Diversificarea-123
- aliy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-11-11
Re: diversificarea
e o idee buna, Sanca ... saru'mana... m-am tot gandit, am tot citit si momentan cred ca are bagate suficiente de maine o sa schimb cantitatile
Mamica de Eric Andrei
- geasiemi06
- Full member
- Inregistrat: 2008-05-21
sanca ma bucur pt daria ca a papat asa bine andreea nico imi pare bine ca a raspuns la tratament tatal tau
Ultima oara a fost editat de geasiemi06 (2011-03-10 16:16:08)
Alexia-Ioana 25 august 2010
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
9 ani de copilarie ....
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Super Adina!!! Nu e si de la Pikovit chestia asta? nu ai observat ca mananca mai bine decat inainte?
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- adinagrig
- Insomniac member
andreea, cu pikovitul am terminat pe luna asta, luni a fost a 10-a zi, mai incepem spre sfarsitul lunii inca o tura.... pe perioada cat i-am dat mi-a mancat prost-am scris cred pe undeva pe mai sus- dar de luni de cand a fost ultima zi a inceput sa manance bine,dar tot de luni am inceput sa nu-i mai dau legumlee imediat ce se trezeste ci dupa ce venim de afara,
tu ai obsevat ca dupa pikovit iti manace mai bine? dupa ce termini cura sau in timpul ei?apropo tu de care ii dai? prebiotic sau simplu...mie mi-a dat simplu de la farm dar acum am vazut ca exista si pre sau probiotic, ma cam gandesc cu groaza la urmatoare tura cum o sa-i dau ca tare greu mi l-a luat acum, il dadeam cu seringa, dar greu...
9 ani de copilarie ....
- Andreed
- Addicted member
- Site
Adina, si eu tare ma chinuiam sa i-l dau . Da, mie dupa pikovit mi-a mancat mai bine dar luna asta nu i-am at decat 3 zile....am zis sa nu o indop cu vitamine. Dar cred ca trebuie sa revin la ele ca tare putin mananca si parca fara pofta. Eu am obs ca papa mai bine si in timpul adminitsrarii si dupa administrare...acuma ce sa zic... Eu i-am luat simplu, nici nu am vazut ca e de 2 tipuri. Acum cand o s aii cumpar din nou intreb
- ally_na
- Hero member
- Inregistrat: 2009-06-25
va tot citesc cu picaturi de pofta de papa..si incep sa ma intreb daca nu ar trebui totusi sa ii dau si eu, el tot ce mananca mai nou mananca cu sila si fara chef...dar mananca...25 de lingurite la o masa x 4-5 gr 100-125 in medie...cred ca la varsta lui ar trebui mai mult dar nu vrea
Ultima oara a fost editat de ally_na (2011-03-10 19:36:38)
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Ma faceti sa cantaresc mancarea asa de curiozitate
Azi a mancat foarte bine....tot m-am tinut dupa el prin casa dar a mancat 400 ml de lapte, banana cu iaurt si legume (morcov, ardei, fasole verde) cu orez si pui. Ii mai dau lapte cu cereale inainte de somn.
- adinagrig
- Insomniac member
pai ia cantareste-i-o ruxxy sa vedem si noi cat baga vlad la o masa
eu o cantaresc asa mai mult de fantezie, cu timpul sper sa-mi dau seama din castronel, deja am vazut acum cat reprez 200 gr, cam cat cica ar trebuei sa manace la o masa acum
alina, nu cred ca e cazul de picaturi la tine, nici eu nu i-as fi dat daca nu era problema cu ochii.....dar da la varsta lu parca ar trebui un pic mai mult si spun asta caci prietena mea cu fetita de 1 an si 1 luna papa in jur de 300 gr la o masa, si tot nu e grasa
9 ani de copilarie ....
- rruxxy
- Platinum member
Mie mi se pare suficient un castronel plin si ca atare nu am cantarit dar o s-o fac de curiozitate....oricum cred ca in jur de 200 g. Mie asta cu la X luni trebuie sa manance X g mi se pare o prostie. Si daca nu vrea ca el de fel mananca mai putin ce e de facut? Mi se pare normal sa le dam atat cat vor.
Ultima oara a fost editat de rruxxy (2011-03-10 20:15:26)
- Andreed
- Addicted member
- Site
Eu nu cantaresc ca nu am cantar,,,o mai masor in pahar avent dar e relativ
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- rruxxy
- Platinum member
Poti sa-i dai para si suc de manadarina. Eu avocado nu i-am dat nici acum.
- adinagrig
- Insomniac member
eu inclin spre para....
andreea eu cantaresc pe cantarul ei, inainte si dupa, dar acum stiu cat are castroneleul gol asa ca, atunci cand il goleste nu mai e nevoie de cantarire....
9 ani de copilarie ....
- ally_na
- Hero member
- Inregistrat: 2009-06-25
luky stiu ca sunt insistenta, ai incercat un borcanel?, avogado e greut , dar are f multe vitamine, incearca cum ma invatau pe mine fetele sa ii pui putin ulei , eu te inteleg perfect si noi am avut perioada nu manca nimic, eu zic sa incerci si para si mandarina
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
In sfarsit pot si eu sa ma laud Dupa atatea zile in care nu a manca nimic (doar niste cereale puffs --cum ar fi pufarinele din tara dar cerealele astea sunt fara zahar, speciale pt bb peste 1 an) a inceput fata mea sa manance. A fost o saptamana continuu la gradinita si a venit cu o foame de acolo (desi si acolo a mancat ft bine). Miercuri: iaurt, banana, mar, morcov fiert, peste in sos de rosii cu orez, o jumatate de pulpa de pui, un castronel de cereale puffs, toast, gofre+ "sfanta tzatza"
Joi: iaurt (mult), banana, mar, paste spelt (cica-s cele mai bune) cu sos de rosii si usturoi si ulei de masline+toast+un castronel de branza cu smantana+lapte (san). Am zis ca l-am luat pe Dumnezeu de o mana ca in viata ei nu a mancat mult si, mai ales, nu a deschis gura dupa mancare din propria-i initiativa.
Uitati un blog de unde m-am insiprat sa ii fac pulpa de pui http://gospodini.blogspot.com/ Daca va uitati pe partea dreapta, in josul paginii, o sa adescoperiti reteta pt bb.
Nico Fruntea sus! Daca gasesti pe acolo magneziu (mai ales din acela care se dizolva -efervescent) sa iei ca o sa iti faca foarte bine.
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- Andreed
- Addicted member
- Site
Eu i-am facut ieri compor de para cu banana si am pus 2 linguri de cereale..nici nu s-a atins de el. E foarte reticenta la gusturile noi
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
Eu am incercat avocado si i-a placut,intr-o zi cu mere si in alta cu pere si branzica...Am inteles ca merge si cu pui,iaurt... Lucky,de ce nu incerci cu mai multe radacinoase?Asa,cu una-doua,nu stiu cat de bun e...nici Serban nu manca si am inceput sa-i pun mai multe si ardei rosu,si suc de rosii bio si a fost mult mai bine...sincer,ii fac combinatii care sa aiba gust,pe care le-as manca si eu...
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- rruxxy
- Platinum member
Eu la 10 vreau sa-i dau mar cu branzica de la covalact iar pentru pranz ma gandesc ce-i fac.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|