Diversificarea-89
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Re: diversificarea
Eu ii fac azi pireu de legume, orez si carnita de pui. Ieri a avut galbenus, asa ca azi carnita, Eu nu i-am dat inca ficat....o sa cumpar si ii dau de saptamana viitoare
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- ally_na
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-06-25
neata , si eu vreau azi ficat cu piure de legume dim ( la 10 ) a papat gris cu lapte ( praf ) si magiun de topoloveni , f mare succes a avut
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- liliana83
- Hero member
- Inregistrat: 2008-04-17
Fructele le-a halit,ca-n fiecare dimineata,dar vreau si legume.Rar a mancat tot,de cele mai multe ori cateva lingurite.Sa nu-i fie foame,insa bea lapte apoi f.bine?Sa-i dau intai legumele?Dupa parerea mea nu prea le nimeresc eu pe gustul lui...
Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010 Mara,a doua minune,23.07.2012 Iti multumim,Doamne!
- sanca
- Hero member
- Inregistrat: 2005-09-13
bun.. noi azi vrem asa cereale in care o sa ii pun putin marut ras iar la pranz morcov dovlecel cu branzica. lili.. sa stii ca si daria aproape 2 luni a mancat tot cate putin.. si apoi gata. insa ea nu prea vroia nici lapte dupa.. si eu am mai observat o chestie.. vreo luna si ceva i-am facut din legumele de la ai mei de la tara.. iar morcovii nu erau grozavi la gust. erau ei bio insa nu foarte dulci.. insa am tot insistat ca na.. eram sigura ca-s naturali. acum.. fortata ca nu mai sunt am ajuns sa ii cumpar ba din piata, ba din supermarket legumele si sunt mult mai dulci si le papa mai bine. si eu cand gust simt o diferenta
Ultima oara a fost editat de sanca (2011-02-05 10:41:52)
Daria Ioana - 06.08.2010
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
noi azi am avut si avem asa :
la 10.30 - mar ras cu suc de morcov, mancat binisor, nu mult, dar oricum bine fata de cateva lingurite cat lua inainte
si dupa ce se trezeste, adica de pranz avem asa : legume fierte facute piure cu OU...ma rog galbenus....e prima data cand ii dau..sper sa-i placa
eu in general legumele i le iau din piata de la tarani, nu i-am dat nimic din supermarket pana acum...
aaaa...azi citeam o revista (nu-i zic numele sa nu fie reclama.. Mamica de zi..luna februarie....sper sa nu ma taxeze moderatorii) in timp ce o adormeam pe Ana, adica o mangaiam cu o mana pe spate si cu una tineam revista ...si era ca sa zic asa ghidul diversificarii, adica marea majoritate alimentelor de la A...Z ..si la fiecare comentariu cand se baga si cum....astazi sper sa ajung pe la firma si o sa incerc sa scanez paginile si le pun aici...e super interesant..am mai gasit de ex..praz pot sa-i bagi de la 6 luni pt cei constipati(cazul nostru)..gulie, etc..super interesant....ca sunt toate la un loc
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2011-02-05 12:51:32)
9 ani de copilarie ....
- LaviG
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-08-13
Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
Neata si aici.
Adina si eu vreau scanarea.te rog sa vezi cum o scanezi si poate pui aici
raport
la 10- cereale cu piersici - papat tot.
la 15 - paste cu dovlecel,spanac,branzica+ulei de masline
la 19- branza de vaci cu gem de topoloveni
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
buna, mamici Mancam si noi marut dimineata, la masa de la ora 9. Deja e a treia zi cand ii dau si mananca cu pofta. Pot sa-i mai adaug ceva in marut?
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
lucky777 a scris:buna, mamici Mancam si noi marut dimineata, la masa de la ora 9. Deja e a treia zi cand ii dau si mananca cu pofta. Pot sa-i mai adaug ceva in marut?
cam 4 zile se tine un aliment nou, din cate stiu eu.ai putea peste vreo zi sa ii pui in mar un alt fruct.para ar fibine. dar nu stiu daca mai gasesti pe piata de astea romanesti.
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Lucky, ai putea sa incepi sa-i pui cate o cupa de cereale.
Azi a mancat banana cu mandarina si biscuiti piure de legume (morcov, conopida, cartof si vasole verde) cu orez si carne de curcan
Ieri: mere coapte cu mango si biscuiti spanac cu branzica si galbenus iaurt
- Juli
- Hero member
- Inregistrat: 2008-07-03
dim la 8 lapte praf 230 ml; la 10 o felie unt cu gem; 150 ml iaurt; un catel de usturoi; 2 guri dintr-o felie de chec 11:30 jumate de banana la 2:30 ciorba cu paine - nu prea s-a omorat, a mancat jumate din castronel la 16:30 jumate de mar cu jumate de banana; pe la 19:30 vreau sa-i dau mancarica cu cartofi apoi pe la 9:30 lapte 330 ml
E destul? ca inainte manca mai mult.....
Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei
- Andreed
- Addicted member
- Site
Ieri: cartof dulce cu morcov si branzica Noi dimineata la a doua masa papam cereale cu lingurita in care mai pun fructe sau magiun de Topoloveni. Cateodata mai papam iaurt
Azi: legume cu ficatel de pui (o sa fac 2 portii si cu pipet de pui, ca imi e frica ca nu o sa pape ficatelul)
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Juli, e f f bine!!!
Ieri Anastasia a papat:
300 ml lapte de dimineata 1 castronel cu cereale suc de mar, banana si capsune 30 tortellini cu branza si laptele de seara
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- adinagrig
- Insomniac member
andreea, e prima data cand incerci ficatelul, nu? ...o sa incerc si eu sa-l introduc ,dar mai stau o sapt dupa ce face 7 luni.... tu ce iaurt ii dai? sau mai bine zis cu ce iaurt ai inceput?
noi stam cam slabut la partea de cereale, adica numai in bibele de seara....acum avem unele de la plasmon cu porumb, tapioca si fibre prebiotice (apropo cine ma lamureste si pe mine care e diferenta dintre prebiotic si probiotic ), care cerealel se coc, adica se pun in ceva fierbinte...asa ca nu pot sa i le pun deocamdata in fructe, astept sa se termine cutia si o sa iau unele care merg si in fructe....
9 ani de copilarie ....
- Andreed
- Addicted member
- Site
Adina, da e prima data si sunt curioasa daca o sa il manance. Stiu ca multi copii fac mofturi la ficatel... Eu i-am dat Napolact pe care l-am adaugat in legume, tu poti in fructe. Ca si altgernativa i-am luat de la Humana ceva iaurturi, de care ii da si Alina lui Andu.
Ea mananca cereale la masa de la 10 si ii mai pun 2 cupe in masa de la 22 inainte de culcare. Ceea ce am observat la noi este ca dupa masa de legume, urmatoarea masa o mananca foarte prost, mai mult de 120 ml nu bea. Ma gandesc ca se satura si masa de dupa ar trebui sa fie mai usoara?
- rruxxy
- Platinum member
Andreea, eu la masa de la 17 ii dau acum iaurt simplu. La inceput ii puneam 2 cupe de cereale si pe la 20:30 manca 130 de lapte. Daca i-l dau simplu iaurtul , la 20:30 mananca 200 de lapte si cu pofta.
Am luat si eu magiun de Topoloveni si o sa-i dau.
Ultima oara a fost editat de rruxxy (2011-02-06 12:01:42)
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Mamici, daca in marutul de dimineata incep si pun cateva picaturi de suc de morcov e ok? Ma gandesc sa pun prima data morcovul in mar si pe urma sa introduc si ceva cereale. Marul, morcovul dau alergii?!
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- rruxxy
- Platinum member
- adinagrig
- Insomniac member
sa stii ca si eu incep sa observ de ceva vreme , ca dupa ce mananca la 13-13.30-14 legumele cu carnita, sau mai nou cu ou....urmatoarea masa mai slabut, adica suge mult mai putin sau deloc...ieri chiar m-a socat, ca am incercatsa -i dau sa suga la petrecere (intr-o alta camera ) dupa ce s-a trezit si a tras 2 guri si atat....era 5 si ultima masa o avusese la 13...dar o las asa, oricum nu as avea ce sa-i fac, ca de fortat nici nu se pune problema....
noi azi : la 10 - branzica cu nectar de pere : mancat asa si asa.... la 13: legume cu carnita.....astea sper sa le manance ca sunt relativ favoritele ei
9 ani de copilarie ....
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|