|
Nu esti logat.
BANI LIPSA ?!?!-5#77 2012-02-09 23:15:44
Re: BANI LIPSA ?!?!moaama..am si uitat cum arata carnetul de cecuri pt alocatie. cat mai e alocatia? (eu am terminat de 10 ani..iar pe vremea aia era 25 lei... parca. nici asta nu-mi amintesc ) Cap patrat cu minte-n colturi Offline #78 2012-02-10 00:43:28
Re: BANI LIPSA ?!?!
eu am terminat liceul in iunie si asta a fost ultima luna in care am primit alocatie Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare! Offline #79 2012-02-10 10:34:50
Re: BANI LIPSA ?!?!Alocatia acum e 42 de lei daca nu ma insel. Nu se mai folosesc acele carnete de cec de foarte multi ani, iti aducea postasul alocatia acasa iar eu am vrut sa imi intre pe card pentru ca nu ma gasea postasul acasa si imi luam alocatia din vecini Offline #80 2012-02-10 11:41:20
Re: BANI LIPSA ?!?!eu cand am terminat, in 2010 am primit pana in august.. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|