Diversificarea-125
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Re: diversificarea
Ma gandesc sa ii dau mamaliguta....voi o mai bagati la blender cu branzica si smantana?O sa o fac mai moale...poate papa mofturici
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- ally_na
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-06-25
eu am bagat'o la blender andreea mamaliguta si am pus s putin cascaval
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- Juli
- Hero member
- Inregistrat: 2008-07-03
lucky nu cumva ii iese vreun dinte? Nici al meu nu s-a omorat azi cu mancarea: dim a baut 220 ml lapte 2 inghitituri de paine cu unt si gem si o bucatica de pandispan i-am dat suc de portocale 150 ml mi-a dormit 3 ore si 10 min la pranz a mancat castronelul cu ciorba apoi 3 sferturi de punga de pufuleti Acum pe seara l-am lasat cam nemancat, nici nu a cerut, i-am mai dat o bucatica de pandispan. In scurt timp il spal ii dau lapte si la culcare. Il mai las si nemancat ca sunt satula, azi dinimeata mi-a facut o caruta de nervi....iaurt nu, paine cu unt si gem nu......banana nu....in schimb de la pufuletii aia a facut la kk de m-a omorat, a umplut pampersul....
Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Juli, dr zice ca nici urma de dinti inca. Eu citisem pe undeva ca pot sa apara dureri la bebelini si cu 2 luni inainte de a-si face aparitia fildesii.
In alta ordine de idei, e a patra noapte in care mi se trezeste dupa 4 ore de somn si gata...e plin de gaze saracutul. Cred ca de la incercarile mele esuate de diversificare. Imi vine sa merg in lume
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
offf, lucky, te cred e cumplit, dar nu ai ce face, trebuie multa multa rabdare,
noi azi de dimineta am halit un borcanel de la Hipp de 160 gr cu caise si piersici si branzica,- nu sunt pt borcanele dar o testez, sa vad care-i plac , pt ca week-end-ul viitor s-ar putea sa mergem la munte, si sa fiu cat de cat pregatita....la final a baut si vreo 10 lingurite de suc de portocala, de fapt portocala stoarsa de degetele mele
la pranz: ficat cu legume fierte....
alina paste inca nu i-am dat, am zis ca na cel putin dupa 8 luni, smantana dupa 9 luni, mai avem ceva de asteptat pana sa ajung sa mai fac ceva combinatii, sincer mie mi s-a cam laut de legume fierte cu carnita, desi vad ca ea mananca din ce in ce mai bine....
9 ani de copilarie ....
- Andreed
- Addicted member
- Site
Adina, si eu tstez hip-urile din acelasi motiv...
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
fetelor ce fel de iaurt e bun pt bebe?
Ultima oara a fost editat de ginutza (2011-03-12 19:36:11)
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
adina noi iar ne potrivim la meniu. si noi azi am avut legume cu ficatel. a trecut o sapt de la prima incercare cu ficatelul si am zis sa imi mai incerc azi norocul. a fost ceva mai bine.. bag de seama ca si daria e foarte reticenta la gusturile noi in materie de legume, carnita. cu fructele in schimb nu avem treaba. macar atat! azi a papat jumate din castronel asa cum i l-am pregatit si apoi am papat amestecat cu iaurt inca cateva lingurite bune. defapt o prosteam de-a dreptul. sotul a venit cu iaurtul cica sa vada ca il punem in castron.. si el ii dadea putin iaurt simplu apoi urmam eu cu o lingurita de papa... si uite asa a papat destul de bine
ginutza.. eu ii dau de la napolact sau tnuva. nu stiu daca astea sunt neaparat cele mai bune.. insa astea imi plac si mie.
Daria Ioana - 06.08.2010
- adinagrig
- Insomniac member
ginutza poti sa incerci si covalact....eu din asta ii dau si i-am mai dat unul bio verde nemetesc, nu mai stiu cum se numeste...dar noi nu suntem asa fane iaurt, mancam dar nu cine stie ce, o sa mai incerc acum in perioada asta cat mananca....
sanca, stiu cum e cu metodele asa mai aplic si eu faze de genul,, ii dau supa clara ca ii place si mai bag si o lingurita de piure pana se prinde ea ,, dar asta e, ...
9 ani de copilarie ....
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Eu de ceva timp ii dau covalact si ii place.
I-am luat alt scaunel si acum ca sta la masa din bucatarie are mai multa rabdare. Ieri si alaltaieri a mancat tot la masa. Sper sa-l tina ca e tare obositor sa alerg cu castonelul dupa el in premergator.
Ultima oara a fost editat de rruxxy (2011-03-13 08:31:15)
- Andreed
- Addicted member
- Site
rruxxy a scris:Eu de ceva timp ii dau covalact si ii place.
I-am luat alt scaunel si acum ca sta la masa din bucatarie are mai multa rabdare. Ieri si alaltaieri a mancat tot la masa. Sper sa-l tina ca e tare obositor sa alerg cu castonelul dupa el in premergator.
Ruxy, i-ai luat din acela care se prinde de masa mare?
- Andreed
- Addicted member
- Site
Astazi vreau sa reincerc spanacul. O sa il fac cu putin usturoi si o sa ii pun si un cartof fiert, poate il papa asa.
Ruxy, e foarte fain scaunul
- adinagrig
- Insomniac member
da, e frumos, il stiam de la love, as fi vrut si eu sa iau dar m-am gandit ca nu am masuta....
de azi avem si noi scaunel de masa,-primit de la un alt bebe care are deja aproep 3 ani si nu-l mai foloseste, e chicco, e in stare destul de ok un pic cam rupta musamana aia pe la incheieturi,d ar ne descurcam....
noi avem din ala de prins la masa, luat de sotul meu din spania cand eram gravida, dar nu l-am experimentat inca, ca am zis sa stea ea ok in fundulet, .....tot chicco si ala...
azi nu prea stiam ce sa-i dau de dimineata, si i-am desfacut un borcanel de la Humana, cu piure de piersici, caise,maracuja si iaurt-nu ia placut de nici o culoar, adevarul e ca nici mie, asa ca nu am insistat, si i-am facut niste cereale cu mar ras...din asta a papat...
la pranz pregatesc legume la cuptor cu branzica....
9 ani de copilarie ....
- Andreed
- Addicted member
- Site
Eu azi ii pregatesc 2 meniuri: spanac cu oua si branzica+ cartof si legume cu carnita....daca nu papa spanacul sa am backup
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
Eu azi am zi de ousor;m-am gandit sa i-l fac cu legume si putin orez...Sa vedem.
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- rruxxy
- Platinum member
Adina, se poate cumpara separat si tavita sau pernita pentru spate, eu nu am luat ca nu am nevoie si l-am preferat asa simplu.
La 10 a mancat doua mere cu aproape un iaurt si doi biscuiti. Pentru pranz i-am facut paste cu pui (in care eu pun rosii cherry, morcov si putin iaurt + ulei de masline.)
- Andreed
- Addicted member
- Site
La mine pastele nu au avut noroc saptamana trecuta. La blenduit s-au facut cumva inecacioase si nu le-a mancat. Cred ca le trebuie un sos ceva
- rruxxy
- Platinum member
Nu stiu ce sa zic, eu nu am probleme....am barilla.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|