homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-32-41

#761 2010-08-25 19:37:56

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-32

Mika , este de retinut ce ai postat tu puss  puss dar voi v-ati facut toate analizele posibile?  nustiu ceva exista ....dar ce anume sa fie?

Cris , te rog , ai timp sa imi relatezi ceva de dr Tutunaru? Iti multumesc puss

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2010-08-25 19:38:25)

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#762 2010-08-25 19:46:26

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

georgi  puss

#763 2010-08-25 19:50:38

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

vrabiutza a scris:

fetelor, va stresati prea mult.Multa teorie ,putina practica...
am o vecina care cum aude de vreo boala...daca are si ia si strica bani aiurea pe toate felurile de analize si nu are nici pe naiba...dar nici bani nu mai are... dumbom

eu vorbeam de lucruri concrete  legate de bebe si nu de boli in general....ipohondra inca nu sunt , doar ca vreau sa vad care este cauza, pe langa parerea unui medic e bine sa te documentezi si tu, sa stii despre ce este vorba  smile , ce se intampala cu corpul tau ...eu asa functionez, incerc sa inteleg ce se intampla  smile

Myre, si eu am luat BU 2 luni , dar cred ca revin din nou la ea si cred ca am sa iau si luminita
fugi in patut si stai linistita  puss  par

nu stiu Cris, astept sa merg la medic endocrinolog sa vedem ce-mi zice...am uitat sa te pupacesc  puss  par  si sa-ti fie de bine salata aia misterioasa  wink

Georgi  puss  par  ce iti veni cu Tutunaru, vrei sa mergi la el?  cesafac

despre Vitex ce stiti?

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-08-25 19:54:33)

.

#764 2010-08-25 19:53:16

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Mika, nu fi supi,mie mi se pare k oamenii care nu stiu atat de multe lucruri st mult mai fericiti si mai impliniti...
puss si cu cat stii mai multe cu atat iti dai seama k  stii atat de putine lucruri...

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#765 2010-08-25 20:02:53

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

giorgi eu nu am ajuns inca la dr Tutunaru, dar am intentionat sa merg la un moment dat...insa m-am hotarat atunci sa ma duc la dr Vladareanu, seful sectiei de gineco de la Elias.
Despre dr Tutunaru m-am interesat si eu la cine am putut si toata lumea l-a laudat, e renumit ca fiind foarte bun pe probleme de infertilitate, mi-a spus asta cineva care lucreaza in domeniul medical. Se pare ca la nasteri nu ia niciodata niciun leu de la nimeni, oricat ai insista nici nu discuta (uimitor, nu?! mie aproape ca nu mi-a venit sa cred ca mai exista asa ceva) si ca zvon am auzit ca nu ia bani pt ca el si sotia lui au pierdut un copil. Cine stie ce promisiune si-a facut atunci... Si mai mi s-a spus ca e genul de doctor care isi da tot interesul...si am auzit de cazuri cand pacientele lui insarcinate aveau probleme cu sarcina, iar el raspundea la telefon si in miezul noptii si le chema la spital sa le vada...adica mai mult de atat nu stiu ce medic ar putea face. Probabil l-a afectat f mult pierderea copilului lui...
Eu am oscilat intre el si Vladareanu si cred ca era mai bine sa ma duc la el...acum nu prea imi mai vine sa ma duc, daca am fost la seful lui...nu am ce sa zic ca si Vladareanu mi-a descoperit la primul consult acel polip in uter care era clar cauza de infertilitate, dar acum o sa il schimb pt ca mi s-a parut ca mi-a recomandat cam aiurea tratament pt stimulare ovulatiei, cata vreme eu am ovulatie...mi se pare ca nu mai stie ce sa imi faca...

sper ca ti-am fost de ajutor, eu as zice ca merita sa faci o incercare si sa mergi la el, macar sa vezi ce si cum si te hotarasti apoi, dupa ce il vezi si iti faci o impresie..

mika puss puss mai bine sa mergi intai la medic...
dar de ce o ntrebi asa pe giorgi, tu nu ai auzit de bine de Tutunaru? ca mie toata lumea mi l-a laudat...

Ultima oara a fost editat de cris8 (2010-08-25 20:05:17)

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

Publicitate

loading...

#766 2010-08-25 20:03:13

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

mye, tu i-ai mai trimis mail Dr. U. ?

mikado, citeste despre extract de mladite de zmeur..eu am inceput sa iau dar nu de la inceputul ciclului.

LE: garga n-a ajuns?

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-08-25 20:08:13)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#767 2010-08-25 20:08:09

r.myrela
Hero member

printe  kram   da,i-am trimis abia azi si sper sa-mi raspunda in cel mai scurt timp

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-08-25 20:08:23)

#768 2010-08-25 20:08:42

dirida
Insomniac member

imi zici si mie ce iti zice dupa ce primesti raspuns,pls ?

puss  si tie

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-08-25 20:10:12)

#769 2010-08-25 20:10:54

r.myrela
Hero member

printe   sigur ca da

mika   si mie imi place sa stiu ,exact cum ai zis tu "doar ca vreau sa vad care este cauza, pe langa parerea unui medic e bine sa te documentezi si tu, sa stii despre ce este vorba  smile , ce se intampala cu corpul tau ...eu asa functionez, incerc sa inteleg ce se intampla  smile

#770 2010-08-25 20:12:32

dirida
Insomniac member

multumesc myre  puss

mikado si eu sunt de acceasi parere.

#771 2010-08-25 20:21:23

mikado
Platinum member

vrabiutza a scris:

Mika, nu fi supi,mie mi se pare k oamenii care nu stiu atat de multe lucruri st mult mai fericiti si mai impliniti...
puss si cu cat stii mai multe cu atat iti dai seama k  stii atat de putine lucruri...

frumos citatul lui Calinescu  wink ...dar  eu prefer sa stiu si atat fara sa cuantific cat anume

nu sunt  supa  , dar mi se pare normal sa stiu ce se petrece cu organismul meu, sa poti discuta cu medicul problemele astea, sa existe un dialog,  nu sa fiu pe din afara....si  sa nu inteleg nimic...fiecare are modul sau de a fi fericit si implinit  smile

tie nu-ti place sa te documentezi, sa intelegi lucrurile si sa nu iei de bune informatiile primite de alte persoane?

Myre, Printe  puss  par

Printe, chiar am extract de mladite de zmeur pe care nu l-am luat-o...mai citesc  smile
vizionare placuta si nopate nebuna ...ca pizza s-a mancat, nu?  wink ...acum urmeaza desertul  smile

Cris din cate am citit...e ste un medic bun, doar ca are multe paciente si se cam intampla totul pe banda rulanta...face fata cu greu...cum era si dr. la care am fost eu prima data ....a si ce nu mi-a placut din ce am citit...ca daca mergi la el, una din primele recomandari e ,, laparoscop"...acum eu stiu ce sa zic...nu toate persoanele pot fi multumite....eu am vrut femeie, dar acum ce o fi doar sa fie un medic bun

Georgi, Cris  http://www.parinti.com/modules.php?name … ;item=1029

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-08-25 20:31:17)

.

#772 2010-08-25 20:27:26

dirida
Insomniac member

eu ma bag in patut la un film
noapte buna

#773 2010-08-25 20:29:41

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Mda,deci nu merge sa pun nici pe youtube pt ca e format pps.( care se deschide in word ) supa nustiu
si m`am chinuit ca nu mai stiam parola pe yotube,am bagat cred ca 100  bang
va las..ies pe afara pusspuss

Ultima oara a fost editat de mylacik (2010-08-25 20:36:21)

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#774 2010-08-25 20:57:29

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello!

priga,
nu stiu cum influenteaza femicurul ovulatia. dar daca stiam ca o grabeste il testam si eu  tongue
chiar ca nu-i prea grozav raportul LH/ FSH... rezultatele ti le-a vazut un endocrinolog?

deea, ciclul tau trecut imi pare anovulator... ceea ce nu m-ar mira prea tare. duphastonul are "calitatea" asta, de a inhiba ovulatia, daca este luat prea devreme. stiu ca prospect scrie altceva dar experienta noastra a dovedit contrariul  wink
duphastonul nu regleaza ciclul  neutral  cand aud asta asa sunt:  skitarg

vrabiutza a scris:

Poate nu a vrut sa se proiecteze la mare.Nu-i nimic, incercam la munte.... chicot

cool  goodluck

Ma incurajes singura...Numai k treb sa mai vad ce fac cu gardnerella, k nu stiu dc a trecut.Treb sa fac Pap k sa vad,nu?k scurgere urata si pesteoasa nu am... nustiu

un examen de secretie e suficient

Printesica, mi-e rau de ce ai gasit de progesteron...
Eu am luat luna trecuta orgametril din Z16, 10 caps,dar nu mai iau, k mi-a fost rau.Mie mi le-a dat k sa mi se regleze Cm ,k era de 23 sau 24 si s-a reglat atunci la 28,dar luna asta a fost de 17, a recuperat... dumbom
Mai bine il las asa, k nu era asa rau,nu? kapitulation

daca ai urmari ovulatia cu ajutorul temperaturii bazale si ai ajunge la concluzia ca per luteala e de minim 10 zile atunci nu ne-ar deranja faptul ca ciclul este scurt.
daca faza foliculara este mai mica de 11 zile, trebuie verificat echografic dimensiunea folicului si a endometrului. daca sunt bune, iarasi nu ne deranjeaza ca ciclul are 23 zile.

mika, mai ai timp sa ovulezi, nu te intrista  puss  par

giorgi
, pupicei multi pentru tine, poate iti alin un pic tristetea  puss  par

fetele, acum apar direct linkurile de pe youtube, nu trebe sa le mai puneti intre nimic

da, Tutu are un fix cu laparo big_smile

va multumesc tuturor pentru urari  par  puiul meu este bine, grasut si cred ca si frumos  lol

#775 2010-08-25 20:57:39

mikado
Platinum member

Gargaritaaaaaaa! nu ne dai nici-o veste?

am scris in acelasi timp  wink

bravoooo pentru bebe grasun !! applause  applause  happydance  happydance  pozuci nu ai?

auzi la ea ,,cred ca  si frumos" ...SIGUR  e frumos ...asa ca mami, baietii seamana cu mamele  puss  par

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-08-25 21:01:55)

.

#776 2010-08-25 20:59:16

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

mika big_smile am postat mai sus
am ajuns tarziu si am si intrerupt de 100 de ori cititul ba pt una ba pt alta si n-am avut spor

#777 2010-08-25 21:03:05

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

happydance bravo garga!
rezultatele le-a vazut doar ginecologul care a sustinut ca totul este bine si nu e nevoie de endocrinolog. acum am aschimbat medicul, repet analizele si vedem incotro o iau.

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#778 2010-08-25 21:07:16

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

wave ceau dragele mele puss puss

garga felicitari pentru grasunel majoreta  majoreta  majoreta
vrem si pooozeeeee majoreta  majoreta  majoreta

eu sper sa vina maine uratii la mine ca pana sambata sa fie pe terminate happy  happy

va pupacesc pe toate cu drag puss puss

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#779 2010-08-25 21:10:57

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

garga, pe mine raportul asta ma duce cu gandul la SOPC si la faptul ca desi temp si testele confirma eu nu ovulez cum trebuie sau oul nu este capabil. abia astept sa ma lamuresc. pe 20.09 am programare la noul medic

Ultima oara a fost editat de prigatel (2010-08-25 21:11:47)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.