homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-149

#2813 2010-10-13 11:39:52

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9

ma ref ca servetele umede nu te lasa PT BEBE (cel putin la noi), tu n-ai decat sale fol cat vrei

faza a fost ca pisi era mult prea slabita ca sa sara... adica nu sarise pana atunci decat in primele zile. si cand s-a inzdravenit si ea grater a zacut o zi intreaga, moale toata... si a murit abia pe dupa-amiaza grater si ieri cris a fost asa cumintel si dulce sivesel... eu boceam si el radea la mine, credea ca rad grater

blue, deja nostalgii dupa burtica in gandul tau de dimineata? big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2814 2010-10-13 11:41:19

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

camy... eu ce sa mai zic... aseara cand am finalizat si am tras fermoarul m-au trecut vreo 2 fiori  signof10
eu am cheltuit 500 RON pt acest bagaj, inclusiv bagajul,ca am cumparat o geanta noua si faina.  ce scump e sa nasti!!!!!!!!!!  skitarg

pai da, blue, eu am doar 2 camasi dar asa frumoase ca nu as naste in ele lol  una roz si una gri cu rosu. o terfelesc pe cea pe care o primesc la garderoba ( daca dai 5 RON primesti una sterila si intreaga,fara rupturi si damage major lol )

aaa, am uitat sa va zic, halatul sau camasa ( preferabil ambele ) sa aiba buzunare largi in care sa indesati bine plicurile UMFLATE  skitarg

kata, de alea zici? pai ales is obligatorii in Filantropia, au pe site-ul lor lista cu ce trebe dus pt bebe. Doar 3 chestii mari si late:  pampersi, bepanthene si alea umede pt fundulet. atat. smile

kata, nu mai imi spune ca stiu cum e si imi aduc aminte sad  eu am pierdut multi pisoiasi, e asa dureros sa ti se stinga in palma  grater  sad  sad

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-10-13 11:45:06)

#2815 2010-10-13 11:46:07

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

Dana, am luat ceai de plante (nu pliculete) de chimen si anason. si am mai luat ceai pt lactatie de la Fares (pont dat de Lucky). am mai luat comprese sterile, bepanthen, fasa din tifon, iar pt sani am luat glicerina boraxata (cumnata mea mi-a zis ca e f buna, acum sa vedem). toate le-am luat de la farmacie.
am mai luat si o sol pt perfuzii, mi-a zis dr ca n-o au in spital  cesafac asta a costat mai mult, cam 20 leix 4 fiole.

Passuc, care 4 kile? wow as vrea eu... macar peste 3 sa aiba. oricum, nici eu nu ma ingrijorez decat daca nu misca deloc, ceea ce nu s-a intamplat. nu-mi mai misca burtica din loc continuu, dar de miscat misca, simt si vad.

aaa mie mi-a zis dr ca pt nastere imi dau ei camasa.

danuca, nu e obligatoriu ceza daca bebe nu coboara. se aplica probabil metoda aia cu galeata, experimentata de Fany si adinagrig.

Mamici: ceaiul de chimen si anason se amesteca? adica cand fac ceai fac din ambele plante? cesafac ma gandeam sa-mi fac sambata pana plec, ca n-are cine dupa si cred ca o sa pot bea si eu pe seara

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-10-13 11:52:00)

Mamica de Eric Andrei hjarta

#2816 2010-10-13 11:52:31

passenger
Addicted member

eu mai trebuie sa cumpar vaccinul anti RH ca am rh - . ala e vreo 7 milioane din cate am inteles.  neutral

glicerina e f buna, alyi. tu ai luat si garmastan ?

da, si eu cumpar ceaiuri de alaptat si cred ca o sa trag si pe nas asa ceva, nu concep sa nu alaptez la san. nu am cumparat biberoane si nici nu cumpar.  mama de vreo 2 zile imi tine predici despre alaptatul la san, fara biberon si pompa, acum sa si reusesc...  cesafac

alyi, o sa aiba peste 3 sigur, tu !  puss

gagici, ce este aia metoda "cu galeata"? nu stiu de ce da'suna f infricosator!  nustiu

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-10-13 11:53:37)

#2817 2010-10-13 11:56:05

aliy
Hero member

pass, n-am luat garmastan. doar glicerina boraxata, in caz de nevoie.

pt met cu galeata intra la topicul lui fany; si eu am intrebat-o si a explicat acolo smile

cred ca are peste 3 kg  rugaciune

le: ma uitam pe lista ta. ahhh tre sa-mi pun si eu o cana ceva, uitasem complet.
eu am luat 2 pachete mari de vata din Cora, oare o avea ceva? nu e sterila?
ti-ai pregatit tampoanele din vata cu tifon sau le ai separat si le faci in spital la nevoie?

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-10-13 12:00:40)

Publicitate

loading...

#2818 2010-10-13 11:58:55

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

passenger a scris:

pai da, blue, eu am doar 2 camasi dar asa frumoase ca nu as naste in ele lol  una roz si una gri cu rosu. o terfelesc pe cea pe care o primesc la garderoba ( daca dai 5 RON primesti una sterila si intreaga,fara rupturi si damage major lol )

aaa, am uitat sa va zic, halatul sau camasa ( preferabil ambele ) sa aiba buzunare largi in care sa indesati bine plicurile UMFLATE  skitarg

Exact asa am si eu - una roz si una gri cu rosu  lol  sigur nu le-avem din acelasi loc?

Eu sper sa scap de partea cu plicuri - daca nasc dupa 37+, atunci nasc la clinica si in afara de tariful lor, nu mai platesc nimic nimanui...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2819 2010-10-13 11:59:14

passenger
Addicted member

gata, am citit. nu-i asa cum imi imaginam ( ceva de ganul bagat o galeata inauntru dupa bebe si scos in ea   rotfl   )
dar nici placut nu e.  cesafac  daca se rupe galeata? ca tre' sa suporte si ea o greutate considerabila

blue, bine de tine! eu o sa am si stresul sa dau plicul care-cui trebuie ca la cum sunt de aeriana, poate dau cele 10 bulioane femeii de serviciu si nu medicului.  spranceana

si halatul mi-e roz, sunt ca o bomboana fondanta. lol dar astea mi-au placut cel mai mult

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-10-13 12:01:09)

#2820 2010-10-13 12:01:55

aliy
Hero member

passuc te-am intrebat ceva mai sus  par

#2821 2010-10-13 12:09:05

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

neata fetelorrr

Papu imi pare rau pt ce ati patit, trebuie sa gasiti o solutie si sa aveti putere sa faceti ce e mai bine pt voi si pt bebe hjarta poate ar fi cel mai bine sa gasiti sa stati voi intr-o chirie si sa nu va mai reproseze nimeni nimic, oricum trebuie sa fii pozitiva pusspusspusspuss

Dana, Aliy si eu am luat ceai de chimen, anason si fenicul  (nu pliculete) m-am aprovizionat si eu  chicot

Pass asa-i ce bine e cu bagaju facut ? big_smile si al meu e gata de ceva vreme, eu am mai pus si hainute la bebe si paturica, prosopel, dar asta depinde de politica spitalului smile sa vedeti ce frumos e bagajul lui  chicot aaaa si am pus un pachet de pampers nr.1 in loc de 2 big_smile

la noi te imbraca in camasa lor cand mergi sa nasti, asa ca e numai bine  big_smile

pupici la toate

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#2822 2010-10-13 12:10:03

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

passenger a scris:

camy... eu ce sa mai zic... aseara cand am finalizat si am tras fermoarul m-au trecut vreo 2 fiori  signof10
eu am cheltuit 500 RON pt acest bagaj, inclusiv bagajul,ca am cumparat o geanta noua si faina.  ce scump e sa nasti!!!!!!!!!!  skitarg

(

te cred pass ca pe acolo am ajuns si eu cu bagajul  disperat ......mama facea haz de necaz si zicea ca " parca il cumperi maica"  chicot

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#2823 2010-10-13 12:11:22

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Pass, gata bagajul? Ce repede trece timpul disperat

#2824 2010-10-13 12:13:02

passenger
Addicted member

aly, scuze, nu vazusem intrebarea.

eu am procedat asa:

am cumparat din Sensiblu vata , numai acolo este deja portionata special pt astfel de tampoane. am luat 5 pachete, costa 5 RON unul.
am luat fase sterile de tifon si am invelit bucata de vata in tifon a.i sa iasa un tampon mare, dar compact, sa nu se desfaca. in capete am facut precum sarmalele, am indesat tifon inauntru sa nu iasa vata.
am facut cate 7-8 tampoane per zi de spitalizare, am socotit la 5 zile ( in cel mai rau caz, in care fac ceza sad )
le-am facut deja pt ca in spital nu o sa am timp/stare pt asa ceva cred...  cesafac
pe langa astea, am luat si  pachete de vata cu mine pt ca infirmierele iti cer atunci cand iti fac toaletarea

lavi, eu nu iau nimic pt bebe ca nu ne da voie decatcu cele 3 chestii pe care le-am scris. nu tu paturi, haine, suzete si alte prostii., ma bucur ca e asa, ma usureaza mult. big_smile

camy, cam asa e rotfl2)

rux,e gata bagajul pt ca eu merg in Buc. sa nasc si nu stiu cand ma apuca, nu o sa faca tudor naveta sa imi aduca vata din Ploiesti in bucuresti si chilotii , sau perie de par. trebuie sa il am gata din timp. smile

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-10-13 12:16:41)

#2825 2010-10-13 12:17:27

aliy
Hero member

am inteles. deja proportionata? ce fain . si e ieftina.
o sa iau si eu daca mai ies.
mersi  puss

eu nu stiu daca bebe poate fi imbracat de mine in spital, am uitat sa intreb. dar am pregatit o gentuta cu hainute, in caz de nevoie. chiar, sa intreb pe Geo si Adina daca pe ele le-a lasat

#2826 2010-10-13 12:18:00

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Bravo Pass applause Si eu l-am avut gata din timp si bine am facut ca la cum m-a apucat pe mine ar fi fost tare nasol sa nu am bagaj in spital cu tot ce imi trebuie.

#2827 2010-10-13 12:20:42

passenger
Addicted member

da,  e portionata. doar la sensiblu am vazut si fie asa.
eu cred ca iau si un pac. de always din alea imense, sa pun pe chilot.  spranceana

da, rux, stiu. de asta nu ma bazez nici eu pe bagaj facut cat mai tarziu

lavi, la ce greutate ajunge Raul la nastere?

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-10-13 12:21:31)

#2828 2010-10-13 12:22:38

LaviG
Insomniac member
Inregistrat: 2009-08-13

asa si eu, bine ca e facut din timp, sunt mai linistita asa tongue plus ca ma tot intreba doc. daca le am pregatite  roll
pass si eu imi pun un pachet de always, poate putem trisa putin lol

LE pass s-a estimat ca va avea 3.500 kg, akm sa vedem cum evoluam big_smile

Ultima oara a fost editat de LaviG (2010-10-13 12:24:15)

Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010 hjarta

#2829 2010-10-13 12:28:02

passenger
Addicted member

atunci sa ai si un pachet de pampers 2 in portbagaj la sot macar, sa fie luat pt ca oricum il fol. mai incolo si daca e ceva doar sa urce sa ti-l dea.  dar eu cred ca nr 2 o sa ne trebuiasca.  smile
da, poate putem trisa desi nu e bine pt noi cu always, au plastic si nu se aeriseste epiziotomia si se vindeca mai greu sau se poate infecta, asta pt cine naste natural.  rugaciune

#2830 2010-10-13 12:29:39

aliy
Hero member

da, si eu  mi-am luat always. pachet dublu. mi-a zis o tipa ca ea isi punea always pe chilot si apoi tamp din vata si chiar se umpleau  cesafac

#2831 2010-10-13 12:31:17

passenger
Addicted member

facuse cezariana?

gata , va pup si fug la treaba.  puss  par  puss

mai intru

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.