homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Limita de varsta intr-o relatievarsta-4

#58 2010-08-29 16:57:15

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: Limita de varsta intr-o relatievarsta

da, pai zi-mi tu mie ca ele la 17 ani stateau cu aia din iubire. forgetit

#59 2010-08-29 17:04:10

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

par

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-10-03 22:16:15)

#60 2010-08-29 17:08:46

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

PillBlast a scris:

da, pai zi-mi tu mie ca ele la 17 ani stateau cu aia din iubire. forgetit

Aia de abia aveau bani sa-si ia tigari, deci... da lol happydance

#61 2010-08-29 17:50:43

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Atunci poate o fi mare dragoste forgetit  dar nu-i normal lol

#62 2010-08-30 03:38:52

corynushb
New member
Inregistrat: 2010-08-29

buna ..eu sunt noua printre voi...dar in legatura cu diefrenta de  varsta...eu am 23 si  iubitul meu are 37...nu avd care arf fi problema.mi se apre mult mai ok s afii cu cineva mai amtur  cineva care sa-ti ofere siguranta,nu neaparat dpdv material,,cineva kre sa te respecte...si pana  sa fiu cu el..asta cum 7 luni..am inatlnit numai de varsta mea...era ok atunci ....si chiar daca e diferenat destul de nu ne dearnjeaza  absolut deloc pe niciunul din noi..pt k avem destul de multe in comun...si facem orice impreuna si nu l-as inlocui cu altul mai atanr pt absolut nimeni,il accept asa cum este..chiar dk atunci knd voi fi eu de varsta lui el va avea 50 va gasi el o modalitate de am satisface,sexual vorbind.

Publicitate

loading...

#63 2010-08-30 14:00:01

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

daca ea se simte ok in relatia ei si simte ca are siguranta nu vad de ce trebuie sa spuna ce siguranta are...
Cory sa fii fericita !

#64 2010-08-30 14:33:53

AyraBlack
Sr. member

free a scris:

Ce siguranţă ?ţi oferă el? Te rog să-ţi citeşti textul să-mi spui ce părere ai.

Financiara, materiala, stabilitate financiara + materiala (ca deh, e posibil sa castige mai mult decat unii de 20 de ani, desi nu neaparat lol ).

E mai 'experimentat', mai 'matur' smile

Adica daca vreau sa fiu cu un tip matur trebuie neaparat sa fie mai mare ca mine - pana acum nu am dat peste din astia lol

Probabil ca mai e si ideea de paternitate. Adica, pana la urma, ii poate fi tata. Cred ca de acolo se trage siguranta.

#65 2010-08-30 15:20:39

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

ayra, cine esti tu sa judeci? si mai ales sa vb in numele altei persoane? scuza-ma, dar postul tau mi se pare extrem de ironic. Daca tu nu concepi ca o relatie poate functiona foarte bine si cu o diferenta mare intre cei doi, nu inseamna ca asa ceva nu exista.
Si mie mi se par culmea unele lucruri, dar cand e cazul ma abtin. De-aia suntem oameni, sa gandim diferit, dar nu e cazul sa ne ironizam unii pe altii. Ceea ce tu gasesti ca fiind anormal, pentru altcineva poate fi exact pe dos.

De unde ai tras tu concluzia ca in postul ei, cory se referea neparat la siguranta materiala     roll Nu totul se reuma la bani, exista si IUBIRE neinteresata, si depinde de fiecare persoana in cine o gaseste.

#66 2010-08-30 15:31:30

AyraBlack
Sr. member

N-am tras nicio concluzie. Se numeste punct de vedere (a judeca e altceva).

Si da, eram peste masura de ironica.

Mai mult, am statuat ca siguranta poate veni din faptul ca ii poate fi tata lol E amuzant, totusi.

Si nu am zis ca o relatie nu poate functiona cu o diferenta mare intre cei 2 - dar relatiile de genul 15 ani diferenta intra in alta categorie. Si in afara faptului in care ambele persoane vin din aceeasi categorie sociala, sunt la mijloc niste probleme (mai mult sau mai putin accentuate), care nu sunt neaparat constientizate.

Ultima oara a fost editat de AyraBlack (2010-08-30 15:32:57)

#67 2010-08-30 15:34:22

Melany1
Banat

eh  hai nu exagerati ca e diferenta de 14 ani ...acum sa nu ne apucam sa spunem ca ii putea fi tata
poate e bun la pat tipu si din ce a intalnit ea asta a fost cel mai bun,poate stie sa se comporte altfel cu ea...stie sa-i vorbeasca frumos etc..
are 37 de ani pana la urma nu are 60 am vazut barbati de 40 care aratau cu mult mai bine decat unu de 25
important e ca ea se simte bine...
si daca ar fi vorba de bani ea stie ce isi doreste si cum se simte fericita..de ce sa stea cu unu de 25 doar asa de gura lumii?

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-08-30 15:36:38)

#68 2010-08-30 15:36:14

taisha
Hero member

cand iti expui punctul de vedere, o faci la modul general. postul tau spune cu totul altceva
in fine.... amuza-te in continuare

#69 2010-08-30 15:46:34

taisha
Hero member

AyraBlack a scris:

dar relatiile de genul 15 ani diferenta intra in alta categorie. Si in afara faptului in care ambele persoane vin din aceeasi categorie sociala, sunt la mijloc niste probleme (mai mult sau mai putin accentuate), care nu sunt neaparat constientizate.

probleme pot aparea in fiecare cuplu, indiferent ca exista sau nu o dif de varsta. E treaba celor doi sa stie sa depaseasca problemele, si atata timp cat ei sunt fericiti nu vad care e problema.

Eu una, nu as putea sa fiu cu cineva mai tanar decat mine.. m-as simti eu incomodata, asa sunt eu. Dar asta nu inseamna ca am ceva cu cuplurile de genul asta. Cu ce ma deranjeaza pe mine ca vecina de la 2 e cu un tip cu 5, 10, 15 ani mai mic? Daca ei se inteleg, bravo lor..
nu e cazul sa criticam pe unul sau pe altul pentru alegerile lor.. pana la urma din experienta inveti

mel, subscriu la tot ce ai zis

Ultima oara a fost editat de taisha (2010-08-30 15:47:04)

#70 2010-08-30 16:06:26

taisha
Hero member

o femeie la 20-23 de ani, in general e mai matura decat un barbat la aceeasi varsta. Poate cauta stabilitate, o persoana care sa o inteleaga, care sa se gandeasca si la altceva in afara de sex, care sa stie sa-si asume o relatie, o responsabilitate. Cariera aia o poate face si langa un barbat, care sa o sustina, sa-i fie alaturi.
despre partea cu scrisul funny, nu am ce sa zic.. habar nu am de ce unii stalcesc in halul asta lb romana. Eu nu scriu asa, si niciodata nu am scris, iar in ceea ce ma priveste, am spus deja ca sunt cu un barbat cu 12 ani mai mare. Atata timp cat sunt fericita, e dreptul meu sa aleg cum  si langa cine vreau sa traiesc

#71 2010-08-30 16:10:45

daenarys
Vizitator

intre mine si al meu e o diferenta de 8 ani.l-am cunoscut la 19 ani si tocmai faptul ca era matur si serios ma atras la el.era satula de baieti de 20-21 de ani care aveau in cap doar distractie si nu stiau sa lege bine 2 cuv.

#72 2010-08-30 16:21:17

Melany1
Banat

offtopic: mama da cati psihologi pe aici....eu zic sa va apucati de niste cursuri ca sunteti  specializati in a vorbi de maturitatea psihica si de ce unele femei de 20 stau cu barbati de 30...
nu are nici o legatura faptul ca ea a zis cuvantul funny cu faptul ca nu e matura ...nu inteleg care-i problema?aa sau voi credeti ca in asta sta maturitatea psihica...
dar stai am uitat ca unele persoane se considera foarte evoluate si mature rotfl
nu inteleg care e problema...sta cu el ca asta e barbatu de care s-a indragostit
cum a zis taisha e dreptul fiecaruia sa-si aleaga partenerul de viata...
pe langa asta Cory nu v-a cerut sfatul..ea doar si-a povestit experienta si a zis ca e fericita

#73 2010-08-30 16:23:04

taisha
Hero member

free a scris:

Eu ?mi exprim doar punctul de vedere, ontopic, ?n ceea ce priveşte categoria de v?rstă menţionată mai sus. Nu fac referire la ea, la tine sau la oricine altcineva. E punctul meu de vedere şi mi-l respect.

Ca să revenim ontopic. Cu siguranţă există bărbaţi (dacă le poţi spune aşa) iresponsabili şi frustraţi la 23-30 de ani, aşa cum există femei (dacă le poţi spune aşa) la fel. Dar, p?nă la a spune că femeile sunt in general mai mature, asta e o remarcă personală, nu un fact neapărat adevărat. Cunosc şi cunoşti probabil tipi responsabili la 23 de ani, aşa cum există şi femei responsabile la 23 de ani.

Asumarea relaţiei se face, statistic vorbind, şi de la 20 de ani. Părerea mea este că un tip de 40 de ani are mult mai multe femei la activ dec?t ea şi de aici discrepanţa ?n relaţie. Nu mă refer la relaţia lor sau a ta.

Repet, nu mă refer la tine.

da, nu am zis ca te referi la mine.
din experienta mea, si din baietii de varsta mea sau cu 2-3 ani mai mari pe care ii cunosc, stiu 1 singur tip, despre care pot spune ca e matur la varsta lui. In rest, toti sunt o apa si-un pamant. am doi prieteni din copilarie, cu care ma intalnesc aproape zilnic, amandoi de-o varsta cu mine, de care ma minunez cate-o data ce minte pot sa aiba.. sunt mai rau ca la 15 ani. Asa ca eu sustin faptul ca sunt foarte foarte putini baieti maturi la varsta aia, comparativ cu fete. Sau oi fi avut eu norocul sa dau numai de de-astia.
Iar, ca el are mai multe femei la activ, nu vad de ce-ar fi o problema. Pe mine chiar nu ma deranjeaza sa stiu ca avut nu stiu cate femei inaintea mea, e normal la varsta lui, nu? poate ca la inceput nu mi-a placut prea tare chestia asta, dar m-am obisnuit cu ideea, si chiar nu ma deranjeaza cu nimic. Pana la urma fiecare relatie pe care a avut-o si-a pus mai mult sau mai putin amprenta asupra lui, si datorita lor, e barbatul pe care l-am cunoscut.

#74 2010-08-30 16:28:01

AyraBlack
Sr. member

Denarys: 8 ani nu sunt 14. La 8 ani nu iti putea fi tata lol

Free, trebuie aici sa iti sustin punctul de vedere. Am observat ca in ziua de azi toate fetele, incepand cu clasa a 5a, cauta tipi cu x ani mai mari ca ele, pentru ca aia sunt maturi. Faptul ca la o anumita varsta exista tipi maturi sau mai putini maturi nu este un motiv de a generaliza, adica sa zici ca toti tipii de 25 de ani sunt imaturi. Daca cumva nu ai gasit o persoana care la 25 de ani, "sa dea peste bot" unuia de 35 (pentru ca da, se intampla), nu inseamna ca nu exista.

Mai mult, eu una nu vad de ce un tip cu 14-20 de ani mai mare ar sta cu o tipa care nu provine din aceeasi categorie sociala, nu e coapta mental (ba mai mult, trebuie sa fie cu mult mai pregatita decat alte tipe de varsta ei, ca sa se ridice la un nivel pe care alte persoane de aceeasi varsta nu il pot avea/obtine inca).

Dar ca tip la 37 de ani sa stai cu una care nu stie sa lege 2 fraze in limba romana spune multe si imi intareste afirmatiile facute.

Pana la urma este normal sa cauti ceva care sa fie de acelasi nivel cu tine, poate mai "dezvoltat", ca sa te ajute si pe tine referitor la dezvoltarea ta intrapersonala. In momentul in care depasesti o granita (nu ma refer impusa de societate) ci una "psihologica", nu mai e ok. Pentru ca, asa cum mai spus, daca esti cu un tip care ar putea sa iti fie tata (la modul propriu), inseamna ca tu ai niste probleme nerezolvate cu tine insati si suferi de un complex Oedipian, aplicat in cazul unui copil de sex feminin.

Iar aceste "extreme" de relatii, ca orice altceva, sunt pur si simplu, in mare lor majoritate, rafulari.

Ultima oara a fost editat de AyraBlack (2010-08-30 16:31:51)

#75 2010-08-30 16:48:43

Melany1
Banat

fara suparare ,Ayra permite-mi sa te corectez in cazul ei e complexul Electrei ca tot o dam in psihologie si ne dam cu parerea despre maturitatea psihica etc...nu mai incercati sa o faceti pe psihologii cu fata asta si sa facem aici sedinte de psihoterapie ,ptr ca daca ea ar vrea asta s-ar duce undeva specializat..
nu stiu de ce o dati cu faptul ca ar putea sa-i fie tata caci diferenta e de 14 ani nu e de 18 nu e de 20
in plus de ce o judecati ca fata asta nu v-a cerut asta sa ne dam noi cu parerea...asta e omul de care ea s-a indragostit putea fi de 20, de 45 sau de 37....pe asta il doreste ea
ea si-a zis experienta de viata si asa e ea fericita ..da uite cum apare unu si altu care spune ca nu e bine,ca are probleme bla bla bla

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-08-30 17:04:14)

#76 2010-08-30 17:07:15

Melany1
Banat

offtopic jessica atunci cand o iei cu maturitate psihica ,complexul electra etc...da e psihologie
2. care e problema cumva acum nu mai avem voie sa ne spunem multumirile si dezamagirile aici FARA a cere parerea cuiva???
sunt de acord cu tine cu faptul ca avem pareri pro si contra cand eu iti cer parerea e normal..ea nu cerea ajutor,ea doar a zis ca e fericita alaturi de un om cu 14 ani mai mare atat....
nici voua nu v-a placut cand unii useri nu va adresau cuvinte tocmai frumoasa da in fond tu nu cereai parerea nimanui ...ziceai ca esti fericita si atat...
de exemplu Marilena fata care a deschis topicul cere parerea userilor....Cory nu cere parerea in linii mari spune ca e multumita de viata ei si poti fi fericit indiferent de varsta..
uite de aia multi useri sunt scarbiti sa scrie ceva sau anumiti useri noi prefera sa stea in umbra si sa nu scrie...ptr ca vin altii si incep sa isi exprime ideile lor perfecte

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-08-30 17:10:59)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.