Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-111
- LaviG
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-08-13
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9
Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010
- tymoteea_18
- Sr. member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2010-06-08
aliy a scris:Came, mersi, stai sa nasc si vedem cum a fost si eu stiam ca nu e gratis epidurala, dar stiam ca e mai buna cea din spital, mai are nu stiu ce in compozitie fata de cele din farmacii.
Tymo, cat stai acasa in medical iei mai putini bani decat de obicei. deci te afecteaza si la indemnizatie
dar la calculul indemnizatiei nu se ia in considerare salariul brut din cartea de munca?
Avem o minune de Luca Alexandru (16.03.2011) Bebe Daniel Fabian ne-a intregit familia (08.07.2013)
- aliy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-11-11
tymoteea_18 a scris:aliy a scris:Came, mersi, stai sa nasc si vedem cum a fost si eu stiam ca nu e gratis epidurala, dar stiam ca e mai buna cea din spital, mai are nu stiu ce in compozitie fata de cele din farmacii.
Tymo, cat stai acasa in medical iei mai putini bani decat de obicei. deci te afecteaza si la indemnizatie
dar la calculul indemnizatiei nu se ia in considerare salariul brut din cartea de munca?
Tymo, se ia in calcul sal pe ultimele 12 luni si cum tu vreo 4 luni(sau cat mai ai pana la prenatal)iei mai putini bani (pt ca medicalul se plateste mai putin) se modifica si indemnizatia.
Dana
Lavi abia astept ziua de sambata
Ultima oara a fost editat de aliy (2010-10-06 10:27:36)
Mamica de Eric Andrei
- camelia83
- Sr. member
- De la: cluj napoca
- Inregistrat: 2010-04-02
tymoteea_18 a scris:aliy a scris:Came, mersi, stai sa nasc si vedem cum a fost si eu stiam ca nu e gratis epidurala, dar stiam ca e mai buna cea din spital, mai are nu stiu ce in compozitie fata de cele din farmacii.
Nu timo se ia procent din cat iei in mana(net) Numai prenatalul si postanatlul alea 126 zile sunt platite 85% dinbrut Medicalulu din cate stiu afecteaza ca se ia 85% din net Aly soramea a avut 4,6 kg si eu 3,8 la fel a nascut si mama normal si f repede in 3 ore
cea mai iubita mamaruta Mara Irina
- aliy
- Hero member
Da, se calc din net indemnizatia. dar concediul medical poate avea alt procent, de ex eu am avut medical cu 75%
LE: eu nu cred ca bebe meu o sa aiba chiar mult la nastere, eu am avut 2800, deci ...
Ultima oara a fost editat de aliy (2010-10-06 10:42:03)
Mamica de Eric Andrei
- dana82
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-11
Lavi la eco! iti vezi puiu Miri da al tau ce concursuri are? e ceva sportiv?
Ultima oara a fost editat de dana82 (2010-10-06 10:45:36)
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
salutare!! ce face un somn bun... ma simt mult mai bine, si fizic si psihic, am incredere ca Sebi e bine chiar daca are el un ventricul mai mare... asa e el, daca totul e ok in rest si doc a spus ca e perfect, nu stiu de ce ma agit. si azi noapte l-am visat, in ultimele saptamani il visez in fiecare noapte, visez ca il nasc, ii vad mutrita, manutele. si dimineata la 5 cand ma trezeste e cel mai frumos moment.
va multumesc din nou, m-a ajutat enorm sa scriu pe forum sa ma descarc, nu am mai spus nimanui de ventricul iar de ce a spus sotul.. nici atat. o sa il iert dar nu uit!!! si am sa-i amintesc cu fiecare ocazie ce a spus! aseara mai avea un pic si plangea, ca el nu a vrut sa spuna asta, ca nu intelege cum i-a iesit asa ceva pe gura,regreta si bla bla. i-am zis ca e mare pacat ce a spus si se rasfrange asupra lui si merita!! in fine..
mirikule, da, stiu ca-i bun medicul, nu ma indoiesc de asta dar pur si simplu cand am l-auzit cat e ventriculul m-am pus pe plans instantaneu si nu am mai auzit nimic dupa asta, nu stiu ce tot spunea doc mai departe, se invartea cabinetul cu mine. in primul rand ca nu ma asteptam sa ii masoare ieri, si in al 2lea rand a crescut in loc sa stagneze sau sa scada!!
papu, partener de joaca?
tymo si alessia, felicitari pt vestile bune de la eco!!! tymo, sa-ti traiasca motzul , taietelul, dana, ce titita finuta ai tu.
alyi, felicitari pt 38+ ! mai ai atat de putin, am emotii pt tine!!! si eu abia astept sa treaca timpul desi ma ia nostalgia de pe acum ca nu o sa il mai simt pe Sebica in burta.
pucca, ce o fi, sanatos sa fie!
czuky, e f bine 2500 ... si al meu are 1900 la 31 sapt., in ritmul in care ia in greutate un bb in viata intrauterina, si al meu la 33 va avea tot 2500. asa sunt ei, mai grasuni. dar e f bine! da, la asta ma gandesc si eu, daca nu pot sa il nasc natural? vedem mai incolo.
am uitat sa va zic, l-am intrebat pe doc daca sunt mica in bazin si l-am rugat sa imi spuna ca nu ma taie pe burta inainte sa incerc natural, fie ce-o fi! asta inainte sa imi zica de ventricul. si imi spunea dr ca vedem mai tarziu, ca inca e devreme. in fct de cat ia bebe pana la sfarsit si de cat se lateste bazinul meu, ca oasele se mai indeparteaza sa faca loc. oricum, mi-a spus ca incercam natural si dc nu pot, atunci ma baga in urgenta la operatie. a spus : "daca se angajeaza bebele, atunci este clar ca bazinul dvs e capabil sa il lase sa treaca. daca bebele nu se angajeaza, inseamna ca organismul stie ca nu reuseste si atunci - operatie". deci am sanse mari sa ma lase sa incerc natural!!!
va pup, fug sa mananc ceva si revin, o sa pun si poze de la o aniversare la care am fost , cu tot cu Sebi in burtica
Ultima oara a fost editat de passenger (2010-10-06 10:46:19)
- aliy
- Hero member
Mamica de Eric Andrei
- LaviG
- Insomniac member
asa greu trece timpu' pana diseara, la 18:30 am programare ms fete
- dana82
- Hero member
- Papucica
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-06-30
Pai da, Pass, partener de joaca, asa se poarta - asa il cataloghez... Cand o sa se poarte cum trebuie poate il avansez... Azi am putut sa ma incalt dar sa mai stau aplecata sa fac fundita nu am mai putut si l-am pus pe el sa imi fac fundite la pantofi... si a facut, body-ul care l-am ales cu textul "tata e cel mai tare!" el a zis "hai pune-l aici in cos!", dar inca nu ma pronunt sa zic ca o ia pe drumul cel bun...
Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-10-06 10:58:54)
- camelia83
- Sr. member
- De la: cluj napoca
- Inregistrat: 2010-04-02
Lavi bafta multa , sa ne aduci pozici
cea mai iubita mamaruta Mara Irina
- aliy
- Hero member
Mamica de Eric Andrei
- LaviG
- Insomniac member
- dana82
- Hero member
- Papucica
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-06-30
Si eu ma gandeam ca nu stiu ce o sa fac aproape 2 luni de stat acasa pana vine puiu mic, de cate ori sa spal si sa calc, vremea o sa fie urata, o sa fie frig si nu o sa pot sa ies sa ma plimb... Cred ca o sa mi se imprime butoanele de la telecomanda pe degete, o sa stiu toata grila de programe de la TV...
- aliy
- Hero member
Dana, oare exista metode? ca mie la ultima eco mi-a zis ca sarcina e pozitionata destul de jos. si cu toate astea, nici gand sa vina bebe
Papu, la mine nici nu mai merge telecomanda bine, de cat am butonat-o ... si-o sa vezi, nu-ti place nimic la tv, nu gasesti nimic interesant Eu am facut si gaura in saltea de atata stat in pat ... deci inca o paguba. Am tot citit, m-am uitat la filme, dar mi s-a luat ...
Mamica de Eric Andrei
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
am pus poze la burtici
eu pe de o parte abia astept sa il nasc, pe de alta parte cand ma gandesc ca nu o sa mai am burtica ma apuca o tristete...
lavi, mergi la ecocou?
Ultima oara a fost editat de passenger (2010-10-06 11:40:04)
- aliy
- Hero member
Mamica de Eric Andrei
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|