homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cat de importanti sunt banii in seductie?-2

#20 2010-09-08 16:52:58

tresselle
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

Re: Cat de importanti sunt banii in seductie?

si asa ca offtopic...nu cred k exista om in lumea asta care sa fie multumit de cati bani are...mai ales cei care au foarte multi vor si mai multi si sunt in stare de aproape orice...cand vezi k ai putere iti pierzi capu

#21 2010-09-08 17:02:59

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

ba da, există. banii nu sunt totul ?n viață, dar trebuie să treci prin multe și să fii și de o parte și de alta a baricadei, ca să vezi ce anume te mulțumește mai mult
eu c?nd am văzut că am putere financiară și profesională mi-am dat seama că treptat ?mi pierdeam familia și am?nam tot mai mult conceperea unui copil. așa că am spus adio la toate astea și azi mi-e bine, pt că am absolut tot ce-mi pot dori de la viață

#22 2010-09-08 17:03:46

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

tresselle a scris:

si asa ca offtopic...nu cred k exista om in lumea asta care sa fie multumit de cati bani are...mai ales cei care au foarte multi vor si mai multi si sunt in stare de aproape orice...cand vezi k ai putere iti pierzi capu

ai foarte mare dreptate, de aici vine si obisnuinta ca daca ai avut o data bani sau un prieten cu bani, nu mai accepti altceva. obisnuinta este a doua natura

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#23 2010-09-08 18:25:58

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

anabella_n a scris:

ba da, există. banii nu sunt totul ?n viață, dar trebuie să treci prin multe și să fii și de o parte și de alta a baricadei, ca să vezi ce anume te mulțumește mai mult
eu c?nd am văzut că am putere financiară și profesională mi-am dat seama că treptat ?mi pierdeam familia și am?nam tot mai mult conceperea unui copil. așa că am spus adio la toate astea și azi mi-e bine, pt că am absolut tot ce-mi pot dori de la viață

ana ai foaret mare dreptate si sunt de'acord cu tine  happy

#24 2010-09-08 19:09:04

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

dea_di a scris:

luisjota a scris:

sa nu fim ipocriti, daca e sa alegi intre un tip cu bani si frumos foc si unul fara bani si la fel de frumusel...pe care il alegeti? eh...eh?
smile

bun deci amandoi frumusei, unul cu bani, unul fara.....as fi bineinteles tentata sa-l aleg pe ala frumusel si cu bani, dar ce ma fac daca nu are nimic in cap? daca ala mai sarac si frumusel e mai destept decat ala bogat si frumusel, eu il aleg pe asta sarac si frumusel, ca daca e destept se descurca el sa faca si bani pana la urma! wink si pana face el bani il pastrez si pe celalalt frumusel cu bani!  happy

rotfl2  tummenupp

Iubesc si sunt iubita

Publicitate

loading...

#25 2010-09-08 20:52:04

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

banii nu aduc fericirea!

am observat la alte cupluri: el bogat, ea cu un trai decent, care au ajuns sa se desparta din cauza asta. de ce? pur si simplu el fiind cu masini de lux, imbracat la 4 ace etc. sa ii reproseze bietei fete ca nu-si cumpara haine mai frumoase sau ca nu se vopseste mai des sau ca sta in x loc al orasului care e prapadit si vai mama lui.

genul asta de baieti mie personal mi se par foaaaaaaaaaarte fitosi si fara pic de creier (chiar daca in domeniul lor de activitate sunt as, ma refer in viata de zi cu zi) big_smile. banii le fura mintile si principiile.

pe cand un baiat nu neaparat sarac, dar cu suficienti bani cat sa poata trai ca un om normal, e cu totul si cu totul altfel. gandeste altfel, priveste spre viitor cu entuziasm ca va face si ca va drege.

2 persoane cu acelasi nivel social se inteleg mult mai bine decat daca unul ar fi bogat si altul sarac.

am intalnit destule cazuri si doar daca exista iubire sincera intre ei pot sa se inteleaga in aceste conditii.

acum intr-adevar depinde de la persoana la persoana.

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#26 2010-09-08 21:00:48

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

luisjota a scris:

sa nu fim ipocriti, daca e sa alegi intre un tip cu bani si frumos foc si unul fara bani si la fel de frumusel...pe care il alegeti? eh...eh?
smile

il aleg pe cel care ma atrage si la care imi place si personalitatea. banii nu sunt un criteriu.

#27 2010-09-08 21:06:30

mio25
Full member

spal_calc_gatesc a scris:

nails E adevarat ca banul deschide orice usa? Ii putem privi, noi femeile la fel si pe cei cu bani si pe cei fara?

depinde de situatie,uneori da ,deschide alte ori nu.referitor la cea de-a doua intrebare eu una ii pot privii la fel.eu tot ce imi doresc de la viata ii un sot bun ,nu cu fff multi bani k nu stiu daca as putea tine pasul cu el si in plus nu vreau sa ma jigneasca si sa ma simt inferioara lui,dar nici unul mai sarac decat mine ptr ca s-ar simti el inferior si jignit.in concluzie vreau un sot care sa faca parte dintr-o fam modesta ,cu bun simt,cu un serviciu stabil.sunt mai multe motive ptr care nu as sta cu unul bogat ,nu mi-ar placea sa stau acasa si sa cresc copiii si sa fiu inselata doar ptr faptul k imi cumpar haine sau ca ma bucur de lux iar cand ies in high-society sa ma prefac ca totul ii bn si vai ce fericita sunt.mai bn lipsa asa sot asa trai lol

Ultima oara a fost editat de mio25 (2010-09-08 21:09:49)

regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc

#28 2010-09-08 21:10:17

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu

Emm a scris:

banii nu aduc fericirea!

am observat la alte cupluri: el bogat, ea cu un trai decent, care au ajuns sa se desparta din cauza asta. de ce? pur si simplu el fiind cu masini de lux, imbracat la 4 ace etc. sa ii reproseze bietei fete ca nu-si cumpara haine mai frumoase sau ca nu se vopseste mai des sau ca sta in x loc al orasului care e prapadit si vai mama lui.

genul asta de baieti mie personal mi se par foaaaaaaaaaarte fitosi si fara pic de creier (chiar daca in domeniul lor de activitate sunt as, ma refer in viata de zi cu zi) big_smile. banii le fura mintile si principiile.

pe cand un baiat nu neaparat sarac, dar cu suficienti bani cat sa poata trai ca un om normal, e cu totul si cu totul altfel. gandeste altfel, priveste spre viitor cu entuziasm ca va face si ca va drege.

2 persoane cu acelasi nivel social se inteleg mult mai bine decat daca unul ar fi bogat si altul sarac.

am intalnit destule cazuri si doar daca exista iubire sincera intre ei pot sa se inteleaga in aceste conditii.

acum intr-adevar depinde de la persoana la persoana.

bine punctat  tummenupp

#29 2010-09-08 21:44:42

Emm
Hero member

multumesc violete   rodnar

#30 2010-09-08 23:15:00

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

e bine sa fii undeva la mijloc ptr a putea fi ponderat
nu as sta nici cu unu cu 12 clase care sta toata ziua sau nu vrea sa aca mai mut sie multumeste sa aduca 5 mil acasa dar nici cu unu care se sparge-n bani si figuri
bani sunt importanti dar cu masura..cand ai prea mult iti doresti si mai mult si mai mult si pierzi controlul..traiesti doar ptr ei

#31 2010-09-08 23:24:24

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

subscriu la ce zice melany...pt mine banii nu conteaza,niciodata nu am stat pe banii prietenului,dar sa fim seriosi..nu as sta cu un tip care nu are nici un plan de viitor,sa vrea sa prospere..iar de multe ori conteaza si cum arata,cum e imbracat,iar asta tine si de bani macar putin..daca nu iti place exteriorul nu ajungi sa ii cunosti sufletul de cele mai multe ori

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#32 2010-09-08 23:29:41

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Sunt de acord cu tine Emm, intr-adevar diferentele de nivele sociale nu ajuta o relatie, ba chiar o termina. Dar sunt si cazuri fericite, in care cel cu bani ajuta pe cel sarac sa se ridice, sa isi schimbe viziunile si mentalitatile si astfel pot ramane impreuna. Aici ma pot da pe mine exemplu, al meu copil de bani gata cum l-ar numi unii, eu .. cand m-a intalnit eram vai mama mea. Aveam 17 ani pe atunci amandoi. Si datorita lui am inceput sa aspir sa am succes, sa am si eu bani, am invatat mult, am ajuns sa am o slujba foarte bine platita si sa imi permit multe din luxurile de neatins pentru mine pana atunci.
Consider ca daca stateam cu cineva de acelasi nivel social nu as fi avansat niciodata, ci m-as fi complacut in acea stare. Suntem mici amandoi inca, dar speram sa ne facem si o afacere impreuna, deja am strans ceva bani ca sa avem o baza. Si  nu am stat pe banii lui niciodata, cum am scapat de liceu m-am angajat si am acumulat experienta care ulterior m-a saltat.
Banii nu sunt totul intr-o relatie, dar cateodata pot schimba chiar si indirect viziunea asupra vietii.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#33 2010-09-09 00:25:02

Emm
Hero member

coraline a scris:

Sunt de acord cu tine Emm, intr-adevar diferentele de nivele sociale nu ajuta o relatie, ba chiar o termina. Dar sunt si cazuri fericite, in care cel cu bani ajuta pe cel sarac sa se ridice, sa isi schimbe viziunile si mentalitatile si astfel pot ramane impreuna. Aici ma pot da pe mine exemplu, al meu copil de bani gata cum l-ar numi unii, eu .. cand m-a intalnit eram vai mama mea. Aveam 17 ani pe atunci amandoi. Si datorita lui am inceput sa aspir sa am succes, sa am si eu bani, am invatat mult, am ajuns sa am o slujba foarte bine platita si sa imi permit multe din luxurile de neatins pentru mine pana atunci.
Consider ca daca stateam cu cineva de acelasi nivel social nu as fi avansat niciodata, ci m-as fi complacut in acea stare. Suntem mici amandoi inca, dar speram sa ne facem si o afacere impreuna, deja am strans ceva bani ca sa avem o baza. Si  nu am stat pe banii lui niciodata, cum am scapat de liceu m-am angajat si am acumulat experienta care ulterior m-a saltat.
Banii nu sunt totul intr-o relatie, dar cateodata pot schimba chiar si indirect viziunea asupra vietii.

nu te contrazic. exista si cazuri fericite dar sunt destul de rare. si bravo voua. eu am spus ca depinde de la persoana la persoana. sunt f multi care uita de unde au plecat si nu mai au rabdare sa-l ajute si pe cel de langa el si scapa de x cat mai repede, ca deh de ce sa-si bata capu' ?

#34 2010-09-09 09:49:14

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

caroline, bravo  applause mi-a placut povestea ta, chiar e admirabila

#35 2010-09-09 10:29:32

Emm
Hero member

LadyBird a scris:

caroline, bravo  applause mi-a placut povestea ta, chiar e admirabila

subscriu big_smile

#36 2010-09-09 10:46:32

spal_calc_gatesc
New member
Inregistrat: 2010-07-07

santa  eu una, daca ar fi sa fie un baiat care are cat de cat ceva in cap, insa nu fite, as alege unul cu bani, pentru ca dragostea trece  gravida
apar copiii, apar nevoile, certurile ca nu sunt bani, disperarea de unde bani de  paine, pampers, etc si asa apare raceala intre parteneri. .... si inclusiv pe parcurs marea iubire.....  lol

Asta-s eu.... si alta mama nu mai face

#37 2010-09-09 10:48:29

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

gandire pragmatica rotfl

#38 2010-09-09 10:48:48

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Pentru mine banii n-au nicio importanta. Ba chiar m-a enervat odata un idiot "de bani gata" care isi imagina ca o sa ies eu imediat cu el doar pt ca are bani. Era dragut, dar l-am citit in 3 secunde forgetit si n-am iesit bineinteles tongue

le: peste 10 ani probabil lucrurile vor sta altfel... dar deocamdata nu ma intereseaza sa ma intretina cineva, conteaza sa ma simt bine langa cel de langa mine

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2010-09-09 10:54:04)

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.