|
Nu esti logat.
BANI LIPSA ?!?!-4#58 2010-08-17 18:42:41
Re: BANI LIPSA ?!?!Nici despre asta nu a zis ca stie sigur Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #59 2010-08-17 18:43:14
Re: BANI LIPSA ?!?!Lelaina dar nu il acuza nimeni...dar nu mi se pare corect pentru ea sa traiasca cu indoiala asta in suflet...eu n-as putea sa stau langa un om, sa-l sarut, sa-i spun te iubesc si pe de alta parte sa il suspectez de cine stie ce minuni...sa afle: ori da, ori ba... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #60 2010-08-17 18:45:44
Re: BANI LIPSA ?!?!exact ynna,si asta nu ar fi o minciuna deloc mica... daca e sa fie el,in viitor cine stie ce i-ar mai fura •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #61 2010-08-17 21:51:31
Re: BANI LIPSA ?!?!Suna la numarul de urgenta de pe card, la banca. Spune-le ca ti-au disparut bani pe card, si sa iti zica exact cand s-au facut tranzactiile in ziua X, daca a fost tranzactie la ATM, etc. In principiu, iti vor spune. Daca sunt cooperanti, eventual zi-le ca vrei sa vezi inregistrarea. Sunt alte persoane decat la sucursala, lucreaza direct la Departamentul Carduri, si s-ar putea sa te ajute. Offline #62 2010-08-17 23:16:44
Re: BANI LIPSA ?!?!
Si acum foarte curios au mai disparut 400 de lei. Offline Publicitateloading...
#63 2010-08-18 00:25:54
Offline #64 2010-08-18 02:05:10
Re: BANI LIPSA ?!?!Aveam pin-ul scris in telefonul mobil. Singurele persoane din ultima perioada care au avut acces la telefonul meu sunt iubitul si cumnata(viitoarea sotie a fratelui lui iubitu). Am locuit impreuna in dublin ,in aceeasi casa. Abia acum mi-a picat fisa,ea a fost la noi acasa vineri cand s-a intamplat asta, si stiu sigur ca se plangea de bani,ca are multe datorii.... nu ma las pana nu vad inregistrarea video,acum chiar ca am pata pusa, e umilitor,injositor, aveam incredere in ea,imi era ca o sora. Offline #66 2010-08-18 16:31:56
Dar tu l-oi fi vazut cand i-a luat banii de card de bagi mana in foc pentru chestia asta? Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #67 2010-08-18 17:02:04
Re: BANI LIPSA ?!?!Asta daca sunt de acord cei de la banca sa iti caute tie in tranzactii si sa afle de unde s-au scos banii, si sa mai caute si pe camere. Cardul este proprietatea ta si in acelasi timp si responsabilitatea ta. Sau, ai siguranta ca a scos bani de la bancomat? Sau poate a platit undeva cu el? Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2010-08-18 17:02:33) Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #68 2010-08-18 18:21:32Re: BANI LIPSA ?!?!uite de asta e bun serviciul online k poti vedea absolut toate tranzactiile care s-au facut...de fapt poti cere la banca un extras de cont si vezi ce si cum Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #69 2010-08-18 19:53:51
Re: BANI LIPSA ?!?!Am citit topicul asta inca de ieri si am inteles ca ea a aflat deja DE UNDE s-au scos banii. Ceea ce oricum nu mi se pare esential in problema. E important, insa, pentru a sti de unde sa ceara inregistrarile. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #70 2012-02-09 17:32:15
Re: BANI LIPSA ?!?!Fetele am si eu o intrebare. Am un cont de copil la ING, in octombrie am implinit 18 ani si nu mai pot sa folosesc cardul, dar contul inca este deschis. In decembrie mi-am facut un nou cont tot la ING. Alocatia imi intra pe contul vechi, intrebarea mea este daca o sa mi se trimita acolo pana la sfarsitul clasei a 12a, sau contul se va inchide? Mama ma tot bate la cap sa ma duc nu stiu unde sa cer sa imi trimita alocatia in noul cont, problema e ca am inteles ca aceasta procedura dureaza si parca nu mi-as mai bate capul pentru cateva luni in care mai primesc alocatie. Pot sa astept pana la ultima alocatie dupa care sa imi transfer toti banii in contul nou si sa il inchid pe cel de copil? Si as vrea sa stiu pentru orice eventualitate, ce trebuie sa fac sa primesc alocatia pe noul cont? Cei de la banca nu pot sa rezolve asta, daca ma duc la scoala, la secretariat se rezolva? Offline #71 2012-02-09 17:55:18
Re: BANI LIPSA ?!?!Contul nu se inchide (chiar daca expira cardul aferent lui) pana cand tu sau titularul/beneficiarul nu merge la banca si inainteaza o cerere pentru inchiderea lui. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #72 2012-02-09 19:14:21
Re: BANI LIPSA ?!?!Multumesc! Nu stiam ca primim alocatie pana in august, aveam impresia ca ne mai dau pana in iunie cand terminam liceul... Offline #73 2012-02-09 20:47:28
Re: BANI LIPSA ?!?!nu, se da pana la sfarsit de an scolar integral, iar in sistem asa figureaza, pana in august inclusiv, cand incepe celalalt (in septembrie) When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #74 2012-02-09 21:03:23
Re: BANI LIPSA ?!?!acum se da alocatia pe card??? eu aveam grija de carnetul ala de cecuri ca de ochii din cap Sa nu te astepti sa te salut! Offline #75 2012-02-09 21:26:46
Re: BANI LIPSA ?!?!mykutza asta era mai demult, eu mi le tineam si scoteam pe mai multe luni odata... Doamne ce vremuri Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #76 2012-02-09 22:31:50
Re: BANI LIPSA ?!?!pai mai demult maica .. ca am terminat liceul de vreo 6 ani .. Sa nu te astepti sa te salut! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|