homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9-68

#1274 2010-09-28 16:10:52

cocof
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-22

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici- 9

Tymo, ia ce a spus dr. ....cu toate ca ampicilina , e chiar necesar ? Sanatate multa si sa te faci bine repede !!!

Ultima oara a fost editat de cocof (2010-09-28 16:11:03)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#1275 2010-09-28 16:14:36

tymoteea_18
Sr. member
De la: Oradea
Inregistrat: 2010-06-08

cocof a scris:

Tymo, ia ce a spus dr. ....cu toate ca ampicilina , e chiar necesar ? Sanatate multa si sa te faci bine repede !!!

Pana acum nu am luat, desi am acasa ampicilina in caz ca fac din nou cistita. Ma gandesc ca ampicilina nu m-ar ajuta la nasul infundat si tusea asta care o am. Am inceput cu durerea de gat dar de atunci ma simt mult mai bine. Eu zic ca e pe terminate raceala, dar am ramas cu tusea asta care mi frica sa nu il afecteze pe bebicu meu. Stau mai mult in pat si ma odihnesc.

Plus stranutul (era sa uit de domnul stranut)  lol  dumbom

Ultima oara a fost editat de tymoteea_18 (2010-09-28 16:16:45)

Avem o minune de  bebe Luca Alexandru (16.03.2011)

Bebe Daniel Fabian ne-a intregit familia (08.07.2013)

#1276 2010-09-28 16:21:41

aliy
Hero member
Inregistrat: 2009-11-11

tymo, ampicilina?
incearca sa gasesti ceva pt gat ... bea caldut mai mereu. poate trece fara ampicilina.
nu ai febra, nu?

Mamica de Eric Andrei hjarta

#1277 2010-09-28 16:22:30

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

hello!  wave
mamaaaa cat am de citit ... 5 pagini...

In primul rand, Cocofan, ma gandeam eu ca asa va fi, ca apari cu vesti bune cum ca s-au diminuat. BRAVO!!!!  applause   happydance  happydance  happydance
Acum ma rog sa aflu si eu asa vesti bune peste o luna cand merg iar la 4D unde se masoara ventriculii astia. As fi vrut si eu sa aflu la 32 sapt., ca tine, dar asa m-a chemat Botica, la 36 saptamani...  neutral  Pana atunci stau si fierb in suculet propriu, imi tremura chilotu' pe mine si imi intra morcovu' si mai adanc.  rugaciune

papu, se gaseste de lucru! E tanar, sanatos, in forta. Nu te necaji pt asta ca ii faci rau lui bebe. Ai sa vezi ca va fi ok in final!

blue, eu am comandat duminica seara si m-au sunat luni dimineata, si marti dim era deja curierul la usa.
  cool

pucca, la 8 saptamani bb al meu avea 2 cm.

ddunia, 180 inseamna :  120 cm cat are lungimea patului + 60 cm latime. Adica pui o aparatoare pe jumate de pat, si inca una pe cealalta jumatate. 34 e inaltimea lor.

Ce sa mai scriu, ce sa mai scriu...

- Noi nu pupam nicio indemnizatie, nimic. Nici al meu, nici eu. Ambii am lucrat si lucram fara carti de munca, de fapt al meu are dar este recenta. And I don't care!  big_smile

- Am scapat aparatul foto ( care este greu! ) pe burta, exact in zona unde e capul lui Sebi.  cesafac

- Primesc de la Crys  buga  sterilizator de biberoane, ca vorbeam zilele trecute de asa ceva. Daca ziceti ca se topesc tetinele, o fi bun. Mamele noastre nu sterilizau asa, ci in oala, pe foc, dar acum biberoanele si tetinele sunt de o calitate execrabila, chinezarii si tailandezarii, la o oparire se topesc. sad

- fetele ... rotfl2) este f normal cum manevreaza dna pediatru copilasul din video. Eu sper si ma rog sa fiu la fel de precisa in miscari, nu suport mamele care parca isi gadila copiii in loc sa ii spele, femeile exagerate care parca tin in brate un bibelou de cristal.. Totusi, e un omulet, carne, oase, muschi, puteti sa il tineti cu incredere in palme ca nu se sparge lol 
Am mai vazut femei disperate cu pruncii lor si mi-am jurat ca nu voi fi niciodata asa.  acklad

- si eu ma simt baba, nasc la 27 de ani. teoretic nu e mult, dar pe langa fetele astea de 20 si nitel maritate si cu copii.. parca sunt expirata deja.  cesafac

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-09-28 16:24:41)

#1278 2010-09-28 16:26:52

tymoteea_18
Sr. member
De la: Oradea
Inregistrat: 2010-06-08

aliy a scris:

tymo, ampicilina?
incearca sa gasesti ceva pt gat ... bea caldut mai mereu. poate trece fara ampicilina.
nu ai febra, nu?

Ca norocu Aliy ca febra m-a ocolit. Incerc sa nu iau. Si cistita am pacalit-o zilele trecute. Cum am simtit ca apare  shopping mi-am bagat repede picioarele in apa calda pana am simtit ca trece senzatia de pipi.  visslar

Avem o minune de  bebe Luca Alexandru (16.03.2011)

Bebe Daniel Fabian ne-a intregit familia (08.07.2013)

Publicitate

loading...

#1279 2010-09-28 16:33:06

aliy
Hero member

Tymo, vezi sa nu stai prea mult nici cu picioarele in apa  tongue

Pass,   puss mie tanti dr mi se pare, totusi,  un pic brutala... probabil si faptul ca are atata experienta o face sa para asa, sigur n-o sa ajungem sa-i manevram asa ca ea  tongue
nici eu nu vreau sa-l tin ca pe un bibelou si sigur n-o s-o fac, mai ales ca am mai spalat-o pe finutza mea de n ori, sa zic ca stiu manevra.
Baba zici??? la 27 ani?? ok, atunci eu sunt si mai baba  smile

#1280 2010-09-28 16:37:39

passenger
Addicted member

nu nu, alyi, zic baba pe langa moda asta de a te marita si a face bebei la douazeci. smile

nici eu nu aveam absolut niciun gand de maritis si copii pana acum 2 ani, din contra, mi se parea ca mai am ff mult de copilarit, ca nu m-am distrat destul.

mama e tot in pediatrie si fix la fel manevreaza bebeii mici de o luna. si noi cum stam cu mama, precis la fel voi ajunge si eu sa umblu cu Sebi. sper si ma rog sa reusesc!! big_smile

#1281 2010-09-28 16:42:50

cocof
Insomniac member

In cazul asta, Tymo , eu nu as lua ampicilina inca . huh
Passucpuss  ai apaut !!!!! Daaaa, sint bucuroasa ca s-au diminuat si mi-a zis dr. ca nu mai cresc daca asta le e tendinta. Sunt convinsa ca si la fratele Sebica se intampla acelasi lucru. Pe mine m-a mai chemat la 37 de sapt - ultima ecoco . Ieri m-a tinut foarte putin, a durat maxim 15 minute, a masurat totul, dar pe rapid si mi-a aratat parul lui bebe de la ceafa  va (eu nu am vazut nimic, sincer)  . Incearca sa nu te mai gandesti la asta, eu , cel putin asa am facut. Va fi bine la ambii Sebici  wink
Pai cum ai reusit sa scapi aparatul in zona de jos a burtii ? Pe de alta parte, n-are nimic, e aparat de lichid  wink
aaa, si tu , baba ??? rotfl2  rotfl2  rotfl2

#1282 2010-09-28 16:47:20

aliy
Hero member

Passuc, am inteles. si eu sunt mirata si ma bucur sa vad mame atat de tinere. nici mie nu-mi trecea prin cap la 22-25 ani sa am copil. adica imi doream, dar in viitor.
insa dupa ce am botezat-o pe pitica mea iubita (finutza mea) numai la bebei ma gandesc (ne gandim). cand o vad cum ma pupa si ma strange in brate  hjarta  hjarta abia il astept pe al meu smile

ce fain ca ai mama in domeniu wink

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-09-28 16:48:11)

#1283 2010-09-28 16:47:46

passenger
Addicted member

suntem babe comparativ cu gajicile de 20, wei, dar in rest nu!  tongue
da, trebuie sa fie bine si cu noi!!  rugaciune  stiu ca la 32 sapt se definitiveaza ventriculii, deci daca acum i-ai avut asa, e fff bine, asa raman, eventual scad, nu mai cresc. smile
Acum sa vedem noi, la 36 sapt. Vad cam tarziu ce e cu ventriculii si asta ma irita, as fi vrut sa stiu mai din timp..  sad

eu cu RAIN si DDUNIA nastem de mana?  happy

bb al meu se naste dupa eco. pe data de 29 nov. I-am pus numele andrei sebastian inca din trim. 1 cand am aflat ca e baietel. pe 30 nov e Sf. Andrei, si am inteles ca tot pe atunci ar fi Sf Sebastian. Ce chestie............   rugaciune

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-09-28 16:51:34)

#1284 2010-09-28 16:59:55

aliy
Hero member

Pass, ce tare  wow

fetele, sfatuti-ma intr-o chestie: maine merg la eco, fara programare (sper sa pot intra). dr meu mi-a zis sa merg la respectiva si s-o rog din partea lui sa ma primeasca. sigur o sa platesc ecografia 350 lei. ar trebui sa-i dau ceva doctorei ca ma primeste? nustiu

#1285 2010-09-28 17:02:17

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

mirik a scris:

Mie nu mi se pare ok kata tinand cont ca pe schelele respective muncitorii se urca asigurati.
Crezi ca este de neglijat posibilitatea ca un copil de 4 ani sa cada de la etajul 1 pe ciment? Cu riscul de a fi paranoia nu cred  nustiu .Sunt de acord ca nu este bine sa fi foarte grijuliu (dar mie imi curge grija in sange  tongue )

bai, da nu ti-am zis "fa ca mine ca asa e ok" lol am zis ca asa (cred) ca as alege eu, atata tot puss

coco minte, coco minte lol daca alaptezi n-ai nev de sterilizator, incalzitor etc tongue io v-am mai zis, cel mai logic mi se pare sa cautati din timp modelele, sa stiti unde se gasesc, cat costa etc... si sa le luati doar la nevoie, dupa nastere

io am inceput sa vreau copil la 19 ani rodnar pana atunci da, nici prin cap nu-mi trecea lol insa ne-am miscat mai greu asa... in cuplu tongue

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1286 2010-09-28 17:02:30

passenger
Addicted member

da, aly, du-i un pachet de cafea si un buchet de flori. sau o cutie de bomboane de ciocolata in loc de cafea. eu asa merg de obicei. saaaau, dc ai si vrei sa dai, un plic cu 50RON  smile

cum mai copil la 19 ani? la 19 ani nu esti tu insati un copil?  spranceana

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-09-28 17:03:23)

#1287 2010-09-28 17:09:56

aliy
Hero member

nu-i putin 50 ron, nu?

#1288 2010-09-28 17:11:48

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Kata ceva meditatii legate de sling si wrap poti sa dai?  angel  visslar  buga

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1289 2010-09-28 17:26:46

cocof
Insomniac member

katami a scris:

mirik a scris:

Mie nu mi se pare ok kata tinand cont ca pe schelele respective muncitorii se urca asigurati.
Crezi ca este de neglijat posibilitatea ca un copil de 4 ani sa cada de la etajul 1 pe ciment? Cu riscul de a fi paranoia nu cred  nustiu .Sunt de acord ca nu este bine sa fi foarte grijuliu (dar mie imi curge grija in sange  tongue )

bai, da nu ti-am zis "fa ca mine ca asa e ok" lol am zis ca asa (cred) ca as alege eu, atata tot puss

coco minte, coco minte lol daca alaptezi n-ai nev de sterilizator, incalzitor etc tongue io v-am mai zis, cel mai logic mi se pare sa cautati din timp modelele, sa stiti unde se gasesc, cat costa etc... si sa le luati doar la nevoie, dupa nastere

io am inceput sa vreau copil la 19 ani rodnar pana atunci da, nici prin cap nu-mi trecea lol insa ne-am miscat mai greu asa... in cuplu tongue

lol  nuuuuu. Pai am explicat in ce conditii. Eu una, am folosit pentru ca ii dadea bona lapte din bibe stocat la frigi cat timp eram plecata (la mine a fost musai sa mai plec din cand in cand) si mai sterilizam si suzetele .
Aliy, poate un buchet de flori drept multumire ca te-a primit... ca de platit , oricum platesti.

#1290 2010-09-28 17:34:22

passenger
Addicted member

nu e putin pt ca oricum platesti ecografia.

va pup, ies la plimbare  wave

#1291 2010-09-28 17:35:57

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

aliy a scris:

Pass, ce tare  wow

fetele, sfatuti-ma intr-o chestie: maine merg la eco, fara programare (sper sa pot intra). dr meu mi-a zis sa merg la respectiva si s-o rog din partea lui sa ma primeasca. sigur o sa platesc ecografia 350 lei. ar trebui sa-i dau ceva doctorei ca ma primeste? nustiu

Aliy un buchet mare si frumos de flori zic ca e suficient...ma gandesc ca mergi la particular, oricum platesti...

Pass ce norocoasa esti cu o mama in domeniu pediatriei  cool

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

#1292 2010-09-28 17:39:39

aliy
Hero member

da Stef, platesc eco 350 lei
asa ma gandeam si eu, flori sau bani cum zice si passuc... o stiu amabila, insa daca nu poate  sa ma primeasca, nu-i aiurea sa apar cu florile si eventual, sa nu le ia, si sa plec cu ele?  rodnar de asta mi-e "frica", sa nu ma simt penibil

Ultima oara a fost editat de aliy (2010-09-28 17:40:22)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.