Diversificarea-59
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Re: diversificarea
Lili, s-ar putea sa il baloneze.
Azi:
- 4 lingurite de fructe cu cereale - pireu de morcov+ patrunjel+ cartof dulce+ branzica
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- ally_na
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-06-25
patrunjel zic eu
azi banana, mandarina, mar, cereale cartof dulce, morcov, vita si( smantana si unt)
compot mere, pere, biscuiti
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- dana82
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-11
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
fetele ... am patit-o si noi. azi asa m-am bucurat ca a mincat piure de legume cu 1/2 galbenus de ou pasat ... nevoie mare. bine nu a mincat tot, dar aproape tot. cand sa doarma se tot foia si am zis sa o ajut sa adoarma si am leganat-o. a atipit dar s-a trezit f repede si se incorda in patut, de fapt se arcuia. am luat-o in brate si a varsat mult mult de tot de a umplut holul. ii tot iesea din gurita de nu stiam ce sa mai fac sa nu se inece. am mai lasa-o putin si iar plina pe hainutze de sus pina jos si galbena la fata. sa mooor, am si plins nu stiam ce sa fac sa ii treaca. pe urma s-a juzat putin, am scos-o 10 min la aer si la 7 i-am dat iaurtel cu biscuite pe care l-am mincat. acuma doarme, sper sa ii fi tecut. cred ca o perioada n-o sa-i mai dau out sau ii dau 1/4 nici nu mai stiu ce zic. mare prostie am facut cu supa la bibe ca ea de fapt nu vrea acuma linguritza si nu a inteles nimic din diversificarea la biberon. trebuie sa ne intoarcem acum la tot ce trebuia dat cu lingurita din timp, supa clara, apoi mai concentrata si tot asa. asta simt acuma ca trebuia sa insist cu lingurita si nu sa ii dau la bibe. acuma o chinui cu lingurita si uite ca varsa. si culmea ... ii mai dadusem out in piure dar in bibe si din bibe bea ea cat vroia, nici nu mai stiu ce sa mai zic...
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- ally_na
- Hero member
carra ..nu situ dc te ajuta, dar si eu am facut si fac prostii multe
azi de ex , dupa ce mancase f bine , a venit matusa si i-a dat un pufulete, si se ineaca copilul si hop totul afara...si air am luat-o de la capat cu papa
alta data, dupa ce i-am dat sa pape, am mai vrut eu o lingurita in plus..si el hop gata tot afara
asa ca...gresim si noi ..dar incercam sa nu mai repetam
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- carra_verona
- Insomniac member
da, asa e alina. incerc sa imi ascult si sa-mi si ascut instinctul de mama, dar pina ma lamuresc de unde de fapt e probema ... uneori mai dureaza. pupici.
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Si Vlad a dat zilele trecute afara fructele cand mai aveam o lingurita si nu pentru ca l-am fortat ci pur si simplu.....si uite asa am luat-o de la capat. Alta data cand abia terminasem a vomat si i-am dat lapte....se intampla
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
off, cu voma asta, mie mi s-a luat...noi vomitam lapte la greu, bine regurgitat, uneori si vomitat, dar sincer m-am cam saturat...
mancatira adica morcovel a vomitat de vreo 2ori cu laptic, .....
deci daca vomita tot dupa o masa, trebuie luat de la capat totul? nu mi s-a intamplat sa vomite dupa pireul de legume,dar sa stiu pe viitor.
noi azi am mancat mai bine, cred ca undeva la 50ml, deschidea gura in prima faza de abia reuseam eu sa -i bag lingurita , si la un moment dat, gata,a inchis buzele, a bagat limba la inaintare, si degeaba ii dadeam eu cu lingurita cu mancarica pe la buze ca nu m-ai vroia,
9 ani de copilarie ....
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
nici eu nu stiam ca tb sa-i dam din nou papa daca vomita;adca eu daca as vomita,sigur n-as mai putea manca o perioada;de baut apa,ceai poate...eu stiu?!
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- ally_na
- Hero member
nu cred ca trebuie..depinde de ce vrea el....azi de ex Andu a vrut papa, alta data tzitzi, alta data nimic....alta data iaurt...depinde
- rruxxy
- Platinum member
Nu trebuie. Cum a zis si Ally, doar daca vor ei.
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
si a mea mai vomita. uneori chiar dupa ce a terminat de mancat, si gata, da afara. si o las asa, sa isi revina putin. ii dau ceai sau apa, si apoi vad daca mai vrea ceva
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2011-01-07 12:59:48)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Azi a papat 160 legume dupa care a mai cerut lapte...nu ma asteptam. Diseara vreau sa ii fac gris cu lapte la cuptor sa vad daca am succes
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
azi la 10 cereale cu piersici + mar ras
la 15 paste pt bebei cu carnita de vitel+piure de legume pasate
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2011-01-07 15:52:43)
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- GeoGeo
- Hero member
- Inregistrat: 2010-02-15
ziua 5 ... am incercat si patrunjel....aceleasi gratioase strambaturi dupa incercare (esuata) am papat cu mare pofta si succes 30 ml de supica, cu lingurutza...
concluzia mea este ca sunt doua cauze : gustul mai tare pe care il au morcovul si patrunjelul fata de supica si consistenta....nu ii place sa simta crema aia pe limbuta .... mane incerc sa pasez telina ...desi asta e si mai tare la gust. apoi voi incerca putin dovlecel ....cam asta e strategia:)
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- carra_verona
- Insomniac member
azi fetele n-a mai vrut deloc supitza de pranz deloc. am incercat, dar n-a mai vrut deloc si n-am fortat-o. a mincat insa laptic apoi si acuma doare. ma bate gandul sa incep de maine cu supa clara de legume. nici nu stiu ce sa mai fac. refuza cu indarjire legumele si carnita si doar stiu ca de aici isi ia fierul necesar. of of oooof.
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
alina, eu stiam ca vitel nu se da la copil, vita da , dar vitel nu, adica am inteles ca tot ce e in crestere sa zic asa, aacum D-zeu stie, cum o fi mai bine
carra, imi pare rau, e nasol ce sa zic ca refuza cu indarjaire, aici e un pic si vina ta ca i-ai dat cu bibe, trebuia clar de la inceput cu lingurita chiar daca iti manca o lingurita pe zi, acum erai super avansata...dar na, e bine de invatat pt alte mamici
noi azi, supica de legume, nu va zic ce am facut ca ma bateti : am uitat legumele pe foc eu la un pas pe ele, dar eram pe laptop vb pe mess si lucrand la albumul de botez (arnajarea pozele, etc) m-am dus cand incepusera unele sa se lipeasca, noroc ca nu toate... am transferat in alta oala ce m-ai ramasese bun cu niste apa plata si i-am mai dat in clocot, si aia a mancat, le-am pasat, era mai zeama ca sa zic asa, nu le-am mai masurat ca le-am pus direct in castronel, a fost clar peste 60 ml, si le-a mancat, a m-ai bagat si ea mana la ele, prin lingurita, mi-a rasturnat de vreo 2 ori lingurita, dar per ansamblu sunt multumita...
de maine ar trebui sa bag si cartoful, ce ziceti sa bag un cub sau cat de mare?
9 ani de copilarie ....
- rruxxy
- Platinum member
Azi: mar copt, prune din compot, branzica piure de legume (morcov, dovlecel, conopida, brocolli) cu orez si galbenus
Adina, depinde....eu daca nu ii dadeam legumele cu bibele nici ca manca. I-am dat asa mult timp pana a mai crescut si a acceptat singur lingurita. Eu i-am pus o jumatate de cartof la inceput.
Ultima oara a fost editat de rruxxy (2011-01-07 17:17:51)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|