homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-32-42

#780 2010-08-25 21:20:35

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-32

Nera  puss  par nu fi supi ...nici nu stiu ca sa-ti zic ...

.

#781 2010-08-25 21:26:16

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

Cocofa pai v-am dat cate o lingura de supitza chicot

Mika, portia de gulash unguresc am papat-o gandindu-ma la tine deci nu mai scoate limba la mine lol

Garga felicitari pentru puiutz puss puss puss

Merg sa fac baie si sa imi fac parul.. Maine plecam mai departe..

A! am uitat sa va zic: aseara dupa ce ne-am cazat (la o pensiune oarecare) am coborat in centru sa mancam ceva pt k unde ne cazasem nu aveau restaurant.. Si in drum spre centru cu cine ne-am intalnit? cu 2 ursi neutral numai bine k cu 2 minute inainte il intrebasem pe Cosmin de ursi si el mi-a zis : "noooo.. Nu sunt tzuca ursi aici" .. Am facut cativa pasi si pe partea cealalta a drumului un nene ne-a zis ceva pe ungureste.. Cos zice: "da, cum zici tu wink " iar un alt nene care vazuse k nu am inteles care era faza ne-a zis k dupa colt sunt ursii la tomberoane.. Am zis k mor.. Am traversat si i-am privit.. De intors la pensiune ne-am intors cu ospatarul de la restaurant cu masina.. Azi suntem cazati la complexul la care am mancat aseara (si azi tongue )

Merg sa fac baie, sa imi fac parul k maine plecam mai departe. Va pup si aveti grija de voi. puss puss puss puss puss

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#782 2010-08-25 21:26:57

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

mikado a scris:

Nera  puss  par nu fi supi ...nici nu stiu ca sa-ti zic ...

miku meu scump puss puss nu trebuie sa spui nimic kram eu stiam de mult timp ca nu pot sa raman decat cu ajutor de la doctor (inseminare) si abia astept sa fac urmatoarea inseminare care ma rog din suflet sa dea roade rugaciune

almi puss puss distractie

Ultima oara a fost editat de nerama (2010-08-25 21:30:09)

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#783 2010-08-25 21:35:07

mikado
Platinum member

Almi,  puss  par distractie placuta si feritiva-de magarus....de urs am vrut sa zic  chicot

Nera, cred ca ne luam de mana...ma bate si pe mine gandul sa fac IA, vad ca pe cale naturala nu prea am sanse par

.

#784 2010-08-25 21:37:47

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

mika, nera, eu mai incerc natural anul asta, si daca nu raman, la anul sigur o sa fac IA, pai cat sa astept...ca intru in al patrulea an de incercari , si nu am ramas niciodata... in plus, nestiind o cauza care ar trebui tratata, chiar nu vad ce sa astept la nasfarsit...

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

Publicitate

loading...

#785 2010-08-25 21:38:36

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Garga, puss multumesc pt sfaturi...  par
bebele tau,nu are cum sa nu fie frumos, cu asa o mamica... puss
Cu muntele am zis asa, k nu mai plecam niciunde,dar noi stam in zona de deal si e de ajuns sa ma "ridice" pe pereti,k st k la munte chicot  rotfl
Pai treb sa mai fac verificari pt gardnerella.Deci Pap nu e tot una cu ex de secretie?care pe care il contine si e mai amanuntit?
nu prea ma pricep
Iar graficul acela treb sa-l fac,dar cum il deschid ,imi dau seama k stiu atat de putine lucruri...ma uit la el(la ale voastre)k matza in calendar, k la problemele de fizica-chimie cand eram in cls I-IV(de fapt nu am trecut de ciclul primar) rotfl2  rotfl2  rotfl2
De aceea de obicei prefer sa va intreb cand ati facut test sau mai stiu eu ce...iar voi ziceti :"uita0te in grafic..."
Pai nici nu prea am vrut sa-mi prind urechile in el,dar treb sa o fac si pe asta... nustiu
Dar dc fac graficul treb sa-mi iau neap temp,nu?nici nu am termometru...treb sa-mi iau
si treb sa-mi iau si teste pt ovulatie si alte cele? nustiu
Mika, eu nu am vrut sa-l citez pe Calinescu, sa par inteligenta, chiar asa este,ce zice citatul...cum pisici sa va trimit video asta?Chiar are legatura cu ce zic acum...
myla?nu ai reusit, nu?

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#786 2010-08-25 21:52:32

mikado
Platinum member

Cris eu, daca nici anul asta nu raman , la anul fac IA...vorba ta cat, sa mai astept  smile

Vrabiutza, eu o tin pe a mea...daca vrei inveti sa citesti si graficele...sa stii sa-l interpretezi pe al tau, e foarte simplu ...daca vrei poti orice  puss

cat despre citat no comment ...fiecare cu parerea lui  wink

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-08-25 21:54:32)

.

#787 2010-08-25 21:54:23

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

abia mai citesc, se inchid ochii  cascat

vrabiuta, uneori Pap-ul contine si examen de secretie. ziceam de temperatura bazala sa o iei. nu iti trebuie neaparat teste de ovulatie dar in unele cazuri ajuta sa corelezi rezultatul lor cu temperatura

ma intreba cineva de poze... maine. SPER

va pup de noapte buna ca nu stiu cat mai stau  puss  wave

LE vrabiutza, pe ferty sunt o multime de tutoriale si suntem noi si noi aici sa-ti raspundem cand ai intrebari si nelamuriri smile

#788 2010-08-25 22:01:20

cris8
Insomniac member

garga noapte buna puss
ce frumos ca ti-ai vazut grasunelul !!!  hjarta  sa creasca mare si sanatos!!!

mika, cred ca e cea mai buna decizie...dar eu tot sper sa ramanem anul asta wink

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#789 2010-08-25 22:08:21

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

garga    felicitari pt grasunel  applause  majoreta

printe   am primit raspuns si mi-a zis sa continui asa pana la prima ecografie

va pup pe toate de noapte buna  puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-08-25 22:09:07)

#790 2010-08-25 22:12:23

cris8
Insomniac member

noapte buna fetele
am fugit si eu wave

#791 2010-08-25 22:16:16

mikado
Platinum member

va pup si eu de noapte buna   puss  par  wave

.

#792 2010-08-25 22:17:41

nerama
Insomniac member

dupa ''calculelele'' mele o sa fac IA pe la sf lui septembrie-inceputul lui octombrie happy abia astept happydance

#793 2010-08-25 22:31:30

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

mikado a scris:

Cris eu, daca nici anul asta nu raman , la anul fac IA...vorba ta cat, sa mai astept  smile

Vrabiutza, eu o tin pe a mea...daca vrei inveti sa citesti si graficele...sa stii sa-l interpretezi pe al tau, e foarte simplu ...daca vrei poti orice  puss

cat despre citat no comment ...fiecare cu parerea lui  wink

Mika ,ai dreptate,treb si pot sa invat si treba asta,dar speram k nu mai e nev sa imi umplu capul cu astea.In ultima perioada am acumulat prea multe noutati si am cam obosit...speram k se poate fara... cesafac
am mai zis, le invidiez pe femeile de la tara,care habar n-au de monitorizari si perioada luteala si grafice si mai stiu eu ce,la ele ciclu e menstruatia si dc nu vine in aceeasi zi a luni, i-a venit mai repede, k ele stiu de o luna nu 28 zile si nu cont k luna are 30 sau 31.Si dc nu e baiat ,barbatul bate pe nevasta k nu e in stare sa-i faca baiat si uite asa ele st mai linistite si fac copii cati vor si cum vor si intreaba(astea mai moderne):"iti ajunge un pampers pe zi?",k ele scot vata si baga carpe si pe acelea le scot si le spala...(am zis moderne,k exista si fara pampers,k zic:"ce ,noi cu pampers am crescut?"si pana la urma copiii lor si mai sanatosi k cei de la oras...
de asta ziceam k e mai bine sa nu stii asa multe,dar ...se pare k eu treb sa invat,k nu am noroc k ele... supa

Garga, te pupik de noapte buna puss
se pare k ati pelcat toate la culcare...
nu mai astept 15 min sa pot scre alt mesaj si editez pe acesta...
noapte buna, cris, mika,myla, nera, myre... puss
Sper k nu am uitat pe niciuna...pup pe toate si intru pe fertility sa  incerc sa descifrez ce e pe acolo si poate reusesc sa-mi fac cont puss

Ultima oara a fost editat de vrabiutza (2010-08-25 22:37:59)

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#794 2010-08-25 22:57:13

nerama
Insomniac member

va pup si eu de n oapte buna puss

#795 2010-08-26 07:50:27

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

neata

garga, nici nu se putea altfel, evident ca ai venit cu versti bune si normal ca e frumos tongue
Asteptam pozici big_smile

myre, multumesc. Ce repede ti-a raspuns. Dupa prima eco i-o trimiti pe mail sau te-a chemat la ea?

vrabiuta, femeile de la tara sunt mai fertile ca noi: mananca sanatos, traiesc in aer curat. Pana la urma si viata care o ducem influenteaza ciclul lunar, iar daca ele traiesc sanatos au si un ciclu regulat. S-apoi daca o fac ca iepurii si fara sa calculeze ...o fac cu pasiunea...si atunci rodul muncii lor e cel pe care l-ai descris.
Si inca un aspect, daca nu stii ceva(nici noi nu ne-am nascut atotstiutoare), incearca sa fii mai optimista si mai insetata de cunoastere si atunci ai sa vezi ca nu o sa ti se mai para asa greu. Suntem si noi aici, poti cere o parere, un sfat, un ajutor..pana la urma toate avem acelasi scop si ne ajutam una pe alta pana vom reusi sa ne indeplinim visul.
Dr mea are o vorba cand ma duc la ea "Tu vrei sa ma testezi si sa ma treci prin toata ginecologie" rotfl. Si mi-a spus ca ii place sa stea de vb cu mine pt ca eu inteleg ce-mi spune si ca nu iau de buna orice aud, ca ma documentez. Vezi, pana si doctorii apreciaza ca incercam sa aflam cat mai multe despre corpul nostru.

cris8, nera, mikado, imi pare rau ca ati ajuns la solutia asta |(IA), dar daca asta e solutia ca sa va tineti bebeii i brate atunci merita efortul  goodluck

eu sunt supi sad

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-08-26 07:55:02)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#796 2010-08-26 07:56:49

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

Neata Printe  puss  ... de ce esti supi, iti mai face urechea probleme? puss

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#797 2010-08-26 07:58:11

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

neata manu  puss
urechea nu mi-a trecut, dar durerea s-a mai ameliorat.

Ultima oara a fost editat de printesica (2010-08-26 08:16:50)

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#798 2010-08-26 08:09:53

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

neata   puss  puss  puss

printe       probabil ca i-o trimit pe mail
de ce sa fii supi ?  nustiu

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2010-08-26 08:10:17)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.