Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-148
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9
- aliy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-11-11
Mamica de Eric Andrei
- Papucica
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-06-30
O cana, doua cred ca o sa beau, macar sa ma linistesc sa vad daca pot sa dorm putin, apoi poate ies si pe afara sa imi iau no-spa ca nu mai am...
- dana82
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-11
Lucky, Blue, Cococo, Aliy mersi de incurajri fetele. Nu stiu ce am...tot imi vine sa plang si imi vin tot felul de ideii care mai de care, cum ca pitica nu ar fi bine...In plus o simt...nu zic ca nu, dar nu asa tare, sa-mi mute burta si asta ma ingrijoreaza iar Nu mai am chef nici sa merg sa ma plimb...si cu toate astea ma gandesc ca nu e bine sa ma simta asa mai agitata...incerc sa ma calmez si eu si sa-mi zic ca totul e bine, da nu stiu de ce am starea asta aiurea, de neliniste Lucky, chiar ii ziceam si eu la a meu ieri ca tot zic "s-o nasc, s-o vad ca totul e bine cu ea" dar apoi iar o sa fiu cu alte griji ... is cam paranoia de felul meu , mai ales cand imi vine un anumit gand Aliysunt curioasa ce o sa se intample sapt asta pana marti cand merg iar...si dr. zicea ca sa vedem ce vrea bebe sa faca... dc nu se intampla nimic oare imi face ceza? urasc sa stau cu morcovul o sapt Papuimi pare rau de situatia cu soacra vai ca ar merita oamenii de genul asta o bataie Oricum si eu zic ca Blue ca mai bine ca s-a intamplat acuma decat dupa ce s-ar fi nascut piticu. Domne ajuta sa va rezolvati situatia cat mai repede si cat mai bine pentru voi 3 Neatza la voi...am uitat si sa salut, neghioaba de mine
- aliy
- Hero member
- Inregistrat: 2009-11-11
Dana, nici la mine nu mai misca ca inainte. probabil nu mai au loc. nu te ingrijora nu cred ca ai motive de ingrijorare; sunt sigura ca daca era ceva, iti spunea dr.
aaa nu cred ca-ti face ceza, mai ales ca vrei normal ... probabil ca iti va provoca nasterea daca trece termenul.DAR nu cred ca e cazul. nu te agita acum, iesi la plimbare, shopping, ce vrei tu si o sa vezi ca o sa vrea sa iasa cand te astepti mai putin
le: eu plec la farmacie sa-mi iau ceaiuri pt dupa si comprese sterile. vb mai tarziu
Ultima oara a fost editat de aliy (2010-10-13 10:08:15)
Mamica de Eric Andrei
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
offf papucica....mama lor de soacre nesimtite.....incearca sa cauti o solutie sa fi mai calma ca sa te poti gandi ce veti face de acum inainte.....la soacra ta e clar ca nu mai puteti sta dar va ajuta D-zeu sa rezolvati hopul asta.....parerea mea e ca ar trebui sa va luati totul de la soacra ta inclusiv mobila......daca tot vrea sa stea singura sa-si creeze singura solutii.....da-mi mail-ul tau pe privat
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- dana82
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-11
ce ceaiuri iti iei Aliy? la plic sau plante ? ca si eu ma gandeam sa-mi iau merg si eu pana la real ca nu mai am ferretab si sa iau ceva sa fac de papa aaaaaa si cu ceza ma gandeam ca imi face dc nu coboara Alessia...ca ieri citeam pe net ca asa se face
- Papucica
- Insomniac member
Fetelor, multumesc mult pt incurajari! Si eu sper sa se rezolve pana la urma dar acum imi e atat de greu sa vad incotro sa o iau sau sa ma gandesc daca mai are rost sa cer ajutor... Mai toti zic acum ca daca ati vrut copil si nu v-ati gandit, de ajutat se feresc toti dar de judecat o fac foarte lejer...Ca ne-am grabit, ma gandesc ca mi-e greu acum dar daca era sa ma duc sa fac un avort nu stiu daca puteam sa traiesc cu asa ceva pe constiinta... Nu pretind nimic de la nimeni dar decat sa ma judece mai bine sa taca...
Dana, bafta la dr si nu te mai nelinisti, atata vreme cat o simti pe cea mica eu zic ca e ok, acum nici nu prea mai are loc sa se miste in voie
Camy, ti-am trimis mail acum cu adresa mea de mail. Vom lua tot de acolo, dar intai hainele, cu mobila va mai dura pana vedem pe unde putem sa le ducem si pana discutam cu tata sa vedem daca ne primeste la el... Sper totusi sa nu fac crize si sa ne trezim ca zice veniti sa le luati in x zile sau sa le faca ceva sa le strice...
Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-10-13 10:20:00)
- camelia83
- Sr. member
- De la: cluj napoca
- Inregistrat: 2010-04-02
Neata buticilor Papu imi pare rau pt situatia cu soacra ta
cea mai iubita mamaruta Mara Irina
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
Salutare!
Eu in ultimele nopti ma rostogolesc in somn pe spate, cu burta in sus e aiurea sa dorm asa cu un bebe de 2 kg si ceva in burta. mereu ma trezesc speriata cand realizez ca stau bine-mersi pe spate. e nu stiu ce am de ma asez pe spate, pana acum numai pe stanga si dreapta dormeam.
dana, ce-ai cu dopplerul? eu am tot facut doppler, fetele de aici la fel. se verifica fluxurile sangvine ale bebelusului, inima. tie pana acum nu ti-a mai facut asa ceva?
papucica, te inteleg ca esti suparata si demoralizata. ai si de ce, in luna mare sa trebuiasca sa te muti.. si noi stam cu mama ca asa am ales noi, mie una mi-e cel mai bine in primele luni de viata ale lui Sebi sa o am pe mama langa mine, si aici acasa am mai mult confort si spatiu decat in Buc., asa ca stam cu mama. Daaaar, noi platim cheltuielile noastre aici, intretinere, facturi la lumina, apometre etc., iubirica merge saptamanal in supermarket si face piata pt ca mama sa ne gateasca... Platim la comun ca asa si cheltuim in fond. Nu as putea sa o las pe ea sa cumpere tot, sa tina inca o familie intreaga ( eu, sotul si bebe ) pe leafa ei mica, asa cum nici daca as sta la soacra-mea nu as lasa-o pe ea sa plateasca si pt noi. Asa mi se pare corect. Plus ca de gatit, gatesc si eu, curat fac dupa mine atat cat pot.. deci contribui... cand am hotarat sa ne mutam la mama eu si iubi am pus conditiile astea: stam aici dar pe banii nostri si cu treaba noastra. Voi nu ati convenit asa? E urat ca s-a intamplat asa, nu stiu ce fel de om e soacra ta dar ma gandesc ca poate e intr-o situatie financiara mai grea in perioada asta, poate e obosita si nu va mai poate ajuta cu gatit si curatenie... nu stiu, incerc sa o inteleg si pe ea.. sa stii ca tensiune intre iubitul meu si mama este si la noi.... la greu!!!!! se inteapa tot timpul, au discutii contradictorii f dese, ei amandoi vor binele meu si al bebelui dar au cai diferite si nu prea comunica. eu sunt la mijloc si din cauza asta ma cert si eu ff des cu mama si al meu, sunt intre ei... poate asta e si situatia alui tau cu mama lui. uite, zici ca tatal tau nu l-ar suporta pe iubitul tau, pai pt el nu e aceeasi situatie? doar ca el nu se plange de "soacra acra" ci de "socru" . asa cum zice si ruxy, suntem "in neam" dar convietuirea aduce intotdeauna si asa ceva cu ea, certuri, lipsa intimitatii. ideea e sa vezi de la inceput daca ti le asumi. eu si iubi ni le-am asumat si trecem peste discutii si gasim cale de impacare cu soacra-sa, adica mami pune-te si in situatia lor, stiu ca e greu, dar incearca intotdeauna sa vezi o problema din mai multe unghiuri pt ca asa vei sti daca si unde ati gresit si voi, si cum sa o rezolvi cat mai repede.
fetele cu 39+, eu nu il mai simt bine pe Sebi de vreo saptamana-doua, adica misca zilnic dar abia-abia. Poate pt ca nu mai are loc, zic eu. Oricum nu ma ingrijorez deloc. daca al meu cu 2 kile nu are loc, ai vostri cu 4 va dati seama cum stau de chirciti.
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
papu sa rezolvati repede. si vorba ta... mai bine ca s-a intamplat acum decat dupa nastere
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Papucica
- Insomniac member
Kata, Pass
Ea stand acasa s-a oferit sa ne spele hainele, sa ne gateasca, noi luam de mancare si ea ne gatea, ca asa a vrut si cateodata am mai gatit si eu, dar fiind mancare deja gatita nu aveam ce sa fac... Incerc din tot sufletul sa o inteleg si sunt constienta ca si noi am gresit, dar as fi preferat sa ne spuna din timp ce nu ii place, ne indreptam, nu sa stea sa tina in ea pana sa se ajunga direct la dat afara cu 3 luni inainte sa nasc si neavand unde altundeva sa ne ducem, daca ne zicea mai de mult nu mai luam nici mobila, ne cautam mai din timp, nu veneam tam-nesam peste tata care nici el nu se simte ok stiind ce am patit, nici iubitul nu se va simti deloc in largul lui si sper din tot sufletul sa nu patim si la tata ce am patit dincolo... Nu ne-a dat nici un avertisment si nici o sansa, asta este... Noi fiind foarte prinsi de treaba cu copilul, cu jobul iubitului nu am mai reactionat cum trebuie si ea a inteles gresit, a tinut pt ea si nici macar nu ne-a facut observatie de nimic... Putea sa spuna clar ce are nevoie, ce nu ii convine, ce sa corectam, dar poate nici asa nu ar fi fost bine ca poate dupa ce venea bebe si era si mai mare deranjul ceda nervos atunci si ne dadea afara intr-un moment si mai prost... Nu zic ca nu avem vina dar parca se putea intampla si altfel daca zicea si ea ceva la timpul potrivit...
Ultima oara a fost editat de Papucica (2010-10-13 11:19:28)
- passenger
- Addicted member
Papu, asta am spus si eu, ea nu a procedat cum trebuie ca nu ati avut discutii inainte sa stiti sa corectati ce e de corectat.
Am inchis fermoarul la geanta pt spital si nici nu il mai deschid, am bagajul gata in sfarsit!!!!
Sa va zic ce lista am eu :
Pt mine:
- un halat mediu ( in spital e ff cald ) - 2 camasi de noapte pt alaptat - 2 perechi papuci ( plastic pt dush si normali pt salon ) - un sutien alaptat + tampoane de sani - tampoane sterile lohii ( vata + tifon ) - 2 pachete de vata Sensiblu - crema Garmastan - un pachet servetele demachiante - 2 pachete servetele umede - 2 role hartie multifunctionale - o rola hartie igienica - un sapun hipoalergenic - un deodorant ( nu parfum ) - 3 prosoape - 6 perechi chilotari cu talie inalta 100% bumbac - 6 perechi sosete - pasta de dinti/periuta - perie de par/trusa de machiaj - tacamuri de unica folosinta + paie de baut ( eu nu mananc din alte farfurii ) ________________________
Pt bebe:
- un pachet Pampers NewBorn no 2 ( 32 bucati ) - crema Bepanthene - servetele umede Pampers ________________________
+ buletin si dosarul cu analize si eco. din timpul sarcinii ________________________
mai imi iau atunci o sacosica pt travaliu : apa plata 0,5 , banana, o cioco sau o tableta de glucoza
Ultima oara a fost editat de passenger (2010-10-13 11:24:10)
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- passenger
- Addicted member
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Saraca pisi, katami
Si eu vreau sa fac tot asa ca passuc - travaliu, si eventual dupa travaliu, camasa lor, dupa aceea ale mele frumusele
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
kata mie nu mi-a dat nimic de la spital gen camasa, vata, etc.....camasa pe care care am folosit-o la ceza e intacta......si eu am avut servetele umede si n-au zis nimic...la cat de nesimtiti sunt cred ca nu comentau nici daca veneam cu patul de acasa.....atat de multe nasteri au fost in ziua aia incat stateau mamici pe targa dupa ceza/nastere nat.....si au stat toata noaptea pe targa
pass asa ma emotionez cand citesc " gata bagajul"
Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2010-10-13 11:36:04)
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|