de pana in 10 ani mi se pare normale, dat fiind faptul ca tin cont de multi factori, precum mediul in  care crescut/muncesti, principiile, gradul de dezvoltare samd.Peste acest termen, o relatie care nu se bazeaza pe domenii financiare/materiale/etc, trebuie sa intre cam prin ecuatia de mai sus. Daca nu intra,o dam in probleme psihologice si de personalitate.

Si exact cum a zis si PillBlast, mi se pare culmea penibilului (ca sa nu folosesc altceva) ca o tipa de 21 sa stea cu unul de 37, care mai are si copil de 7 ani lol

Ultima oara a fost editat de AyraBlack (2010-08-31 11:42:31)

#103 2010-08-31 11:42:40

coraline
Addicted member

daenarys a scris:

daca asta e alegerea ei atunci asta este.ce incercam eu sa zic e ca daca vroia sa iasa cu voi cand el nu avea chef etc.etc putea.

Am inteles la ce te-ai referit, din pacate ea nu era asa. dar ce sa-i faci.. ideea mea era ca, oricum, fiecare varsta isi are etapele ei, daca  din liceu se sare direct la 30-40 de ani.. mi se pare doar trist.

#104 2010-08-31 11:44:55

daenarys
Vizitator

coraline a scris:

daenarys a scris:

Am inteles la ce te-ai referit, din pacate ea nu era asa. dar ce sa-i faci.. ideea mea era ca, oricum, fiecare varsta isi are etapele ei, daca  din liceu se sare direct la 30-40 de ani.. mi se pare doar trist.

asta asa e.nu stiu ce sa zic noi nu avem probleme de genul asta.daca vreau sa ies in club cu fetele ies nu cred ca sunt mai deosebita cu ceva ca nu am sarit peste nici o etapa.

#105 2010-08-31 11:45:06

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

coraline si eu am 22 de ani si prietenul meu 34. deci exact aceeasi diferenta de varsta ca in cazul prietenei tale.
da, si eu calc si spal si ies impreuna cu el si cu copilul la plimbari prin parc. si mergem in vizite pe la neamuri si stam in casa si ne uitam la tv si ne trezim in wk la ora 2.
dar, DAR, pentru ca ne place amandurora, nu exista saptamana in care sa nu iesim cel PUTIN o data in club. asta cand nu iesim de 3-4 ori, la rand. si venim acasa, uneori el nici nu mai doarme si pleaca la servici. si ne ducem si la mare unde dormim 3 ore noaptea, da' si intr-o statiune de munte unde e liniste si pace.pentru ca avem nevoie de toate. pentru ca ne place sa stam numai noi, dar ne place si sa ne rupem picioarele prin cluburi.
si stiu multe asemenea cupluri.
fiecaRE ARE MODUL LUI DE A SE SIMTI BINE SI DE A SE DITRA. si nu trebuie judecat pt asta.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#106 2010-08-31 11:46:39

coraline
Addicted member

O colega de liceu (aveam 19 ani pe atunci, generatie mai intarziata, de abia invatam sa ne pupam la 18 ani) a avut ca prim barbat un om la 40 de ani, divortat, cu 2 copii. O ducea cu masina pe autostrada si faceau sex acolo, in lift, pe culoarele blocului. fata a luat si sifilis de la el si era sa ramana insarcinata, lua postinor la greu.
Si atunci eu ma intreb? care este maturitatea ei sau a lui? ea era lesinata dupa el, a durat relatia vreo 2 ani. de craciun, paste, revelion el era cu copiii, ea era vesnic singura.
Revin atunci cu intrebarea: unde este maturitatea in aceasta ecuatie?

#107 2010-08-31 11:49:57

coraline
Addicted member

pokemon a scris:

coraline si eu am 22 de ani si prietenul meu 34. deci exact aceeasi diferenta de varsta ca in cazul prietenei tale.
da, si eu calc si spal si ies impreuna cu el si cu copilul la plimbari prin parc. si mergem in vizite pe la neamuri si stam in casa si ne uitam la tv si ne trezim in wk la ora 2.
dar, DAR, pentru ca ne place amandurora, nu exista saptamana in care sa nu iesim cel PUTIN o data in club. asta cand nu iesim de 3-4 ori, la rand. si venim acasa, uneori el nici nu mai doarme si pleaca la servici. si ne ducem si la mare unde dormim 3 ore noaptea, da' si intr-o statiune de munte unde e liniste si pace.pentru ca avem nevoie de toate. pentru ca ne place sa stam numai noi, dar ne place si sa ne rupem picioarele prin cluburi.
si stiu multe asemenea cupluri.
fiecaRE ARE MODUL LUI DE A SE SIMTI BINE SI DE A SE DITRA. si nu trebuie judecat pt asta.

Aici o sustin pe Ayra, daca voi sunteti pe aceeasi lungime de unda si va place sa va simtit bine, ma bucur enorm pentru voi si este grozav ca sunteti fericiti. Dar exista si reversul medaliei.. cand o fata atat de orbita de un barbat in varsta isi sacrifica copilaria sau.. cum eram in liceu, ne laudam ca un baiat din a 12 s-a uitat la noi cand eram abia a 9.

#108 2010-08-31 11:50:10

daenarys
Vizitator

coraline,omul ala clar vroia doar sex de la ea si profita.ea s-a indragostit de el si a suportat.foarte trist ce s-a intamplat ala si-a batut joc de ea in cel mai urat mod cu putinta.

#109 2010-08-31 11:51:51

coraline
Addicted member

free a scris:

Părerea mea propie şi personală este că anumite persoane imature caută să stea ?n umbra unor persoane pe care le consideră mature ca să nu intervină frustrarea. Şi aici mă refer la general.

?n rest, nu mi se pare frumos ca o fată t?nără să-i crească copilul unui bărbat de peste 30 de ani, care nici măcar nu e al ei.

Sunt 1000% de acord cu tine! foarte bine spus tummenupp

#110 2010-08-31 11:54:10

pokemon
Diamond member

dar ca o femeie de 30 de ani sa creasca copilul sotului ti se pare ok?
ma rog, aici intram in alte probleme wink

eu atat am vrut sa spun, ca daca o persoana are o anumita varsta nu inseamna ca NU stie sa se simta bine si sa se distreze.
ca un alt exemoplu, matusa-mea si al ei sot, cand erau tineri, nu gaseau alta distractie in afara de jocurile de carti in grup. iar acum, la peste 40 de ani au inceput sa iasa in cluburi wink

#111 2010-08-31 11:54:21

coraline
Addicted member

daenarys a scris:

coraline,omul ala clar vroia doar sex de la ea si profita.ea s-a indragostit de el si a suportat.foarte trist ce s-a intamplat ala si-a batut joc de ea in cel mai urat mod cu putinta.

Asa este.. si a fost si primul ei barbat. Ii facea cadouri, i-a luat calculator, dozator de apa, lentile de contact, a ajutat-o sa se opereze sa poata sa nu mai aiba ochelari, a cumparat-o ce mai incoace si incolo. Si era era sa de mandra ca are pe cineva stabil si matur alaturi..

Jessica cat de tare  rotfl2 pai ce sa stie ea ce fac alti barbati cand are pe strumful acela mic alaturi?  lol

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-08-31 11:55:21)

#112 2010-08-31 11:57:22

daenarys
Vizitator

free,nu cred ca o femeie poate sa fie virila big_smile

#113 2010-08-31 11:58:58

pokemon
Diamond member

dar de ce ti-ai scarifica-o?
asta chiar in conditiile in care, sa presupunem, copilul ar trai cu cei 2 in casa.
de ce nu te poti distra si simti bine si cu copilul?
ai mei, de ex, m-au avut pe mine cand aveau 23 de ani fiecare. si nu va spun ce concedii, chefuri, etc, au avut la viata lor. nustiu
ma rog, poate pt unii un copil reprezinta o corvoada. pt mine inseamna o realizare. de care ma bucur, nu care ma apasa.

free, un barbat poate ramane singur dintr-o mie de motive. si, uneori, poate fi chiar vina femeii care se cheama ca e mama copilului.
sau tu nu ai auzit de cupluri care se despart pt ca nu mai exista iubire chiar daca e si un copil la mijloc? crezi ca existenta unui copil intr0un cuplu face ca acel cuplu sa fie de nedespartit?

Ultima oara a fost editat de pokemon (2010-08-31 12:01:48)

#114 2010-08-31 12:02:54

coraline
Addicted member

jessica in ce lume sa traiasca rotfl2 a petrecerilor lol isi tine barbatul cu ochii in tavan, oricum nu cred ca el cauta in ea femeia care sa ii faca curat si de mancare lol lumea de rand? nu stiu daca stiti cand a injurat un reporter si i-a spus ca " de unde atata tupeu sa ma intrebi tu pe mine ceva? la cei 300 euro pe care ii faci lunar nici nu ar trebui sa te uiti la mine" rotfl2

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.