homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Jenant...

#1 2010-09-08 13:10:58

tresselle
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

jenant...

grater  am o problema mareee...aseara am facut sex cu iuby meu...primul nr nu a fost o problema..a fost ok...dar apoi nici cum nu i se mai trezea...defapt adevarul e k si era prea repede..nush daca trecuse nici 10 min de cand s-a terminat...si s-a chinuit f mult...si nu ma mai udam nici eu dupa ce am vazut asta mi s-au scufundat corabiile...intr-un final am reusit...insa nu a fost bine...si l-am simtit si pe el k nu se simte bine...abia am asteptat sa cobor din masina sa ajung acasa...imi venea sa imi bag capu in pamant...eu stiu k nu sunt o bomba sexi...cam slabutza cu diferite probleme...dar chiar e posibil sa nu ii se faca catre mine>??m-am simtit ca ultima zdreanta..ca si cum nu l-as atrage fizic de nici o culoare si se chinuia el acolo sa fie bine...i am zis apoi ce am avut de zis si ce am simtit...dar nu ne-am inteles nici cum...el da vina pe el si se considera pe el vinovat k nu a reusit sa faca sa fie frumos...l-am intrebat daca s-a simtit vreodata bine cu mine si mi-a zis k tot timpul pana aseara...a fost un esec total si numa la asta ma gandesc k nu il atrag grater voi ce parere aveti??

#2 2010-09-08 13:13:09

daenarys
Vizitator

Re: jenant...

sunt de parere sa lasati mai mult intre 2 partide si nu or sa mai fie probleme wink
si s anu te mai stresezi inutil smile

#3 2010-09-08 13:15:35

tresselle
Full member

cum as putea sa nu am stresez??simt k nu sunt indeajuns pt el...pt k nu prea le am f bine cu sexu

#4 2010-09-08 13:20:54

daenarys
Vizitator

prblema voastra a fost ca v-ti grabit si ati continuat un act care avea toate sansele sa nu fie cel putin ok.ce a patit prietenul tau nu e neobisnuit se mai intampla o fi fost si stresat ca tu vrei si la el nu merge si s-a dus minunea ca sa zic asa.asta nu are legatura cu tine sau cu atractia.nu suntem masini s facem sex la comanda iar partidele nu sunt niciodata la fel.uneori iese mai bine alteori mai putin.sfatul meu e sa vb cu calm si s anu dati vina unul pe altul ca nu are sens.
bafta!

#5 2010-09-08 13:22:47

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

stai linistita, se intampla! daca nu ii placea de tine nu se trezea nici prima data nu? baietii au nevoie de putin repaus dupa un numar, unii chiar adorm imediat dupa. trebuia facuta o pauza mai maricica intre numere si gata. poate era si obosit dupa ziua respectiva. se poate intampla oricui, nu esti nici tu nici el de vina, doar o conjunctura mai proasta.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

Publicitate

loading...

#6 2010-09-08 13:26:45

tresselle
Full member

da eu nu am dat vina pe el...nush dc se simte el vinovat...eu dau vina pe mine...si fara jena i-am spus-o si lui...dar el sustine k mereu s-a simtit bine cu mine...cu exceptia de aseara...el a zis k poate din cauza k a fost prea repede...eu ma simt j prost k sunt de parere k nu il satisfac iar el la randul lui se simte prost pt k nu a reusit sa ma faca sa simt bine aseara

#7 2010-09-08 13:30:49

coraline
Addicted member

nu ar trebui sa va simtiti prost, este ceva ce se poate intampla oricui. nu trebuie sa va faceti procese de constiinta, a fost intr-adevar cam repede si nu s-a refacut (si eu am patit-o de cateva ori, l-am lasat sa se odihneasca si a fost totul ok), era probabil si obosit, deja intervenea si stresul ca "aoleooooo nu se scoala ce ma fac" si gata, cocktail perfect pentru nereusita.
nu te tortura singura, iti faci rau fara sa iti dai seama

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#8 2010-09-08 13:34:22

daenarys
Vizitator

coraline a scris:

nu ar trebui sa va simtiti prost, este ceva ce se poate intampla oricui. nu trebuie sa va faceti procese de constiinta, a fost intr-adevar cam repede si nu s-a refacut (si eu am patit-o de cateva ori, l-am lasat sa se odihneasca si a fost totul ok), era probabil si obosit, deja intervenea si stresul ca "aoleooooo nu se scoala ce ma fac" si gata, cocktail perfect pentru nereusita.
nu te tortura singura, iti faci rau fara sa iti dai seama

tummenupp

#9 2010-09-08 13:34:57

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

hei stai mai linistita, ca se intampla! daca nu il atrageai nu avea ce cauta cu tine, gasea una care sa il atraga si gata! data viitoare o sa fie bine, o sa vezi! wink

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#10 2010-09-08 13:44:37

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

rotfl stai linistita, nu e nimic anormal! au nevoie de putin timp intre, in care puteti reinstaura un preludiu. poti sa ii faci oral, asta ajuta. e pur si simplu fizic, n-are nicio legatura cu atractia. daca se intampla ca in cazul vostru, sa nu se mai scoale nicicum, atunci e clar ca e stresat, sau obosit, sau pur si simplu not in the mood.. ceea ce din nou, nu e vina ta. stai linistita ca se mai intampla, nu te invinui pentru asta tummenupp

#11 2010-09-08 13:49:50

tresselle
Full member

parca mi-ati mai luat o piatra de pe inima...ce m-as face fara voi...dar pote k nu as gandi asa daca as stii ce e ala sexu in adevaratul sens al cuvantului...sunt cam nepriceputa:(

#12 2010-09-08 13:52:07

Andyno
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-06-16

Mda, e normal. Asa patessc si eu. Nu se mai ridica deloc..numai are bateri...oral, etc...nimic. Dar prin minune dupa 30-60 min se incarca bateriile si este ca noua big_smile
Daca fac pauze intre partide, pot sa o fac toata ziua cu orgasm.

gONE aFTER pUSSY'es! ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)

#13 2010-09-08 13:59:06

coraline
Addicted member

tresselle a scris:

parca mi-ati mai luat o piatra de pe inima...ce m-as face fara voi...dar pote k nu as gandi asa daca as stii ce e ala sexu in adevaratul sens al cuvantului...sunt cam nepriceputa:(

nu esti nepriceputa, esti doar putin speriata si mult prea stresata. asa eram si eu cand vedea ca orice faceam nu era bine, ca ma durea, ca numaram punctisoarele de pe tavan si el muncea la greu... incearca sa iei sexul ca ceva frumos, sa te simti bine chiar daca nu simti cine stie ce placere, sa te relaxezi. restul va veni de la sine. trebuie sa fi putin dezinvolta tongue nimeni nu se naste invatat, in materie de sex faci ce simti pe moment si te lasi purtata de val.

#14 2010-09-08 15:01:12

Greenvision
Full member
Inregistrat: 2009-12-18

nu cred ca un baiat va zice : vai din cauza ei nu mi se scoala, mai degraba zice ca e vina lui  mai ales daca e la inceput big_smile ( parerea mea )

ente....

#15 2010-09-08 15:10:35

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

bai, hai sa va zic.....smile
fiecare corp e diferit...nu putem reactiona la fel nici de la un numar la altul, nici de la o zi la alta si nici de la o partenera la alta...
pe langa asta, nu toti baietii sau toate fetele mai au chef de un alt numar dupa primul...e ceva normal, tresselle, nu te stresa...mai ales ca, din cate am intuit (intuitie feminina, nu alta!!!) ati facut-o in masina...si asta influenteaza ff mult...daca e incomod sau mai stiu eu ce alte bazaconii...
corecteaza-ma daca nu ati facut-o in masina...
pupici dulci:*

fucking perfect...

#16 2010-09-08 16:25:18

tresselle
Full member

ba da era in masina...dar am mai facut in masina si intr-adevar e un pic incomod dar era f bine..pana aseara...e adevarat k s-a grabit...tinand cont k eu i am zis k treb sa dorm devreme k am examen azi...si noi nu ne-am multumit niciodata cu un sg nr:D...dar daca stau bine si ma gandesc s-a mai intamplat sa fie un nr foarte repede dupa altu si nu a avut problema asta...bine k pana la urma dupa ce am fumat o tigara si ne-am mai imbratisat 5 min a mers treaba..dar era prea tarziu k eu deja aveam idiotenii in cap si cred k si el la fel pt k pt nici unu a fost ok

Greenvision..ce sa fie la inceput??

Ultima oara a fost editat de tresselle (2010-09-08 16:26:38)

#17 2010-09-08 18:28:21

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

treselle eu nu cred ca ar trebui sa iti faci probleme mai ales ca s'a intamplat numai 1 data ....daca se repeta sau daca devine o obisnuinta zic ca ar trebui sa iti faci probleme...pana atunci goodluck

#18 2010-09-08 18:47:47

tresselle
Full member

dar acum parca mi-e frica sa o mai fac??si cum as putea sa ma simt bine cu el cand imi va fi in cap numai dak el se simte bine sau nu...am vb cu el si a zis k nu dormim in nopatea asta prea curand k avem treaba....iar eu am intrebat ce?si a zis k pai treb sa stam de vb intai si pe urma mai vedem..cam asa iesea...nu vreau sa o fac k presimt k o sa fie mai rau

#19 2010-09-08 18:53:32

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Cum au zis si fetele, chiar nu are sens sa-ti faci atatea ganduri, nu e nicio nenorocire ca n-a mers asa bine ca prima data, nu e niciunul de vina. Nu te mai stresa fiinda o sa-l stresezi inutil si pe el si o sa ajungeti amandoi sa faceti din tantar armasar. Nu te mai gandi la prostiile astea cum ca nu-l atragi, ca daca nu-l atrageai, nu mergea nici prima data wink Nu cauta probleme acolo unde nu sunt smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.