homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-111

#2091 2010-10-06 10:15:25

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9

neata fetelor

Aliy  majoreta 38 de sapt.  majoreta mai ai putin  majoreta probabil sambata ne vei zice si data programata pt ceza, asta daca nu vrea sa vina pana atunci  majoreta

Czuky felicitariii pt bebe grasunel smile nu cred ca e o problema, si al meu cred ca va avea tot cam asa, fiecare are ritmul lui de crestere, pe cand ai dpn?? suntem cam deodata  chicot

eu azi merg la eco si am sa vad cat are si in greutate, abia astepttttttttt  happy

Ultima oara a fost editat de LaviG (2010-10-06 10:16:13)

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#2092 2010-10-06 10:18:34

tymoteea_18
Sr. member
De la: Oradea
Inregistrat: 2010-06-08

aliy a scris:

Came, mersi, stai sa nasc si vedem cum a fost wink
si eu stiam ca nu e gratis epidurala, dar stiam ca e mai buna cea din spital, mai are nu stiu ce in compozitie fata de cele din farmacii.

Tymo, cat stai acasa in medical iei mai putini bani decat de obicei. deci te afecteaza si la indemnizatie sad

dar la calculul indemnizatiei nu se ia in considerare salariul brut din cartea de munca?

Avem o minune de  bebe Luca Alexandru (16.03.2011)

Bebe Daniel Fabian ne-a intregit familia (08.07.2013)

#2093 2010-10-06 10:26:39

aliy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-11

tymoteea_18 a scris:

aliy a scris:

si eu stiam ca nu e gratis epidurala, dar stiam ca e mai buna cea din spital, mai are nu stiu ce in compozitie fata de cele din farmacii.

Tymo, cat stai acasa in medical iei mai putini bani decat de obicei. deci te afecteaza si la indemnizatie sad

dar la calculul indemnizatiei nu se ia in considerare salariul brut din cartea de munca?

Tymo, se ia in calcul sal pe ultimele 12 luni si cum tu vreo 4 luni(sau cat mai ai pana la prenatal)iei mai putini bani (pt ca medicalul se plateste mai putin) se modifica si indemnizatia.

Dana  puss

Lavi  puss abia astept ziua de sambata wink

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-10-06 10:27:36)

Mamica de Eric Andrei hjarta

#2094 2010-10-06 10:28:13

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

tymoteea_18 a scris:

aliy a scris:

Nu timo se ia procent din cat iei in mana(net)
Numai prenatalul si postanatlul alea 126 zile sunt platite 85% dinbrut
Medicalulu din cate stiu afecteaza ca se ia 85% din net
Aly soramea a avut 4,6 kg si eu 3,8  la fel a nascut si mama normal si f repede in 3 ore chicot

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#2095 2010-10-06 10:40:17

aliy
Hero member

Da, se calc din net indemnizatia.
dar concediul medical poate avea alt procent, de ex eu am avut medical cu 75%

LE: eu nu cred ca bebe meu o sa aiba chiar mult la nastere, eu am avut 2800, deci ...

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-10-06 10:42:03)

Publicitate

loading...

#2096 2010-10-06 10:43:27

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Lavi  majoreta  majoreta  la eco! iti vezi puiu hjarta
Miri da al tau ce concursuri are? e ceva sportiv?

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-10-06 10:45:36)

#2097 2010-10-06 10:44:40

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

salutare!! smile
ce face un somn bun...  cascat   ma simt mult mai bine, si fizic si psihic, am incredere ca Sebi e bine chiar daca are el un ventricul mai mare... asa e el, daca totul e ok in rest si doc a spus ca e perfect, nu stiu de ce ma agit. sad
si azi noapte l-am visat, in ultimele saptamani il visez in fiecare noapte, visez ca il nasc, ii vad mutrita, manutele. hjarta si dimineata la 5 cand ma trezeste e cel mai frumos moment.

va multumesc din nou, m-a ajutat enorm sa scriu pe forum sa ma descarc, nu am mai spus nimanui de ventricul iar de ce a spus sotul.. nici atat. o sa il iert dar nu uit!!!   sad  si am sa-i amintesc cu fiecare ocazie ce a spus!  aseara mai avea un pic si plangea, ca el nu a vrut sa spuna asta, ca nu intelege cum i-a iesit asa ceva pe gura,regreta si bla bla. i-am zis ca e mare pacat ce a spus si se rasfrange asupra lui si merita!!
in fine..

mirikule, da, stiu ca-i bun medicul, nu ma indoiesc de asta dar pur si simplu cand am l-auzit cat e ventriculul m-am pus pe plans instantaneu si nu am mai auzit nimic dupa asta, nu stiu ce tot spunea doc mai departe, se invartea cabinetul cu mine. in primul rand ca nu ma asteptam sa ii masoare ieri, si in al 2lea rand a crescut in loc sa stagneze sau sa scada!! sad

papu, partener de joaca? rotfl2

tymo si alessia, felicitari pt vestile bune de la eco!!! tymo, sa-ti traiasca motzul , taietelul, lol
dana, ce titita finuta ai tu.

alyi, felicitari pt 38+ ! mai ai atat de putin, am emotii pt tine!!! si eu abia astept sa treaca timpul desi ma ia nostalgia de pe acum ca nu o sa il mai simt pe Sebica in burta.  spranceana

pucca, ce o fi, sanatos sa fie!

czuky, e f bine 2500 ... lol si al meu are 1900 la 31 sapt., in ritmul in care ia in greutate un bb in viata intrauterina, si al meu la 33 va avea tot 2500. smile asa sunt ei, mai grasuni. dar e f bine!  da, la asta ma gandesc si eu, daca nu pot sa il nasc natural?  vedem mai incolo.

am uitat sa va zic, l-am intrebat pe doc daca sunt mica in bazin si l-am rugat sa imi spuna ca nu ma taie pe burta inainte sa incerc natural, fie ce-o fi! lol asta inainte sa imi zica de ventricul. si imi spunea dr ca vedem mai tarziu, ca inca e devreme. in fct de cat ia bebe pana la sfarsit si de cat se lateste bazinul meu, ca oasele se mai indeparteaza sa faca loc. oricum, mi-a spus ca incercam natural si dc nu pot, atunci ma baga in urgenta la operatie. a spus : "daca se angajeaza bebele, atunci este clar ca bazinul dvs e capabil sa il lase sa treaca. daca bebele nu se angajeaza, inseamna ca organismul stie ca nu reuseste si atunci - operatie". deci am sanse mari sa ma lase sa incerc natural!!!  happydance  happydance  happydance

va pup, fug sa mananc ceva si revin, o sa pun si poze de la o aniversare la care am fost , cu tot cu Sebi in burtica smile

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-10-06 10:46:19)

#2098 2010-10-06 10:45:20

aliy
Hero member

da da, corect...  rodnar
Lavi, bafta multa! sunt convinsa ca a luat bine in greutate, oricum bebe tau a fost mereu grasun

Dana, saracuta mama ta ... 4 kile si ... nastere nat  wow

Pass puss nu vorbi de enotii.
dr tau zice ca e prea devreme sa vb acum  chicot eu de la 16 sapt il intreb de ceza.

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-10-06 10:48:35)

#2099 2010-10-06 10:50:43

LaviG
Insomniac member

asa greu trece timpu' pana diseara, la 18:30 am programare  cool
ms fete

#2100 2010-10-06 10:51:41

dana82
Hero member

dap Aliy saraca mama da si saraca soacra-mea  rotfl2  ca eu si al meu sot si la kilele de la nastere ne potrivim  rotfl2  4150 am avut amandoi  lol
Apropo de partener de joaca ieri seara se tot giugiulea pe langa mine a meu ca vrea atentie (nu de  sexinpat  nu va ganditi la prostii mah lol ) asa...de sentiment chicot  la care eu zic :oooo are mama 2 copii , pe Ale si pe tati  chicot  la care el daaa Ale si Danutz rotfl2  rotfl2  deci a meu macar recunoaste  rotfl2  e pe jumatate iertat  lol  hjarta
Pass stresul asta bata=l vina! bine zis ca un somn bun mult bine face puss
LE bai de abia astept sa nasc ca ma plictisesc acasa  neutral  tot imi fac treaba...si sa plec de acasa , da e rau cand plec in oras ca mereu gasesc ceva de cumparat pt Alessia  dumbom

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-10-06 10:55:06)

#2101 2010-10-06 10:51:46

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Pai da, Pass, partener de joaca, asa se poarta - asa il cataloghez... Cand o sa se poarte cum trebuie poate il avansez... chicot
Azi am putut sa ma incalt dar sa mai stau aplecata sa fac fundita nu am mai putut si l-am pus pe el sa imi fac fundite la pantofi... si a facut, body-ul care l-am ales cu textul "tata e cel mai tare!" el a zis "hai pune-l aici in cos!", dar inca nu ma pronunt sa zic ca o ia pe drumul cel bun...

Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-10-06 10:58:54)

#2102 2010-10-06 10:59:10

camelia83
Sr. member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2010-04-02

Lavi bafta multa  goodluck , sa ne aduci pozici

cea mai iubita mamaruta
Mara Irina  hjarta

#2103 2010-10-06 11:02:18

aliy
Hero member

dana82 a scris:

LE bai de abia astept sa nasc ca ma plictisesc acasa  neutral  tot imi fac treaba...si sa plec de acasa , da e rau cand plec in oras ca mereu gasesc ceva de cumparat pt Alessia  dumbom

si eu, si eu ...
stau toata ziua, ma si mir ca trec zilele la cat stau ... stiu ca multe mamici ar zice sa profitam, dar il astept atat de mult incat nu mai am rabdare.
al meu cand ma vede la 7 in picioare zice "ce-as dormi eu", dar eu daca nu fac mai nimic ziua cum sa fiu obosita ca sa dorm  nustiu

dana, hai ca mai e un pic  happy  happy  happy  happy

#2104 2010-10-06 11:05:23

LaviG
Insomniac member

si eu ma plictisesc acasa  big_smile nu-s obisnuita sa stau atata, nu-mi place, tot gasesc sa fac cate ceva  disperat insa sunt si constienta ca nu ma mai pot lua la pas la plimbareala, nu vreau sa risc tongue

LE cami ms pusspuss

Ultima oara a fost editat de LaviG (2010-10-06 11:17:45)

#2105 2010-10-06 11:05:58

dana82
Hero member

aliy a scris:

dana82 a scris:

si eu, si eu ...
stau toata ziua, ma si mir ca trec zilele la cat stau ... stiu ca multe mamici ar zice sa profitam, dar il astept atat de mult incat nu mai am rabdare.
al meu cand ma vede la 7 in picioare zice "ce-as dormi eu", dar eu daca nu fac mai nimic ziua cum sa fiu obosita ca sa dorm  nustiu

dana, hai ca mai e un pic  happy  happy  happy  happy

happy  happy  happy  happy  happy  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  happydance  drool   puss  puss  puss
Lavi bine ai venit in clubul nostru atunci  rotfl2
Serios, deci sunt foarteeeeeee constienta ca nu o sa fie usor cu bebe mic in casa da imi doresc situatia ca disperata  disperat  numa sa iasa odata  big_smile  Apropo, ziceti metode sa o fac sa coboare mai mult...sa nasc odata  big_smile  kata? inafara de  sexinpat  ceva sugestii  big_smile fetele? ce-mi sugerati? rodnar
LE mentionez ca dr. mi-a zis ieri ca si daca nasc "maine" e ok ca totul e bine si cu tine si cu bebe deci am verde  lol

Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-10-06 11:10:46)

#2106 2010-10-06 11:07:02

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Si eu ma gandeam ca nu stiu ce o sa fac aproape 2 luni de stat acasa pana vine puiu mic, de cate ori sa spal si sa calc, vremea o sa fie urata, o sa fie frig si nu o sa pot sa ies sa ma plimb... nustiu
Cred ca o sa mi se imprime butoanele de la telecomanda pe degete, o sa stiu toata grila de programe de la TV...

#2107 2010-10-06 11:21:08

aliy
Hero member

Dana, oare exista metode?
ca mie la ultima eco mi-a zis ca sarcina e pozitionata destul de jos. si cu toate astea, nici gand sa vina bebe  cesafac

Papu, la mine nici nu mai merge telecomanda bine, de cat am butonat-o ... si-o sa vezi, nu-ti place nimic la tv, nu gasesti nimic interesant sad
Eu am facut si gaura in saltea de atata stat in pat ... deci inca o paguba.
Am tot citit, m-am uitat la filme, dar mi s-a luat ...

#2108 2010-10-06 11:39:39

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

am pus poze la burtici

eu pe de o parte abia astept sa il nasc, pe de alta parte cand ma gandesc ca nu o sa mai am burtica ma apuca o tristete...  hmm

lavi, mergi la ecocou?  goodluck

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-10-06 11:40:04)

#2109 2010-10-06 11:50:37

aliy
Hero member

Passuc, f frumoasa  puss
cu burtoiul ala alergi tu dupa caine, etc?  wow pai atunci eu ma vait degeaba, la cat de mica e a mea, as putea sa particip la maraton ... dar d-abia urc 5 trepte  chicot
recunosc, n-am fost o sportiva de felul meu.

cum sa te apuce tristetea dupa burtica? e adevarat ca e frumoasa, dar scopul ei e sa-l aduca pe Sebic si sa se retraga smile
stiu ca or sa fie greutati si cu bebe nou-nascut, dar mai multe pb imi fac cand nu stiu ce face el exact in burtica

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-10-06 11:52:29)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.