Diversificarea-86
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Re: diversificarea
Eu nu-i mai pun demult nici la fiert pentru ca imediat se stramba daca puneam.
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Sanca, reteta pt cuptor Se taie cartofii dulci rondele, se pun intr-o forma tapetata cu unt(sau folie de luminiu), deasupra se pune puiul, se adaugacala, putin ulei de masline si apa. La blenduit se adauga putin iaurt ca sa mearga blenedrul sau daca nu, eventual putin lapte (praf in cazul nostru)
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- aliy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-11-11
mda... mai avem ceva timp sa ne hotaram... adevarul e ca mi-e tare frica... cand citesc cum va refuza voua mancarea, ma cuprinde o panica o sa vad ce zice si dr... ca inca n-am vb despre asta.
legat de greutate... slava domnului ca si-a revenit... luna trecuta am avut pb fiindca varsa mult, acum e ok si ia si bine in greutatte
Mamica de Eric Andrei
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Neata. Revin si eu cu "durerea" mea. Mamici cu bebelini mai...supli voi cu ce ati inceput diversificarea?
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- rruxxy
- Platinum member
Lucky, Vlad nu a fost grasun deloc si nici acum nu este si am inceput cu legume.
- Andreed
- Addicted member
- Site
Eu cu cereale Lucky, exact cum a scris si O'hara. Aliy, cand iti refuza mancarea, ii dai laptic. Dar poate tu o sa ai noroc de bebe mancacios
- tomina
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2007-01-19
iubesc+Camelia+Matei
- Andreed
- Addicted member
- Site
Tomina, e foarte bine ca ai pasat legumele, bravo Pe mine o sa ma apuce groaza cand o sa trecem la bucatele Pt ca vad acum, daca nu e pasat bine isi face greata si vomita. Am patit aseara....mi-a vomitat tot ce a papat din cauza ca cereale nu s-au dizolvat bine si au mai ramas mici cocoloase
Ultima oara a fost editat de Andreed (2011-02-03 12:42:12)
- tomina
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2007-01-19
a fost umpic mai greu la inceput, dar s-a obisnuit si acum chiar nu avem probleme cu bucatelele. va trebui sa ii introduci treptat bucatelele Andreea. si... oricum , are o viata intrega la dispozitie sa le pape . noi sa avem nervi.
am luat 15 kg de mere de la tara in nov. si sunt gata. doar ea a papat din astea. si credeam ca or sa se strice: dance: .
iubesc+Camelia+Matei
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
love_t a scris:love_t a scris:Pana acum a mancat asa: 250 ml lapte o jumatate de ou fiert cu paine 150 ml suc proaspat de fructe ( portocala, mere si morcovi )
aproape un polonic de corba de linte 2 saratele
ma declar multumita
+ inca 600 ml lapte pt aseara.
Azi: 300 ml lapte 1 felie de paine cu unt si miere
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
salutare si aici.
si noi mancam bine, mai suntzile cand facem mofturele. alternam si noi linguritele, care de care mai colorate,de platisc,de inox,una la ea in mana,cu una ii bag eu in gura. mananca pana la urma
noi bem apa, ceai. mai mult apa ii dau in perioada asta,nu prea i-am mai facut ceai.noi ne hidratam si cu san.
uneori si eu ii pasez cu furculita mancarea, nu o mai blenduiesc. mananca si asa si asa.
ieri
la10- caise din compot+ cereale
la 15- piure de legume- cartof normal, telina, pastarnac, morcov, dovlecel+ carnita de vitel
la 19 - putina prajitura cu visine. am fost la o aniversare. si am papat si niste fructe din tort- ananas, para,portocala
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
bravo anastasia
noi azi ne-am schimabt un pic programul in sensul ca , a papat san la 2 si al 5 si un pic, apoi de la 6 greu a mai dormit pana la 9, cu pauze , si asta langa mine in pat, drept urmare nu i-am mai dat san la 9 cand am schimbat-o ci la 10 i-am dat mar ras cu suc de morcovi , dupa care san ....
a papat 95 gr, e super super o avand in vedere ca ea lua doar 5-6 lingurite de fructe....
acum urmeaza carnita cu legume.....
legat de mancatul cu lingurita si de pasat : eu l-a inceput fiind putine legume nu prea isi facea blenderul treaba, ca nu prea avea cu ce saracul, si a iesit un pic mai mare, si nu le-a acceptat, apoi faceam eu un pic mai mult si se pasa super bine, si asa le mananca bine, iar de fortat nici nu se pune problema, cand nu mai vrea sa deschida gura , pot sa fac eu de toate ca tot nu-i mai bag nici o picatura in gura....dar am observat o chesti de vreo 2 zile de cand a inceput sa manance super bine si destul de multe legume....la inceput mananca de pofta, sa vada ce e, si deschide gura instant, asta vreo 10lingurite maxim, apoi cand deja cred ca si-a potolit partial foamea incepe sa nu prea mai vrea asa bine, si aici ii dau castronelul, ii place sa-si bage mana in el, e fascinata de el si nu prea mai e atenta la mancare in schimb deschide gurita si eu imi fac treba ...in felul asta terminam tot din castronel, ba ieri cred ca chiar ai vroia ca i-am dat lingurita o tot lingea apoi tinea gura deschisa , dar nu am mai avut, am bagat tatica dupa .....
alte trucuri care la noi mai functineaza : servetelul dat ei sa-l rupa , si vrea normal sa-l bage in gura si aici intervine linguritea mea ; o sticla de plastic de 1/2 e fana dopului, si il baga in gura, si la fel eu sunt pe faza ...si cand nu mai merge cu niciuna dintre chestiile astea, clar nu mai vrea si nu-i mai dau....
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2011-02-03 13:31:06)
9 ani de copilarie ....
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
bune trucuri Adina.uite cu sticla nu am incercat. cu servetele, jucarii, si noi. acu are un set roz pt bebe de plastic-farfurie,furculita, cutit si lingura. si cat le manevreaza ea ,eu ii bag in gura. asta pana se plictiseste de ele
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- dana82
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-11
na dupa ce v-am tot citit cred ca incepem si noi la 4 luni jumate...poate chiar 5... Sa vad ce ne zic si doctorii piticei Multu de sfaturi!
- Andreed
- Addicted member
- Site
- rruxxy
- Platinum member
Tomina, am incercat sa-i dau si zeama de la compot si a fost tot un esec.
Noi nu avem nevoie de jucarii si jucarioare la masa.....mananca linistit si apoi la joaca.
- Andreed
- Addicted member
- Site
rruxxy a scris:Tomina, am incercat sa-i dau si zeama de la compot si a fost tot un esec.
Noi nu avem nevoie de jucarii si jucarioare la masa.....mananca linistit si apoi la joaca.
Pfuuuu, fericito!
- dana82
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-11
- Andreed
- Addicted member
- Site
Dana, asculta de Alessia, iti da ea semnale
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|