homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

BANI LIPSA ?!?!-2

#20 2010-08-17 01:46:16

pinkleogirl
New member
Inregistrat: 2010-08-07

Re: BANI LIPSA ?!?!

nu e cine stie ce suma, 400 lei, dar ma intriga faptul in sine. e doar o banuiala de a mea, nu zic ca a si facut-o, poate chiar e nevinovat, de aceea vreau sa ma conving , pt ca ,asa cum ai zis, e penibil

#21 2010-08-17 01:53:10

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Eh, pai 400 de lei sunt bani. Deci nici vorba sa ii fi scos si sa fii uitat neutral Mergi maine la banca si spune-le ce s-a intamplat. Am vazut la tv, in ultimele zile tot felu de pb, oameni carora le-au disparut bani din cont dar bani multi. Poate cei de la banca iti vor putea spune macar de unde s-a facut retragerea si de acolo evident,ai avea si video.

De cat timp esti cu baiatu asta ? hmm

#22 2010-08-17 01:57:23

pinkleogirl
New member

de 8 ani jumate, locuim impreuna, am fost plecati 6 luni la munca in dublin dar ne-am intors, eu aveam bani pe card, el i-a cheltuit ca ne-am schimbat dormitorul, sambata a venit acasa cu haine noi si cand l-am intrebat de unde a avut bani a zis ca i-a dat taica-so.
nici vorba sa fi scos eu si sa uit, nici macar nu am iesit din casa, ma gandesc ca o fi o eroare, dar nu pot sa nu ma gandesc si la el. am citit pe net ca nu poti obtine video decat daca te duci la directorul bancii, si si atunci e complicat....eu ma gandeam ca daca ma duc maine imi si arata video, sa fiu linistita

#23 2010-08-17 02:01:19

_Summer_
Platinum member

Pffff neutral
Nush ce sa zic, dar daca tu esti sigura ca nimeni nu mai avea acces la cardul tau, in afara de el e de rau.
Poate totusi e o eroare, mergi maine la banca si vezi, explica-le situatia. In locul tau as face tot posibilul si as ajunge si la director si unde ar fi nevoie ca sa ma conving daca a fost el, nu neaparat pentru bani. Sau mai simplu, il intrebi pe tatal lui daca i-a dat bani desi nustiu

#24 2010-08-17 02:01:26

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

in extras mi se pare ca poti sa vezi exact de unde au fost retrasi banii
pacat ca te-ai grabit sa ii zici,puteai sa il iei mai pe ocolite si ii vedeai reactiile, acum iti dai seama ca nu ar recunoaste..dar nu inteleg, de atatia ani...daca avea nevoie nu putea sa ceara, nush e ciudat.

Dragostea nu se stă, se face.

Publicitate

loading...

#25 2010-08-17 02:03:13

_Summer_
Platinum member

Sau ii poti spune maine, ca ai fost la banca si ti-au spus ca iti vor face rost de video in urmatorele zile big_smile Daca a fost el, probabil iti va spune.

#26 2010-08-17 02:06:44

Zeyna
Platinum member

_Summer_ a scris:

Sau ii poti spune maine, ca ai fost la banca si ti-au spus ca iti vor face rost de video in urmatorele zile big_smile Daca a fost el, probabil iti va spune.

da da exact!

#27 2010-08-17 02:07:04

pinkleogirl
New member

pai asta zic si eu, mereu cand nu are imi cere, sau eu lui, acum e ciudat. ma obsedeaza ideea asta cu video, stiu sucursala, am verificat acum ca am brd-net. am citit pe net ca doar daca faci plangere la politie iti arata video, parca nu as merge asa departe

"Poate mergand direct la directorul sucursalei. Totusi, e posibil sa invoce motivul ca astfel de inregistrari nu se pun la dispozitie decat organelor abilitate ale statului."

credeti ca totusi e posibil sa arate inregistrarile ?stiu ca sunt stresata (si stresanta) dar cred ca nu o sa dorm noaptea asta,,,bine ca e IUBI plecat

#28 2010-08-17 02:10:45

_Summer_
Platinum member

Pai si sucursala e undeva in zona unde locuiti? Ai zis ca a disparut cateva minute in ziua aceea. Ar fi avut tp sa ajunga acolo ?
Nush, eu as merge si la politie si oriunde. Macar asa stii o treaba.

#29 2010-08-17 02:11:04

Zeyna
Platinum member

eu cred ca ai sanse din moment ce tu esti titulara cardului, e posibil.. adica eu ca director de banca te-as lamuri ca nu e mare filosofie smile

#30 2010-08-17 02:11:04

pinkleogirl
New member

summer mi-e greu sa-i zic lu taica-so, cum ar suna "domne,ia zi-mi dumneata daca i-ai dat bani lu fi-tu,ca eu cred ca fura de la mine" , e rusinos.....

asa o sa fac, ii zic maine de video, dar la cat e de incapatanat nu cred ca ar recunoaste decat cand ar vedea video. de aia tot insist eu

#31 2010-08-17 02:12:54

pinkleogirl
New member

summer da e aproape, la 3 minute de mers pe jos,eu mereu scot bani de acolo, dar acum chiar n am umblat la card.

si nenea ala de ce zise ca e dificil sa obtii video? si eu daca as fi director as arata asa ceva, vb ta deuzza,nu e mare filosofie

#32 2010-08-17 02:15:30

_Summer_
Platinum member

Nu asa, dar nush, sa aduci cumva vorba de bani nustiu
Oricum, mergi la banca, ei in mod normal ar trebui sa-ti puna la dispozitie video :-?/ Adica totusi, e renumele bancii lor in joc. Vorba Deuzzei, eu te-as lamuri. Acuma depinde care e politica lor hmm Dar chiar daca nu te lamuresc ei, m-as duce la politie si as face o plangere, aia ar veni, ar verifica si gata forgetit Cu siguranta nu as lasa lucrurile asa si te sfatuiesc si pe tine sa nu le lasi. Macar aflii ce s-a intamplat cu banii tai.

#33 2010-08-17 02:17:00

_Summer_
Platinum member

Pai pink, daca e asa aproape si tu spui ca intervalul in care a disparut el e acelasi cu cel in care s-au scos banii... Fa rost de video cu orice pret !!!!!!

#34 2010-08-17 02:23:59

pinkleogirl
New member

ia uite ce zice altcineva :

"La fel am patit si eu. M-am trezit fara o suma de bani din cont. Problema mea era ca eu nu spusesem PIN-ul nimanui, nu am avut cardul la vedere (sa poata lua numarul si codul de pe spate). Doar fusesem cu un coleg la cumparaturi in ziua precedenta. M-am gandit ca vreun binevoitor de pe la magazine.

Asa ca am sunat la BRD, intrebari peste intrebari ca sa-si dea seama ca eu sunt si intr-un final vine raspunsul: se poate face plangere, cei de la politie vor verifica probabil imaginile dar ancheta poate dura minim 1-2 luni. Am zis fuck it...descopar singur. Asa ca am fost la cea mai apropiata banca si am cerut ultimele tranzactii efectuate. Ce reiesea: banii au fost scosi in seara cand am fost la cumparaturi, de la bancomatul de langa caminul meu.

So...am stat si m-am gandit nitel: mah...eu nu eram in camera decat cu colegul meu, nimeni nu a mai intrat in camera, cardul era in portofel. Eu in intervalul de timp respectiv am fost sa fac baie. Deci cine putea sa fie? Colegul...

Cum il fac sa recunoasca? Pai simplu...m-am facut ca vorbesc la telefon cu un prieten (colegul fiind prin preajma) in care ii spuneam: da mah, am vorbit la banca, maine au zis sa ma duc sa depun plangere si in 2 saptamani vin imaginile video de la banca + identificarea persoanei. Cel mai probabil au zis ca respectivul va avea dosar penal etc.

Baiatul s-a speriat si a recunoscut pe loc, iar a 2-a zi mi-a dat suma de bani. Ce facuse el: cat imi plateam eu hainele, el se facea ca se uita la alte haine dar in schimb era cu ochii tinta cand bagam PIN-ul. A fost nevoie sa-l introduc de vreo 3 ori si il si memorase."

#35 2010-08-17 02:28:33

pinkleogirl
New member

foarte nasol ......

#36 2010-08-17 02:39:49

_Summer_
Platinum member

Ei vezi lol
Asta sa faci si tu smile Maine cand vii de la banca ii spui iubitului tau ca se va rezolva in cateva zile, ca te-au asigurat cei de la banca ca iti vor arata inregistrarea si in sfarsit se va rezolva dilema. Ii spui si tu pe un ton happy "Ce bine, hi hi hi, vai de ala care mi-a furat banii, il dau pe mana politiei cum aflu, indiferent cine e diablo " lol

#37 2010-08-17 02:41:20

pinkleogirl
New member

si daca tot nu zice nimic?

#38 2010-08-17 02:48:43

_Summer_
Platinum member

Faci plangerea la politie si chiar daca trec 3 luni pana pui mana pe video nu te lasi !!!!
Imi pare rau dar din ce spui toate indiciile duc la el...ai nevoie doar de proba video neutral Acuma depinde si daca tu esti pregatita sa aflii adevarul smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.