homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-110

#2072 2010-10-05 22:50:01

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9

Vedeti? Si cand va zic ca toti sunt la fel, nu ma credeti lol Passuc, ma bucur ca te-ai mai linistit!

Eu ma bag in pat, noapte buna! puss

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2073 2010-10-06 07:53:06

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Neata!  wave

Tymo felicitari pentru baby boy  majoreta  majoreta  majoreta .Se mentine tendinta de a umple forumul de putze  chicot

Aliy ce faci mami ne speriii degeaba?  puss S-a deschis Polizu?

Pass nu-ti mai fa griji ca doar nu ai fost la un dr care si-a deschis clinica in bucatarie.Sunt sigura ca ce ti-a zis este adevarat si ca Sebi nu are nicio problema.  puss

Dana felicitari pentru orintesa cuminte  majoreta  majoreta  majoreta

In ceea ce priveste sotul al meu este la menstruatie  lol .Are sambata concurs si in saptamana dinainte de concurs este tare ciufut.Ieri s-a ratoit la mine  yikes m-a lasat masca, cum adica sa se ratoiasca la mine???Deobicei eu fac asta  spranceana dar apoi mi-am adus aminte de concurs si l-am lasat in pace dar saptamana viitoare recuperez  diablo

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#2074 2010-10-06 08:03:42

tymoteea_18
Sr. member
De la: Oradea
Inregistrat: 2010-06-08

Buna dimineata burtici,
Multumesc pt felicitari  kram

Mirik, sa stii ca 2010 e anul baietzeilor. Eu pana acum am avut senzatia ca e fetitza, dar........... se pare ca e cu cocosel cum vrea tati  chicot
Si inca ceva, la noi la firma nici nu se fac fetitze, numai baietzei. Toate mamicile angajate si/sau plecate (dar care au ramas insarcinate cat au lucrat) au numai baietzi, deci era culmea sa rup chiar eu lantzul

Dana felicitari pt bebica grasunica  puss  kram

Aseara dupa ce v-am scris m-a luat un somn de nu m-am mai trezit decat azi dimineata. De asta nici nu am mai scris  chicot

Pupici la toate si o zi placuta va doresc
puss  puss  puss  puss  puss  puss

Avem o minune de  bebe Luca Alexandru (16.03.2011)

Bebe Daniel Fabian ne-a intregit familia (08.07.2013)

#2075 2010-10-06 08:41:43

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Neata, gagici!

Imi pare rau cand va aud cu suparari cu sotiorii, dar credeti-ma ca eu de multe ori cand il vad pe al meu cum e de aiurit si de degajat cand vine vorba de bebe imi zic in gand "asta e, n-am cu cine, atata poate el si gata!" ... Si imi trece... Eu nu vad in el decat un fel de partener de joaca pt bebe si i-am si zis-o o data, pe langa asta cand vad ca nu il trage ata deloc sa ma ajute gen dat cu crema sau mers la cumparaturi pt bebe ii mai zic "te simti bine cand vezi ca nu am nevoie de tine si multe le fac singura?" si tace si pleaca capul... Atat ii zic si nici nu ma cert cu el... si ramane prost de ce replici calme ii dau... De copil stie ca nu poate sa imi zica nimic ca o data si-a luat-o, l-a mancat limba si i-am zis scurt: "ai ceva de comentat? imi fac bagajul si ma duc la tata si nu ma mai vezi nici pe mine si nici pe pui..." si tace... si gata... eu is mai radicala asa si la mine ori e alba ori e neagra...

Sunt sigura ca o sa treaca toate, se panicheaza si ei si dau din colt in colt, noroc ca suntem noi tari cat si pt ei si le facem bine pe toate... De asta ma si bucur de multe ori ca sunt femeie si nu barbat... majoreta

Va pupam si zi buna sa aveti! puss

#2076 2010-10-06 08:45:28

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Neata burtici  wave

Tymo felicitari si de la noi ptr babyboy din burtica bis bis  bis Chiar ca 2010 e anul baietilor, numai 2 mamici de fetite cunosc si eu pe anul asta(excluzand forumul)

Dana  puss ce Alessia cuminte si grasuna ai tu acolo  hjarta Acuma incepe jocul cu morcovul de la tine la Aliy si invers ,hai ca esti totala  lol

Mirik ,Papu puss

Ultima oara a fost editat de stefany (2010-10-06 08:45:44)

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

Publicitate

loading...

#2077 2010-10-06 09:05:36

blueeyes
Platinum member

Neata buna, dragele mele!  puss

patfierbinte      sjuk     

#2078 2010-10-06 09:07:18

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

baaai, sa ma astept si io la o cearta cu sotu? lol ca vad ca e moda. si io care ma bucuram ca tocma iesisem dintr-o perioada certareata lol

tymo, felicitari pt cuc!!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2079 2010-10-06 09:08:58

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

Neata burticilor  puss .
Tymo felicitari pt baietel.Eu ma bucru ca o sa aiba Mara de unde alege  chicot
Pass felicitari pt Sebica, a trecut de perioada critica, acum nu mai trebuie sa iti faci probleme  applause
Dana felicitari pt grasuna de Alessia, las ca stie ea cat trebuie sa stea in burtica, desii doctorita mea zicea ca ultimele ei paciente care aveau fetite toate au nascut pe la 38-39 sapt, dar cica nu e o regula
Aly esti urmatoare, cu morcovel  majoreta
Legat de barbati eu v-am zis de nu stiu cate ori ca nu trebuie bagati in seama, asa is ei si nu are rost sa ne facem si noua si la bebici rau
Stewave

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#2080 2010-10-06 09:12:53

blueeyes
Platinum member

katami a scris:

baaai, sa ma astept si io la o cearta cu sotu? lol ca vad ca e moda. si io care ma bucuram ca tocma iesisem dintr-o perioada certareata lol

Nu anticipa nimic, ca nu e de bine  lol

Legat de ce zice Papucica, cam asa mi se pare si al meu sot - chiar nu are initiativa in a ma ajuta cu nimic! Inteleg ca nu are spirit de observatie si nu isi da seama ca imi e greu sa ma aplec sau sa ma masez, insa sunt lucruri care sunt evidente, si tot nu le observa  spranceana  Am si incetat sa sper ca se va schimba, asa sunt ei - daca nu le zici ce si cum sa faca, ei nu fac  lol

patfierbinte      sjuk     

#2081 2010-10-06 09:26:45

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Neata

Mirikrodnar n-a fost cu intentie. puss
da, s-a deschiz polizu pt nasterile la termen

Camepuss  am ditamai morcovoiul... pana acum ziceam ca mi-e frica de nastere, acum zic mi-e frica rau, rau de nastere

stefany, tymo, blue, papu, kata neata  puss

al meu sot inca mai rabda (am avut si noi meciuri), dar de ceva timp tace si ma lasa sa fac crize (ceea ce ma enerveaza si mai rau)  nustiu

astazi avem 38 sapt  happy  disperat  disperat

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-10-06 09:29:16)

Mamica de Eric Andrei hjarta

#2082 2010-10-06 09:38:32

camelia83
Sr. member

aliy a scris:

Neata

Mirikrodnar n-a fost cu intentie. puss
da, s-a deschiz polizu pt nasterile la termen

Camepuss  am ditamai morcovoiul... pana acum ziceam ca mi-e frica de nastere, acum zic mi-e frica rau, rau de nastere

stefany, tymo, blue, papu, kata neata  puss

al meu sot inca mai rabda (am avut si noi meciuri), dar de ceva timp tace si ma lasa sa fac crize (ceea ce ma enerveaza si mai rau)  nustiu

astazi avem 38 sapt  happy  disperat  disperat

Aly ma gandesc ca om scapa si noi.Si mie imi este f frica, cred ca nu exista zi sa nu ma gandesc, asa ca astept sa intri dupa ce nasti sa imi zici daca intradevar a fost groasnic ca poate ma razgandesc si fac cezariana puss
Tu ti-ai luat epidurala?Eu vreau sa imi iau sa o pun cu mine ca la noi nu este in spital

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#2083 2010-10-06 09:38:44

pucca_pucca89
Hero member
Inregistrat: 2009-08-22

neatza puss
toata lumea imi zice ca o sa fie baiat bebele meu dance asa imi doresc si eu ...pt  simplul motiv ca fetele sufera... cesafac ..dar nu dau prea mare imp la ce o sa fie..desi subconstietul meu tot baiat zice ca e.. applause
ieri am fost la o prietena care era un bebe de 7 luni ..si l am luat in brate..si a pus capul pe umarul meu si s-a lipit asa de mine hjarta  doamne doamne imi venea sa il iau acasa la mn...
si mi a zis si maikasa ca ciudata reactie a avut bebele...k de obicei nu prea sta la oricine in brate,daraminte sa se si lipeasca asa de sufletul tau hjarta

mamica de Liviu Andrei,din 01.05.2011

#2084 2010-10-06 09:41:52

camelia83
Sr. member

Pucca draga nu vreau sa te dezamagesc dar la fel a fost si la mine, toata lumea zicea baiat , la eco baiat si eu simteam ca e baiat, si la 5 luni jum ia disparut puta, asa ca eu iti urez bafta dar sa nu patesti ca mine.Inca din prieteni si cunostinte zic ca ei pana nu nasc nu cred ca e fetita chicot

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#2085 2010-10-06 09:42:48

aliy
Hero member

Came, sa tii minte de acum ca eu sunt o fricoasa  chicot  deci o sa fie greu tot pt mine smile
dar tre sa fim optimiste, trecem peste, depinde si de firea noastra.
eu vreau ceza si ma gandesc ca e necesara pt ca bebe are circulara, dar sa vedem ce zice dr (sambata merg sa vb cu el). nu mi-am luat epidurala sau altceva. chiar o sa intreb daca trebuie sa iau eu

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-10-06 09:43:28)

#2086 2010-10-06 09:54:35

czuky
Hero member
De la: timisoara, mosnita noua
Inregistrat: 2010-03-11
Site

pass..stai linistita...barbatii astia cand au ceva de reprosat si probleme noi suntem de vina...si eu mam certat din diverese chestii..mai ales baniii ca i se pare mult cat trebe dat la nastere etc etc etc

fetelor ieri am fost la eco si a zis dr ca are in jur de 2500 de grame la 33 de sapt si 2 zile ..nu e cam mult..eu vreau sa nasc natural si in ritmul asta nu stiu cum va fii posibil..ai vostrii cat aveau la 33 de sapt

Mamica de Natalia Stefania..multumim Doamne 29.11.2010
Nimic nu doare mai tare,decat lucrul pe care l-ai inteles prea tarziu.

bebe    26+ <3

#2087 2010-10-06 09:59:33

tymoteea_18
Sr. member
De la: Oradea
Inregistrat: 2010-06-08

Fetele, ajutoooooooooor

Daca eu intru in concediu medical pana ce pot sa intru in prenatal ma va afecta acest lucru la indemnizatia de crestere a copilului?

Avem o minune de  bebe Luca Alexandru (16.03.2011)

Bebe Daniel Fabian ne-a intregit familia (08.07.2013)

#2088 2010-10-06 10:00:01

camelia83
Sr. member

aliy a scris:

Came, sa tii minte de acum ca eu sunt o fricoasa  chicot  deci o sa fie greu tot pt mine smile
dar tre sa fim optimiste, trecem peste, depinde si de firea noastra.
eu vreau ceza si ma gandesc ca e necesara pt ca bebe are circulara, dar sa vedem ce zice dr (sambata merg sa vb cu el). nu mi-am luat epidurala sau altceva. chiar o sa intreb daca trebuie sa iau eu

Aly draga iti urez bafta, dar cred ca morcovele meu e mai mare ca si al tau  chicot , mai ales ca am si asistat la o nastere si mai bine nu o faceam, oricum te astept cu povestioara.Legat de epidurala eu am intrebat,nu este in spital gratis asa ca mi-o cumpar decat sa risc.E 160 lei toata trusa

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#2089 2010-10-06 10:05:21

aliy
Hero member

Came, mersi, stai sa nasc si vedem cum a fost wink
si eu stiam ca nu e gratis epidurala, dar stiam ca e mai buna cea din spital, mai are nu stiu ce in compozitie fata de cele din farmacii.

Tymo, cat stai acasa in medical iei mai putini bani decat de obicei. deci te afecteaza si la indemnizatie sad

#2090 2010-10-06 10:13:34

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Fetele dragutzele! puss  multumim de cuvintele frumoase  rodnar  puss
Aliy de col nu mi-a zis nimic ... zicea si Sanca ca la noi nu e "moda" asta cu colul...nu prea am auzit sa il masoare pe aici nustiu  MI-a zis ca nu e coborata asa jos...si ca sapt asta nu pare sa iasa si ca martea viitoare sa merg iar la monitorizare si etc
Papu si eu fac ca tine cand vad ca ar avea ceva de comentat al meu (mai ales cand sunt sigura ca am dreptate) si il iau tare si pleaca capul in jos si el si se tot giugiuleste pe langa mine ca stie ca a gresit. Deci trag concluzia(din nou) ca asa e ei  dumbom  si ca tre sa ii mai traga cineva de maneca sa ii aduca cu piciorele pe pamant  chicot  Maiii dar rau cu rau da mai rau fara rau , nu?
czuky a mea avea 2100 gr. la 33, dar stai linistita ca e foarte bine...si poti sa nasti si natural chiar dc e mai mare bebe. De exemplu eu am avut 4150 la nastere rotfl2  si m-a nascut natural si fara epidurala vorba aia chicot

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.