|
Nu esti logat.
Cat de importanti sunt banii in seductie?-2#20 2010-09-08 16:52:58
Re: Cat de importanti sunt banii in seductie?si asa ca offtopic...nu cred k exista om in lumea asta care sa fie multumit de cati bani are...mai ales cei care au foarte multi vor si mai multi si sunt in stare de aproape orice...cand vezi k ai putere iti pierzi capu Offline #21 2010-09-08 17:02:59
Re: Cat de importanti sunt banii in seductie?ba da, există. banii nu sunt totul ?n viață, dar trebuie să treci prin multe și să fii și de o parte și de alta a baricadei, ca să vezi ce anume te mulțumește mai mult Offline #22 2010-09-08 17:03:46
Re: Cat de importanti sunt banii in seductie?
ai foarte mare dreptate, de aici vine si obisnuinta ca daca ai avut o data bani sau un prieten cu bani, nu mai accepti altceva. obisnuinta este a doua natura Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #23 2010-09-08 18:25:58
ana ai foaret mare dreptate si sunt de'acord cu tine Offline #24 2010-09-08 19:09:04
Iubesc si sunt iubita Offline Publicitateloading...
#25 2010-09-08 20:52:04
Re: Cat de importanti sunt banii in seductie?banii nu aduc fericirea! Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #26 2010-09-08 21:00:48
il aleg pe cel care ma atrage si la care imi place si personalitatea. banii nu sunt un criteriu. Offline #27 2010-09-08 21:06:30
depinde de situatie,uneori da ,deschide alte ori nu.referitor la cea de-a doua intrebare eu una ii pot privii la fel.eu tot ce imi doresc de la viata ii un sot bun ,nu cu fff multi bani k nu stiu daca as putea tine pasul cu el si in plus nu vreau sa ma jigneasca si sa ma simt inferioara lui,dar nici unul mai sarac decat mine ptr ca s-ar simti el inferior si jignit.in concluzie vreau un sot care sa faca parte dintr-o fam modesta ,cu bun simt,cu un serviciu stabil.sunt mai multe motive ptr care nu as sta cu unul bogat ,nu mi-ar placea sa stau acasa si sa cresc copiii si sa fiu inselata doar ptr faptul k imi cumpar haine sau ca ma bucur de lux iar cand ies in high-society sa ma prefac ca totul ii bn si vai ce fericita sunt.mai bn lipsa asa sot asa trai Ultima oara a fost editat de mio25 (2010-09-08 21:09:49) regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc Offline #28 2010-09-08 21:10:17
bine punctat Offline #29 2010-09-08 21:44:42
Re: Cat de importanti sunt banii in seductie?multumesc violete Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #30 2010-09-08 23:15:00
Re: Cat de importanti sunt banii in seductie?e bine sa fii undeva la mijloc ptr a putea fi ponderat Offline #31 2010-09-08 23:24:24
Re: Cat de importanti sunt banii in seductie?subscriu la ce zice melany...pt mine banii nu conteaza,niciodata nu am stat pe banii prietenului,dar sa fim seriosi..nu as sta cu un tip care nu are nici un plan de viitor,sa vrea sa prospere..iar de multe ori conteaza si cum arata,cum e imbracat,iar asta tine si de bani macar putin..daca nu iti place exteriorul nu ajungi sa ii cunosti sufletul de cele mai multe ori •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #32 2010-09-08 23:29:41
Re: Cat de importanti sunt banii in seductie?Sunt de acord cu tine Emm, intr-adevar diferentele de nivele sociale nu ajuta o relatie, ba chiar o termina. Dar sunt si cazuri fericite, in care cel cu bani ajuta pe cel sarac sa se ridice, sa isi schimbe viziunile si mentalitatile si astfel pot ramane impreuna. Aici ma pot da pe mine exemplu, al meu copil de bani gata cum l-ar numi unii, eu .. cand m-a intalnit eram vai mama mea. Aveam 17 ani pe atunci amandoi. Si datorita lui am inceput sa aspir sa am succes, sa am si eu bani, am invatat mult, am ajuns sa am o slujba foarte bine platita si sa imi permit multe din luxurile de neatins pentru mine pana atunci. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #33 2010-09-09 00:25:02
nu te contrazic. exista si cazuri fericite dar sunt destul de rare. si bravo voua. eu am spus ca depinde de la persoana la persoana. sunt f multi care uita de unde au plecat si nu mai au rabdare sa-l ajute si pe cel de langa el si scapa de x cat mai repede, ca deh de ce sa-si bata capu' ? Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #34 2010-09-09 09:49:14
Re: Cat de importanti sunt banii in seductie?caroline, bravo mi-a placut povestea ta, chiar e admirabila Offline #35 2010-09-09 10:29:32
subscriu Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #36 2010-09-09 10:46:32
Re: Cat de importanti sunt banii in seductie? eu una, daca ar fi sa fie un baiat care are cat de cat ceva in cap, insa nu fite, as alege unul cu bani, pentru ca dragostea trece Asta-s eu.... si alta mama nu mai face Offline #37 2010-09-09 10:48:29
Re: Cat de importanti sunt banii in seductie?gandire pragmatica Offline #38 2010-09-09 10:48:48
Re: Cat de importanti sunt banii in seductie?Pentru mine banii n-au nicio importanta. Ba chiar m-a enervat odata un idiot "de bani gata" care isi imagina ca o sa ies eu imediat cu el doar pt ca are bani. Era dragut, dar l-am citit in 3 secunde si n-am iesit bineinteles Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2010-09-09 10:54:04) Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|