homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-34-95

#1787 2010-10-24 12:37:24

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-34

Cris, puss  cei care nu stiu ce inseamna aceasta durere....vorbesc si gandesc asa, din pacate... supa

Va spuneam cu cateva zile in urma de amica aceea a mea care a facut FIV la Unguri , astazi ar fi trebuit sa faca testul de sarcina...nu stiu ce sa fac, sa o sun sau nu nustiu Voi , ce sfat imi dati? spranceana

Nu stiam ca Sanda Ladosi , a facut 6 inseminari si 2 Fiv ..au fost nereusite...

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2010-10-24 12:38:02)

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#1788 2010-10-24 12:38:33

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

mai lasa sa treaca o zi 2,geo.poate nu ii iese pozitiv si e suparata

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1789 2010-10-24 12:45:29

bunea georgeta
Platinum member
Site

sonia, la asta ma gandeam si eu, ca doar am trecut prin asa ceva.....pe mine , nu m-a sunat nimeni...de fapt , multe zile , am stat cu lacrimile pe obraz.....nu credeam ca este testul negativ...Da , nu o voi suna, poate aflu din alta parte....

#1790 2010-10-24 12:49:06

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

asa zic si eu geo, sa mai astepti...ma gandesc ca daca are test pozitiv poate te suna ea...si daca e negativ poate e prea suparata ....

Sanda Ladosi pana la urma a reusit? ca habar nu aveam...

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1791 2010-10-24 13:34:44

bmihaela
Hero member
Inregistrat: 2009-04-07

wave
puss  puss  puss
Georgi, tu ce tratament ai urmat inainte de FIV ?

Publicitate

loading...

#1792 2010-10-24 13:51:21

nikol05
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2010-09-28

buna dimi dragelor:* puss v-am citit si mi-ati spus sa fac testu, dar mie si azi  mi s-a murdarit absorbantu, nu mult iar cand merg la baie ramane si pe hartie la fel doar mazgalit, nu e maro inchis un maroniu asa spre galben cu niste puncte mai inchise ca atunci cand esti racit si sufli nasu, si mijlocu si burta ma dor nu tare dar dor, imi este teama de test daca e prea devreme sa-l fac si iese negativ o sa fiu tare supi sad sad sad iar scurgerea aia nu afecteaza testu? sa nu rade-ti dar nu stiu, cate zile tre sa curga aia? cum se intampla? lamuriti-ma ca sunt in ceata total.

Cu credina in suflet vom trece peste tot !!! rugaciune

#1793 2010-10-24 14:01:07

cris8
Insomniac member

bmiha puss
nickol goodluck  poate faci maine dimineata un test, ia un first response ca e foarte bun, indica destul de devreme sarcina... puss

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#1794 2010-10-24 14:06:33

nikol05
New member

sris  puss puss puss asa cer la farmacie? eu voiam sa imi iau barza stilou dar daca spui ca e mai bun asta asa imi cumpar, sa inteleg ca acea scurgere nu influenteaza cu  nimic rez la test. ok multumesc din suflet si va dau de stire maine dimineata puss puss puss

#1795 2010-10-24 14:09:20

bunea georgeta
Platinum member
Site

Bmiha puss din ce imi amintesc eu , tratamentele( medicamentele) ar fi acestea:
       acid folic , triovit , duphaston - 3 luni
        fasigin, doxiciclina, ovule poliginax_ ovare polichistice
         diane35 -5 luni
        atrican, meclon ovule, lomexin
         brocriptin( ptr prolactina) 4 luni
         flamexin, macmiror, ovule
       Instilatii( ptre desfundarea trompeleor) cu: xilina, penicilina_ 3 zile timp de 3 luni, apoi dupa instilatii urmat tratament cu: polidin , voltaren supozitoare, doxiciclina , pana in menstra urmat tratament cu: flagyil, colposeptin ovule si spalaturi vaginale cu tantum rosa_ 7 zile

Dupa cele 3 luni de instilatii " ofloxacin, voltaren supozitoare , polidin _ 4 zile timp de  3 luni
      azitromicina , nistatina , acid folic, vit.e _ 3 luni

2009 noiembrie Sterilitate primara ,Sactosalpingx bilateral  mi s-a pus diagnosticul
       dupa analizele din - cultura din col , dupa rezultate mi s-a dat tratament : klacid,1 cp pe zi _ 10 zile, cervugid i ovul seara, gynophilus 1 ovul
     Apoi mi s-a recomandat laparoscopie si dosar fiv   .
     Analize si tratamente , de-a lungul anilor au fost foarte multe ...acestea sunt o parte din ele.Daca te intereseaza ceva anume , ma poti intreba.

da Cris, asa este cel mai bine..sa nu o sun. Sanda Ladosi , are un baietel si o fetita....pana la urma a reusit.

#1796 2010-10-24 14:14:29

sonia30
Moderator

geo,cat tratament!si zici ca e doar o parte.sa te ajute Dumnezeu puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#1797 2010-10-24 14:19:19

cris8
Insomniac member

nickol la farmacii nu gasesti First Response...eu am luat din carrefour orhideea, de la raionul de cosmetice...mi-au zis si mie fetele de el, am inteles ca mai poti gasi in Real, de regula in hypermarketuri...barza nu il recomand, cred ca e cel mai prost test de sarcina, uneori iese fals pozitiv, au patit-o fetele pe aici...si nu e deloc incantator sa te bucuri degeaba...
scurgerea aia clar nu influenteaza rezultatul testului
multa bafta puss

#1798 2010-10-24 14:24:39

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello  wave

nick, nu barza stilou! de fapt nu barza si in nici un caz stilou. orice altceva. first response gasesti doar in cora/ carrefour/ real.

sonia, la videocolposcopie se vizualizeaza doar colul... n-are legatura cu echografia. tie iti trebuie o echografie pe la mijlocul ciclului menstrual ca sa te asiguri ca endometrul creste suficient.

myla, ma bucur ca nu te mai doare maseluta  puss

pup toate fetele  puss  par

#1799 2010-10-24 14:24:47

bunea georgeta
Platinum member
Site

Eu ies. wave Poate intru mai tarziu, daca nu maine. puss  puss

#1800 2010-10-24 14:27:09

sonia30
Moderator

mersi,garga.si daca endometru nu creste suficient,ce inseamna asta?

pup,geo wave  puss

#1801 2010-10-24 14:31:05

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

daca nu creste suficient pot fi probleme cu implantarea embrionului.

#1802 2010-10-24 14:37:15

sonia30
Moderator

multumesc,garga puss o sa imi fac o ecografie

#1803 2010-10-24 14:44:20

nikol05
New member

multumesc fetele, eu stiam de ala dar bine ca mi-ati zis ca il cumparam si maine dimineata sigur aveam surprize de mi se facea rau atunci maine seara merg in cora si imi iau de acolo mai stau o zi ca nu e foc,desi recunosc ca stau ca pe ace. sad sad sad sad  va pup pe toate si revin mai pe searta puss puss puss
garga puss puss puss pe amandoi

#1804 2010-10-24 15:14:14

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

nikol  goodluck

cris, asa mi-a iesit si mie la synevo, gigei tot vreo 30 mil, dar lenesi si putin cam multi cu porme atipice, deci acelasi diagnostic, numai ca astia d ela synevo nu pun diagnosticul pe analiza.

La cealalata clinica de FIV, stii ca am pov pe aici ce am patit. Cel mai grav diagnostic: oligoastenoteratoazoospermie severa. Eu nu cred in ruptul caplui acel diagnostic, si maine mergem sa repetam la synevo, dar cu recoltare la laborator.
Dar eu ma incurajez, chiar de o fi ceva probleme cu mobilitatea, eu ma uit la garga, ea are diagnosticul al doilea pe care l-am primit noi(si la ea stiu ca a fost lucrata analiza ca lumea) si totusi e graviduta.

Asa ca te rog, cris8, nu te descuraja, si nu mai fi tristuta, ai sa vezi ca la anu nastem in grup. O sa fie grupul 2 ca cel de anu asta, o sa ramanem in grup si o sa nastem  in grup  chicot

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#1805 2010-10-24 15:51:10

cris8
Insomniac member

dirida goodluck maine la spermograma, stiu ce ati patit a doua oara, si nici eu nu cred ca ala e rezultatul, mai ales ca tu ai ramas o data din prima, foarte bine ca repetati la synevo, abia astept sa ne spui cum a iesit acum puss
ai dreptate, nu trebuie sa cad asa, pana la urma exista situatii si mai grave si tot au avut rezolvare...dar imi doresc asa de mult un bebe, ma doare tare rau sufletul cand ma gandesc...

tocmai am citit pe un alt forum de o fata care dupa ani de incercari a facut FIV si nu i-a reusit...iar cand se pregatea de al doilea fiv a ramas gravi natural, desi aveau o spermograma f proasta...deci ce sa mai spun, trebuie sa speram mereu pt ca orice e posibil...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.