homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-34-93

#1749 2010-10-23 18:16:37

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-34

sonia30 a scris:

myla puss tu o sa ai bebe hjarta

da hjarta hjarta hjarta si voi o sa aveti toate smile

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#1750 2010-10-23 18:21:14

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

sa dea Dumnezeu,myla! rugaciune

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1751 2010-10-23 18:43:52

mylacik
Hero member

sonia30 a scris:

sa dea Dumnezeu,myla! rugaciune

Doamne ajuta ! rugaciune
eu ma pregatesc sa plec disperat ...o sa intru mai tarziu .. wave

21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !

#1752 2010-10-23 19:18:55

nikol05
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2010-09-28

buna din nou, myla cred ca am o problema acum am fost la baie si am ceva maroniu pe absorbant, nu mult asa ca o mazgalitura dupa ce am facut nevoia  am folosit hartie nu era nimic si ma doare mijlocu si tu ai avut la fel? sad sad sad or venii uratii? yikes yikes yikes

Cu credina in suflet vom trece peste tot !!! rugaciune

#1753 2010-10-23 19:24:28

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

wave

smart, ce minunatii faci tu. Eu am avut buchetul la nunta ca ala rosu cu floricele albe tongue
Te-ai orat in sfarsit  chicot  goodluck  goodluck

Niko, eu cred ca tu ai un bebe in burtica, prea ai toate simptomele  chicot  goodluck  goodluck  goodluck  Nu faci maine un test? Ar iesi mai mult ca sigur 2 liniute

vrabi, aia cu AC nu e o solutie. Si duoa ce le opresti ciclul revine la cum era inainte de AC , deci n-ai facut nici o afacere. Plus ca risti sa te dereglezi si mai tare in perioada imediata dupa oprirea lor...pana isi revine coprul.
Eu am luat 6 ani, le-am operit ca ne-am hot sa avem bebe. In prima luna dupa ce le-am oprit am avut un ciclu scurt de 21 de zile si anovulator, iar in urmatorul am ramas, dar am pierdut sarcina. Dupa chiuretaj am avut un chist mare si mi-a dat AC 3 luni. Dupa ce le-am terminat iar m-am dereglat, primul ciclu a fost de 66 de zile si anovulator. A tb sa iau duphaston sa-mi induc menstra. Urmatorul a fost de 16 zile si abia dupa asta am inceput si eu sa ma reglez.
Asa ca nu te sfatuiesc sa incerci sa iei AC.

Madu, si eu tot in noiembrie fac 1 an de cand incercam pt bebe sad.

Pe restul fetelor le pup  puss

Ma duc sa fac o placinta cu mere  chicot

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

Publicitate

loading...

#1754 2010-10-23 19:29:25

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

dirida a scris:

wave

smart, ce minunatii faci tu. Eu am avut buchetul la nunta ca ala rosu cu floricele albe tongue
Te-ai orat in sfarsit  chicot  goodluck  goodluck

Niko, eu cred ca tu ai un bebe in burtica, prea ai toate simptomele  chicot  goodluck  goodluck  goodluck  Nu faci maine un test? Ar iesi mai mult ca sigur 2 liniute

vrabi, aia cu AC nu e o solutie. Si duoa ce le opresti ciclul revine la cum era inainte de AC , deci n-ai facut nici o afacere. Plus ca risti sa te dereglezi si mai tare in perioada imediata dupa oprirea lor...pana isi revine coprul.
Eu am luat 6 ani, le-am operit ca ne-am hot sa avem bebe. In prima luna dupa ce le-am oprit am avut un ciclu scurt de 21 de zile si anovulator, iar in urmatorul am ramas, dar am pierdut sarcina. Dupa chiuretaj am avut un chist mare si mi-a dat AC 3 luni. Dupa ce le-am terminat iar m-am dereglat, primul ciclu a fost de 66 de zile si anovulator. A tb sa iau duphaston sa-mi induc menstra. Urmatorul a fost de 16 zile si abia dupa asta am inceput si eu sa ma reglez.
Asa ca nu te sfatuiesc sa incerci sa iei AC.

Madu, si eu tot in noiembrie fac 1 an de cand incercam pt bebe sad.

Pe restul fetelor le pup  puss

Ma duc sa fac o placinta cu mere  chicot

las ca facem si noi bebe puss  puss
fetele pe tv2e super circ

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#1755 2010-10-23 19:36:52

nikol05
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2010-09-28

luni dimineata fac un test si va dau de stire, dar nu stiu daca o sa iasa 2 liniute, dar va anunt orcum. acum va puss puss puss pe toate si ma bag in patut.o seara minunata va doresc la toate puss puss puss

Cu credina in suflet vom trece peste tot !!! rugaciune

#1756 2010-10-23 19:40:26

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

offf...gata cu munca, sunt franta, toata ziua am trebaluit, dar maine nu mai fac nimic smile
nickol eu am spoting (scurgere maronie) inainte de a veni menstra cu 2-3 zile, insa la ce simptome ai tu, poate da Domnul si e de la bebe goodluck
dirida placinta cu mere...ce bine sunaaaaa !!!! drool  eu la prajituri nu ma pricep deloc...

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1757 2010-10-23 20:19:39

cris8
Insomniac member

ies si eu
o seara frumoasa
va pup  puss

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#1758 2010-10-23 21:12:16

sonia30
Moderator

cris wave  kram

mie mi-e foame continuu,cred ca e de la perioada inainte de menstruatie

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#1759 2010-10-23 21:20:05

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Gata am terminat si eu treaba! disperat disperat  disperat  Le-am facut pe toate plus k am periat covoarele,curat in baie ,in buc.As fi vrut sa si calc,dar simt k ma ia cu ameteala. disperat Eu in general nu gatesc.Doar sambata,iar atunci fac sa avem cateva zile,in  rest mancam ceva rapid:gratar in tigaie cu legume,virsli,cartofi copti la cuptor cu ceva sunculitza(k mancam o data pe zi acasa).Gogosile le-a facut vecina mea,k le face exact ca bunica-mea,desi imi place sa fac dulciuri(preferatul nostru:diplomat si tiramisu)
Dirida, puss multumesc!Dar tu cum crezi k as putea sa-mi reglez ciclul?Eu am luat AC,iar cand le-am intrerupt nu mi s-a dereglat,abia dupa ce am pierdut sarcina a luat-o razna.In vara un dr mi-a dat orgametril si l-am dereglat si mai tare,k am luat o luna si dupa aceea a venit la 17 zile,apoi nu mai venea si am luat 3 zile duphaston(sfat de la noul medic)si a venit la 35 zile,iar urmatorul a fost de 21.Acum sper sa se regleze fara nimic...mai bine il lasam cum era inainte sa iau orgametril(era de 23 sau 24,cam scurt dar nu aiurea)
Nu-i asa k de 24 e ok? nustiu
Nikol puss ,eu zic sa nu iti faci mii de ganduri si sa astepti linistita.dc zici k mamelonul e inchis la culoare...Dc e maro si nu e mult,poate fi nidare,dc nu vine maine rosu,sa faci luni un test cu prima urina.Eu iti tin pumnii! goodluck
Myla, puss cum a fost la dentist?
Garga puss
Pup pe toate care mai sunteti puss

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#1760 2010-10-23 21:50:36

sonia30
Moderator

noapte buna,fetele puss

#1761 2010-10-23 21:59:25

mylacik
Hero member

nikol05 a scris:

buna din nou, myla cred ca am o problema acum am fost la baie si am ceva maroniu pe absorbant, nu mult asa ca o mazgalitura dupa ce am facut nevoia  am folosit hartie nu era nimic si ma doare mijlocu si tu ai avut la fel? sad sad sad or venii uratii? yikes yikes yikes

mijlocul ma durea si pe mine ..maroniu am avut abea dupa ..dar tu poti sa ai inainte..burta te doare ? Doamne ajuta sa fie bebe big_smile
Vrabiutza ..acum am venit de la dentist..si imi fac pireu sa pap smile bine ca nu mai mi`a facut injectie..mi`a pus ceva acolo ca sa nu se infecteze si atat..mai mult nu`mi poate face a zis ..oricum de acum o sa ma duc la dentist mereu ca nu mai vreau sa trag ce am tras acum.. cesafac sper sa nu ma mai doara  signof10 ..ce harnicuta ai fost azi chicot
noapte buna celor care au plecat la nani puss

#1762 2010-10-24 09:01:01

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

neata  wave

vrabi, nu stiu ce ai putea sa faci sa-l reglezi, dar eu in locul tau n-as mai lua nimic, poate se regleaza de la sine . Eu as face o monitorizare ecografica pt ca ciclul trecut cred ca ai ovulat prea devreme si foliculul nu era matur, si endomeru sibtire. Dar asta e o presupunere, fara monitorizare nu ai sa afli niciodata.

Nu stiu daca e coincidenta sau nu, dar eu am inceput sa iau extract de muguri de zmeur din luna in care a inceput sa mi se regleze. Si vad ca de atunci ovulez cat de cat normal...eu zic ca z17 e ok. Mladitele de zmeur sunt f cunoscute ca ajuta la reglarea ciclurilor, rau nu cred sa faca, ai putea sa incerci. Eu le combin si cu capsule de luminita de seara ( de care a luat si garga si a zis ca a ajutat-o). Repet, nu stiu daca a ajutat sau nu, dar coincide.

myla,  puss sa treaca maseluta

cris, nici eu nu sunt experta...am facut-o f simplu: mere date pe razatoare de sot, amestecate cu zahar si scortisoara. Am luat aluat din comert, si uite asa au iesit niste placite(seamna mai mult cu strudelele) delicioase tongue

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1763 2010-10-24 09:41:49

sonia30
Moderator

neata wave  puss

azi,chiar daca e duminica,da nu-mi ajunge saptamana,trebuie sa aranjez haine,sa sterg prafu si sa fac felu 2,cred ca niste paste cu sos.

#1764 2010-10-24 09:54:12

mylacik
Hero member

Neata cascat puss
Diri puss nu ma mai doare maseluta ..si am dormit si eu bine in sfarsit happy
Sonia spor la treaba puss

#1765 2010-10-24 09:54:33

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Neata!

Vrabi si mie mi-a dat un dr orgametril 3 luni si cica astepta sa ma intorc gravida in perioada acelui "tratament"  forgetit  box si din propria initiativa l-am oprit, mi-a venit menstra dupa 68 de zile  bang toate testele, toate eco imi ziceau ca nu sunt gravida dar eu eram convinsa ca sunt  forgetit in mintea mea de blonda si facusem niste tzatzane  wow  wow cum n-am avut niciodata. Dupa sceea a inceput sa-mi vina la fix 30 de zile in conditiile in care eu niciodata nu il avusesem regulat inainte  nustiu deci te sfatusiesc sa il lasi in pace ca sunt mari sanse sa se regleze el cat de cat.

Dupa ce am pierdut sarcina, dupa curetaj aveam ovulatie cand isi aduceau aminte ovarele mele sa ovuleze dar uite ca si cu avulatie in ziua 23 am ramas  happy .important este sa ovulezi chiar daca mai tarziu.

Smart te-ai ouat fata?  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck

Succes tuturor fetelor care urmeaza la testare  goodluck  goodluck  goodluck

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#1766 2010-10-24 09:56:08

cris8
Insomniac member

neatza mornincoffee

dirida doar tu te-ai trezit? puss
cam somnoroase fetele noastre astazi... smile

sonia, myla, mirik acum am vazut ca v-ati trezit si voi smile
pup toate fetele  puss  puss

Ultima oara a fost editat de cris8 (2010-10-24 09:59:21)

#1767 2010-10-24 09:58:28

sonia30
Moderator

si eu,cris kapitulation  puss

mersi,myla kram mai stau putin,ca e duminica,singura mea zi libera smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.