|
Nu esti logat.
Slujba, firma, sau licenta?#1 2010-09-22 23:38:30Slujba, firma, sau licenta?Fetelor, am si eu nevoie de un sfat. Offline #2 2010-09-22 23:40:53
Re: Slujba, firma, sau licenta?as renunta la slujba, pentru ca spui ca te descurci si fara, pentru ca spui ca urmeaza sa ti deschizi o afacere din care va iesi bani si pentru ca n-o sa iei zeci de milioane (cred) daca lucrezi doar cateva ore pe luna. zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #3 2010-09-22 23:44:24
Re: Slujba, firma, sau licenta?Eu as renunta la afacere... pe asta o puteti face oricand si nu stiu cata siguranta iti ofera... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #4 2010-09-22 23:45:04
Re: Slujba, firma, sau licenta?si eu as renunta tot la slujba, poate poti sa amani pentru dupa licenta asta sau poate se iveste altceva pe urma "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #5 2010-09-22 23:53:21Re: Slujba, firma, sau licenta?Asa ma gandeam si eu, ca sper ca afacerea sa fie ceva ce sa creasca, dar e un risc, ep cand slujba sunt niste bani siguri in fiecare luna. Ma simt vinovata daca as renunta la ea, dar sunt constienta ca mai bine decat sa fac 3 lucruri, toate proaste, mai bine fac 2 si bine. Mai astept pareri Offline Publicitateloading...
#6 2010-09-23 00:04:02
Re: Slujba, firma, sau licenta?Depinde si cat de importanta e slujba aia pt tinel; e pe domeniul tau, ai putea avansa, iti place...? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #7 2010-09-23 00:06:44Re: Slujba, firma, sau licenta?Nu, nu e pe domeniul meu, si nu as pueta avansa. E student job. Vineri am interviu, si cred ca as avea sanse pentru ca slujba este chiar la facultatea unde invat, si profesorii ma stiu de persoana cu capul pe umeri bla bla bla. Offline #8 2010-09-23 00:14:18
Re: Slujba, firma, sau licenta?eu le-as face pe toate 3 Offline #9 2010-09-23 08:45:49Re: Slujba, firma, sau licenta?Idea era sa incepem acum ca pana termin facultatea sa creasca firma oarecum. Adica acum nu am grija banilor, dar cand termin facultatea o sa o am, asa ca nu stiu cat as risca atunci sa fac asta. Pfff, obosesc doar gandindu-ma. Offline #10 2010-09-23 09:27:14
Re: Slujba, firma, sau licenta?Si eu as incerca sa le fac pe toate trei.... Offline #11 2010-09-23 10:39:43Re: Slujba, firma, sau licenta?eu zic ca depinde ce afacere vrei sa faci..esti sigura ca in astfel de vremuri, o sa iesiti pe plus? si.. de obicei e greu sa obtii profit in primul an de activitate..trebuie investitie.. Offline #12 2010-09-23 10:48:35
Re: Slujba, firma, sau licenta?si eu as incerca sa le fac pe toate trei. pana la urma, examenul asta pe care-l ai nu e o obligatie permanenta, vei scapa de el si asa mai tai un task de pe lista. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #13 2010-09-23 10:52:09
Re: Slujba, firma, sau licenta?si eu as opta sa le fac pe toate trei, eu zic ca te descurci tu cumva.mai ales daca ai spus ca jobul te solicita cateva ore pe luna. Offline #14 2010-09-23 15:23:14Re: Slujba, firma, sau licenta?Da, chestia e ca examenul nu e doar examen, trebuie sa imi fac o lucrare, de 100 de pagini plus programul (ca's la informatica). si asta din noiembrie, la jumatatea lunii pana la inceputul lui Ianuarie. Offline #15 2010-09-23 16:21:32
Re: Slujba, firma, sau licenta?pill, tu stii de cata energie dispui si de cat de bine esti in stare sa-ti organizezi timpul. toate cele 3 lucruri pe care vrei sa le faci sunt importante (una iti asigura un venit, care nu-i deloc de neglijat, oricat de mic ar fi; o nota mare la examen e si ea importanta pt ca se vede cat de mult ai invatat si normal ca-ti va prinde bine, iar din afacere poti obtine bani frumosi daca va pricepeti si aveti putin noroc). deci si eu te sfatuiesc sa incerci sa le faci pe toate! normal ca e de preferat sa faci mai putin, dar mai bine, decat mai mult si prost. dar in situatia ta, cam toate de pe lista sunt importante. V., soarele si luna Offline #16 2010-09-23 18:19:20
Re: Slujba, firma, sau licenta?pill si eu am fost in situatia ta si mi-a fost extrem de greu sa ma decid. Ultima oara a fost editat de pokemon (2010-09-23 18:20:34) Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #17 2010-09-23 18:46:32
Re: Slujba, firma, sau licenta?si eu as incerca sa le fac pe toate 3, mai ales ca la afacere te ajuta si prietenul tau. la slujba nu as renunta pt ca vezi cat de greu iti gasesti un job acum...chiar daca nu ies multi bani, ii iei, nu-i dai Iubesc si sunt iubita Offline #18 2010-09-23 19:15:25Re: Slujba, firma, sau licenta?Prietenul meu tocmai a inceput facultatea (o a doua ca prima nu i-a folosit) si are si lucru. Chiar ma intreb cand o sa aiba timp sa ma ajute Sper sa nu fie doar vorba de el. Offline #19 2010-09-23 20:12:26
Re: Slujba, firma, sau licenta?pill, succes! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|